• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zoetwatervis

Resultaten voor

Zoetwatervis - Import export

 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatië

  De visboerderij is een ware oasis van de kwaliteitslevering van zoetwatervis van hoge kwaliteit. In meerdere vijvers, worden naast de talrijke karpers, snoek, meerval, sander, graskarper, zeelt, zilverkarper en andere vissen geteeld. De visboerderij Kupa in Draganić biedt sportvissen in prachtige natuurlijke omgevingen in de buurt van Zagreb.

 2. LODI SRL

  Italië

  Het bedrijf is een referentie op het gebied van levering van eeste kwaliteit zeeproducten in Italië en andere landen. Missies: De beste producten kiezen uit de zee in Italië en overal ter wereld en deze onmiddellijk ter beschikking stellen van onze eigen klanten die op hun beurt een kwaliteitsproducten kunnen leveren aan hun consumenten. WIj streven ernaar aan alle vragen van de klant te voldoen tegen gunstige prijzen, stipt en snel.

 3. AQUARIA ANTWERP

  België

  Aquaria - Antwerp is een speciaalzaak in tropische vissen. Het beschikt over een enorme voorraad aan tropische vissen, koudwater- en vijvervissen, planten, droogvoedsel en diepvriesvoedsel. Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan materialen en toebehoren.

 4. NURA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NURA GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 5. KOI BY KOI

  Frankrijk

  Het bedrijf KOI BY KOI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is gevestigd in Blainville/l'eau, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is gevestigd in Yozgat, Turkije.

 2. AQUARIUM TONNDORF

  Duitsland

  Het bedrijf AQUARIUM TONNDORF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Aquaria en viskommen, Voeder voor industriële visteelt, en Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. LA TRUITE D'ONDEVAL

  België

  Het bedrijf LA TRUITE D'ONDEVAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische voeding, forelfilets, Biologische voeding, en ambachtelijke vervaardiging. Het is gevestigd in Waimes-Ondenval, België.

 4. RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. BELT SEAFOOD APS

  Denemarken

  Het bedrijf BELT SEAFOOD APS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is gevestigd in Karlebovej, Denemarken.

 1. FISH FRESH-SEAFOOD

  Griekenland

  Het bedrijf FISH FRESH-SEAFOOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van vers vis. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 2. PUNTO TROPICALE SRL

  Italië

  Het bedrijf PUNTO TROPICALE SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 1. AU POISSON D'OR

  België

  Het bedrijf AU POISSON D'OR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquaria en viskommen, Zoetwatervis, Aquaria en viskommen, en Zoetwatervis. Het is gevestigd in Estaimpuis, België.

 2. KADEMLER. COM.

  Turkije

  Het bedrijf KADEMLER. COM., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 3. KGN FRESH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KGN FRESH LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren import van vers vis. Het is gevestigd in Northolt, Verenigd Koninkrijk.

 4. DER KOIHOF

  Oostenrijk

  Het bedrijf DER KOIHOF, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is gevestigd in Deutsch Goritz, Oostenrijk.

 5. FISHLIME SU ÜRÜNLERI

  Turkije

  Het bedrijf FISHLIME SU ÜRÜNLERI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rivierkreeft. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoetwatervis, zoetwaterforellen, karpers, verpakte garnalen, en Zoetwatervis. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. SAS HYS

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS HYS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren stengels, en voeder voor aquariumvissen. Het is gevestigd in Boulogne Sur Mer, Frankrijk.

 7. SUPET SU TURIZM PETROL

  Turkije

  Het bedrijf SUPET SU TURIZM PETROL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visserij - import-export, export van vers vis, Visserij - import-export, en zeekreeften. Het is gevestigd in Sisli / Istanbul, Turkije.

 8. MONTEUM LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MONTEUM LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - diepvries, Zoetwatervis, Zeevis, Vis - diepvries, Zoetwatervis, en Zeevis. Het is gevestigd in Shoreham-By-Sea, Verenigd Koninkrijk.

 1. KEBAN ALABALIK A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf KEBAN ALABALIK A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren forel, en verpakte houting. Het is gevestigd in Elazig, Turkije.

 2. BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE

  Griekenland

  Het bedrijf BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse vis. Het is gevestigd in Athens Greece, Griekenland.

 3. GEBROEDERS KOOY B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GEBROEDERS KOOY B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeevis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Zoetwatervis, Vis, en Zoetwatervis. Het is gevestigd in Huizen, Nederland.

 4. IRFISH (DUNMORE EAST) LTD

  Ierland

  Het bedrijf IRFISH (DUNMORE EAST) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gerookt en gezouten, Zoetwatervis, Vis - gerookt en gezouten, en Zoetwatervis. Het is gevestigd in Waterford, Ierland.

 5. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DENHOLM FISHSELLING LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visserij - import-export, Vis - diepvries, Vis - gemarineerd, Visserij - import-export, Vis - diepvries, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 6. LETT, DORAN & CO., LIMITED

  Ierland

  Het bedrijf LETT, DORAN & CO., LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, en Vis. Het is gevestigd in Howth, Ierland.

 7. V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT

  Nederland

  Het bedrijf V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoetwatervis, en Zoetwatervis. Het is gevestigd in Emst, Nederland.

 8. FILERYB ZAKLAD PRZETWORSTWA RYBNEGO SPOLKA JAWNA KANIA BARBARA HALACZKIEWICZ ANNA

  Polen

  Het bedrijf FILERYB ZAKLAD PRZETWORSTWA RYBNEGO SPOLKA JAWNA KANIA BARBARA HALACZKIEWICZ ANNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoetwatervis, en Zoetwatervis. Het is gevestigd in Soczewka, Polen.

 9. AGRO ITTICA LOMBARDA (S.P.A.)

  Italië

  Het bedrijf AGRO ITTICA LOMBARDA (S.P.A.), en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoetwatervis, en Zoetwatervis. Het is gevestigd in Calvisano (Bs), Italië.

 10. DASSELAAR B.V.

  Nederland

  Het bedrijf DASSELAAR B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeevis, en Zeevis. Het is gevestigd in Nijkerk Gld, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis