• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zachte tarwe

Resultaten voor

Zachte tarwe - Import export

 1. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is in zijn 24-jarig bestaan opgeklommen tot de Top 3 van landbouwbedrijven in West-Oekraïne. De totale oppervlakte van de door Agroprodservice bewerkte vruchtbare grond beslaat circa 45.000 hectare. Wij verbouwen maïs, wintertarwe en -rogge, zonnebloempitten, sojabonen, lenterogge en -tarwe, koolzaad, erwten en suikerbieten. De veestapel telt meer dan 3.000 koppen. De dubbeldoeldieren leveren een jaarlijkse productie van 1.225 ton rundvlees op. De ervaring met bedrijven in Europa en internationaal vermaarde merken word benut voor een zo groot mogelijke opbrengst en kwaliteit van de granen en de groente- en de suikerbietgewassen. Het Agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is zich bewust van het belang van milieubescherming en één van de kernprincipes van het bedrijf is dan ook 'niet schaden'. Het bedrijf draagt zorg voor het milieu, steunt ecologische programma's en wijdt zich volop aan zijn taak.

 2. TERRA LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TERRA LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Griesmeel, Meel en griesmeel, Soepen, Graanproducten voor het ontbijt, Granen en graangewassen, graan, griesmeel van graan, en haverzaad. Het is gevestigd in Pervomaysky, Oekraïne.

 3. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Zweden

  Alldéns Maskin & Krossmek AB is een Zweedse wereldwijde leverancier van medische producten. Ons doel is om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit te leveren en uitstekende klantendienst en betaalbare prijzen te bieden. Wij bieden een breed assortiment van producten, waaronder mondmaskers, medische kleding, beschermende medische uitrusting, injectiespuiten, handschoenen, handgel en uitrusting voor medische assistentie. Onze medische artikelen gaan vergezeld van alle vereiste documentatie en wij staan bekend om onze topkwaliteit producten, uitstekende klantendienst en betaalbare prijzen. Bij Alldéns Maskin & Krossmek AB is de kwaliteitscontrole zeer belangrijk, wij verzenden producten volgens de hoogste standaard. Ons logistiekteam zal onze klanten de beste verzendingsopties bieden dankzij onze nauwe samenwerking met vrachtexpediteurs. Wij hebben tevreden klanten over de hele wereld. Kom kijken op onze website of neem contact met ons op voor verdere informatie, wij zullen u graag helpen en u de medische producten bezorgen die u nodig hebt.

 4. MASELIS

  België

  In een dikke twee eeuwen tijd is Maselis uitgegroeid tot een belangrijke producent van 'health food' op basis van graan. Een gerespecteerde groep, die bestaat uit Maselis N.V. en de dochterbedrijven Maselis Hungaria en Mulder Breakfast Cereals. Maselis N.V. zelf heeft drie fabrieken, twee in België en één in Hongarije. De maïsmolen, één van de productielijnen in België, verwerkt maïs tot griesmeel en masameel, en dit voor diverse partners in de snack food. Daarnaast beschikt Maselis ook over een pellerij en vlokkerij, waar havermout, graanvlokken voor ontbijtgranen en voorgekookte geparelde tarwe worden geproduceerd. Bovendien is er een extrusieafdeling waar graan onder hoge druk en hoge temperatuur verwerkt wordt tot grondstoffen voor de meeste geavanceerde food- en non-foodtoepassingen. Deze producten worden doorgaans specifiek ontwikkeld op vraag van klanten. De eeuwenoude ervaring en de continue aandacht voor trends, geeft Maselis en zijn partners dan ook armslag en toegang tot niches als bio- en reformproducten.

 5. BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS

  Turkije

  Het bedrijf BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, Peulgewassen, en linzen. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUXINE SEA TRADING

  Oekraïne

  Het bedrijf EUXINE SEA TRADING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Landbouw - import-export, tarwemeel, gierstzaad, en kleine spliterwten. Het is gevestigd in Chernomorsk, Oekraïne.

 2. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA FERME DU CHAILLOUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zachte tarwe, Zachte tarwe, en hennep. Het is gevestigd in Saint Mard De Réno, Frankrijk.

 3. CAPITAL TRADE GRAIN

  Polen

  Het bedrijf CAPITAL TRADE GRAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren maïszaad, triplex, fabricage van multiplex, en Rauwe slakken. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 4. GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren absorptie van vochtigheid. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 5. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Turkije

  Het bedrijf UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Meelfabriek, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Meelfabriek, en afscheiders. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. AMG-KERNEL SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf AMG-KERNEL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerst, en appels. Het is gevestigd in Soroca, Moldavïe.

 2. AGRO TRADE AGENCY

  Polen

  Het bedrijf AGRO TRADE AGENCY, is een Multi-Category, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Oliën - plantaardige, Ruwe plantaardige oliën, zonnebloemolien, Landbouw - import-export, Oliën - plantaardige, en Ruwe plantaardige oliën. Het is gevestigd in Warsaw, Polen.

 1. ACTIVE INTERNATIONAL

  Turkije

  Het bedrijf ACTIVE INTERNATIONAL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Benzine - brandstof, Oliën - plantaardige, en Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ECLIES TRADE LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf ECLIES TRADE LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren koolzaadzaad. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 3. LINK-EXPO

  Duitsland

  Het bedrijf LINK-EXPO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zachte tarwe, Dranken, Zachte tarwe, zonnebloemolien, en Dranken. Het is gevestigd in Ebersburg, Duitsland.

 4. SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zachte tarwe, durumtarwe, Suikerbiet, Biologische rietsuiker, en Zachte tarwe. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. PETROHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PETROHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Zachte tarwe, Granen en graangewassen, lijnzaad, gerst, en Zachte tarwe. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 6. INTERVIDKONTRAKT LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf INTERVIDKONTRAKT LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren zemelen, gerst, zaadolie, en suiker. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 7. EDWIN STELL CORPORATION

  Oekraïne

  Het bedrijf EDWIN STELL CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren calciumcarbonaat, tafelzout, en sorghum. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 8. SARL L'ARTISAN DES SAVEURS

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL L'ARTISAN DES SAVEURS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zachte tarwe, meel, paneermeel, en Zachte tarwe. Het is gevestigd in Ales, Frankrijk.

 1. ACCESAL-GRUP SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf ACCESAL-GRUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanrechten, en appels. Het is gevestigd in Raionul Singerei, Moldavïe.

 2. PODGORENI SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf PODGORENI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren appels, en maïs. Het is gevestigd in Raionul Cantemir, Moldavïe.

 3. TARASIVSKIY MLYN

  Oekraïne

  Het bedrijf TARASIVSKIY MLYN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren tarwemeel. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED

  Oekraïne

  Het bedrijf LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 5. KARMALIUK UA

  Oekraïne

  Het bedrijf KARMALIUK UA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedeshydrateerde vruchten. Het is gevestigd in Khmelnytskyi, Oekraïne.

 6. KUBA TRADE

  Oekraïne

  Het bedrijf KUBA TRADE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 7. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Guernesey

  Het bedrijf DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, is een Distributeur, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalkoen braadvlees, en tweepersoonskamer tot 40 euro. Het is gevestigd in Mauerstetten, Guernesey.

 8. PELLET SZERVIZ KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf PELLET SZERVIZ KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is gevestigd in Gárdony, Hongarije.

 9. SARL AGRICOLE DE FAMILLE FERME DE LA MOUCHERE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL AGRICOLE DE FAMILLE FERME DE LA MOUCHERE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren graan, sojabonen, en maïs. Het is gevestigd in Saint-Cyr La Rosière, Frankrijk.

 10. AGRIMONDO POLIZIANO SRL

  Italië

  Het bedrijf AGRIMONDO POLIZIANO SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren certificering controle kiemkamers. Het is gevestigd in Montepulciano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis