• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zadelmakerijen

Resultaten voor

Zadelmakerijen - Import export

 1. TILTEX

  Tunesië

  Het confectiebedrijf TILTEX zet zijn ontwikkeling in Tunesië voort sinds 2007. We hebben reeds samengewerkt met klanten uit de rijke en gevarieerde sectors zoals: de auto- en meubelindustrie, huishoudlinnen, de medische sector, het leger en zelfs de luchtvaartsector. Wij bieden onze klanten kansen op ontwikkeling, verbetering, vereenvoudiging of voor het ontwerp van nieuwe producten: Beheersing van de productiekosten, uitvoer van technische dossiers, uitvoer van montagereeksen, constante kwaliteitsverbetering, leveren van technische oplossingen, uitvoer van patronen en gradaties, prototyping. Onze diensten aan ondernemingen: Sourcing, platforms, kwaliteitscontroletaken, technische bijstand. Onze samenwerking met de firma Charly Couture gevestigd in de Vogezen (in Frankrijk) stelt ons in staat onze klanten service in de nabijheid en een hoge flexibiliteit te bieden.

 2. VMCS SELARIA EUROPE, LDA

  Portugal

  Het bedrijf VMCS SELARIA EUROPE, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadels en tuig. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paardrijsport - artikelen, Zadelmakerijen, Paardrijsport - artikelen, halsters, u-bouten, en Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 3. GUARNICIONERIA HNOS. PEDRAZA

  Spanje

  Het bedrijf GUARNICIONERIA HNOS. PEDRAZA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke artikelen van leer. Het is gevestigd in Los Yebenes (toledo), Spanje.

 4. PLANEN-MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLANEN-MÜLLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 5. SOFIC CUIR

  Frankrijk

  Het bedrijf SOFIC CUIR, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer en huiden voor leerwaren, Schoenleer, Leer en huiden voor leerwaren, en Schoenleer. Het is gevestigd in St Andre De La Marche, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SDA - SELLERIE DÉCORATION AMÉNAGEMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf SDA - SELLERIE DÉCORATION AMÉNAGEMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren opvulling binnenbekleding, en zadelmakerijen voor personenauto's. Het is gevestigd in Merignac, Frankrijk.

 2. TREADSTONE

  India

  Het bedrijf TREADSTONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren paardenleer voor zadelmakerijen, teugels voor ruitersport, en halsters. Het is gevestigd in Kanpur, India.

 3. TECHNO LOGISTIQUE - SELLERIE COUTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNO LOGISTIQUE - SELLERIE COUTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoelen voor bioscoop, concertzaal en schouwburg, fauteuils, en Stoelen voor bioscoop, concertzaal en schouwburg. Het is gevestigd in Aulnat, Frankrijk.

 4. GENUINE PARAGON TEAM SRL

  Roemenië

  Het bedrijf GENUINE PARAGON TEAM SRL, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Voluntari, Ilfov - (Bucharest), Roemenië.

 5. LEE VALLEY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEE VALLEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren teugels voor ruitersport. Het is gevestigd in Galashiels, Verenigd Koninkrijk.

 1. GÜNGÖR ÇANTA

  Turkije

  Het bedrijf GÜNGÖR ÇANTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bagagewagens, en diplomatenkoffers. Het is gevestigd in Bayrampaşa, Turkije.

 2. TIGIER SOFA

  Frankrijk

  Het bedrijf TIGIER SOFA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervanging cabrioletdaken, en opvulling binnenbekleding. Het is gevestigd in La Meziere, Frankrijk.

 1. TANNERIE REMY CARRIAT

  Frankrijk

  Het bedrijf TANNERIE REMY CARRIAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer, huiden en pelterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer en huiden voor leerwaren, Import-export van leer en imitatieleer, Zadelmakerijen, Leer en huiden voor leerwaren, Import-export van leer en imitatieleer, Zadelmakerijen, en leren accessoires voor schoenfabrieken. Het is gevestigd in Espelette, Frankrijk.

 2. CURTISUR S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CURTISUR S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Ubrique (cadiz), Spanje.

 3. L'ARTISAN SELLIER

  België

  Het bedrijf L'ARTISAN SELLIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren opvulling binnenbekleding, zadelproducten op maat, en restauratie van meubels. Het is gevestigd in Momignies, België.

 4. VOLTAIRE DESIGN

  Frankrijk

  Het bedrijf VOLTAIRE DESIGN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadels en tuig. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zadelmakerijen, Zadelmakerijen, wedstrijdzadels, en zadelmakerij ruitersport. Het is gevestigd in bassussarry, Frankrijk.

 5. WOLFGANG KRENKEL

  Oostenrijk

  Het bedrijf WOLFGANG KRENKEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Verpakking - kunststof, Reisartikelen, Zadelmakerijen, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Verpakking - kunststof, Reisartikelen, en Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Lauterach, Oostenrijk.

 6. SELLERIA VASSALLI

  Zwitserland

  Het bedrijf SELLERIA VASSALLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - kunststof, Kunststof - vloerbedekking, Zadelmakerijen, Stoffen - gecoat, Verpakking - kunststof, Kunststof - vloerbedekking, Zadelmakerijen, en Stoffen - gecoat. Het is gevestigd in Riva San Vitale, Zwitserland.

 7. RUDI BÖRSCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RUDI BÖRSCH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Leer, huiden en pelterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer en huiden voor leerwaren, Leer, fijn, Zadelmakerijen, Voertuigen - leren accessoires, Leer en huiden voor leerwaren, Leer, fijn, Zadelmakerijen, en Voertuigen - leren accessoires. Het is gevestigd in Emmelshausen, Duitsland.

 8. HÜPPI PRODUCTION-STYLING AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HÜPPI PRODUCTION-STYLING AG, is een Distributeur, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, Zadelmakerijen, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, en Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Neuenhof, Zwitserland.

 1. ALBERT PONSEL GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf ALBERT PONSEL GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Imperialen en bagagedragers voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zadelmakerijen, Handtassen, Designmeubels, Zadelmakerijen, Handtassen, en Designmeubels. Het is gevestigd in Weidhausen/Coburg, Duitsland.

 2. AUTOSATTLEREI KÜNZER

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOSATTLEREI KÜNZER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, Zadelmakerijen, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, en Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Heidelberg, Duitsland.

 3. PLATTINA LEDERPFLEGE SWISS MADE

  Duitsland

  Het bedrijf PLATTINA LEDERPFLEGE SWISS MADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Leer, huiden en pelterijen, Zadelmakerijen, Voertuigen - leren accessoires, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Leer, huiden en pelterijen, Zadelmakerijen, en Voertuigen - leren accessoires. Het is gevestigd in Lemgo, Duitsland.

 4. AUTEX INDUSTRIE- + AUTOSATTLEREI MARCEL MÜLLER

  Zwitserland

  Het bedrijf AUTEX INDUSTRIE- + AUTOSATTLEREI MARCEL MÜLLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, Zadelmakerijen, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, en Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Basel, Zwitserland.

 5. SEGELMACHEREI HEINZ ARIANS

  Duitsland

  Het bedrijf SEGELMACHEREI HEINZ ARIANS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Zeilen en accessoires, Zadelmakerijen, Pleziervaartuigen, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Zeilen en accessoires, en Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Schortens, Duitsland.

 6. ARMAN GROUP

  Frankrijk

  Het bedrijf ARMAN GROUP, is een Multi-Category, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren brocheren, opvulling binnenbekleding, zadelproducten op maat, en zadelmakerijen voor personenauto's. Het is gevestigd in Nantua, Frankrijk.

 7. SE JEAN ESPANOL

  Frankrijk

  Het bedrijf SE JEAN ESPANOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren opvulling binnenbekleding, cabrioletdaken en basisstructuur voor voertuigen, en Dekzeilen. Het is gevestigd in Blagnac, Frankrijk.

 8. MASSSCHNEIDER INH. SABINE SCHNEIDER

  Duitsland

  Het bedrijf MASSSCHNEIDER INH. SABINE SCHNEIDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kampeerauto's, Bankstellen en fauteuils, Tuinmeubelen en -versiering, Zadelmakerijen, Kampeerauto's, Bankstellen en fauteuils, Tuinmeubelen en -versiering, en Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Kelberg, Duitsland.

 9. AUTOSATTLEREI HILTMANN

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOSATTLEREI HILTMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bankstellen en fauteuils, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Zadelmakerijen, Bankstellen en fauteuils, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, en Zadelmakerijen. Het is gevestigd in Rudolstadt, Duitsland.

 10. KRISTELL BARBARISI

  Frankrijk

  Het bedrijf KRISTELL BARBARISI, is een Distributeur, en actief in de sector Zadelmakerijen. Het is gevestigd in La Seyne Sur Mer, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis