• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zoute koekjes en zoutjes

Resultaten voor

Zoute koekjes en zoutjes - Import export

 1. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  BioFoodLab is het nummer 1 bedrijf in Rusland dat gezonde snacks voor volwassenen en kinderen produceert. Onze hoofdtaak was het creëren van een kwalitatief hoogstaand binnenlands product dat nog niet op de markt bestond en waar we trots op konden zijn. Zeven jaar later bieden we onze partners kant-en-klare oplossingen voor gezond eten. Er zijn 100 innovatieve en populaire producten in het assortiment. Tegenwoordig zijn onze producten gemakkelijk te vinden in supermarkten in Rusland en in 14 landen over de hele wereld, zoals Japan, China en de Arabische Emiraten. Onze missie blijft hetzelfde: volwassenen en kinderen elke dag helpen om eenvoudige stappen te zetten in de richting van een gezonde levensstijl.

  Website Open In New icon
 2. DAPEPPA

  Nederland

  Dapeppa is een jong bedrijf waar mensen werken die helemaal gek zijn van lekker eten. We vinden het extreem leuk om nieuwe producten te bedenken en al kokend en bakkend doen we dat dan ook vanaf het begin in 2011. We zijn bekend geworden met onze koekjespotten waarmee je zelf eenvoudig de allerlekkerste koekjes kunt bakken. Al snel volgde de Peppanoten, de meest verrukkelijke kruidnootjes. We haalde het Zuid Afrikaanse bierbrood naar Nederland en paste het zo aan, dat je alleen nog maar je favoriete bier hoeft toe te voegen om te kunnen genieten van dit borrelbrood. Sinds 2019 hebben we de wijnkoekjes. Het uitgangspunt voor al onze producten blijft dat we goede en eerlijke ingrediënten gebruiken, ze het je zo gemakkelijk mogelijk maken om zorgeloos zelf in de keuken aan de slag te gaan en je er het liefst ook een beetje vrolijk van wordt. Dapeppa levert en ontwikkeld producten onder het label: * Dapeppa voor de retail / speciaalkanaal / foodservice en als promotioneel product. * Quints Bakery speciaal Low Carb producten * Co Creatie Label / Private label: ontwikkeling van food producten op maat met een innovatief karakter.

 3. TOTTIS - BINGO A.E.B.E.

  Griekenland

  BINGO werd in 1971 opgericht in Athene en sloot zich in 1993 aan bij de bedrijvengroep TOTTIS SA. Het hoofdkantoor is gevestigd in het eigen pand van het bedrijf in Geraka. We produceren de volgende hoogwaardige producten in ons bedrijf: Wafels, Wafels & Chocolade wafelrolletjes, Weense wafels (cigarillo's). Met de merken SERENATA, AMARETTI, KOUKOUROUKOU, is BINGO SA pionier en leider op de Griekse markt en daarbuiten. BINGO SA exporteert naar 40 landen en de exportwaarde vormt meer dan 20% van zijn jaarlijkse omzet

 4. KRASNODARAGROALLIANCE, LLC

  Rusland

  De productie en verkoop van popcorn zijn de hoofdlijnen van de bedrijfsactiviteiten van KRASNODARAGROALYANS. De kwaliteit van onze producten heeft onze hoogste prioriteit.Onze gewassen worden behandeld volgens de modernste eisen.We gebruiken landbouwmachines van wereldwijd toonaangevende bedrijven, zoals John Deere. Regelbare beregeningssystemen besproeien teeltgebieden volgens de specifieke eisen van de gewassen.Maïskorrels die door ons bedrijf voor popcorn worden verbouwd, voldoen aan alle eisen die voor dergelijke producten gelden en zijn niet genetisch gemodificeerd. Dit is goedgekeurd door relevante testrapporten en nalevingscertificaten.In Rusland heeft alleen KRASNODARAGROALYANS zo'n unieke maïsverwerkingsfabriek die is uitgerust met de modernste hightechapparatuur. Hierdoor zijn wij in staat kwalitatief hoogwaardige producten te vervaardigen die kunnen concurreren met de bekendste wereldmerken.

 5. PLANTATION

  België

  Sinds meer dan 30 jaar doorloopt Plantation Snacks de wereld op zoek naar nieuwe smaken om de steeds groeiende vraag van de verbruiker te kunnen beantwoorden. Eerst gespecialiseerd met de beste pinda's op de markt te produceren is de firma nu uitgebreid met snacks, nu eens exotisch, dan eens klassiek maar steeds van optimale kwaliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentinië

 2. SKINNI SNAX

  Verenigd Koninkrijk

 3. VSMAK LLC

  Oekraïne

 4. SNACK CREATIONS

  Verenigd Koninkrijk

 5. AZAR

  Servië

 1. KOESTLIN D.D.

  Kroatië

 2. PROTERMARS SNACKS

  Verenigd Koninkrijk

 3. PENNYE ISTORII

  Rusland

 4. HAPPY PEOPLE PLANET

  Luxemburg

 5. BAKETIME LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. TERRABISCO S.A.

  Roemenië

 7. CINESNACK

  Italië

 8. SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY

  Turkije

 9. SNACK GARDEN KFT.

  Hongarije

 10. DELIZIE BAKERY SRL

  Italië

 1. LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI

  Turkije

 2. ROGER & ROGER

  België

 3. JSC FIRMA NEVSKAYA SUSHKA

  Rusland

 4. MERKATURA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 5. MARTIN BEL

  Wit Rusland

 6. SNAPLETS

  Egypte

 7. COMEX BAKERY

  Spanje

 8. MSA GLOBAL TRADE

  Turkije

 9. IMPORTGROUP

  Oekraïne

 10. SOOO SNACKSCO

  Wit Rusland