• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zachte tarwe

Resultaten voor

Zachte tarwe - Import export

 1. DRINKEAT OU

  Oekraïne

  Wij zijn het Europese bedrijf Drinkeat OU, een exporteur van voedselproducten van Oekraïense producenten. Wij bieden voedselproducten van topkwaliteit naargelang uw vereisten. Ons bedrijf is werkzaam binnen de groothandel naar EU landen Oost-Azië, Groot-Brittannië enz. Alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen, bevestigd door relevante certificaten. Onze werknemers selecteren de juiste producten voor u tegen gunstige prijzen in Oekraïne, helpen u met de douaneformaliteiten en levering.

 2. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrijk

 3. MASELIS

  België

  In een dikke twee eeuwen tijd is Maselis uitgegroeid tot een belangrijke producent van 'health food' op basis van graan. Een gerespecteerde groep, die bestaat uit Maselis N.V. en de dochterbedrijven Maselis Hungaria en Mulder Breakfast Cereals. Maselis N.V. zelf heeft drie fabrieken, twee in België en één in Hongarije. De maïsmolen, één van de productielijnen in België, verwerkt maïs tot griesmeel en masameel, en dit voor diverse partners in de snack food. Daarnaast beschikt Maselis ook over een pellerij en vlokkerij, waar havermout, graanvlokken voor ontbijtgranen en voorgekookte geparelde tarwe worden geproduceerd. Bovendien is er een extrusieafdeling waar graan onder hoge druk en hoge temperatuur verwerkt wordt tot grondstoffen voor de meeste geavanceerde food- en non-foodtoepassingen. Deze producten worden doorgaans specifiek ontwikkeld op vraag van klanten. De eeuwenoude ervaring en de continue aandacht voor trends, geeft Maselis en zijn partners dan ook armslag en toegang tot niches als bio- en reformproducten.

 4. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Zweden

  Alldéns Maskin & Krossmek AB is een Zweedse wereldwijde leverancier van medische producten. Ons doel is om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit te leveren en uitstekende klantendienst en betaalbare prijzen te bieden. Wij bieden een breed assortiment van producten, waaronder mondmaskers, medische kleding, beschermende medische uitrusting, injectiespuiten, handschoenen, handgel en uitrusting voor medische assistentie. Onze medische artikelen gaan vergezeld van alle vereiste documentatie en wij staan bekend om onze topkwaliteit producten, uitstekende klantendienst en betaalbare prijzen. Bij Alldéns Maskin & Krossmek AB is de kwaliteitscontrole zeer belangrijk, wij verzenden producten volgens de hoogste standaard. Ons logistiekteam zal onze klanten de beste verzendingsopties bieden dankzij onze nauwe samenwerking met vrachtexpediteurs. Wij hebben tevreden klanten over de hele wereld. Kom kijken op onze website of neem contact met ons op voor verdere informatie, wij zullen u graag helpen en u de medische producten bezorgen die u nodig hebt.

 5. EUXINE SEA TRADING

  Oekraïne

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EURO TRADE INTERNATIONAL

  Verenigde Staten

 2. LTD GRAND-M

  Oekraïne

 3. MUZATO CORPORATION

  Canada

 4. GROUPE OROS

  Benin

 5. EDWIN STELL CORPORATION

  Oekraïne

 1. INTERVIDKONTRAKT LLC

  Oekraïne

 2. LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED

  Oekraïne

 1. ACCESAL-GRUP SRL

  Moldavïe

 2. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Guernesey

 3. KUBA TRADE

  Oekraïne

 4. KARMALIUK UA

  Oekraïne

 5. HONARVAR TRADING CO.

  Iran

 6. AGRIMONDO POLIZIANO SRL

  Italië

 7. FIO CHEMICAL SPA

  Italië

 8. AMBER AGRO GROUP

  Oekraïne

 1. TREND TRADING COMPANY

  Turkije

 2. NORTH STAR FOR COMMERCIAL MEDIATION

  Jordanië

 3. PUBLIBASE

  Mexico

 4. PODGORENI SRL

  Moldavïe

 5. GANSU NORTHWEST GREAT MILL FOOD INDUSTRIAL CO., LTD

  China

 6. OZD FLOUR MILLS CO

  Turkije

 7. AMG-KERNEL SRL

  Moldavïe

 8. SARL AGRICOLE DE FAMILLE FERME DE LA MOUCHERE

  Frankrijk

 9. SAALEMÜHLE ALSLEBEN GMBH

  Duitsland

  Saalemühle werd in 1992 door de familie Bindewald en Gutting overgenomen. Dit is wat we produceren: producten van zachte tarwe, producten van harde tarwe en ook speciale producten. Partnerbedrijven zijn: AS Tartu Veski, Tartu, Estland, www.tartuveski.ee, Dobeles Dzirnavnieks, Dobele, Lettland, www.dzirnavnieks.lv. Onze producten: meel en griesmeel, meelfabrieken, geëxtrudeerd meel, gedroogd meel, producten van zachte tarwe, producten van harde tarwe, hydrothermisch veredeld meel, griesmeel van harde tarwe.

 10. SOUBRY NV

  België

  Industriële pastaproducent Enige harde tarwe griesmeelproducent in België + Nederland Zachte tarwe bloem producent Meelproducent