• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zink en -legeringen

Resultaten voor

Zink en -legeringen - Import export

 1. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  'Competent en betrouwbaar sinds 1953" Westfalenzinn' J. Jost KGis een middelgroot bedrijf gevestigd in het mooie Sauerland, bijna in het midden van Duitsland, en wordt nu geleid door Marcus Jost in de derde generatie. Sinds de oprichting in 1953 hebben we ons bedrijf voortdurend uitgebreid. Wij behoren tegenwoordig tot de belangrijkste fabrikanten van anoden uit zink, tin en lood en legeringen daarvan; Draden uit zink voor autogeen spuiten; walslood voor de straal- en geluidsbescherming alsmede tinsoldeer; Nationale en internationale klanten. Door de grootte van ons bedrijf kunnen we altijd flexibel reageren op de wensen van de klant en je deskundig adviseren dankzij onze jarenlange ervaring in de branche.Het is onze hoogste prioriteit om aan de wensen van onze klanten te voldoen door middel van betrouwbare producten en diensten van hoge kwaliteit en een foutloze verwerking van bestellingen. We garanderen onze hoge kwaliteitsnormen voortdurend met behulp van permanente controles van de grondstoffen, de productie en de eindproducten. Uiteraard leveren ook de toewijding en de motivatie van ons personeel daar een grote bijdrage aan.

 2. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH CHEMIE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WELKOM bij de chemie-activiteiten van Grillo-Werke AG. De focus ligt op de productie en wereldwijde distributie van anorganische zwavel- en zinkchemicaliën. Bovendien exploiteren wij de modernste dimethyletherfabriek in Europa. De productspecificaties variëren van technische kwaliteit tot hoogwaardige farmaceutische kwaliteit. De belangrijkste toepassingsgebieden variëren van de chemische industrie tot de productie van vezels en pulp en de diervoeder- en voedingsmiddelenindustrie tot farmaceutische toepassingen. De activiteit Zwavelzuur, SO2 en Recycling exploiteert een zwavelzuurfabriek voor de productie van vloeibaar zwaveltrioxide, oleum, 96% en 98% zwavelzuur en recycleert zwavelzuur om zwaveldioxide te produceren en op de markt te brengen. De businessunit Sulfaten en sulfieten beheert de productie en commercialisatie van zinksulfaat en dimethylsulfaat (DMS), dimethylether (DME), natriumbisulfaat, natriumbisulfiet en natriumpyrosulfiet.

 3. ANKARA BRONZ

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1974 heeft ANKARA BRONZ zijn vakmanschap verfijnd in een divers spectrum van gietmethodes afkomstig uit Turkije. Ons meesterschap ligt in de kunst van het gieten van brons, aluminium, messing en een medley van speciale koperlegeringen, elk op maat gemaakt voor verschillende schalen. Onder onze vooraanstaande legeringen bevinden zich Tin Brons, Aluminium Brons, Mangan Brons, Silicium Brons, Lood Tin Brons, Hoog Lood Tin Brons en het veelzijdige Nikkel Tin Brons. Ons repertoire omvat een rijk assortiment messing, aluminium en speciale koperlegeringen. In de steeds snellere wereld van metaaltechnologie dragen wij de verantwoordelijkheid om baanbrekende innovaties te delen met onze gewaardeerde klanten. Het kernethos van ANKARA BRONZ blijft standvastig - een toewijding aan het leveren van onwrikbare kwaliteit in dit voortdurend veranderende landschap. Onze horizon reikt veel verder dan gieten en omvat een eclectische reeks metalen: Brons, aluminium, koper, messing, geïmporteerd nodulair gietijzer, piek, roestvrij staal, kwikstaal, gehard staal en nog veel meer. We zijn er ook trots op dat we Engineering Plastics zoals Kestamide, Polyamide, Politef, Pom c, PVC en Vezel kunnen aanbieden. Ervaar de essentie van diepgaande expertise en avant-gardistische bekwaamheid in gieten en materialen door vandaag nog contact met ons op te nemen. ANKARA BRONZ staat resoluut als uw duurzame partner, met tientallen jaren aan opgebouwde wijsheid in het dynamische domein van de metalen.

 4. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Informatie - Schlötter staat voor expertise in galvanotechniek. Meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling van elektrolyten voor galvanisatie en de bijbehorende fabriekstechnologie vormen de basis voor ons succes. Als bedrijf gespecialiseerd in galvaniseren bieden we uitgebreide oplossingen: voor chemie, installatietechniek en service. Chemie; Aangepaste en innovatieve oplossingen op alle gebieden van oppervlaktetechnologie - installatietechniek: Op maat gemaakte systemen en geïntegreerde oplossingen, precies afgestemd op uw behoeften - Service: Uitgebreide service voor uw systemen en chemische producten. We zien onszelf altijd als een partner voor onze klanten: Ons doel is om innovatieve en hoogwaardige oppervlakken en coatings mogelijk te maken en onze klanten optimaal te ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe coatingsystemen: van het ontwerp tot de uitvoering ervan. Schlötter staat voor ecologische en grondstofbesparende klantoplossingen: Energievriendelijke processen om uw energieverbruik te optimaliseren en te verminderen - Intelligent gebruik van onze hulpbronnen - van het opwerken van afvalwater tot het sluiten van materiaalkringlopen - Materiaalkringlopen worden gevisualiseerd en milieueffecten worden geanalyseerd met behulp van databases en software voor levenscyclusanalyse.

 5. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We hebben de juiste chemie: Een kijkje in ons bedrijf Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een onvoorwaardelijke focus op de klant, waardoor we al meer dan 30 jaar continue groei realiseren en wereldwijde productinnovaties ontwikkelen. Onze waarden geven niet alleen vorm aan onze bedrijfscultuur, maar zijn ook de reden voor ons zeer gemotiveerde team van werknemers met een lange staat van dienst die elke dag topprestaties leveren. Team Ons dagelijks werk wordt gekenmerkt door onze toewijding aan het leidende principe van "Uitmuntendheid in galvanische oplossingen". Als Team riag werken we samen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de best mogelijke producten en diensten ontvangen. Waarden Samen de toekomst vormgeven Creativiteit en innovatie vormen de leidraad voor ons handelen. We herkennen behoeften door aandachtig te luisteren. We handelen op gelijke voet en op basis van vertrouwen. Kansen bieden - prestaties eisen Eerlijkheid en respect vormen de basis van onze succescultuur. We stimuleren en dagen potentieel uit. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn de hoekstenen van onze communicatie. Wij zien nieuwsgierigheid als het startpunt voor vooruitgang.We realiseren vandaag en zorgen voor het succes van morgen. We leren van onze fouten. Het plezier van succes. We realiseren ambitieuze doelen met enthousiasme. We streven met passie naar eersteklas kwaliteit. We zijn trots op onze successen en praten erover.Verantwoordelijkheid nemen. Wij eren en respecteren de fundamentele waarden van onze samenleving.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COLIMET SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  COLIMET kan bogen op vijftig jaar Europese ervaring in non-ferrometalen. Colimet is actief in de anticorrosiesector en is toonaangevend op het gebied van metallisatiesystemen als industrieel alternatief voor het zandstralen van metalen en industrieel verven met corrosiewerende coatings voor staalconstructies die meer dan 70 jaar meegaan zonder tussentijds onderhoud. Colimet levert: -Zink- en zink-/aluminiumdraad van Vertic Zinc Wire OY in Pori Finland -Metallisatiesystemen met elektrisch vlamboogspuiten van OSU-Hessler in Bochum Duitsland -Zuig-, -filtratie- en opvangsystemen van stoffen van industriële processen. Verkoop van metaaldraad (tin, aluminium, koper, brons, messing, corten, roestvrij staal, enz.) voor anticorrosie- en antislijtagecoatings van Finse, Italiaanse, Spaanse en Duitse productie. Distributie van bolletjes, pellets en anoden van zink; soldeerdraad en -legeringen van tin; tinanoden. COLIMET is dankzij haar internationale betrekkingen actief in Europa-Azië-Noord-Afrika.

 2. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALÚRGICA FONSECA & FLORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Legeringen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zink en -legeringen, opofferingsanodes, anoden, corrosiebescherming, zink, Zink en -legeringen, elementen en onderdelen van schepen en boten, Bewerkte onderdelen, en zinkanodes. Het is gevestigd in Matosinhos, Portugal.

 3. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 4. DIPL.-ING. HERWIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIPL.-ING. HERWIG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontvetting, lood, en aluminium. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 5. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zink en -legeringen, zink, lood, en Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Maastricht, Nederland.

 1. HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH

  Duitsland

  HZD is sinds 1991 een betrouwbare dienstverlener en partner voor de fabricage en verwerking van gegoten zinkonderdelen. Ons bedrijf is gekend door langdurige zakelijke relaties met onze klanten, door ons gepatenteerde zinkschuim -ZINCOPOR- en door onze regelmatige deelname aan onderzoeksprojecten in de gieterij-industrie.Met onze expertise bieden we een buitengewone klantervaring op ooghoogte en vinden we de juiste oplossing voor alle uitdagingen. Het faillissement heeft ons in 2019 hard geraakt.Maar het is ons gelukt.Zelfs tijdens een faillissement hebben we onze positie in de markt kunnen behouden.Sinds augustus 2020 zijn we nu onder de nieuwe bedrijfsnaam HZD - Druckguss Havelland GmbH.Onze doelen zijn duidelijk omschreven: Klantgerichtheid, kwaliteit en kostenefficiëntie - voor duurzame en zekere groei en de ontwikkeling van ons bedrijf. Wij produceren flexibel en betrouwbaar van standaardproducten tot complexe maatwerkproducten.

 2. TESTAS

  België

  Testas, onderdeel van de MCB groep, is de toonaangevende voorraadhouder van halffabrikaten in aluminium, roestvast staal en koperlegeringen op de Belgische markt. ALUMINIUM : Staaf aluminium (rond, vierkant, zeskant en plat), Profiel aluminium (L-T-U-Z), buis Aluminium (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat aluminium (vlakke platen, traanplaat, rijstkorrelplaat, perfo plaat, gelakte platen, structuurplaten), band aluminium & draad aluminium, koppelsysteem aluminium connecta. INOX : staaf inox (rond, vierkant, zeskant, plat), profiel Inox ( L-T-U), buis inox (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat inox, duplex t-system, fittingen reinigingsproducten inox. KOPER : staaf koper (rond, vierkant, plat), ronde buis koper, plaat koper, band koper & draad koper. MESSING : staaf messing ( rond, vierkant, zeskant, plat), profiel messing (L-T-U)… BRONS : staaf brons (rond, vierkant, plat), bus brons … PLAAT ZINK. TITANIUM / NIKKEL.

 1. ZINCO GROUP. SRL

  Italië

  Zinco Group werd opgericht in de jaren tachtig en begon als een klein familiebedrijf waarin schoorsteenpijpen en artikelen voor de bouw werden vervaardigd. Door de jaren heen heeft de onderneming zich met name gespecialiseerd in de productie van rookkanalen en voorzetramen voor schuifdeuren. Vandaag de dag is de Zinco Group aanwezig in talrijke sectoren dankzij een gestructureerd netwerk van winkels verspreid in heel Italië en in Europa.

 2. ID CASTING

  Frankrijk

  Het bedrijf ID CASTING, is een Onderaannemer, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Arbois, Frankrijk.

 3. GLORIA KEY

  Wit Rusland

  Het bedrijf GLORIA KEY, is een Multi-Category, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Corrosiewerende bekledingen, Verzinken van staal en metalen, Corrosiewerende bekledingen, en galvanische behandelingen. Het is gevestigd in Zhodino, Wit Rusland.

 4. YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU

  Turkije

  Het bedrijf YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Karatay/konya, Turkije.

 5. INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS, is een Onderaannemer, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Saint-Amand Montrond, Frankrijk.

 6. ARTUR MONSE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ARTUR MONSE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 7. MINA GALVANIZ

  Turkije

  Het bedrijf MINA GALVANIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren palen voor verlichting, en installaties van veiligheidsbarrieres op wegen en autosnelwegen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. SILAR

  Frankrijk

  Het bedrijf SILAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Beauchamp, Frankrijk.

 1. ASG METAL

  Turkije

  Het bedrijf ASG METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. ZINGA METALL & CO. LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf ZINGA METALL & CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Dnepr, Oekraïne.

 3. DIALOG-LIBRTI LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf DIALOG-LIBRTI LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaal in baren, messing in baren, en aluminium in baren. Het is gevestigd in Slavyansk, Oekraïne.

 4. S. ERASMO ZINKAL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf S. ERASMO ZINKAL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieterij, spuitgietwerk zink aluminium, persgieten van zink, en aluminiumlegeringen. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 5. STE INDUSTRIELLE DE MICRO INJECTION

  Frankrijk

  Het bedrijf STE INDUSTRIELLE DE MICRO INJECTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zink en -legeringen, Zink en -legeringen, en vervaardiging van kleine ijzerwaren. Het is gevestigd in Dampierre-Les-Bois, Frankrijk.

 6. NIMET MADEN

  Turkije

  Het bedrijf NIMET MADEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CHUN & VOLLERIN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Zink en -legeringen, Lood en -legeringen, Zink en -legeringen, metaalhoudende legeringen, en nikkellegeringen. Het is gevestigd in Buccinasco, Italië.

 8. BRUSCHI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BRUSCHI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Abbiategrasso, Italië.

 9. A PLUS GALVANIZ

  Turkije

  Het bedrijf A PLUS GALVANIZ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zink, aluminium in baren, koper, en industriële chemische producten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. AZ PRESSOFUSIONI

  Italië

  Het bedrijf AZ PRESSOFUSIONI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk zink aluminium, en gieterij van legeringen. Het is gevestigd in Settimo Milanese, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis