• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zachte tarwe

Resultaten voor

Zachte tarwe - Import export

 1. DRINKEAT OU

  Oekraïne

  Verified by Europages badge

  Wij zijn het Europese bedrijf Drinkeat OU, een exporteur van voedselproducten van Oekraïense producenten. Wij bieden voedselproducten van topkwaliteit naargelang uw vereisten. Ons bedrijf is werkzaam binnen de groothandel naar EU landen Oost-Azië, Groot-Brittannië enz. Alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen, bevestigd door relevante certificaten. Onze werknemers selecteren de juiste producten voor u tegen gunstige prijzen in Oekraïne, helpen u met de douaneformaliteiten en levering.

  Website Open In New icon
 2. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. MASELIS

  België

  In een dikke twee eeuwen tijd is Maselis uitgegroeid tot een belangrijke producent van 'health food' op basis van graan. Een gerespecteerde groep, die bestaat uit Maselis N.V. en de dochterbedrijven Maselis Hungaria en Mulder Breakfast Cereals. Maselis N.V. zelf heeft drie fabrieken, twee in België en één in Hongarije. De maïsmolen, één van de productielijnen in België, verwerkt maïs tot griesmeel en masameel, en dit voor diverse partners in de snack food. Daarnaast beschikt Maselis ook over een pellerij en vlokkerij, waar havermout, graanvlokken voor ontbijtgranen en voorgekookte geparelde tarwe worden geproduceerd. Bovendien is er een extrusieafdeling waar graan onder hoge druk en hoge temperatuur verwerkt wordt tot grondstoffen voor de meeste geavanceerde food- en non-foodtoepassingen. Deze producten worden doorgaans specifiek ontwikkeld op vraag van klanten. De eeuwenoude ervaring en de continue aandacht voor trends, geeft Maselis en zijn partners dan ook armslag en toegang tot niches als bio- en reformproducten.

 4. LTD GRAND-M

  Oekraïne

 5. EUXINE SEA TRADING

  Oekraïne

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. AMG-KERNEL SRL

  Moldavïe

 2. MUZATO CORPORATION

  Canada

 3. INTERVIDKONTRAKT LLC

  Oekraïne

 4. EDWIN STELL CORPORATION

  Oekraïne

 5. GROUPE OROS

  Benin

 1. ACCESAL-GRUP SRL

  Moldavïe

 2. PODGORENI SRL

  Moldavïe

 3. LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED

  Oekraïne

 4. HONARVAR TRADING CO.

  Iran

 5. GANSU NORTHWEST GREAT MILL FOOD INDUSTRIAL CO., LTD

  China

 6. AGRIMONDO POLIZIANO SRL

  Italië

 7. SARL AGRICOLE DE FAMILLE FERME DE LA MOUCHERE

  Frankrijk

 8. OZD FLOUR MILLS CO

  Turkije

 9. NORTH STAR FOR COMMERCIAL MEDIATION

  Jordanië

 10. PUBLIBASE

  Mexico

 1. SAALEMÜHLE ALSLEBEN GMBH

  Duitsland

  Saalemühle werd in 1992 door de familie Bindewald en Gutting overgenomen. Dit is wat we produceren: producten van zachte tarwe, producten van harde tarwe en ook speciale producten. Partnerbedrijven zijn: AS Tartu Veski, Tartu, Estland, www.tartuveski.ee, Dobeles Dzirnavnieks, Dobele, Lettland, www.dzirnavnieks.lv. Onze producten: meel en griesmeel, meelfabrieken, geëxtrudeerd meel, gedroogd meel, producten van zachte tarwe, producten van harde tarwe, hydrothermisch veredeld meel, griesmeel van harde tarwe.

 2. SOUBRY NV

  België

  Industriële pastaproducent Enige harde tarwe griesmeelproducent in België + Nederland Zachte tarwe bloem producent Meelproducent

 3. MILLBAKER SAS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Een 100% Franse onderneming gevestigd in de Champagne, Millbäker, ontwerpt en vervaardigt oplossingen en ingrediënten voor broodbereidende bedrijven en staat bekend als expert in de branche tarwe-meel-brood. Ons doel: het potentieel en de smaak-, nutritionele en technologische elementen van ieder ingrediënt naar voren te brengen. Wij bieden een breed assortiment van producten voor de brood- en banketbakkerij: meelverbeteraars, verbeteraars voor broodbereiding, mixen en premixen, vullingen. Deze worden allemaal ontwikkeld in het Technische Centrum, een waar innovatielaboratorium. Deze producten worden grotendeels op maat geformuleerd en voldoen aan specifieke voorwaarden. De onderneming creëert tevens een assortiment van diëtische en plezier producten om in te spelen op de behoeften van de consument van morgen. Millbäker stelt zijn innoverende vakkennis op het gebied van kieming van graangewassen tot uw beschikking en biedt u een compleet assortiment van met zuurdezem gekiemde granen.

  Website Open In New icon