• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zaagmachines - handgereedschap

Resultaten voor

Zaagmachines - handgereedschap - Import export

 1. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

  Duitsland

  Well Diamond Wire Saws heeft meer dan 33 jaar geleden een snijtechnologie ontwikkeld die meer dan 1.200 klanten wereldwijd heeft geholpen hun gewenste resultaten te bereiken. Nou Diamond-draadzagen zorgen voor gladde oppervlakken met scherpe randen op vrijwel elk materiaal.Het gebruikte "snijgereedschap" is roestvrij staaldraad met diamantkorrels als het ware in de draad ingebed.Dit gepatenteerde inbeddingsproces zorgt voor maximale snijmogelijkheden en een lange levensduur van de draad.De draad is gewikkeld rond een trommel die op een precisie-hefmotor is gemonteerd.Afhankelijk van de grootte van de zaag varieert de lengte van de draad van 10 tot 40 meter.De diameter ligt tussen 0, 10 en 0, 70 mm.Al onze zagen gebruiken zwaartekracht en / of gewichten als een methode om consistente voedingssnelheden te bereiken en te behouden.Bovendien hebben ze allemaal een continue variabele snelheidsregeling voor de draad.

 2. HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH

  Zwitserland

 4. KS METAALWERKEN

  België

  De zaakvoerder Kris Swerts, werkte enkele jaren als zelfstandige in bijberoep. In 2001 werd dan de BVBA opgericht omdat het onmogelijk was geworden om nog in bijberoep te blijven verder werken. Het bedrijf is begonnen met plaatbewerking (knippen en plooien) en laswerken van diverse materialen zoals inox en aluminium. Gaandeweg heeft de firma haar actieterrein uitgebreid en is zij zich meer en meer gaan specialiseren in CNC draai en freeswerken, zowel 2D als 3D. Eén van de troeven van Kris Swerts BVBA is het vervaardigen van allerhande matrijzen om te ponsen, plooien, spuitgieten, ... en dit met de nodige perfectie. Ook allerlei maatwerk zoals poorten, hekwerken, ballustrades, enz. behoren tot het aanbod. Door de nauwe samenwerking met andere gespecialiseerde bedrijven wordt er ook een service aangeboden voor het lasersnijden van materialen. Een uitstekende afwerking, respect voor levertermijnen en competitieve prijzen zijn maar enkele van de normen die hoog in het vaandel gedragen worden.

 5. MAKITA

  België

  Compleet gamma van machines Makita heeft het meest complete gamma ter wereld. In België heeft de professionele gebruiker de keuze tussen wel honderden verschillende Makita-modellen. Makita neemt de extra logistieke kosten die dit met zich meebrengt graag op zich. Gewoon uit principe, omdat u als vakman het recht heeft om met het juiste toestel te kunnen werken voor elk soort werk. Machines LXT machines (Li-ion) Accumachines Boor-, Combi- en Breekhamers Boormachines Slijpers en Motordoorslijpers Knabbel- en Plaatscharen Schroevendraaiers, Slagmoersleutels Zaagmachines Freesmachines Schaafmachines Schuurmachines Gereedschap op perslucht en gas ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROBLAND

  België

  De Robland producten worden gebouwd door Landuyt N.V., gevestigd te Brugge, België. Bij de stichting van het bedrijf werd aangevangen met de bouw van gecombineerde, kwalitatief goede, houtbewerkingsmachines voor de doe-het zelver. Naast de verschillende combi's werd het gamma in de loop der tijd uitgebreid met paneelzagen, frezen en schaafmachines. Steeds de originele missie, van hoge kwalitatieve producten tegen een goede prijs, behoudend.

 2. ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK

  Duitsland

 4. DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. DIETZ SYSTEME GMBH

  Duitsland

 1. BAUDAT GMBH + CO. KG

  Duitsland

 2. THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH

  Duitsland

 1. PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI

  Polen

 2. INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH

  Duitsland

 3. MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. HANS-PETER SCHERER

  Duitsland

 5. L.E.M. DI BARADEL RENZO & C. S.N.C.

  Italië

 6. PIEMMEPI S.R.L.

  Italië

 7. MECCANICA ODELLA S.N.C.

  Italië

 8. KOLVER S.R.L.

  Italië

 1. A.L. CART DI SULIS PAOLO & C. S.A.S.

  Italië

 2. ITALSERVICE S.R.L.

  Italië

 3. OMP PORRO S.P.A.

  Italië

 4. DAMAR INTERNATIONAL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 5. S2 S.R.L.

  Italië

 6. ILLMER KARL S.R.L.

  Italië

 7. VICECONTI S.R.L.

  Italië

 8. BVR S.R.L.

  Italië

 9. CANEVESE S.R.L.

  Italië

 10. NORDGAS S.R.L.

  Italië