• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zandstralen - staal en metalen

Resultaten voor

Zandstralen - staal en metalen - Import export

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALUMINES DURMAX worden voor diverse toepassingen geproduceerd zowel in de ambachtelijke als in de industriële sector. Wij zijn fabrikanten van oxydes en aluminiumhydroxiden, gecalcineerde aluminiumoxide of gehydrateerde aluminiumoxide, metallografische aluminiumoxide, brandwerende stof, patronen voor brandwerking, speciale patronen voor synthetische hars. Korund en aluminiumoxide voor speciale keramieksoorten Wij produceren calciumfluoride van hoge zuiverheid en boriumnitride. Met een breed gamma van ongeveer 200 gespecialiseerde aluminiumoxides, biedt ons bedrijf vervaardigingen op maat aan zijn klanten en over de hele wereld. Bepaalde aluminiumoxiden zijn bestemd voor het polijsten in metallografie, mineralogie alsook voor alle polijstwerkzaamheden met hoge precisie op allerlei soorten materialen. Anderen (gehydrateerd of gecalcineerd) worden gebruikt als speciale ladingen in synthetische hars, rubber, enz. om de kenmerken te verbeteren (brandveilig, schuurbestendig, voor het aspect, viscositeit, lichtheid).

 2. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 3. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 4. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Turkije

  Verified by europages badge

  BF BLAST is een prestigieuze Turkse fabrikant van zandstraalmachines met een rijke geschiedenis sinds de oprichting in 2019, ondersteund door meer dan 15 jaar ervaring in de sector. Ons productassortiment bestaat uit geavanceerde oplossingen voor diverse toepassingen en garandeert een ongeëvenaarde klanttevredenheid dankzij innovatieve technologische ontwikkelingen. Als vooraanstaand wereldmerk zijn we enorm trots op het leveren van topklasse zandstraalmachines. Onze portfolio: •Straalkamer •Draagbare straalketel •Zandstraalkast •Marmer &Natuursteen het Stralen Machine •Hanger Type Zandstraalmachine •Type Trommel het Stralen Machine •Roterende Lijst het Stralen Machine •Plaatmetaal & Profiel Shot Stralen Machine •Hanger Type Continu Systeem Shot Stralen Machine •Pijp & Tube Shot Straalmachine Ons traject in de internationale markt blijft stijgen als we standvastig handhaven van de hoogste industriestandaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. SWT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SWT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Kalkar, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RBI SANDSTRAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RBI SANDSTRAHLTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Berkheim, Duitsland.

 2. SAARLÄNDISCHE FEUERUNGS- UND SCHORNSTEINBAUGESELLSCHAFT ECKARDT & HOTOP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAARLÄNDISCHE FEUERUNGS- UND SCHORNSTEINBAUGESELLSCHAFT ECKARDT & HOTOP GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Völklingen, Duitsland.

 3. KUHMICHEL ABRASIV GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUHMICHEL ABRASIV GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 4. MSK-ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MSK-ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 5. MUYO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MUYO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. P + F OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf P + F OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Lage, Duitsland.

 2. TEP NORD GMBH STRAHLTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEP NORD GMBH STRAHLTECHNIK, is een Distributeur, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Friesoythe/ Ot Markhausen, Duitsland.

 1. AALBERTS SURFACE TREATMENT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AALBERTS SURFACE TREATMENT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 2. PRINZING BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRINZING BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Gingen An Der Fils, Duitsland.

 3. BOT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Kulmbach, Duitsland.

 4. LEVEN NUTZFAHRZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEVEN NUTZFAHRZEUGE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Nettetal, Duitsland.

 5. GERD PFEIFFER STRAHLTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERD PFEIFFER STRAHLTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Neuenstein, Duitsland.

 6. STKOENIG - SANDSTRAHLEN UND TECHNIK KÖNIG INH. KEVIN KÖNIG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STKOENIG - SANDSTRAHLEN UND TECHNIK KÖNIG INH. KEVIN KÖNIG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Streitberg, Duitsland.

 7. TROCKENEISZEIT.COM

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TROCKENEISZEIT.COM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Bramsche, Duitsland.

 8. KLAR LASER & OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLAR LASER & OBERFLÄCHENTECHNIK, is een Distributeur, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 1. FROHNERT PULVERBESCHICHTUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FROHNERT PULVERBESCHICHTUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 2. MOSCA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOSCA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Heiligenhaus, Duitsland.

 3. A3-INNOTEG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A3-INNOTEG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Hanroth, Duitsland.

 4. SCHUBERT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHUBERT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Sinsheim, Duitsland.

 5. WAHL TANKANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WAHL TANKANLAGEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Welver, Duitsland.

 6. PRO.METAL S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRO.METAL S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, zandstralen metalen, afbramen van metalen, Polijsten van staal en metalen, en polijsten met grote precisie. Het is gevestigd in Caravate, Italië.

 7. CNC STAHL- UND METALLBEARBEITUNG GEBRÜDER WIESENT GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CNC STAHL- UND METALLBEARBEITUNG GEBRÜDER WIESENT GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Gundelfingen, Duitsland.

 8. GOOD LACK FLORIAN LAUSSERMAYER

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOOD LACK FLORIAN LAUSSERMAYER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Neuzeug, Oostenrijk.

 9. TECHNOCLEAN21 INH. ROLF SPOHR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNOCLEAN21 INH. ROLF SPOHR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Kassel, Duitsland.

 10. FRANZ GÖDL - POLYESTERBESCHICHTUNGEN

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANZ GÖDL - POLYESTERBESCHICHTUNGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Wundschuh, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Zandstralen - staal en metalen - Import export

Aantal resultaten

1.671 Bedrijven