• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zoute koekjes en zoutjes

Resultaten voor

Zoute koekjes en zoutjes - Import export

 1. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Skander Group is een conglomeraat van onafhankelijk werkende bedrijven: Skander Group Sp z.o.o., SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O en AIS Hurt Detail Sp.Z.o.o. Onze focus ligt voornamelijk op de import en export van alcoholvrije dranken, energiedranken en snoepgoed. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van een origineel aanbod van wereldwijd bekende merken zoals Coca-Cola, Pepsico, Redbull, Ferrero, Craft, Unilever en overige. Wij bieden onze internationale klanten labels op maat in de voorkeurstaal van de ontvanger; Frans, Italiaans of elke overige specifieke taal. Sinds onze oprichting in mei 2013, hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar de transportsector. Onze inzet draait om maatoplossingen om aan de unieke benodigdheden van elke klant te kunnen voldoen en om scherpe prijzen voor onze goederen en diensten te bieden. Wij leveren zowel de binnenlandse als buitenlandse markt en verhandelen uitsluitend authentieke producten van welbekende merken van onder andere de The Coca-Cola Company, Peps

 2. L'ÉTUVERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 3. PUMPIDUP

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PUMPIDUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Moeren, Delicatessen, Snoepjes met caramel, borrelhapje, popcorn, bonbons, dieetmaaltijd, crackers, en zaad. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. FLAVIE'S & CO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLAVIE'S & CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoute koekjes en zoutjes, Koekjes en cakejes, zoute koekjes, Zoute koekjes en zoutjes, productie van koekjes, en Koekjes en cakejes. Het is gevestigd in Plérin, Frankrijk.

 5. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA MAISON DE L'AIL NOIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoute koekjes en zoutjes, Gastronomie - specialiteiten, Zoute koekjes en zoutjes, cashewnoten, voedingsmiddelen, Gastronomie - specialiteiten, en levensmiddelen - import/export. Het is gevestigd in Sendets, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SMAKULI

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMAKULI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biscuits en koekjes, Biscuitbakkerij, Zoute koekjes en zoutjes, Biscuits en koekjes, productie van koekjes, fabriek van biscuits en koekjes, Biscuitbakkerij, glutenvrij, en biscuits en koekjes zonder gluten. Het is gevestigd in Lviv, Oekraïne.

 2. DAPEPPA

  Nederland

  Dapeppa is een jong bedrijf waar mensen werken die helemaal gek zijn van lekker eten. We vinden het extreem leuk om nieuwe producten te bedenken en al kokend en bakkend doen we dat dan ook vanaf het begin in 2011. We zijn bekend geworden met onze koekjespotten waarmee je zelf eenvoudig de allerlekkerste koekjes kunt bakken. Al snel volgde de Peppanoten, de meest verrukkelijke kruidnootjes. We haalde het Zuid Afrikaanse bierbrood naar Nederland en paste het zo aan, dat je alleen nog maar je favoriete bier hoeft toe te voegen om te kunnen genieten van dit borrelbrood. Sinds 2019 hebben we de wijnkoekjes. Het uitgangspunt voor al onze producten blijft dat we goede en eerlijke ingrediënten gebruiken, ze het je zo gemakkelijk mogelijk maken om zorgeloos zelf in de keuken aan de slag te gaan en je er het liefst ook een beetje vrolijk van wordt. Dapeppa levert en ontwikkeld producten onder het label: * Dapeppa voor de retail / speciaalkanaal / foodservice en als promotioneel product. * Quints Bakery speciaal Low Carb producten * Co Creatie Label / Private label: ontwikkeling van food producten op maat met een innovatief karakter.

 3. TOTTIS - BINGO A.E.B.E.

  Griekenland

  BINGO werd in 1971 opgericht in Athene en sloot zich in 1993 aan bij de bedrijvengroep TOTTIS SA. Het hoofdkantoor is gevestigd in het eigen pand van het bedrijf in Geraka. We produceren de volgende hoogwaardige producten in ons bedrijf: Wafels, Wafels & Chocolade wafelrolletjes, Weense wafels (cigarillo's). Met de merken SERENATA, AMARETTI, KOUKOUROUKOU, is BINGO SA pionier en leider op de Griekse markt en daarbuiten. BINGO SA exporteert naar 40 landen en de exportwaarde vormt meer dan 20% van zijn jaarlijkse omzet

 4. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  BioFoodLab is het nummer 1 bedrijf in Rusland dat gezonde snacks voor volwassenen en kinderen produceert. Onze hoofdtaak was het creëren van een kwalitatief hoogstaand binnenlands product dat nog niet op de markt bestond en waar we trots op konden zijn. Zeven jaar later bieden we onze partners kant-en-klare oplossingen voor gezond eten. Er zijn 100 innovatieve en populaire producten in het assortiment. Tegenwoordig zijn onze producten gemakkelijk te vinden in supermarkten in Rusland en in 14 landen over de hele wereld, zoals Japan, China en de Arabische Emiraten. Onze missie blijft hetzelfde: volwassenen en kinderen elke dag helpen om eenvoudige stappen te zetten in de richting van een gezonde levensstijl.

 5. FAB FOODS

  Verenigd Koninkrijk

  Fab Foods beschikt over meer dan 50 jaar ervaring als één van de wereldwijd leidende snackleveranciers van voorname internationale luchtvaartmaatschappijen en -cateraars. Waar het ook geserveerd wordt, in de lucht of in de wachthal, Fab Foods heeft de perfecte hapjes om te serveren bij de verfrissing van uw passagiers. De firma biedt niet alleen zijn eigen merk Skybites, dat meteen wordt herkend, maar ook uw eigen logo is mogelijk voor uw eigen merkreclame. Vlucht.Hapje.Geniet van onze hartige biscuit selectie! Bezoek onze website voor meer informatie.

 1. PLANTATION

  België

  Sinds meer dan 30 jaar doorloopt Plantation Snacks de wereld op zoek naar nieuwe smaken om de steeds groeiende vraag van de verbruiker te kunnen beantwoorden. Eerst gespecialiseerd met de beste pinda's op de markt te produceren is de firma nu uitgebreid met snacks, nu eens exotisch, dan eens klassiek maar steeds van optimale kwaliteit.

 2. XOX GEBÄCK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf XOX GEBÄCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is gevestigd in Hameln, Duitsland.

 1. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentinië

  Het bedrijf GLOBAL INTER ARGENTINA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoute koekjes en zoutjes, Koekjes en cakejes, Graanproducten voor het ontbijt, Zoute koekjes en zoutjes, Koekjes en cakejes, en Graanproducten voor het ontbijt. Het is gevestigd in Buenos Aires, Argentinië.

 2. SKINNI SNAX

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SKINNI SNAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren café-artikelen, kapucijners, Verkoop en voorraadvermindering per pallet discountwinkel, en Snacks. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. AZAR

  Servië

  Het bedrijf AZAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is gevestigd in Panchevo, Servië.

 4. SNACK CREATIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SNACK CREATIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is gevestigd in Great Yarmouth, Verenigd Koninkrijk.

 5. VSMAK LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf VSMAK LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakte zonnebloemzaad, en zonnebloemzaad. Het is gevestigd in Ivano-Frankivsk, Oekraïne.

 6. PROTERMARS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PROTERMARS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren soepen, vers vlees groothandel, en gevriesdroogd vlees. Het is gevestigd in Widdington, Verenigd Koninkrijk.

 7. APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A.

  Spanje

  Het bedrijf APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren BIOLOGISCHE LANDBOUW, snack, Snacks, glutenvrij, en BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is gevestigd in Muro-Soria, Spanje.

 8. REAL TRADE

  Oekraïne

  Het bedrijf REAL TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren snack, beschuiten, aardnoten, en aardappelvlokken. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 1. KOESTLIN D.D.

  Kroatië

  Het bedrijf KOESTLIN D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koekjes en cakejes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoute koekjes en zoutjes, wafels, gezouten cracker, productie van koekjes, en Zoute koekjes en zoutjes. Het is gevestigd in Bjelovar, Kroatië.

 2. FORTUNE FACTORY SPAIN S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FORTUNE FACTORY SPAIN S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is gevestigd in Benissa, Spanje.

 3. CINESNACK

  Italië

  Het bedrijf CINESNACK, is een Distributeur, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 4. LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI

  Turkije

  Het bedrijf LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. DELIZIE BAKERY SRL

  Italië

  Het bedrijf DELIZIE BAKERY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren patisserie, therapeutische nylonkousen, en beschuiten. Het is gevestigd in Alba, Italië.

 6. HAPPY PEOPLE PLANET

  Luxemburg

  Het bedrijf HAPPY PEOPLE PLANET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Zoute koekjes en zoutjes, Snoepgoed met chocolade, Dieet- en biologische voeding, Zoute koekjes en zoutjes, en Snoepgoed met chocolade. Het is gevestigd in Kopstal, Luxemburg.

 7. SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren sauzen en specerijen, en half gegrild. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 8. TERRABISCO S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf TERRABISCO S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biscuitbakkerij, en Biscuitbakkerij. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 9. SNACK GARDEN KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf SNACK GARDEN KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reformartikelen, glutenvrij, gelyofiliseerde vruchten, Reformartikelen, en café-artikelen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 10. ROGER & ROGER

  België

  Het bedrijf ROGER & ROGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant Voedingsmiddelen, en Chips en borrelhapjes gemaakt van aardappel. Het is gevestigd in Mouscron, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis