• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zaagmachines - handgereedschap

Resultaten voor

Zaagmachines - handgereedschap - Import export

 1. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Well Diamond Wire Saws heeft meer dan 33 jaar geleden een snijtechnologie ontwikkeld die meer dan 1.200 klanten wereldwijd heeft geholpen hun gewenste resultaten te bereiken. Nou Diamond-draadzagen zorgen voor gladde oppervlakken met scherpe randen op vrijwel elk materiaal.Het gebruikte "snijgereedschap" is roestvrij staaldraad met diamantkorrels als het ware in de draad ingebed.Dit gepatenteerde inbeddingsproces zorgt voor maximale snijmogelijkheden en een lange levensduur van de draad.De draad is gewikkeld rond een trommel die op een precisie-hefmotor is gemonteerd.Afhankelijk van de grootte van de zaag varieert de lengte van de draad van 10 tot 40 meter.De diameter ligt tussen 0, 10 en 0, 70 mm.Al onze zagen gebruiken zwaartekracht en / of gewichten als een methode om consistente voedingssnelheden te bereiken en te behouden.Bovendien hebben ze allemaal een continue variabele snelheidsregeling voor de draad.

 2. HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Ehringshausen-Katzenfurt, Duitsland.

 3. WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Langendorf, Zwitserland.

 4. KS METAALWERKEN

  België

  De zaakvoerder Kris Swerts, werkte enkele jaren als zelfstandige in bijberoep. In 2001 werd dan de BVBA opgericht omdat het onmogelijk was geworden om nog in bijberoep te blijven verder werken. Het bedrijf is begonnen met plaatbewerking (knippen en plooien) en laswerken van diverse materialen zoals inox en aluminium. Gaandeweg heeft de firma haar actieterrein uitgebreid en is zij zich meer en meer gaan specialiseren in CNC draai en freeswerken, zowel 2D als 3D. Eén van de troeven van Kris Swerts BVBA is het vervaardigen van allerhande matrijzen om te ponsen, plooien, spuitgieten, ... en dit met de nodige perfectie. Ook allerlei maatwerk zoals poorten, hekwerken, ballustrades, enz. behoren tot het aanbod. Door de nauwe samenwerking met andere gespecialiseerde bedrijven wordt er ook een service aangeboden voor het lasersnijden van materialen. Een uitstekende afwerking, respect voor levertermijnen en competitieve prijzen zijn maar enkele van de normen die hoog in het vaandel gedragen worden.

 5. MAKITA

  België

  Compleet gamma van machines Makita heeft het meest complete gamma ter wereld. In België heeft de professionele gebruiker de keuze tussen wel honderden verschillende Makita-modellen. Makita neemt de extra logistieke kosten die dit met zich meebrengt graag op zich. Gewoon uit principe, omdat u als vakman het recht heeft om met het juiste toestel te kunnen werken voor elk soort werk. Machines LXT machines (Li-ion) Accumachines Boor-, Combi- en Breekhamers Boormachines Slijpers en Motordoorslijpers Knabbel- en Plaatscharen Schroevendraaiers, Slagmoersleutels Zaagmachines Freesmachines Schaafmachines Schuurmachines Gereedschap op perslucht en gas ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ADAMAS BELGIE

  België

  Adamas voorziet in de behoefte aan professionele tools (zowel machines als verbruiksmateriaal) voor het zagen, boren en slijpen van beton en andere gangbare bouwmaterialen.  Klanten van Adamas zijn de  professionele eindgebruiker in de thuismarkten Nederland, België.  Verder werkt Adamas nauw samen met een uitgebreid netwerk aan dealers in de overige landen. De claim High Speed Diamond Solutions vertaalt zich in innovatieve diamantgereedschappen en machines met als kern hoogwaardige kwaliteit en tijdswinst door hoge productie, gebruiksgemak en veiligheid (ISO). Tot slot zorgt een uitgebreide expertise bij de Adamas medewerkers ervoor dat we onze klanten op ieder moment gepaste oplossingen kunnen aanreiken.

 2. SEYNA

  België

  Producent van zaagbladen voor de houtzagerij. Als slijpservice hadden we heel wat contacten met mensen die ook in den vreemde actief zijn om van de boom een plank te maken en zo zijn we gegroeid naar een exportbedrijf, wereldwijd actief. We importeren ook machines voor de recyclage. Boomzaagmachines : Staander, Wagen (elektrisch, hydraulisch of simpelweg manueel), Stammen mechanisatie, plankafvoer. Herzaagmachines : Schaalherzaag (dosseuse), Centreerherzaag (dédoubleuse), herzaag met wagen (clavis). Kantrechtbanken. Slijperij-uitrustingen : Slijpmachines voor bandzagen (droog en nat), Slijpmachines voor cirkelzagen (droog en nat), Stelliteermachines band en cirkelzagen, Machines en gereedschappen om zaagbladen te stuiken, te rectificeren, Planeerbanken (automatisch, halfautomatisch, enkel vlakken, enkel spannen, ...).

 3. ROBLAND

  België

  De Robland producten worden gebouwd door Landuyt N.V., gevestigd te Brugge, België. Bij de stichting van het bedrijf werd aangevangen met de bouw van gecombineerde, kwalitatief goede, houtbewerkingsmachines voor de doe-het zelver. Naast de verschillende combi's werd het gamma in de loop der tijd uitgebreid met paneelzagen, frezen en schaafmachines. Steeds de originele missie, van hoge kwalitatieve producten tegen een goede prijs, behoudend.

 4. OMICRON BENELUX

  België

  Bouwmachines (verkoop en verhuur)

 5. K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Hüttisheim, Duitsland.

 1. ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 2. DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Overath, Duitsland.

 1. DIETZ SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIETZ SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Viechtach, Duitsland.

 2. BAUDAT GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BAUDAT GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Dürmentingen, Duitsland.

 3. THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Zaagmachines - handgereedschap, Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Oberndorf, Duitsland.

 5. INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI

  Polen

  Het bedrijf PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI, is een Multi-Category, en actief in de sector Elektromotoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromotoren - gelijkstroom, Elektromotoren - wisselstroom, Zaagmachines - handgereedschap, Elektromotoren - gelijkstroom, Elektromotoren - wisselstroom, Zaagmachines - handgereedschap, en katrollen. Het is gevestigd in Uhowo, Polen.

 7. HANS-PETER SCHERER

  Duitsland

  Het bedrijf HANS-PETER SCHERER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - staal- en metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Zaagmachines - handgereedschap, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Zaagmachines - handgereedschap, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Bramsche, Duitsland.

 8. CIESSE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CIESSE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Zaagmachines - handgereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Monte Porzio, Italië.

 1. MARINUCCI S.N.C. DI MARINUCCI PAOLO & DIEGO

  Italië

  Het bedrijf MARINUCCI S.N.C. DI MARINUCCI PAOLO & DIEGO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Zaagmachines - handgereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Vallefoglia, Italië.

 2. LEGNOTECNICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LEGNOTECNICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Zaagmachines - handgereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Moimacco, Italië.

 3. SITECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SITECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Zaagmachines - handgereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Montecalvo In Foglia, Italië.

 4. NORDGAS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NORDGAS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zaagmachines - handgereedschap, Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, Zaagmachines - handgereedschap, en Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is gevestigd in Annone Di Brianza, Italië.

 5. ORNATOP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ORNATOP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Zaagmachines - handgereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Pesaro, Italië.

 6. CAFIM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAFIM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Zaagmachines - handgereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Misinto, Italië.

 7. OMP PORRO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OMP PORRO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Zaagmachines - handgereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Cucciago, Italië.

 8. S2 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S2 S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Zaagmachines - handgereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Fermignano, Italië.

 9. L.E.M. DI BARADEL RENZO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf L.E.M. DI BARADEL RENZO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Zaagmachines - handgereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Brugnera, Italië.

 10. GIACOMAZZI

  Italië

  Het bedrijf GIACOMAZZI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Zaagmachines - handgereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Porto Mantovano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis