• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zand en grind

Resultaten voor

Zand en grind - Import export

 1. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AViTEQ biedt sinds 1939 hoogwaardige en betrouwbare oplossingen van triltransport- en procestechniek aan voor uiteenlopende industrietakken en verleent wereldwijd service.

 2. GESER SPEDITION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GESER SPEDITION GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zand en grind. Het is gevestigd in Mintraching, Duitsland.

 3. LOCAROC SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOCAROC SAS, is een Multi-Category, en actief in de sector Zand en grind. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuursteen, Granulaat, zinkstukken, en decoratief grind. Het is gevestigd in Dieulouard, Frankrijk.

 4. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Duitsland

  We bieden kwaliteit. Onze producten zijn onderhevig aan voortdurende kwaliteitscontroles en worden ondersteund door een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Ze voldoen ook aan speciale toepassingsspecifieke vereisten. We staan voor onze service en beloften. Hoge productprestaties, korte levertijden en snelle verwerking - dat is wat we ons elke dag opnieuw laten meten. Als gevolg hiervan: Bouwmaterialen = kwaliteit = CEMEX. Wij zijn er, waar u ons nodig hebt. Samen met onze partners hebben wij meer dan 100 vestigingen in Duitsland. Onze vrachtwagenmixers en silowagens brengen onze producten landelijk op tijd bij onze klanten. Hierdoor kunnen we zelfs grote bestellingen op tijd afhandelen. We maken deel uit van een internationaal actief bedrijf. CEMEX Deutschland AG behoort tot de CEMEX S. A. B. de C. V., een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in Monterrey, Mexico.

 5. SACO ALBA

  Spanje

  Saco Alba, S.L. is een onderneming die granulaat en bouwmaterialen delft, verpakt en verhandelt. Het beschikt over een eigen groeve en tevens over een uitstekende infrastructuur voor de distributie van de producten. Dankzij de kwaliteit van het zand voor chinchilla's, het hoofdproduct van de onderneming, en het uitmuntende beheer, is de onderneming uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat aan de behoeften van zijn klanten kan voldoen. U kunt vol vertrouwen al uw materiaal bij Saco Alba, S.L bestellen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRANSPORTBEDRIJF SCHOPMAN

  Nederland

  Transportbedrijf Schopman uit Oldenzaal, actief sinds 1928, is een bedrijf dat vele soorten specialiteiten kan aanbieden. Schopman is uw intermediair op transportgebied. We zijn zeer flexibel, denken en werken graag met onze klanten mee aan het gewenste resultaat. Schopman Transport is actief in veel deelmarkten en stelt zich flexibel op als dienstverlener. Gesloten vervoer, open vervoer, kippervervoer, geconditioneerd vervoer, auto's met laadkraan en levering en afvoer van los gestorte producten behoren allemaal tot onze mogelijkheden. Wij zijn zowel nationaal als internationaal actief.

 2. TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN

  Nederland

  Waar het om transport gaat, opereren wij als een echte duizendpoot. Het zeer uitgebreide en eigentijdse wagenpark faciliteert het vervoer van goederen, materialen en speciaal transport, door zeer goed opgeleid personeel dat zowel in binnen- en buitenland rijdt. Het transport over water is een goed alternatief voor de drukke snelwegen, zo beschikken wij over een loswal voor zand en grind en een containerdienst die in werkelijk iedere transportbehoefte voorziet. Door de samenwerking met Transportbedrijf Vink B.V. beschikken wij tevens over een kolkenzuiger, veeg- en zuigauto’s die inzetbaar zijn bij evenementen, maar die ook geschikt zijn voor veegwerk van bedrijfsterreinen en kantoorparken. Daarnaast heeft Vink een werkplaats met ervaren en gediplomeerde monteurs die het materieel in optimale conditie houden en alle veiligheids- en APK-keuringen verrichten. Dankzij onze planning kunnen wij snel inspelen op de wensen van de klant.

 3. DE PRINS

  België

  De Prins is onderdeel van de Van Nieuwpoort Groep. Dit Nederlandse familiebedrijf heeft haar wortels in de winning en handel van bouwgrondstoffen. In de afgelopen eeuw ontwikkelde de firma zich steeds verder binnen de bedrijfskolom en vandaag leveren haar 60 ondernemingen het hele productspectrum voor de bouw; van grondstof tot hoogwaardig beton en intelligent bouwconcept. Producten; - Rijn-, Schelde-, Maas-, Meng-, Mol- en Lommelzand - Zeezand - Kalksteenslag - Kalksteenzand - Porfier - Kift - Zavel - Grind - Lava - Breuksteen - Dolomiet - Argex - Keien - Rotsblokken - Rode mijnsteen & zandsteen

 4. GRINDSPLIT-DISCOUNTER

  Nederland

  Grindplit-discounter is leverancier van tuin inrichting materialen zoals grind, split, grindplaten, splitplaten, paddockplaten en grastegels . Grindsplit-discounter levert siergrind en siersplit aan hoveniers en landschap inrichter in big bag`s of losgestort voor messcherpe prijzen, en een snelle levering. Populaire soorten zijn ardenner split, basalt, witte grind, maasgrind of icy blue. Met de grindplaten of splitplaten is het creëren van een egaal en spoorvrij grindoppervlak zeer eenvoudig, en wordt veel toegepast bij een oprit, parkeerterrein, terras en wandelpaden. Het antiworteldoek aan de onderzijde beschermt tegen onkruidgroei van onderaf. De grastegels ook wel grasdallen of grasplaten genoemd worden toegepast voor een stabiele ondergrond van gras, je beperk de overlast van regenval doordat het water sneller de grond intrekt dan dat het zou doen wanneer je asfalt of klinkers zou gebruiken als verharding. Onze diverse paddockplaten zijn gemaakt van gerecyclede kunststof, en zorgen voor een goede bodemversteviging van onder andere paddocks, maar ook van paardenbakken, en stapmolens. Gevuld met zand creëert u een droge ondergrond voor uw paarden. De platen hebben een eenvoudig koppelsysteem en eenvoudig zelf te leggen en zorgen ervoor dat de individuele platen niet verzakken, maar goed op de plaats blijven liggen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor messcherpe prijzen van grind, split, grindplaten, grastegels, of paddockplaten.

 5. TRANSPORTBEDRIJF VAN WEES MALDEN

  Nederland

  Transportbedrijf van Wees Malden is gespecialiseerd in het vervoeren van losgestorte goederen door de Benelux en het grootste gedeelte van Duitsland. Met ruim 50 eenheden vervoeren we allerhand losgestorte goederen voor de industriële bouw, glasindustrie, staalbouw, landbouw en zakelijke en particulieren eindgebruikers. Door onze flexibele werkwijze, betrouwbaarheid en jaren lange kennis en ervaringen hebben we een grote groep trouwe opdrachtgevers. Uiteraard wordt elke lading vervoerd op de meest kostenefficiënte en milieu vriendelijkste wijze. Deze visie sluit naadloos aan bij het huidige en moderne wagenpark die voldoet aan de laatste milieueisen.

 1. SCHAUWVLIEGHE

  België

  Schauwvlieghe is uw specialist in zand & grind. We verkopen traditionele grindsoorten: Dolomiet - kalksteenslag - porfier - rode mijnsteen - zandsteen. Daarnaast leveren we ook specifieke steensoorten met een esthetische of kwalitatieve meerwaarde: Zalmroze graniet - Provençaals okergeel grint - frisse blanke kwarts - stijlvol kwartsiet in violet of in diskreet siennabruin - ivoorwit - zwarte basalt, samen met grijsgroen graniet, roomwitte marmer en zovele andere kleuren bieden u talloze mogelijkheden tot creativiteit, tot kleuraccenten.

 2. WESSEM BELGIUM NV

  België

  Wessem Port Services Group (WPS Group) is een dochteronderneming van Wessem Holding BV, opgericht in 1968. Core business van WPS Group is haven exploitatie en logistiek. De organisatie houdt zich bezig met op- en overslag en bewerking van zowel bulkgoederen als stukgoederen en het bijbehorende transport via water, weg of spoor. De onderneming is actief in diverse bedrijfstakken, met name in de chemische industrie, de (wegen)bouw, papierindustrie, recycling, de keramische industrie, de agrarische sector en de containerbranche. WPS Group heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround, grensverleggende, innovatieve, logistieke dienstverlener en is de thuishaven voor vele gerenommeerde klein- en grootschalige bedrijven in de directe regio, maar ook ver daarbuiten. Havenlocatie : Lanaken Reeds 20 jaar gevestigd aan het Albertkanaal heeft WPS hier een strategisch verdeelcentrum voor zand en grind. Deze haven beschikt over 350 meter kade en een verharde opslagruimte direct aan het water. De haven is bereikbaar voor binnenvaartschepen tot 3.000 ton. Vlakbij onze eigen terminal hebben we nog de beschikking over enkele vlakloodsen voor de droge opslag van gevoelige producten. De Haven van Lanaken is verder trimodaal ingericht middels een bulkoverslagterminal en een railterminal. Wessem Belgium is dé leverancier voor diverse zand- en grindproducten die bestemd zijn voor o.a. de betonindustrie, steenfabrieken, bouwmaterialenhandel en chapewerken.

 1. ARENA SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Spanje

  De hoofdactiviteit van Arenas Silíceas Gómez Vallejo bestaat uit de productie en het winnen van siliciumzand in diverse fases: wassen, zeven en drogen, evenals de verkoop. Dankzij ons lange bestaan hebben zijn wij zowel in Spanje als op het internationale vlak uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf. Bij Arenas Silíceas Gómez Vallejo, beschikken we nu over een verwerkingssite waar we het ruwe zand uit de groeven aan diverse processen onderwerpen opdat de diverse korrelgroottes altijd een optimaal rendement van de verwerkte mineralen bieden en om een hoogwaardige kwaliteit van het eindproduct te garanderen voor tevreden eindklanten. Dit geldt zowel voor standaardzand als voor specifiek aangevraagde zandeigenschappen.

 2. CHARLES KESTELEYN

  België

  De groep KESTELEYN bestaat uit diverse bedrijven die staan voor productie en verkoop van zand en grind, zowel riviergranulaten als zeegranulaten. Daarnaast staan de logistieke bedrijven ten dienste van de productie en verkoop. Hiermee tracht de firma en haar medewerkers sinds 1949 binnen een familiale geest u een gepaste oplossing te bieden zowel op vlak van bouwgranulaten als beton. Onze verschillende vestigingen in Gent, Avelgem en Harnes zijn langsheen het water gelegen. Op die manier gaan we op duurzame wijze de toekomst tegemoet met transport over de waterweg. Ook de keuze voor zeegranulaten is een bewuste stap richting een duurzaam en verantwoord ontginnen voor de volgende generaties. In 1960 had Kesteleyn in Gent de eerste betoncentrale. Ook vandaag staat onze state-of-the-art centrale zomer en winter ter beschikking voor zowel wegenbouw, utiliteitsbouw als particuliere toepassingen. Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

 3. VAN VLIET TRANSPORT SLIEDRECHT

  Nederland

  Van Vliet Sliedrecht heeft haar thuisbasis aan de Sliedrechtse haven, vanwaar gehandeld wordt in zand, grind, grond en wegenbouw-materialen. Van Vliet, oorspronkelijk een Handels- en Transportbedrijf, breidde de werkzaamheden uit met de verhuur van grondverzetmachines en werd actief als hoofdaannemer in de grond-, weg- en waterbouw. Van Vliet Transport verhuurt vrachtauto's en verzorgt transporten voor het vervoer van zand, grind, grond, wegenbouw-materialen en bouw- en sloopafval. De tak Asbest-verwijdering en Milieutechniek is nu zonder meer de meest gespecialiseerde tak; alle voorkomende werkzaamheden worden door Van Vliet verzorgd, geheel volgens de wettelijke normeringen. Sloopwerk en Recycling van bouwpuin vormt eveneens een groot bedrijfsonderdeel. Het recyclen van bouw- en sloopafval vindt plaats op het eigen bedrijfsterrein, uiteraard met benodigde milieuvergunningen.

 4. DOCKX & CO

  België

  Dockx & Co is in de professionele tuinaanleg en de groenvoorziening geen onbekende. Gegroeid vanuit de basishandel turf, kolen en stro is Dockx & Co steeds in een familiale en aangename sfeer ontwikkeld met de markt en zijn vraag. Tot op heden werd en wordt er steeds gewerkt aan de kwaliteit van de materialen die we U kunnen aanbieden. Dockx & Co maakt deel uit van de Disaghor-groep. Bij ons worden alle materialen door onze gespecialiseerde medewerkers uitgediept om U als vakman nog beter te kunnen begeleiden. Onze producten: Bodemafdekking, Bodemverbetering, Daktuinen - Groendaken, Gras -en Grinddallen, Groenafval recuperatie, Kiezel en grind, Lava, Plantsubstraten, Potgrond, Rotsen en Keien, Schanskorven, Standplaatsconstructies, Turf, Vijver en filtersubstraten, Waterdoorlaatbare verhardingen.

 5. TIELEN GROUP

  België

  Al drie generaties lang biedt de Tielen-Group een breed dienstenpakket in de transport- en mineralensector. 1° Transport. Hoe uw vracht ook verpakt is, Tielen Transport heeft gepaste vrachtwagens. Vijftig trekkers met verschillende opleggertypes transporteren: mineralen, zand en klei in kiptrailers (GMP-K 201177/03); landbouwproducten, gedroogd zand en mineralen in bulkopleggers; pallets en bigbags in schuifzeiltrailers. 2° Mineralen. Tielen-group werkt al jaren goed samen met steengroeven die kwaliteitsmineralen leveren: zand en grind, kwarts en marmer, sierkeien en –grind. 3° Aanleg van sportvelden. Verschillende steenbakkerijen leveren ons hoogwaardige bestanddelen voor de gravel-productie. We controleren nauwgezet de kwaliteit van de ‘gemalen baksteen’. Alleen zo bent u er zeker van dat de Tielen-Group sport- en tennisvelden aanlegt die topprestaties mogelijk maken.

 6. XIVAC VACUUM TECHNOLOGY

  Nederland

  Overladen van producten met de XIVAC vacuum unit, specialist in industriële zuig-, blaas- en afzaktechnieken, heeft een nieuwe compacte XIVAC unit gebouwd voor onder meer het overladen van beschadigde containers. Daarnaast is het mogelijk zand, grind en dergelijke op te zuigen en te verblazen of af te zakken. De XIVAC is gemaakt voor het efficiënt opzuigen, verblazen en afzakken van onder andere stortgoederen zoals PET, kunstmest, poeders en allerlei andere producten. Wij zijn al een paar jaar actief op meerdere terminals door Europa met de kostenbesparende XIVAC's. De zelfstandige unit's zijn bestemd voor de verhuur en zowel met als zonder machinist te huur. Ook wordt de XIVAC vaak gebruikt bij foute lossingen, ongelukken in bedrijfshallen en op terminals waarbij product naast de daarvoor bestemde plek terecht komt. Tot onze klantenkring behoren onder meer: Interbulk, BLS, Bertschi, Yara, maar ook verzekeringsmaatschappijen door heel Europa weten ons te vinden.

 7. VAN PELT

  België

  Sinds 1955 is Van Pelt gestadig gegroeid tot wat het nu is: één van de belangrijkste Belgische leveranciers in bouwmaterialen. Naast zijn regionale functie als handelaar in bouwmaterialen, heeft Van Pelt zich ook kunnen onderscheiden door het aanbieden van zand en granulaten aangeleverd per schip. Dit maakt dat wij steeds onze klanten uit de eerste hand de materialen kunnen aanbieden. Verder hebben we een assortiment exclusieve kwaliteitsproducten samengesteld waarvan het de distributie in heel België en in een aantal gevallen ook nog in het Groothertogdom Luxemburg organiseert, rechtstreeks of via onderverdelers.

 8. FIHUMA

  België

  Fihuma specialiseert zich in het aanbrengen en verwijderen van dakgrind. Naast dakgrind kan u ons inschakelen voor het blazen en zuigen van tal van andere droge stoffen zoals argex, drainagezand, daktuinsubstraat, kleikorrels, lava, … Ook leggen wij extensieve groendaken aan en verwijderen wij straalgrit. Zo realiseerden we al tal van bijzondere projecten: het leegmaken en vullen van silo's, het weghalen of aanbrengen van zand voor riool- en wegeniswerken, bij grondvervuiling, verzakkingen, … het vullen van bluswaterbassins met grind, het verversen van zand op een schietbaan, het opvullen van kelders en andere ruimtes met zand.

 1. ALZAGRI

  België

  Het was een ware innovatie toen wij in 1968 als eerste Belgisch bedrijf gebaggerde zeegranulaten invoerden. Onze locatie langs het Boudewijnkanaal Brugge-Zeebrugge is zowel voor de aanvoer met zeeschepen als de distributie via as en binnenvaart zeer strategisch gekozen. Sindsdien is de markt van de zeegranulaten in West-Vlaanderen gestaag uitgebreid. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij intussen uitgegroeid tot een modern, competitief en kwaliteitsvolle producent van zeegranulaten. Onze producten dragen het “BENOR” en “CE2+” keurmerk. Tot onze uitgebreide klantenkring behoren o.a. gerenommeerde producenten van voorgespannen beton, asfaltproducenten, prefabbetonbedrijven, betoncentrales, aannemers en de detailhandel in bouwstoffen. Als groothandel houdt de N.V. Alzagri steeds een zeer ruime voorraad en een assortiment bouwgranulaten ter beschikking van zijn klanten op de werf te Brugge. Onze flexibele openingsuren zijn een pluspunt voor de wegtransporteurs.

 2. MEGANCK-COLLEWAERT

  België

  Meganck-Collewaert is specialist in zand & grind, we kunnen zowel produceren als leveren. Door onze eigen zandontginning kunnen we u verschillende zandsoorten aanbieden, en dit zowel aan particulieren als aan aannemers: Gespoten zand (Ophogingen, Opvullingen, Wegenbouw), Gezeefd zand en Gewassen zand (Betoncentrales, Metselwerken, Bouwmaterialen, Speeltuinen, Paardenpistes).Onze firma staat ook bekend voor het uitvoeren van grondwerken in het bijzonder: Uitgraven van bouwputten, bouwklaar maken van industrieterreinen.

 3. REVABO

  België

  Sloopmateriaal van Hens Afbraakwerken en andere opdrachtgevers wordt door Revabo omgezet in hoogstaande herbruikbare grondstoffen voor bouw en wegenbouw. Revabo verwerkt bouw- en sloopafval tot hoogwaardige granulaten middels een selectief sorteer-, breek- en zeefproces.De granulaten worden onder meer gebruikt als funderingsmateriaal in de wegenbouw en als grindvervanger in betonmortel en betonwaren. Onze producten zijn: Gebroken mengpuin, gebroken betonpuin, Puinbrekerszand, Gestabiliseerd zand, Stortklaar beton, ...

 4. DE FAUW

  België

  De Fauw en zonen is door de jaren uitgegroeid tot een belangrijk leverancier van bouwmaterialen. De vier grote pijlers zijn : bouwmaterialen voor aannemer en particulier, groothandel zand & grind, groothandel voor verpakte granulaten, Megamix-metselmortel & chapemortel. De Fauw & Zn heeft een uitgebreid wagenpark om bouwmaterialen, zand en grind te bezorgen. Wij bieden zand aan voor volgende toepassingen: metselwerk , gestabiliseerd zand, betonwerken, drainage, vloerwerken, voegwerken, … Siergrind is bestemd voor uw oprit , wandelpad, petanquebaan, rond vijvers, …

 5. METHORST PROJECTEN B.V.

  Nederland

  Methorst Zuigtechniek is dé specialist en marktleider op het gebied van grondzuigtechniek. Met onze geavanceerde en krachtige zuigwagens kunnen wij moeiteloos losse, vaste, natte en droge (bouw) stoffen verwijderen. Zuigtechniek is onder andere perfect in te zetten bij het vrijzuigen van kabels en leidingen, boomwortels en het verwijderen van dakgrind. Vooral in stedelijke gebieden, waar veel disciplines in de grond (door elkaar heen) liggen, is het in veel gevallen efficiënter en altijd veiliger om de grond weg te zuigen in plaats van te graven. Maar ook bij het vrijmaken van boomwortels wordt de schade aan de wortels tot een minimum beperkt door de inzet van zuigtechniek. Naast de grondzuigtechniek zijn wij ook zeer ervaren op het gebied van blaastechniek. Ons wagenpark biedt meerdere unieke blaascombinaties welke uitermate geschikt zijn voor het blazen van zand, schelpen, argex korrels en dakgrind. Zo kunnen wij zeer snel en doeltreffend kruipruimtes, tuinen en terrassen ophogen en daken voorzien van nieuw grind. Ook is het blazen van schelpenisolatie voor ons een alledaagse bezigheid! Doordat wij kunnen blazen tot afstanden van wel 150 meter, is er voor ons geen plek onbereikbaar.

 6. ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Spanje

  De hoofdactiviteit van Arenas Silíceas Gómez Vallejo bestaat in de winning en productie van siliciumzand in alle vormen: gewassen, gekalibreerd en droog. Wij staan ook in voor de verkoop en nemen dankzij onze ruime ervaring een bevoorrechte plaats in op de markt in binnen en buitenland.

 7. TRANS-BETON

  België

  Transbeton zijn 3 betoncentrales in wingene, Lokeren en Roeselare. Trans-beton verkoopt alle soorten cementgebonden producten zoals rijke beton, magere beton, ... en zand, grind als ook een breed gamma aan prefabelementen.

 8. THOLEN GRONDWERKEN

  België

  Tholen Grondwerken biedt een waaier aan diensten aan en realiseren totaalprojecten voor aannemers, architecten, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, overheden en particulieren in Belgisch en Nederlands Limburg, de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant en de regio rond Brussel. Onze voornaamste activiteiten zijn: - Grondwerken; - Nivelleerwerken; - Infrastructuurwerken.

 9. DRANACO

  België

  Dranaco is specialist in de winning en toelevering van zand en grind aan vooral betonverwerkende bedrijven. Jaarlijks produceert Dranaco ca 1.5 miljoen ton grind, zand en steenslag. te Antwerpen zijn zand, dolomiet, grind, steenslag en cement verkrijgbaar in het depot. Dranaco biedt ook de volgende diensten: vervoer van water en weg, watersuppletie, waterbouwkundige werken, productie van steenslag en blauwe steen, en verhuur van landmachines.

 10. SATIC - MINERA

  België

  Satic-Minera is actief als leverancier van granulaten op de Belgische markt. Het productgamma omvat alle soorten zand, grind en steenslag, die geleverd kunnen worden per schip en per vrachtwagen. Satic handelt voornamelijk in steenslag en Minera, de zustermaatschappij van Satic, in zand en grind. Satic-Minera heeft vier afhaaldepots: Zandhandel Roeselare, Zandhandel Lummen, De Hoop (Terneuzen) en Vemat in Brussel.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis