• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zeevis

Resultaten voor

Zeevis - Import export

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanië

  Verified by Europages badge

  Mauritanisch visserijbedrijf en export van bevroren en verse vis. Wij zijn gevestigd in Mauritanië- in West-Afrika en Duitsland (momenteel vertegenwoordigd). We vissen en exporteren vanuit de visgronden naar Europa; Afrika; Arabische landen en Azië. We hebben ook follow-up vertegenwoordigingen "in Congo" om een betere opvolging van bestellingen uit de landen van zijn subregio's te bevorderen. Onze vis wordt verwerkt in visverwerkingsinstallaties, vistanks en koelfaciliteiten, allemaal in overeenstemming met de Europese wettelijke vereisten. De kenmerken van ons vismeel zijn als volgt: - Eiwitten: 60 tot 70% - Vet: 4-10% - Mineraal zout: 2-4% - Vochtigheid: 10-12%

  Website Open In New icon
 2. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van apart ingevroren visproducten van MSC Atlantische Kabeljauw (Gadus Morhua), Schelvis (Melanogrammus Aeglefinus) en Garnalen (Pandalus Borealis). Onze meest verkochte producten zijn hoogwaardige apart ingevroren kabeljauw- en schelvisfilets, moten, hapjes en blokken, gehakte kabeljauw en overige klassieke en speciale producten naar wens van de klant. Al onze visproducten en zeevruchten worden door onze eigen schepen gevangen in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Vanaf daar worden ze naar de fabriek gebracht om volgens de meest strenge normen verwerkt te worden. Onze fabriek is uitgerust met een moderne thermoform verpakkingslijn om diverse types verpakkingen aan te bieden naargelang de wens van de klant. De producten worden vervolgens naar de klanten verzonden; U kunt ze terugvinden hier in Moermansk in onze eigen detailhandel- en showroomwinkel evenals in de VS supermarkten en de beste Europese restaurants. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners wereldwijd en bieden een succesvolle samenwerking voor diverse projecten.

  Website Open In New icon
 3. MARTÍNEZ MORENO HNOS SL

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Groothandelaar in een grote verscheidenheid van vis Vers en diepgevroren. Onze specialiteiten in koppotigen: zeekat, pijlinktvis, paling. Kabeljauwfilet, pangavis en vishamburgers. Import, export en verkoop van alle soorten vis, vers en diepvries. Onze activiteit dekt alle markten in de vier uithoeken van de wereld, die het ons mogelijk maakt producten te bieden van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen voor een hoog rendement. Onze jaarproductie bereikt bijna 2 miljoen ton.

  Website Open In New icon
 4. PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO

  Spanje

  Verified by Europages badge
 5. DURANTE COMMERCIO PRODOTTI

  Italië

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. MAPESCA SA

  Spanje

  MAPESCA, S.A. verkoopt verse vis en schaaldieren die aan de Spaanse kust en meerde landen uit de Europese Unie worden gevist. Onze voornaamste producten zijn: Sardines, Ansjovis, Horsmakreel, Makreel, Koolvis, Spaanse koolvis en geïmporteerd, Zeeduivel, Tong, Tarbot, Kabeljauw, Zeewolf, Zeekat, Pijlinktvis, Inktvis, verse en diepgevroren Makreelhaai, verse en diepgevroren Zeehond, Tonijn (Yellofin, Bluefin, Patudo), Boniet, Tong, Brasem, Zeewolf, Tarbot, Ombervis, Zalm, levende Garnalen, Brasem.

 2. HOTTLET

  België

  Het beste uit de zee speciaal voor jou geselecteerd! Hottlet Frozen Foods heeft een grote variëteit van tropische garnalen in het assortiment: garnalen met kop, garnalen zonder kop, gepelde garnalen, fijnes hapjes op basis van garnalen. Fingerfood : inktvis producten, surimi producten, vegetarische producten. Brochettes: garnaalbrochettes, visbrochettes, inktvisbrochettes. Zeevruchtenmix : Een mengeling van verschillende seafoodproducten voor een grote waaier aan bereidingen. Vissen : dorie, pangasius, goudmakreel, rode poon, kabeljauw, rog, roodbaars, sardienen, schar, schelvis, school, snoekbaars, tilapia, tonijn, zalm, zeebarbeel, zeeduivel. Schaaldieren en schelpdieren : mosselen, venusmosselen, sint-jacobsvruchten, rivierkreeften, escargots, langoustines, wulken, krab. Surimi : surimi chunks, surimi sticks, surimi garnalen, gepaneerde surimi producten.

 3. PESCADOS ARCHIPIÉLAGO

  Spanje

  Pescados Archipiélago, dat in 2005 is gecreëerd, is een geavanceerd bedrijf geworden door de jaren heen in de sector van de verkoop van vis en vis-, schaal- en schelpdieren, vers en diepgevroren, die uit talrijke landen in de wereld komen.Al onze producten worden via strenge kwaliteitscontroles bewerkt die garant staan voor het eindproduct.

 4. MAS SA

  Frankrijk

  MAS SA is groothandelaar in verse vis van Rungis en is gespecialiseerd in fijne verse zeevis en schaaldieren en filet.Allrounder in zeeproducten en zoetwaterproducten. Alle gamma's visfilets, Zalm uit Noorwegen, Zalm uit Schotland, geïmporteerde tong en uit Frankrijk, zeeduivel, kabeljauw.Wij verhandelen dagelijks de beste zeevis. Onze verse vis is bestemd voor visboeren en restauranthouders. Alleen verkoop van zeevis op de markt van verse zeevis en schaaldieren te Rungis, geen levering.

 5. DE JAGER

  België

  De Jager NV is een dynamisch Antwerps groothandel in verse vis, gerookte en diepgevroren vis , schaal – en schelpdieren. De Jager NV levert aan talrijke restaurants, vishandelaars en traiteurs, maar ook de gewone visliefhebber.

 1. SWIFT & CO

  België

  Import en export van visfilets en schaaldieren. Jarenlange solide relaties met onze leveranciers in o.a. Zuid-Oost Azië,  Afrika, Midden-Amerika, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika. Beschikbaarheid van verschillende leveranciers voor hetzelfde product, zodat we het hele jaar door de beste kwaliteit kunnen garanderen. Wij bieden de mogelijkheid om producten aan te leveren die geen deel uitmaken van ons standaard gamma. Distributie vanuit Belgie over gans West-Europa.

 2. GLOBAL FISH TRADING

  België

  Global Fish Trading is een professionele partner die topkwaliteit biedt tegen aanvaardbare prijzen. Geen wonder dat het bedrijf na twintig jaar nog steeds in volle expansie is. Voor een breed gamma aan dagverse vis tot levende schaal -en schelpdieren: veel klanten wisten Global Fisch Trading reeds te vinden.

 3. VERBIEST

  België

  Als gespecialiseerde handelszaak in vis en visproducten levert Verbiest aan alle marktsegmenten: groothandel, supermarkten, zelfstandige viswinkels, traiteurs, restaurants. Omdat Verbiest op zoveel markten thuis is, is het assortiment verse vis en visproducten bijzonder ruim. De slogan "If it swims, we have it", gaat zeker op voor zeevis, schaal- en schelpdieren, natuurlijk afhankelijk van de aanvoerseizoenen.

 4. VISWAREN BONNET

  België

  Viswaren Bonnet is leverancier van alle afgewerkte visproducten. Bonnet biedt een exclusief kwaliteitsgamma aan: garnalen, gerookte viswaren, marinades, maatjes, verse bereidingen, schaaldieren, salades en antipasta, diepvriesproducten, kruiden, sausen en mayonaises, surimi krab en meer. Viswaren Bonnet biedt en dienst levering aan huis volgens een routeschema, maar de producten kunnen ook worden afgehaald.

 5. ICEMARK

  België

  Icemark is een toonaangevend bedrijf in de import, export en distributie van verse vis en seafood, vooral uit Ijsland. Elke dag worden de fijnste producten geselecteerd, verwerkt en overgevlogen met de eerst mogelijke vlucht. Door de uitstekende contacten met de belangrijkste producenten van vis, kan Icemark een constante aanvoer verzekeren van de hoogste kwaliteit.

 6. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanje

  GRUPO CENTRAL PESCA is gespecialiseerd in de import en export van vis, schaal- en schelpdieren van hoogwaardige kwaliteit.

 7. FISH EXPRESS

  België

  Fish Express Trade NV is een vis en schaaldieren groothandel en specialist te Brugge.

 8. LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG

  Duitsland

 9. BLACK ALMAS

  Frankrijk

 10. SOMITALIA

  Italië

 1. PACIFIC FISH

  Marokko

 2. PESCADOS RIOBÓ

  Spanje

 3. L'OCEAN

  België

 4. ALPHA BAY

  Frankrijk

 5. MARKMARINE S16 S.L

  Spanje

 6. FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L.

  Spanje

 7. ARMARA

  Frankrijk

 8. PESCADOS Y CONSERVAS ANCOMAR

  Spanje

 9. ATLANTIC FRESH EUROPE

  Frankrijk

 10. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spanje