• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zout

Resultaten voor

Zout - Import export

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar is een groothandelaar in levensmiddelen uit Polen met al bijna 30 jaar ervaring. Wij leveren onze producten aan diverse industrieën zoals supermarkten, restaurants, bedrijven met uiteenlopende profielen, instellingen en particulieren. Wij streven ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren tegen de beste prijs om 100 % klanttevredenheid te bereiken. Wij bieden dan ook een breed assortiment van uitmuntende levensmiddelen. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Pasta, •Bereid en ingemaakt vlees, •Granen, •Diverse types meel, •Zuivelproducten, •Suiker, •Specerijen en kruiden, ontdek meer over ons assortiment op onze website! Wij zorgen voor: •Snelle uitvoer van bestellingen, •Aantrekkelijke prijzen, •Een breed assortiment, •Wereldwijde levering Onze producten worden geïmporteerd van betrouwbare leveranciers en plaatselijke landbouwbedrijven voor de beste kwaliteit met optimale smaak. Met ons zet u een uniek smaak op tafel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

 3. EG ORGANIC HERBS

  Egypte

  Verified by europages badge

  In 2000 gingen we van start met de directe export van onze producten naar de buitenlandse markten na het ontwikkelen en toevoegen van nieuwe productielijnen zodat we grote hoeveelheden kunnen leveren en de groeiende vraag kunnen beantwoorden. In 2001 hebben wij onze producten naar talloze Europese landen geëxporteerd dankzij onze hoogwaardige producten en aantrekkelijke prijzen. Onze fabriek is gevestigd te ELFAYOUM (productiezone) in Egypte voor kruiden, specerijenzaden en groenten om de beste grondstoffen te krijgen en te kunnen verkopen tegen redelijke prijzen. Onze fabrieken en opslagruimtes tellen meer dan 4.000m², zodat wij meer dan vijf producten tegelijkertijd kunnen produceren. Wij exporteren onze producten op succesvolle wijze naar de markten van de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika en Afrika. Onze producten zijn op het moment in 28 landen in de wereld verkrijgbaar. Wij produceren: -Specerijen in bladvorm -Kruidzaden -Gedroogde kruidenbloemen -Gedroogde kruiden en groenten -Zout . Ons bedrijf streeft ernaar hoogwaardige producten en een betrouwbare klantenservice te bieden. Wij hopen dat u net zoveel plezier beleeft aan het bezoeken van onze website en het gebruik van onze producten als dat wij hebben om ze te leveren. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd met respect voor de natuur. Door ons in te zetten voor de natuur en een bewust uitgevoerde kweek, zorgen wij voor het behoud van het milieu en dragen we zorg voor de natuurlijke bronnen. Onze klant is de meest belangrijke persoon voor ons bedrijf, zowel tijdens een bezoek als bij schriftelijk of telefonisch contact. Neem, voor meer informatie over onze producten en diensten, gerust contact met ons op; we staan elk moment voor u klaar.

 4. VEHGRO B.V

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. DR. SPIESS CHEM. FABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De naam 'Dr. Spiess Chemische Fabrik GmbH' staat internationaal voor een traditionele specialist met expertise en de service van een partner. 1987 werd ons bedrijf in de loop van een spin-off van de activiteiten van de thiochemischen van de ' C.E.F. Spiess & Sohn GmbH & Co', als zelfstandige onderneming, opgericht. Wat eens - na de tweede wereldoorlog - als een onderzoeksproject werd gestart, ontwikkelde zich in 1954 tot een zelfstandige afdeling.Vandaag zijn we een 100% dochteronderneming van 'GECHEM GmbH & Co KG', waarvan uw aandelen in 2006 door de Spiess-Urania Chemicals GmbH in Hamburg zijn overgenomen.Al in de jaren '50, hebben wij ons met succes gespecialiseerd in de productie en de verkoop van fijne chemicaliën, die worden gebruikt als halfproduct in de chemische industrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SO.G.I.S. INDUSTRIA CHIMICA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  SO.G.I.S werd opgericht in 1962 door drie Italiaanse families. Dit bedrijf, dat in het begin op engineering gericht was, is geleidelijk uitgegroeid tot een productiesite van stearaten en glycerine en vervolgens derivaten van vetzuren en glycerine. In 1990, ondertekent SO.G.I.S. een overeenkomst met Baerlocher GmbH, de internationale marktleider van additieven voor PVC. Werkzaam op alle markten wereldwijd.

 2. ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zout. Het is gevestigd in Göppingen, Duitsland.

 3. SAPHO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAPHO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zout. Het is gevestigd in Ostrach, Duitsland.

 4. SALZ WITTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SALZ WITTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zout. Het is gevestigd in Versmold, Duitsland.

 5. BILGRAM CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BILGRAM CHEMIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zout. Het is gevestigd in Ostrach, Duitsland.

 1. SALINE STADTILM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SALINE STADTILM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zout. Het is gevestigd in Stadtilm, Duitsland.

 2. SALZKONTOR KURPFALZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SALZKONTOR KURPFALZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zout. Het is gevestigd in Kronau, Duitsland.

 1. SALINAS CORREDOR DO SOL

  Portugal

  SALINAS CORREDOR DO SOL, LDA winnen jaarlijks en op ambachtelijke wijze tussen 800 en 1000 ton aan keukenzout. Dit 'witte goud' wordt naar Europa en de Afrikaanse landen geëxporteerd in zakken van 1, 5, 10 en 20Kg of in big-bag van een ton. Onze fleur de sel, die op 100% natuurlijke en speciale wijze wordt geproduceerd, wordt zonder transformaties ingezameld. De fleur de sel of het Atlantische zout bezitten de certificatie SATIVA - Controle en certificatie van producten, omdat wij het systeem HACCP hebben aangenomen.

 2. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Duitsland

  Zouten vormen een integraal onderdeel van ons leven, we komen ze bij elke stap die we tegen: Ze maken vloerbedekkingen hard, textiel zacht, veilige wegen, kelders droog en de zure maag weer neutraal. Je vindt ze in bierbrouwerijen, in kaas en in steeds meer voedingssupplementen zoals magnesiumtabletten en sportdranken. Omdat ons lichaam ook ongeveer 5% aan zout bevat, dat wij bijvoorbeeld verliezen bij zweten en dat steeds opnieuw moet worden gecompenseerd. Om te blijven profiteren van ons dagelijks werk, investeren we veel in onderzoek en ontwikkeling. Nieuwe processen en patenten helpen ons producten op basis van calcium, magnesium en natrium te produceren met minder energie in betere kwaliteit, om ze beter te gebruiken en om ze gemakkelijker te vervoeren. Wij danken de deelstaat Saksen-Anhalt, de federale overheid en de Europese Unie voor de ondersteuning van deze activiteiten.

 3. PAG 91 D.O.O.

  Kroatië

  Wij bieden allerlei soorten zout: zout voor de voedingsmiddelen- en textielindustrie; voor het produceren van merkartikelen in winkelcentra; voor het produceren van veevoeder; voor het verzachten van water; wegzout voor het ontdooien van wegen, snelwegen, straten, enz. Onze productievestigingen zijn uitgerust met de meest recente machines voor het complete zoutproductieproces. In onze productie- en opslaggebouwen organiseren wij de volledige productie en bewerking van zout, inclusief reiniging, drogen, fijnmalen, zeven, toevoegen van additieven en verpakking.

 4. ZOUTEN CASSIMAN SELS

  België

  Verkoop van strooizout, zwembad producten, zouten voor verzachting. Het familiebedrijf Cassiman, opgericht in 1963, laat zijn klanten al meerdere generaties lang genieten van zijn knowhow en expertise op het gebied van zout. Wij maken er een erezaak van u de best mogelijke service te verlenen en wij zien erop toe om jaar na jaar het hoge kwaliteitsniveau te garanderen waar we zo trots op zijn – dat is nu eenmaal ons visitekaartje. Aarzel niet te bellen naar het nummer 02/377 34 96 voor informatie of een prijsaanvraag. Besteldienst Voor de volgende producten kunt u een beroep doen op onze besteldienst: ◾Zouten voor waterontharders ◾Sneeuwzouten ◾Producten voor zwembaden Wij leveren niet enkel onze producten, maar helpen u ook met veel plezier om ze te installeren.

 5. ZOUTMAN

  België

  ZOUTMAN, ruim 20 jaar specialist in alle soorten zout! ZOUTMAN is een onafhankelijk Belgisch familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie en verwerking van (zee)zout. Vanuit de vestigingen in Roeselare en de zeehaven van Gent worden dagelijks duizenden tonnen zout, gaande van retail verpakkingen voedingszout tot bulkschepen strooizout, wereldwijd verscheept. Dit rechtstreeks van producent naar gebruiker. Voedingszout - Zeezout - industrie - Zeezout - retail - Fleur de sel - Flakes - Vacuümzout - Nitrietpekelzout - Pekel food grade Zout voor waterbehandeling - Onthardingszout - Vaatwaszout - Zwembadzout - Pekel Strooizout Veevoeder- en landbouwzout - Veevoederzout - Landbouwzout - Aquacultuur Industriezout - Raffinage - Visverwerking - Huidenverwerking Zout voor wellness toepassingen - Badzout - Scrubzout - Dode zeezout

 6. EUROSALT HANDELMAATSCHAPPIJ BV

  Nederland

  Eurosalt is een internationale leverancier van diverse zouten. Denk aan: Onthardingszout/regeneratiezout Eurosalt levert enkel onthardingszout van de hoogste kwaliteit en van toonaangevende producenten zoals Akzo, Ineos en Zoutman. U kunt bij Eurosalt terecht voor al uw onthardingszout zoals zouttabletten, Broxo 6-15, zoutblokken, zoutkussens en alle andere varianten welke worden toegepast voor de waterontharding. Voedingszout Eurosalt levert een groot aantal voedingszouten in verschillende verpakkingen die qua hantering en desing zijn afgestemd op specifieke gebruiksdoeleinden. Het assortiment tafelzoutproducten omvat zowel zeezout als vacuumzout kwaliteiten. Industriezout Industriezout of technisch zout is de grootste verzamelnaam voor alle sectoren waar op industriële basis zout wordt gebruikt. Eurosalt levert industriezout van feed tot food kwaliteit voor uitlopende industrieën. Dit kan zijn als huidenzout, boorzout of darmenzout, drillingzout, textielzout. Maar uiteraard zijn er nog vele andere toepassingen voor industriezout denkbaar. Strooizout / Wegenzout Strooizout en Wegenzout van Eurosalt. Wegenzout of strooizout van Eurosalt is van het zuiverste soort dat wordt gewonnen. Deze producten zijn gegarandeerd van een constante en hoogwaardige kwaliteit of u nu voor steenzout of vacuümzout kiest. Alle wegenzouten voldoen aan de nieuwe NEN normering 16-811 en zijn geschikt voor alle vormen van gladheidbestrijding, dus zowel voor curatief als preventief strooien.

 7. DE BUNKER ZOUTKLINIEK.NL

  Nederland

  Ontdek de helende kracht van de Halotherapie ofwel Zouttherapie. De behandelingen geven verlichting bij luchtwegklachten, huidaandoeningen en stress gerelateerde klachten en geven uw immuunsysteem een boost. De positieve effecten van zouttherapie hebben niet alleen zijn uitwerking op gezondheidsproblemen. Voor wie even wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven om zich wee helemaal op te laden, is de Bunker Zoutkliniek in Rotterdam de juiste keuze. U zult zich na uw eerste bezoek al energieker voelen.

 8. LAPACE INTERNATIONAL TRADE & MINING

  Egypte

  La pace Group Company Divided telt de volgende sectors: Mineralen: wij hebben veel ervaring in de mijnbouw sinds 1995 produceren wij minerale materialen: silicaatzand – potas veldspaat – gebrand kaolien (Chamotte) – Talkzout: Wij delven de producten in Egypte Zoutproducten - zeezout – Steenzout voor ontdooien en industrieel gebruik.Cement: Wij produceren hoogwaardige Natuurlijk Calciumfluoride (Fluorspaat) voor wit cement & Fabricage van grijs cement

 1. SALDOSA

  Spanje

  Elke soort zout voor de levensmiddelen-, dierenvoedings-, conservenindustrie, huishoudelijk gebruik , voedingsmiddelenproductie en industriële processen, elektrochemie en elektrolyse, waterbehandeling, afwasmachines. Droog zout, vochtig zout, jodiumhoudend zout, pekel.

 2. OLISOLIVA.COM

  Spanje

  In het hart van de markt van Santa Caterina, vindt u een brede waaier producten op basis van olie en overige culinaire specialiteiten. Meer dan 20 soorten, waaronder de heerlijkste smaken, de beste kwaliteit en producten van de meest vermaarde merken. Tevens gespecialiseerd in azijn, zout en cosmetica op basis van olijfolie.

 3. SALZ CENTRALE OHG

  Duitsland

  De zoutcentrale vormt de boodschapper van zout. Al meer dan 14 jaar onderzoeken, testen en beoordelen wij natuurzout uit alle uithoeken van de wereld. We importeren uit Pakistan, India, China, Peru, Hawaï, Afrika, Scandinavië en het Middellandse Zeegebied. Producten: Badzout, kruidenmolentjes, (handmolentjes), zeezout, natuurzout, pekelzout, zoutkristallampen, zoutkristalproducten, zout- en pepervaatjes, tafelzout met jodium, steenzout, wasnoten

 4. LUXSEL

  België

  Wij verdelen onze producten Psotramil (producten van de Dode Zee), alle zouten en producten voor sauna, jacuzzi en zwembad voor zowel groot-en detailhandel. Een breed assortiment wordt aangeboden: badzout, modder uit de Dode Zee, Dode Zee water, badolie, body olie, shampoo, douche crème, zeep Dode Zee, bad-en wellness en zout voor waterontharders, strooizout, zout, zout uit de Dode Zee, zout vijvers, zout scrub.

 5. Q-SALT

  België

  Q-Salt is een groothandel gespecialiseerd in zout. Ze bieden zout voor elke toepassing. Ons gamma houdt alle verschillende soorten zout in. Wij bieden u zout aan voor waterverzachters, maar ook voedingszout zowel in grote als in kleine verpakkingen, zout voor uw zwembad, zout voor industriële toepassingen, strooizout en landbouwzout.

 6. A.C.T. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.C.T. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zout. Het is tevens aanwezig in de sectoren fijne zeezout voor de keuken. Het is gevestigd in Scarlino, Italië.

 7. ESPRIT DU SEL

  Frankrijk

  Het bedrijf ESPRIT DU SEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geparfumeerde badzouten, snoepgoed, en zandloper. Het is gevestigd in La Rochelle, Frankrijk.

 8. T111 INTERNATIONAL FOOD IMPORT EXPORT

  Turkije

  Het bedrijf T111 INTERNATIONAL FOOD IMPORT EXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zout. Het is tevens aanwezig in de sectoren bronzout, algemene markten voedingsmiddelensector, tafelzout, en keukenzout. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 9. LIST SALZHANDEL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf LIST SALZHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zout. Het is gevestigd in Hallein, Oostenrijk.

 10. MAYI TUZ

  Turkije

  Het bedrijf MAYI TUZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zout. Het is gevestigd in antalya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Zout - Import export

Aantal resultaten

771 Bedrijven