• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zink en -legeringen

Resultaten voor

Zink en -legeringen - Import export

 1. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Duitsland

  "Competent en betrouwbaar sinds 1953." Sinds de oprichting in 1953 hebben wij onze onderneming voortdurend uitgebreid. Wij behoren tegenwoordig tot de belangrijkste fabrikanten van anoden uit zink, tin en lood en legeringen daarvan; Draden uit zink voor autogeen spuiten; walslood voor de straal- en geluidsbescherming alsmede tinsoldeer; met klanten uit binnen- en buitenland. Onze hoge kwaliteitsnormen worden voortdurend gewaarborgd met behulp van permanente controles van de grondstoffen, de productie en de eindproducten. Uiteraard leveren ook de toewijding en de motivatie van ons personeel daar een grote bijdrage aan. Om ons kwaliteitsbeleid ook naar buiten toe te documenteren, hebben we ons al in 2001 volgens DIN EN ISO 9001: 2008 laten certificeren. We zijn voortdurend verplicht onze bedrijfsprocessen te verbeteren en onze producten te optimaliseren. Door de betrokkenheid van onze medewerkers is het geen probleem om deze uitdaging aan te gaan.

 2. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH CHEMIE

  Duitsland

  WELKOM bij de chemie-activiteiten van Grillo-Werke AG. De focus ligt op de productie en wereldwijde distributie van anorganische zwavel- en zinkchemicaliën. Bovendien exploiteren wij de modernste dimethyletherfabriek in Europa. De productspecificaties variëren van technische kwaliteit tot hoogwaardige farmaceutische kwaliteit. De belangrijkste toepassingsgebieden variëren van de chemische industrie tot de productie van vezels en pulp en de diervoeder- en voedingsmiddelenindustrie tot farmaceutische toepassingen. De activiteit Zwavelzuur, SO2 en Recycling exploiteert een zwavelzuurfabriek voor de productie van vloeibaar zwaveltrioxide, oleum, 96% en 98% zwavelzuur en recycleert zwavelzuur om zwaveldioxide te produceren en op de markt te brengen. De businessunit Sulfaten en sulfieten beheert de productie en commercialisatie van zinksulfaat en dimethylsulfaat (DMS), dimethylether (DME), natriumbisulfaat, natriumbisulfiet en natriumpyrosulfiet.

 3. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

 4. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL

  Duitsland

 5. DIPL.-ING. HERWIG GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Nederland

 2. HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH

  Duitsland

  HZD is sinds 1991 een betrouwbare dienstverlener en partner voor de fabricage en verwerking van gegoten zinkonderdelen. Ons bedrijf is gekend door langdurige zakelijke relaties met onze klanten, door ons gepatenteerde zinkschuim -ZINCOPOR- en door onze regelmatige deelname aan onderzoeksprojecten in de gieterij-industrie.Met onze expertise bieden we een buitengewone klantervaring op ooghoogte en vinden we de juiste oplossing voor alle uitdagingen. Het faillissement heeft ons in 2019 hard geraakt.Maar het is ons gelukt.Zelfs tijdens een faillissement hebben we onze positie in de markt kunnen behouden.Sinds augustus 2020 zijn we nu onder de nieuwe bedrijfsnaam HZD - Druckguss Havelland GmbH.Onze doelen zijn duidelijk omschreven: Klantgerichtheid, kwaliteit en kostenefficiëntie - voor duurzame en zekere groei en de ontwikkeling van ons bedrijf. Wij produceren flexibel en betrouwbaar van standaardproducten tot complexe maatwerkproducten.

 3. TESTAS

  België

  Testas, onderdeel van de MCB groep, is de toonaangevende voorraadhouder van halffabrikaten in aluminium, roestvast staal en koperlegeringen op de Belgische markt. ALUMINIUM : Staaf aluminium (rond, vierkant, zeskant en plat), Profiel aluminium (L-T-U-Z), buis Aluminium (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat aluminium (vlakke platen, traanplaat, rijstkorrelplaat, perfo plaat, gelakte platen, structuurplaten), band aluminium & draad aluminium, koppelsysteem aluminium connecta. INOX : staaf inox (rond, vierkant, zeskant, plat), profiel Inox ( L-T-U), buis inox (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat inox, duplex t-system, fittingen reinigingsproducten inox. KOPER : staaf koper (rond, vierkant, plat), ronde buis koper, plaat koper, band koper & draad koper. MESSING : staaf messing ( rond, vierkant, zeskant, plat), profiel messing (L-T-U)… BRONS : staaf brons (rond, vierkant, plat), bus brons … PLAAT ZINK. TITANIUM / NIKKEL.

 4. ZINCO GROUP. SRL

  Italië

  Zinco Group werd opgericht in de jaren tachtig en begon als een klein familiebedrijf waarin schoorsteenpijpen en artikelen voor de bouw werden vervaardigd. Door de jaren heen heeft de onderneming zich met name gespecialiseerd in de productie van rookkanalen en voorzetramen voor schuifdeuren. Vandaag de dag is de Zinco Group aanwezig in talrijke sectoren dankzij een gestructureerd netwerk van winkels verspreid in heel Italië en in Europa.

 5. ID CASTING

  Frankrijk

 1. GLORIA KEY

  Wit Rusland

 2. SOMEIL - ZAMAK DIE CASTING

  Portugal

 1. COLIMET SRL

  Italië

 2. YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU

  Turkije

 3. ARTUR MONSE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. MINA GALVANIZ

  Turkije

 5. ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italië

 6. ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA

  Portugal

 7. NIMET MADEN

  Turkije

 8. A PLUS GALVANIZ

  Turkije

 1. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italië

 2. BRUSCHI S.P.A.

  Italië

 3. AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 4. JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. SIOBRA

  Frankrijk

 6. INZA Y PLAS, S.L.

  Spanje

 7. DIALOG-LIBRTI LLC

  Oekraïne

 8. ASG METAL

  Turkije

 9. AZ PRESSOFUSIONI

  Italië

 10. ZINGA METALL & CO. LTD

  Oekraïne