• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ziekenhuisinrichting

Resultaten voor

Ziekenhuisinrichting - Import export

 1. MAQUET VERTRIEB UND SERVICE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAQUET VERTRIEB UND SERVICE DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Rastatt, Duitsland.

 2. HVD HERRMANN GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HVD HERRMANN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Heerbrugg, Zwitserland.

 3. BERGERHOF MASCHINENBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERGERHOF MASCHINENBAU GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Reichshof, Duitsland.

 4. STÖRK INSTRUMENTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STÖRK INSTRUMENTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Emmingen-Liptingen, Duitsland.

 5. MAXX CARE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAXX CARE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Fürstenfeld, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HELMUT SCHWARZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELMUT SCHWARZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Isny, Duitsland.

 2. JEM MEDICAL GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JEM MEDICAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Solothurn, Zwitserland.

 3. GS-MEDICAL / GERALD SCHÜTZLHOFFER - INDEPENDENT SALES CONSULTANT FOR TECHNICAL PRODUCTS

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GS-MEDICAL / GERALD SCHÜTZLHOFFER - INDEPENDENT SALES CONSULTANT FOR TECHNICAL PRODUCTS, is een Distributeur, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Villach, Oostenrijk.

 4. SAMET KAYA & BURAK KAYA GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAMET KAYA & BURAK KAYA GBR, is een Distributeur, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Senden, Duitsland.

 5. MARTIN GRUBER MEDIZINTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARTIN GRUBER MEDIZINTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. BRANDT & BRANDT MEDIZINHANDEL GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRANDT & BRANDT MEDIZINHANDEL GBR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. NORDISKA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NORDISKA GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Gummersbach, Duitsland.

 1. MISSAGLIA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MISSAGLIA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is tevens aanwezig in de sectoren ziekenhuisbedden, orthopedische fauteuils voor het tillen van personen, bedden voor gehandicapten, matrassen tegen doorligwonden, fauteuil voor gehandicapte, wagens voor ziekenhuizen, meubels voor ziekenhuizen, meubels voor gezondheidsinstanties, en wandkasten voor ziekenhuizen. Het is gevestigd in Lissone, Italië.

 2. LONSING MEDICAL SOLUTIONS & SHADOWPLAY GMBH -RÖNTGENFACHHANDEL UND WERBEAGENTUR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LONSING MEDICAL SOLUTIONS & SHADOWPLAY GMBH -RÖNTGENFACHHANDEL UND WERBEAGENTUR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Sinsheim, Duitsland.

 3. CLEANSWISS BY INSPECTRON CLEANING SYSTEMS GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLEANSWISS BY INSPECTRON CLEANING SYSTEMS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Thalwil, Zwitserland.

 4. ELDON ENTERPRISES

  België

  Eldon Enterprises is gespecialiseerd in nieuwe weegtechnieken - wegen in beweging en automatische sorteersystemen - mengers - röntgen metaaldetectiesystemen en ziekenhuisprojecten. PERMIX: industriële menginrichtingen (poedermengers, pastamengers & -kneders...). HAPMAN: bandtransporteurs en goederenverzetapparatuur (flexibele schroeftransporteurs, …). HEMOTION: Therapiestoelen. REHOO: Systemen voor metaaldetectie, controleweging, beveiliging, kleding, verpakking en automatische sortering op gewicht.

 5. LAPMED GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Koop gebruikte medische technologie en gebruikte echografie apparatuur van LapMed in de beste kwaliteit en tegen topprijzen Koop volledig functionele gebruikte medische technologie van LapMed om uw investeringskosten optimaal laag te houden! LapMed Medical Technology is uw ervaren partner als het gaat om gebruikte medische technologie en gebruikte echografie-apparaten. U kunt bij ons medische apparatuur krijgen tegen redelijke prijzen, uiteraard in eersteklas en gegarandeerd volledig functionele staat. Het is vrij gebruikelijk om gebruikte medische technologie aan te schaffen.Omdat het vaak gebeurt dat de dure en uiterst complexe apparatuur niet meer nodig is op de respectievelijke locatie, slechts een paar jaar na aankoop. LapMed Medical Technology heeft zich tot doel gesteld om gebruikte medische speciale technologie, zoals gebruikte echografie-apparaten, toegankelijk te maken voor geïnteresseerde klanten.

 6. METZMEDIC GMBH

  Duitsland

  Als familiebedrijf streven wij een bedrijfsfilosofie na die gericht is op een langdurige samenwerking met onze klanten. Met onze bijzonder grote inzet, door de combinatie van onze producten met de bijbehorende software en onze flexibiliteit - die de basis vormt van onze eigen productie - kunnen wij conjuncturele schommelingen gemakkelijk opvangen en staan ​​wij als betrouwbare partner voor onze klanten ter beschikking. MetzMedic levert leveringssystemen voor ziekenhuizen van de hoogste en bewezen kwaliteit.Van het eerste gesprek tot de projectplanning tot en met het opzetten van de volledige logistieke aanvoer, u krijgt uw complete in-house aanvoersysteem uit één hand. Indien nodig maken wij graag gedetailleerde kosten-batenanalyses en concepten voor het optimaliseren van interne logistieke processen. Wij plannen uw nieuwe modulaire voedingssystemen en stellen deze voor u in bedrijf.

 7. BELINTRA

  België

  Belintra – Logistieke oplossingen voor de zorgsector. In de zorgsector is een optimale logistieke organisatie van primordiaal belang. Belintra is een toonaangevende Europese leverancier van logistieke oplossingen voor de zorgsector. We zijn veel meer dan een leverancier van materiaal. We ontwikkelen de nodige infrastructuur, voorzien in organisatorische en logistieke processen en leveren werkbare oplossingen. Onze efficiënte opslag- en transportoplossingen zorgen ervoor dat elke zorginstelling de tijd en de middelen die ze investeert in het welzijn van de patiënten kan verhogen. Dit geldt voor alle afdelingen zoals de verpleegeenheid, CSA en OK, apotheek, spoed en intensieve zorgen. Ook producten die tussen de verschillende departementen inzetbaar zijn maken deel uit van het aanbod.

 8. SCHMITZ U. SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Van harte welkom bij Schmitz en Söhne GmbH & Co KG! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Voorzieningen voor ziekenhuizen en praktijken, onderzoeks- en behandelingsstoelen, tafels, brancards, onderzoeks- en ambulancemeubels, bevallingsbedden, functiewagens.

 1. MEDICAL TI SPA FORNITURE OSPEDALIERE

  Italië

  Medical Ti spa is sinds 1986 werkzaam in de sector van ziekenhuistoeleveringen in Sicilië, en houdt zich bezig met de distributie van medische en chirurgische apparatuur, vasculaire en urologische prothesen, instrumenten, apparatuur voor operatiekamers. De hoofddoelstelling van Medical Ti is een leadership positie te behouden en te versterken in het kader van zijn sector en zo concurrerend mogelijk blijft ten aanzien van de service, kwaliteit en prijzen.

 2. PLANOFURN

  België

  Totaaloplossingen voor project inrichtingen. Planofurn, is reeds 30 jaar een begrip in de projectmarkt en gespecialiseerd als fabrikant van maatwerk vast meubilair. Een team van 50 medewerkers realiseert een omzet van ongeveer € 7.500.000. Wij zijn vooral actief in de kantoormarkt, scholen, ziekenhuizen ( kamerkasten, verpleegposten ) en verzorgingsinstellingen, meer in het bijzonder woon- en zorgcentra, kinderdagverblijven en psychiatrische verpleging.

 3. ARJOHUNTLEIGH

  België

  ArjoHuntleigh biedt een scala aan geïntegreerde oplossingen voor de verzorging van cliënten met een beperkte mobiliteit en aanverwante beperkingen met het doel de efficiency en de kwaliteit van de zorg te verbeteren in de ouderenzorg, ziekenhuizen en andere zorgomgevingen. Onze hulpmiddelen : ziekenhuisbedden, tillen & transfers systemen voor hygiënische zorg, antidecubitussystemen, DVT preventie, IPC therapie, desinfectie, oplossingen in de obese zorg.

 4. SENTINOX

  Spanje

  Uitgevoerd in roestvrijstaal of metaal in het algemeen. Onze ervaring van meer dan 20 jaar hebben het mogelijk gemaakt ons te specialiseren in ziekenhuismeubilair in roestvrijstaal.

 5. KRZ

  Spanje

  Het bedrijf KRZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 6. METALPHARM

  Italië

  Het bedrijf METALPHARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schaafbanken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubels voor apotheken, Ziekenhuisinrichting, meubels voor wetenschappelijke laboratoria, Meubels voor apotheken, Ziekenhuisinrichting, en lademeubels voor laboratoriums. Het is gevestigd in San Polo di Piave, Italië.

 7. MEDIZINA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEDIZINA GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Papenburg, Duitsland.

 8. MIR OFFICE FURNITURE

  Turkije

  Het bedrijf MIR OFFICE FURNITURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubilair voor het onderwijs, Ziekenhuisinrichting, Meubilair voor het onderwijs, en Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 9. MEDICAL INDEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEDICAL INDEX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Bad Rappenau, Duitsland.

 10. MASKENSHOP BERLIN PSA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASKENSHOP BERLIN PSA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ziekenhuisinrichting. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis