• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zoötechniek - studiecentra

Resultaten voor

Zoötechniek - studiecentra - Import export

 1. EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL

  Italië

  Europroject is ontstaan in 1998. Dankzij ons eigen tekenbureau en onze nauwe samenwerking met partnerbedrijven, biedt onze firma sleutelklare installaties voor het fokken van kwartels, duiven, vleeskippen en legkippen. Onze productie is bestemd voor zowel grote industriële kwekerijen als voor kleine familiekwekerijen, zodanig kunnen wij aan alle eisen voldoen.

 2. CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L

  Spanje

  Het bedrijf CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Cuenca, Spanje.

 3. CHXOUT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CHXOUT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Durham, Verenigd Koninkrijk.

 4. ACADEMIACARTABLANCA

  Spanje

  Het bedrijf ACADEMIACARTABLANCA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. CENTRO ANENDO

  Spanje

  Het bedrijf CENTRO ANENDO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zoötechniek - studiecentra. Het is tevens aanwezig in de sectoren diensten voor hulpverlening kinderen, fysiotherapie, en diensten voor zootechniek en verbonden werkzaamheden. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CEFOP

  België

  Het bedrijf CEFOP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Algemene opleiding, doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Professioneel coaching- en begeleidingsorganisme, Zoötechniek - studiecentra, Professioneel coaching- en begeleidingsorganisme, en Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Mons, België.

 2. ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO

  Italië

  Het bedrijf ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO, en actief in de sector Dienstverlening voor de veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoötechniek - studiecentra, en Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Reggio Calabria, Italië.

 3. CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME

  Italië

  Het bedrijf CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dienstverlening voor de veeteelt, Zoötechniek - studiecentra, Dienstverlening voor de veeteelt, en Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 4. INSEME S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf INSEME S.P.A., en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dienstverlening voor de veeteelt, Zoötechniek - studiecentra, Dienstverlening voor de veeteelt, en Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 5. SEMENITALY - S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SEMENITALY - S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dienstverlening voor de veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoötechniek - studiecentra, rasrunderen, en Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 1. NOVAGEN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NOVAGEN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dienstverlening voor de veeteelt, Zoötechniek - studiecentra, Dienstverlening voor de veeteelt, en Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Podenzano, Italië.

 2. A.B.S. ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.B.S. ITALIA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dienstverlening voor de veeteelt, Zoötechniek - studiecentra, Dienstverlening voor de veeteelt, en Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Cremona, Italië.

 1. AVICOLA ROSSI SRL

  Italië

  Het bedrijf AVICOLA ROSSI SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dienstverlening voor de veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoötechniek - studiecentra, en Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Faenza (Ra), Italië.

 2. ZOO PROGRESS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ZOO PROGRESS S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dienstverlening voor de veeteelt, Zoötechniek - studiecentra, Dienstverlening voor de veeteelt, en Zoötechniek - studiecentra. Het is gevestigd in Persico Dosimo, Italië.

 3. RAMELLINI PIERANGELO

  Italië

 4. AZ.AGR.PODERETO S.A.S. DI SOZZI BIBIANA E C.SOCIETA' AGRICOLA

  Italië

 5. ANICA ASSOCIAZIONE NAZIONALE ITALIANA CAVALLO ARABO

  Italië

 6. CHARLES RIVER LABORATORIES FRANCE

  Frankrijk

 7. VEREINIGUNG DER SÜDTIROLER TIERZUCHTVERBÄNDE GEN.U.LANDW.GES.

  Italië

 8. UOFAA SOC. COOP. A.R.L.

  Italië

 1. RUPI NICOLA

  Italië

 2. STALLA SAN FORTUNATO SOCIETA' COOP. A R.L.

  Italië

 3. HUMANA S.R.L.

  Italië

 4. CENTRO TORI CHIACCHIERINI DI CHIACCHIERINI ANNA

  Italië

 5. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI DI RAZZA P R F

  Italië

 6. A.PRO.ZOO

  Italië

 7. ROCCI ROMOLO

  Italië

 8. COOPERATIVA AGRICOLA PRATOFONTANA

  Italië

 9. SOCIETA' AGRICOLA SERENI S.S.

  Italië

 10. BOREAL

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis