• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zetmeel - voeding

Resultaten voor

Zetmeel - voeding - Import export

 1. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 3. AUGUSTE BLOCH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUGUSTE BLOCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Liverdun, Frankrijk.

 4. BIRMINGHAM INDUSTRIES (UK, INDIA)

  Verenigd Koninkrijk

  We zijn een team van divers geschoolde individuen uit verschillende professionele disciplines.Het oprichtende team bestaat uit een arts met een gezonde obsessie voor kwaliteitsnormen, een ingenieur die projecten heeft geleid voor EU-regeringen en Amazon en een afgestudeerde bedrijfskundige met ervaring in start-ups, management van fulfilmentoperaties en SAAS-ontwikkelingsteams. We hebben ook een all-star supportteam dat bestaat uit slimme, toegewijde stagiaires en medewerkers, gekozen uit de crème de la crème van Britse en Indiase zaken- en rechtsscholen.We worden begeleid door een raad van adviseurs en investeerders die meer dan 30 jaar zakelijk inzicht hebben verzameld in alle mogelijke branches.

 5. A.D.E.A.

  Italië

  Het bedrijf A.D.E.A., dat opgericht is in 1933, bevestigt al snel haar leidende positie in de sector van de productie van zetmeel, dextrine en grondverf voor de textielindustrie, en opent vervolgens zijn activiteit in de sectoren voeding, farmacie, chemie en voeding, evenals de distributie ervan.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Spanje

  Het bedrijf ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, is een Distributeur, en actief in de sector Voedseltoevoegingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Conserveringsmiddelen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Conserveringsmiddelen, zetmeel voor de voeding, en chemische grondstoffen. Het is gevestigd in Picassent, Spanje.

 2. CRESPEL & DEITERS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf CRESPEL & DEITERS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Ibbenbüren, Duitsland.

 3. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf ARLES AGROALIMENTAIRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - industrieel, Emulgatoren voor levensmiddelen, Zetmeel - industrieel, en Emulgatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Rognac Cedex, Frankrijk.

 4. INCR-EDIBLE INGREDIENTS

  Nederland

  Het bedrijf INCR-EDIBLE INGREDIENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren proteinen, melerig, en zetmeel voor de voeding. Het is gevestigd in Den Haag, Nederland.

 5. AZELIS UKRAINE LLC.

  Oekraïne

  Het bedrijf AZELIS UKRAINE LLC., is een Distributeur, en actief in de sector Zetmeel - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingrediënten voor levensmiddelen, en zetmeel voor de voeding. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 1. GALACTIC

  België

  Het bedrijf GALACTIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren melkzuur, en zetmeel voor de voeding. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. ALFALFA SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf ALFALFA SAS, is een Multi-Category, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zetmeel voor de voeding. Het is gevestigd in Guerquesalles, Frankrijk.

 1. ROQUETTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROQUETTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Zetmeel - voeding, Voedseltoevoegingen, Specerijen, extracten en kruiden, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Zetmeel - voeding, en Voedseltoevoegingen. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 2. CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Zetmeel - voeding, Import-export - tussenpersonen, Specerijen, extracten en kruiden, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Zetmeel - voeding, en Import-export - tussenpersonen. Het is gevestigd in Rosenberg, Duitsland.

 3. AIPK TRGOVINA D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf AIPK TRGOVINA D.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Zetmeel - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren maïszetmeel, perliet, en glucosesiropen. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 4. BROES CHEMICALS

  België

  Het bedrijf BROES CHEMICALS, is een Distributeur, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserveringsmiddelen, voedingssupplementen, ingrediënten voor levensmiddelen, zetmeel voor de voeding, en Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Antwerp, België.

 5. BASAR TICARET VE GIDA SANAYI A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BASAR TICARET VE GIDA SANAYI A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren maïszetmeel, en tarwezetmeel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. FLO SCHWENTER MENTALTRAINING

  Oostenrijk

  Het bedrijf FLO SCHWENTER MENTALTRAINING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Zetmeel - voeding, Professioneel coaching- en begeleidingsorganisme, Marketing - onderzoek, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Zetmeel - voeding, Professioneel coaching- en begeleidingsorganisme, en Marketing - onderzoek. Het is gevestigd in Oberndorf In Tirol, Oostenrijk.

 7. POMATRANSPORT

  Duitsland

  Het bedrijf POMATRANSPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zetmeel - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de productie van zetmeel, glucose en dextrine, uitrustingen voor de versteviging van metaalplaten voor autocarrosserie, en SMD-resistors. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 8. CGDA

  Ivoorkust

  Het bedrijf CGDA, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - voeding, Levensmiddelen - import-export, Zetmeel - voeding, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Abidjan, Ivoorkust.

 1. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LYCKEBY AMYLEX, A.S., en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, Zetmeel - voeding, Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Horazdovice, Tsjechische Rep..

 2. BHONEYB

  Zwitserland

  Het bedrijf BHONEYB, is een Distributeur, en actief in de sector Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Birmensdorf, Zwitserland.

 3. WARTENBERG & CO (FACHGROSSHANDEL MIT ZUCKER U. STÄRKEPRODUKTEN, HANDELSAGENTUR)

  Oostenrijk

  Het bedrijf WARTENBERG & CO (FACHGROSSHANDEL MIT ZUCKER U. STÄRKEPRODUKTEN, HANDELSAGENTUR), is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - voeding, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. SVERIGES STÄRKELSEPROD / LYCKEBY STÄRKELSEN

  Zweden

  Het bedrijf SVERIGES STÄRKELSEPROD / LYCKEBY STÄRKELSEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetmeel - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsextracten, en Voedingsextracten. Het is gevestigd in Karlshamn, Zweden.

 5. GHISETTI 1870 FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf GHISETTI 1870 FRANCE, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - voeding, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Le Chene, Frankrijk.

 6. WANDER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf WANDER AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - voeding, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Neuenegg, Zwitserland.

 7. AVEBE EUROPEAN SALES CENTRE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AVEBE EUROPEAN SALES CENTRE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - voeding, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Meerbusch, Duitsland.

 8. SÜDSTÄRKE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf SÜDSTÄRKE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - voeding, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Schrobenhausen, Duitsland.

 9. TATE & LYLE NETHERLANDS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TATE & LYLE NETHERLANDS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - voeding, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Koog Aan De Zaan, Nederland.

 10. DR. KRÖNER AROMA UND ZUTATEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DR. KRÖNER AROMA UND ZUTATEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetmeel - voeding, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Ibbenbüren, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis