• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zoetwatervis

Resultaten voor

Zoetwatervis - Import export

 1. TROPICAL

  Polen

  Al 45 jaar genieten TROPICAL-voeders een grote populariteit en erkenning in de aquariumindustrie. Zij exporteren aan meer dan 80 landen in de wereld. Ons aanbod: •WATERBEHANDELINGSPRODUCT. Producten voor de behandeling van tropisch water bevatten alle noodzakelijke ingrediënten om het water in het aquarium te behandelen en aan te passen aan de behoeften van de daarin levende dieren. Het aanbod wordt aangevuld met gespecialiseerde zouten die nuttig zijn tijdens transport en uitbroeden. •PRO DEFENCE – PROBIOTISCHE VOEDING IN DE PROBIOTIC-LIJN PRO DEFENCE bevat voedingsmiddelen met probiotica voor het dagelijks voeren van vissen. Het voer is verkrijgbaar in vier groottes: Micro, XXS, S en M. •SOFT LINE – INNOVATIEF CONCEPT VAN AQUARIUMPRODUCTEN. Zachte korrels, hoge hydrostabiliteit, uitzonderlijke assimilatie en overvloed aan voedingsstoffen – dit zijn werkelijk unieke kenmerken van deze lijn van aquariumproducten. De Poolse fabrikant heeft een unieke methode ontwikkeld om zacht geëxtrudeerd voedsel te produceren, dat aantrekkelijker is voor vissen en gemakkelijker verteerbaar is. •TROPICAL PREMIUM LINE. Premium Line bevat zowel universeel als speciaal voer voor vissen met specifieke voedingsbehoeften. •TROPICAL MARINE POWER. Dit is een lijn van voedingsmiddelen, waterbehandelingsproducten, zeezout ontworpen voor zeeaquaria. In het tropisch aanbod mag gespecialiseerd voer niet ontbreken voor siervijvervissen als kois, steuren en andere soorten.

 2. DRAUSY GMBH

  Duitsland

 3. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatië

  De visboerderij is een ware oasis van de kwaliteitslevering van zoetwatervis van hoge kwaliteit. In meerdere vijvers, worden naast de talrijke karpers, snoek, meerval, sander, graskarper, zeelt, zilverkarper en andere vissen geteeld. De visboerderij Kupa in Draganić biedt sportvissen in prachtige natuurlijke omgevingen in de buurt van Zagreb.

 4. LODI SRL

  Italië

  Het bedrijf is een referentie op het gebied van levering van eeste kwaliteit zeeproducten in Italië en andere landen. Missies: De beste producten kiezen uit de zee in Italië en overal ter wereld en deze onmiddellijk ter beschikking stellen van onze eigen klanten die op hun beurt een kwaliteitsproducten kunnen leveren aan hun consumenten. WIj streven ernaar aan alle vragen van de klant te voldoen tegen gunstige prijzen, stipt en snel.

 5. NURA GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AQUARIUM TONNDORF

  Duitsland

 2. RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

 3. PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI.

  Turkije

 4. KOI BY KOI

  Frankrijk

 5. LA TRUITE D'ONDEVAL

  België

 1. FISH FRESH-SEAFOOD

  Griekenland

 2. BELT SEAFOOD APS

  Denemarken

 1. PUNTO TROPICALE SRL

  Italië

 2. MONTEUM LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. OFISH STORE

  Indonesië

 4. SUNDA AQUATIC INDONESIA

  Indonesië

 5. KADEMLER. COM.

  Turkije

 6. KGN FRESH LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. SAS HYS

  Frankrijk

 8. GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD

  China

 1. BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE

  Griekenland

 2. KEBAN ALABALIK A.Ş

  Turkije

 3. WAN HU FISH FARM TRADING

  Singapore

 4. FARMA AQUA SU URUNLERI

  Turkije

 5. EUROGEAL

  Frankrijk

 6. GRIEG SEAFOOD ASA

  Noorwegen

 7. WIRTZ GMBH

  Duitsland

 8. PISCICULTURE COUTURIER

  Frankrijk

 9. DASSELAAR B.V.

  Nederland

 10. PESCACORUNA SA

  Spanje