• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zaagmachines - handgereedschap

Resultaten voor

Zaagmachines - handgereedschap - Import export

 1. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Well Diamond Wire Saws heeft meer dan 33 jaar geleden een snijtechnologie ontwikkeld die meer dan 1.200 klanten wereldwijd heeft geholpen hun gewenste resultaten te bereiken. Nou Diamond-draadzagen zorgen voor gladde oppervlakken met scherpe randen op vrijwel elk materiaal.Het gebruikte "snijgereedschap" is roestvrij staaldraad met diamantkorrels als het ware in de draad ingebed.Dit gepatenteerde inbeddingsproces zorgt voor maximale snijmogelijkheden en een lange levensduur van de draad.De draad is gewikkeld rond een trommel die op een precisie-hefmotor is gemonteerd.Afhankelijk van de grootte van de zaag varieert de lengte van de draad van 10 tot 40 meter.De diameter ligt tussen 0, 10 en 0, 70 mm.Al onze zagen gebruiken zwaartekracht en / of gewichten als een methode om consistente voedingssnelheden te bereiken en te behouden.Bovendien hebben ze allemaal een continue variabele snelheidsregeling voor de draad.

  Website Open In New icon
 2. HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 4. THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. MAKITA

  België

  Compleet gamma van machines Makita heeft het meest complete gamma ter wereld. In België heeft de professionele gebruiker de keuze tussen wel honderden verschillende Makita-modellen. Makita neemt de extra logistieke kosten die dit met zich meebrengt graag op zich. Gewoon uit principe, omdat u als vakman het recht heeft om met het juiste toestel te kunnen werken voor elk soort werk. Machines LXT machines (Li-ion) Accumachines Boor-, Combi- en Breekhamers Boormachines Slijpers en Motordoorslijpers Knabbel- en Plaatscharen Schroevendraaiers, Slagmoersleutels Zaagmachines Freesmachines Schaafmachines Schuurmachines Gereedschap op perslucht en gas ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. KS METAALWERKEN

  België

  De zaakvoerder Kris Swerts, werkte enkele jaren als zelfstandige in bijberoep. In 2001 werd dan de BVBA opgericht omdat het onmogelijk was geworden om nog in bijberoep te blijven verder werken. Het bedrijf is begonnen met plaatbewerking (knippen en plooien) en laswerken van diverse materialen zoals inox en aluminium. Gaandeweg heeft de firma haar actieterrein uitgebreid en is zij zich meer en meer gaan specialiseren in CNC draai en freeswerken, zowel 2D als 3D. Eén van de troeven van Kris Swerts BVBA is het vervaardigen van allerhande matrijzen om te ponsen, plooien, spuitgieten, ... en dit met de nodige perfectie. Ook allerlei maatwerk zoals poorten, hekwerken, ballustrades, enz. behoren tot het aanbod. Door de nauwe samenwerking met andere gespecialiseerde bedrijven wordt er ook een service aangeboden voor het lasersnijden van materialen. Een uitstekende afwerking, respect voor levertermijnen en competitieve prijzen zijn maar enkele van de normen die hoog in het vaandel gedragen worden.

 2. SEYNA

  België

  Producent van zaagbladen voor de houtzagerij. Als slijpservice hadden we heel wat contacten met mensen die ook in den vreemde actief zijn om van de boom een plank te maken en zo zijn we gegroeid naar een exportbedrijf, wereldwijd actief. We importeren ook machines voor de recyclage. Boomzaagmachines : Staander, Wagen (elektrisch, hydraulisch of simpelweg manueel), Stammen mechanisatie, plankafvoer. Herzaagmachines : Schaalherzaag (dosseuse), Centreerherzaag (dédoubleuse), herzaag met wagen (clavis). Kantrechtbanken. Slijperij-uitrustingen : Slijpmachines voor bandzagen (droog en nat), Slijpmachines voor cirkelzagen (droog en nat), Stelliteermachines band en cirkelzagen, Machines en gereedschappen om zaagbladen te stuiken, te rectificeren, Planeerbanken (automatisch, halfautomatisch, enkel vlakken, enkel spannen, ...).

 3. ADAMAS BELGIE

  België

  Adamas voorziet in de behoefte aan professionele tools (zowel machines als verbruiksmateriaal) voor het zagen, boren en slijpen van beton en andere gangbare bouwmaterialen.  Klanten van Adamas zijn de  professionele eindgebruiker in de thuismarkten Nederland, België.  Verder werkt Adamas nauw samen met een uitgebreid netwerk aan dealers in de overige landen. De claim High Speed Diamond Solutions vertaalt zich in innovatieve diamantgereedschappen en machines met als kern hoogwaardige kwaliteit en tijdswinst door hoge productie, gebruiksgemak en veiligheid (ISO). Tot slot zorgt een uitgebreide expertise bij de Adamas medewerkers ervoor dat we onze klanten op ieder moment gepaste oplossingen kunnen aanreiken.

 4. ROBLAND

  België

  De Robland producten worden gebouwd door Landuyt N.V., gevestigd te Brugge, België. Bij de stichting van het bedrijf werd aangevangen met de bouw van gecombineerde, kwalitatief goede, houtbewerkingsmachines voor de doe-het zelver. Naast de verschillende combi's werd het gamma in de loop der tijd uitgebreid met paneelzagen, frezen en schaafmachines. Steeds de originele missie, van hoge kwalitatieve producten tegen een goede prijs, behoudend.

 5. OMICRON BENELUX

  België

  Bouwmachines (verkoop en verhuur)

 1. ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK

  Duitsland

 3. DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. DIETZ SYSTEME GMBH

  Duitsland

 5. BAUDAT GMBH + CO. KG

  Duitsland

 6. PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI

  Polen

 7. MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH

  Duitsland

 9. ANDORIN TOOLS MACHINERY LIMITED

  China

 10. HANS-PETER SCHERER

  Duitsland

 1. ILLMER KARL S.R.L.

  Italië

 2. CAFIM S.R.L.

  Italië

 3. SAGOMM S.R.L.

  Italië

 4. NORDGAS S.R.L.

  Italië

 5. S2 S.R.L.

  Italië

 6. TECNOFORMA DI PEROTTO PAOLO & C. S.N.C.

  Italië

 7. PIDIEMME S.R.L.

  Italië

 8. CIESSE S.R.L.

  Italië

 9. VICECONTI S.R.L.

  Italië

 10. STIWOOD S.R.L.

  Italië