• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zetmeel - industrieel

Resultaten voor

Zetmeel - industrieel - Import export

 1. AGRANA STARCH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Niveau van de zakelijke relatie B2B Bijzondere sterke punten: gentechniekvrij en sterke gerichtheid op bioproducten. AGRANA Stärke GmbH verwerkt en verfijnt de grondstoffen maïs, aardappels en tarwe tot de meest uiteenlopende zetmeelproducten. Deze worden zowel aan de voedings- en genotmiddelenindustrie, diervoederindustrie alsook aan de non-food-sector zoals de papier-, textiel-, cosmetica- of bouwstofindustrie geleverd. Op de voorgrond staat de zetmeelproductie op zeer hoog niveau met moderne, milieuvriendelijke methoden. AGRANA Stärke GmbH levert aan talrijke industrietakken biologische en gentechniekvrije (speciale) zetmeelhoudende producten en is producent van bio-ethanol als milieuvriendelijke brandstof. Onze producten: biologisch diervoeder, verdikkingsmiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie, zetmeel, diervoeder, verdikkingsmiddelen voor de cosmetische industrie, gemodificeerd zetmeel, farmaceutische hulpstoffen, bioproducten

 2. BIRMINGHAM INDUSTRIES (UK, INDIA)

  Verenigd Koninkrijk

  We zijn een team van divers geschoolde individuen uit verschillende professionele disciplines.Het oprichtende team bestaat uit een arts met een gezonde obsessie voor kwaliteitsnormen, een ingenieur die projecten heeft geleid voor EU-regeringen en Amazon en een afgestudeerde bedrijfskundige met ervaring in start-ups, management van fulfilmentoperaties en SAAS-ontwikkelingsteams. We hebben ook een all-star supportteam dat bestaat uit slimme, toegewijde stagiaires en medewerkers, gekozen uit de crème de la crème van Britse en Indiase zaken- en rechtsscholen.We worden begeleid door een raad van adviseurs en investeerders die meer dan 30 jaar zakelijk inzicht hebben verzameld in alle mogelijke branches.

 3. VIMAL PPCE

  Oekraïne

  Het bedrijf VIMAL PPCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren aardappelzetmeel, en dextrine. Het is gevestigd in Chernihiv, Oekraïne.

 4. VIMAL GIDA

  Turkije

  Het bedrijf VIMAL GIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedseltoevoegingen, Voedseltoevoegingen, en gedehydrateerde knoflook. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. ANGEL STARCH AND FOOD PVT LTD

  India

  Het bedrijf ANGEL STARCH AND FOOD PVT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren maïszetmeel, zetmeel- en maïsgom, aardappelzetmeel, en zetmeel voor de voeding. Het is gevestigd in Erode, India.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf ARLES AGROALIMENTAIRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - industrieel, Emulgatoren voor levensmiddelen, Zetmeel - industrieel, en Emulgatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Rognac Cedex, Frankrijk.

 2. ROQUETTE

  Frankrijk

  Het bedrijf ROQUETTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage van polyolefinische korrels, en gemodificeerd zetmeel. Het is gevestigd in Lestrem, Frankrijk.

 3. BASAR TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BASAR TICARET A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. AL MONAIRY FOR CORN PRODUCTS

  Egypte

  Het bedrijf AL MONAIRY FOR CORN PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren glucosesiropen, en fructose in poedervorm en siroop. Het is gevestigd in Al Sharkia, Egypte.

 5. VISCO STARCH MANUFACTURERS

  India

  Het bedrijf VISCO STARCH MANUFACTURERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren gewijzigd gelatineachtig zetmeel, en zetmeel- en maïsgom. Het is gevestigd in Ahmedabad, India.

 1. SUNCHUNG STARCH INDUSTRIAL CO., LTD

  Vietnam

  Het bedrijf SUNCHUNG STARCH INDUSTRIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is gevestigd in Tan Chau, Vietnam.

 2. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LYCKEBY AMYLEX, A.S., en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, Zetmeel - voeding, Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Horazdovice, Tsjechische Rep..

 1. BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS

  Moldavïe

  Het bedrijf BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - voeding, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Bendery, Moldavïe.

 2. F.BALL & CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf F.BALL & CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - industrieel, en Zetmeel - industrieel. Het is gevestigd in Leek, Verenigd Koninkrijk.

 3. MALSENA, AB

  Litouwen

  Het bedrijf MALSENA, AB, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is gevestigd in Panevezys, Litouwen.

 4. CHEMIPAT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CHEMIPAT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - industrieel, en Zetmeel - industrieel. Het is gevestigd in Salford, Verenigd Koninkrijk.

 5. SVERIGES STARKELSEPRODUCENTERS FORENING UPA

  Zweden

  Het bedrijf SVERIGES STARKELSEPRODUCENTERS FORENING UPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is gevestigd in Solvesborg, Zweden.

 6. CARGILL AUSTRIA HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 7. FENTAC ADHESIVES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 8. H.B. FULLER GROUP LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 1. BENDERY STARCH PRODUCTS COMPLEX LTD

  Moldavïe

 2. BIM UNITED KINGDOM LTD

  Verenigd Koninkrijk