• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zeevis

Resultaten voor

Zeevis - Import export

 1. JOMANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij JOMANY, uw degelijke leverancier van vis, schaal- en schelpdieren. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van vis, schaal- en schelpdieren aan groothandelaren. Dankzij een bevoorrecht netwerk van zeevisgrossiers en een ultramoderne productielocatie kunnen wij onze klanten een constante beschikbaarheid garanderen alsook een complete beheersing van de kwaliteit van onze verse en diepvriesproducten. Stel uw vertrouwen in JOMANY voor al uw behoeften op het gebied van vis, schaal- en schelpdieren. Neem nu contact met ons op om ons compleet productassortiment te ontdekken en om van een snelle en betrouwbare levering te profiteren. Wij popelen om u te bedienen en om u te helpen succesvol te ondernemen.

 2. FISHERIES INTL

  Mauretanië

  Verified by europages badge

  FSIHERIES-INTL Wij zijn een visserijbedrijf en exporteur van diepgevroren vis aan boord, diepgevroren vis aan land en verse vis van Mauritanië naar Dakhla. We zijn gevestigd in Mauritanië - West-Afrika en Duitsland. Wij vissen en exporteren vanuit uw visgronden naar Europa; Afrika; Arabische landen en Azië en Canada. Wij zijn een bedrijf dat de sancties van de Europese en Amerikaanse Unie respecteert. Dit betekent dat we geen handel drijven met landen die onder economische sancties vallen zoals: Cuba, Rusland, Venezuela ........ Onze aan boord ingevroren vis en onze aan land ingevroren vis voldoen aan de aanbevolen behandelingen voor vis, tanks en koelinstallaties voldoen aan de Europese regelgeving. De kenmerken van onze vis zijn als volgt: - Eiwit: 60-70%. - Vet: 4-10%. - Mineraal zout: 2-4%. Het wordt aanbevolen dat alle klanten ons een intentieverklaring tot aankoop (LOI) sturen, waarin u moet specificeren: - De totale hoeveelheid die moet worden gekocht - De exacte maten van de gevraagde vis - Uiteindelijke bestemming - Wetenschappelijke namen van de vissen

 3. MARTÍNEZ MORENO HNOS SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Groothandelaar in een grote verscheidenheid van vis Vers en diepgevroren. Onze specialiteiten in koppotigen: zeekat, pijlinktvis, paling. Kabeljauwfilet, pangavis en vishamburgers. Import, export en verkoop van alle soorten vis, vers en diepvries. Onze activiteit dekt alle markten in de vier uithoeken van de wereld, die het ons mogelijk maakt producten te bieden van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen voor een hoog rendement. Onze jaarproductie bereikt bijna 2 miljoen ton.

 4. PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO, is een Distributeur, en actief in de sector Zeevis. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse vis, scheepsmakelaars, verse vis groothandel, groothandel in vis, en zwaardvis. Het is gevestigd in Vigo-Pontevedra, Spanje.

 5. MAPESCA SA

  Spanje

  MAPESCA, S.A. verkoopt verse vis en schaaldieren die aan de Spaanse kust en meerde landen uit de Europese Unie worden gevist. Onze voornaamste producten zijn: Sardines, Ansjovis, Horsmakreel, Makreel, Koolvis, Spaanse koolvis en geïmporteerd, Zeeduivel, Tong, Tarbot, Kabeljauw, Zeewolf, Zeekat, Pijlinktvis, Inktvis, verse en diepgevroren Makreelhaai, verse en diepgevroren Zeehond, Tonijn (Yellofin, Bluefin, Patudo), Boniet, Tong, Brasem, Zeewolf, Tarbot, Ombervis, Zalm, levende Garnalen, Brasem.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van apart ingevroren visproducten van MSC Atlantische Kabeljauw (Gadus Morhua), Schelvis (Melanogrammus Aeglefinus) en Garnalen (Pandalus Borealis). Onze meest verkochte producten zijn hoogwaardige apart ingevroren kabeljauw- en schelvisfilets, moten, hapjes en blokken, gehakte kabeljauw en overige klassieke en speciale producten naar wens van de klant. Al onze visproducten en zeevruchten worden door onze eigen schepen gevangen in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Vanaf daar worden ze naar de fabriek gebracht om volgens de meest strenge normen verwerkt te worden. Onze fabriek is uitgerust met een moderne thermoform verpakkingslijn om diverse types verpakkingen aan te bieden naargelang de wens van de klant. De producten worden vervolgens naar de klanten verzonden; U kunt ze terugvinden hier in Moermansk in onze eigen detailhandel- en showroomwinkel evenals in de VS supermarkten en de beste Europese restaurants. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners wereldwijd en bieden een succesvolle samenwerking voor diverse projecten.

 2. HOTTLET

  België

  Het beste uit de zee speciaal voor jou geselecteerd! Hottlet Frozen Foods heeft een grote variëteit van tropische garnalen in het assortiment: garnalen met kop, garnalen zonder kop, gepelde garnalen, fijnes hapjes op basis van garnalen. Fingerfood : inktvis producten, surimi producten, vegetarische producten. Brochettes: garnaalbrochettes, visbrochettes, inktvisbrochettes. Zeevruchtenmix : Een mengeling van verschillende seafoodproducten voor een grote waaier aan bereidingen. Vissen : dorie, pangasius, goudmakreel, rode poon, kabeljauw, rog, roodbaars, sardienen, schar, schelvis, school, snoekbaars, tilapia, tonijn, zalm, zeebarbeel, zeeduivel. Schaaldieren en schelpdieren : mosselen, venusmosselen, sint-jacobsvruchten, rivierkreeften, escargots, langoustines, wulken, krab. Surimi : surimi chunks, surimi sticks, surimi garnalen, gepaneerde surimi producten.

 3. PESCADOS ARCHIPIÉLAGO

  Spanje

  Pescados Archipiélago, dat in 2005 is gecreëerd, is een geavanceerd bedrijf geworden door de jaren heen in de sector van de verkoop van vis en vis-, schaal- en schelpdieren, vers en diepgevroren, die uit talrijke landen in de wereld komen.Al onze producten worden via strenge kwaliteitscontroles bewerkt die garant staan voor het eindproduct.

 4. MAS SA

  Frankrijk

  MAS SA is groothandelaar in verse vis van Rungis en is gespecialiseerd in fijne verse zeevis en schaaldieren en filet.Allrounder in zeeproducten en zoetwaterproducten. Alle gamma's visfilets, Zalm uit Noorwegen, Zalm uit Schotland, geïmporteerde tong en uit Frankrijk, zeeduivel, kabeljauw.Wij verhandelen dagelijks de beste zeevis. Onze verse vis is bestemd voor visboeren en restauranthouders. Alleen verkoop van zeevis op de markt van verse zeevis en schaaldieren te Rungis, geen levering.

 5. GLOBAL FISH TRADING

  België

  Global Fish Trading is een professionele partner die topkwaliteit biedt tegen aanvaardbare prijzen. Geen wonder dat het bedrijf na twintig jaar nog steeds in volle expansie is. Voor een breed gamma aan dagverse vis tot levende schaal -en schelpdieren: veel klanten wisten Global Fisch Trading reeds te vinden.

 1. VISWAREN BONNET

  België

  Viswaren Bonnet is leverancier van alle afgewerkte visproducten. Bonnet biedt een exclusief kwaliteitsgamma aan: garnalen, gerookte viswaren, marinades, maatjes, verse bereidingen, schaaldieren, salades en antipasta, diepvriesproducten, kruiden, sausen en mayonaises, surimi krab en meer. Viswaren Bonnet biedt en dienst levering aan huis volgens een routeschema, maar de producten kunnen ook worden afgehaald.

 2. VERBIEST

  België

  Als gespecialiseerde handelszaak in vis en visproducten levert Verbiest aan alle marktsegmenten: groothandel, supermarkten, zelfstandige viswinkels, traiteurs, restaurants. Omdat Verbiest op zoveel markten thuis is, is het assortiment verse vis en visproducten bijzonder ruim. De slogan "If it swims, we have it", gaat zeker op voor zeevis, schaal- en schelpdieren, natuurlijk afhankelijk van de aanvoerseizoenen.

 1. DE JAGER

  België

  De Jager NV is een dynamisch Antwerps groothandel in verse vis, gerookte en diepgevroren vis , schaal – en schelpdieren. De Jager NV levert aan talrijke restaurants, vishandelaars en traiteurs, maar ook de gewone visliefhebber.

 2. SWIFT & CO

  België

  Import en export van visfilets en schaaldieren. Jarenlange solide relaties met onze leveranciers in o.a. Zuid-Oost Azië,  Afrika, Midden-Amerika, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika. Beschikbaarheid van verschillende leveranciers voor hetzelfde product, zodat we het hele jaar door de beste kwaliteit kunnen garanderen. Wij bieden de mogelijkheid om producten aan te leveren die geen deel uitmaken van ons standaard gamma. Distributie vanuit Belgie over gans West-Europa.

 3. ICEMARK

  België

  Icemark is een toonaangevend bedrijf in de import, export en distributie van verse vis en seafood, vooral uit Ijsland. Elke dag worden de fijnste producten geselecteerd, verwerkt en overgevlogen met de eerst mogelijke vlucht. Door de uitstekende contacten met de belangrijkste producenten van vis, kan Icemark een constante aanvoer verzekeren van de hoogste kwaliteit.

 4. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanje

  GRUPO CENTRAL PESCA is gespecialiseerd in de import en export van vis, schaal- en schelpdieren van hoogwaardige kwaliteit.

 5. FISH EXPRESS

  België

  Fish Express Trade NV is een vis en schaaldieren groothandel en specialist te Brugge.

 6. LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeevis. Het is gevestigd in Bremerhaven, Duitsland.

 7. BLACK ALMAS

  Frankrijk

  Het bedrijf BLACK ALMAS, is een Distributeur, en actief in de sector Zeevis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kweekkaviaar, en Steurkaviaar. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. STELLA MARIS SEAFOOD, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf STELLA MARIS SEAFOOD, S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Zeevis. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvries algen, en zee-egels. Het is gevestigd in A Coruña, Spanje.

 1. L'OCEAN

  België

  Het bedrijf L'OCEAN, is een Distributeur, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeevis, Schelp- en schaaldieren, Diepvriesproducten, Vis - diepvries, Zeevis, Schelp- en schaaldieren, Diepvriesproducten, en Vis - diepvries. Het is gevestigd in Paifve, België.

 2. PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L

  Spanje

  Het bedrijf PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeevis. Het is gevestigd in Huelva, Spanje.

 3. SOMITALIA

  Italië

  Het bedrijf SOMITALIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zeevis. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde vis, financiering visserij, bureau-artikelen, en vissen. Het is gevestigd in San Casciano Dei Bagni(si), Italië.

 4. FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeevis. Het is gevestigd in Isla Cristina ( Huelva ), Spanje.

 5. PESCADOS RIOBÓ

  Spanje

  Het bedrijf PESCADOS RIOBÓ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeevis. Het is gevestigd in Cadiz, Spanje.

 6. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PABLO IGLESIAS, S.L., en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Zeevis, Vis - diepvries, Vis, Zeevis, Vis - diepvries, en langoestines. Het is gevestigd in A Coruña, Spanje.

 7. ALPHA BAY

  Frankrijk

  Het bedrijf ALPHA BAY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeevis, Vis - diepvries, Zeevis, Vis - diepvries, ingevroren schaaldieren, en ingevroren schelpdieren. Het is gevestigd in Lorient, Frankrijk.

 8. ARMARA

  Frankrijk

  Het bedrijf ARMARA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeevis. Het is gevestigd in Rungis Cedex, Frankrijk.

 9. MARKMARINE S16 S.L

  Spanje

  Het bedrijf MARKMARINE S16 S.L, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zeevis. Het is tevens aanwezig in de sectoren verkoop van ingevroren vis, schaal- en schelpdieren, verkoop van vis, schaal- en schelpdieren in conserven, en verkoop van halfveredelde vis, schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 10. ATLANTIC FRESH EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf ATLANTIC FRESH EUROPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeevis. Het is gevestigd in Boulogne-Sur-Mer, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis