• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zoute koekjes en zoutjes

Resultaten voor

Zoute koekjes en zoutjes - Import export

 1. GOUMANISTO

  België

  Goumanisto is gespecialiseerd in de productie en verpakking van verse producten voor aperitieven en aperitiefdiners voor onze klanten in de detailhandel en de horeca. Onze toegevoegde waarde ligt in onze passie voor het vinden van kwaliteitsproducten en onze kennis bij het samenstellen van complete assortimenten, klaar om te eten of om op te warmen in de oven, voor een clientèle dat steeds meer nomadisch is en op zoek naar smaken. Wij zijn creatief, innovatief en flexibel en bieden oplossingen die voldoen aan de behoeften en netwerken van onze klanten door producten en verpakkingen aan te bieden die zijn aangepast aan hun behoeften. Goumanisto heeft een assortiment van ongeveer 100 gerechten voor een geslaagd aperitief of voorgerecht: -Kaasblokjes -Kaasbereidingen -Kaaskroketten/fondues -Vleeswaren -Gemarineerde olijven -Dips/crackers -Aziatische en etnische snacks -Smeerpasta's en tapenades -Spaanse tapa's -Griekse specialiteiten -Samosa's -..... Onze verwerkings- en verpakkingssite in het centrum van België voldoet aan alle geldende voedingsnormen en is sinds enkele jaren IFS+- en BIO-gecertificeerd. Onze producten worden voornamelijk aangeboden in PRIVATE LABEL in België en internationaal. Om tegemoet te komen aan kleinere hoeveelheden, bieden wij een assortiment kwaliteitsvolle "aperitieftapas", Deli Melo. Ons team zal met plezier uw project bespreken, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 2. FLAVIE'S & CO

  Frankrijk

  Het bedrijf FLAVIE'S & CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoute koekjes en zoutjes, Koekjes en cakejes, zoute koekjes, Zoute koekjes en zoutjes, productie van koekjes, en Koekjes en cakejes. Het is gevestigd in Plérin, Frankrijk.

 3. DAPEPPA

  Nederland

  Dapeppa is een jong bedrijf waar mensen werken die helemaal gek zijn van lekker eten. We vinden het extreem leuk om nieuwe producten te bedenken en al kokend en bakkend doen we dat dan ook vanaf het begin in 2011. We zijn bekend geworden met onze koekjespotten waarmee je zelf eenvoudig de allerlekkerste koekjes kunt bakken. Al snel volgde de Peppanoten, de meest verrukkelijke kruidnootjes. We haalde het Zuid Afrikaanse bierbrood naar Nederland en paste het zo aan, dat je alleen nog maar je favoriete bier hoeft toe te voegen om te kunnen genieten van dit borrelbrood. Sinds 2019 hebben we de wijnkoekjes. Het uitgangspunt voor al onze producten blijft dat we goede en eerlijke ingrediënten gebruiken, ze het je zo gemakkelijk mogelijk maken om zorgeloos zelf in de keuken aan de slag te gaan en je er het liefst ook een beetje vrolijk van wordt. Dapeppa levert en ontwikkeld producten onder het label: * Dapeppa voor de retail / speciaalkanaal / foodservice en als promotioneel product. * Quints Bakery speciaal Low Carb producten * Co Creatie Label / Private label: ontwikkeling van food producten op maat met een innovatief karakter.

  Alle producten voor "zoute koekjes en zoutjes"

 4. TOTTIS - BINGO A.E.B.E.

  Griekenland

  BINGO werd in 1971 opgericht in Athene en sloot zich in 1993 aan bij de bedrijvengroep TOTTIS SA. Het hoofdkantoor is gevestigd in het eigen pand van het bedrijf in Geraka. We produceren de volgende hoogwaardige producten in ons bedrijf: Wafels, Wafels & Chocolade wafelrolletjes, Weense wafels (cigarillo's). Met de merken SERENATA, AMARETTI, KOUKOUROUKOU, is BINGO SA pionier en leider op de Griekse markt en daarbuiten. BINGO SA exporteert naar 40 landen en de exportwaarde vormt meer dan 20% van zijn jaarlijkse omzet

 5. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  BioFoodLab is het nummer 1 bedrijf in Rusland dat gezonde snacks voor volwassenen en kinderen produceert. Onze hoofdtaak was het creëren van een kwalitatief hoogstaand binnenlands product dat nog niet op de markt bestond en waar we trots op konden zijn. Zeven jaar later bieden we onze partners kant-en-klare oplossingen voor gezond eten. Er zijn 100 innovatieve en populaire producten in het assortiment. Tegenwoordig zijn onze producten gemakkelijk te vinden in supermarkten in Rusland en in 14 landen over de hele wereld, zoals Japan, China en de Arabische Emiraten. Onze missie blijft hetzelfde: volwassenen en kinderen elke dag helpen om eenvoudige stappen te zetten in de richting van een gezonde levensstijl.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PLANTATION

  België

  Sinds meer dan 30 jaar doorloopt Plantation Snacks de wereld op zoek naar nieuwe smaken om de steeds groeiende vraag van de verbruiker te kunnen beantwoorden. Eerst gespecialiseerd met de beste pinda's op de markt te produceren is de firma nu uitgebreid met snacks, nu eens exotisch, dan eens klassiek maar steeds van optimale kwaliteit.

 2. CUSTOM SNECK PRODUCTION LLC

  Oekraïne

 3. SKINNI SNAX

  Verenigd Koninkrijk

 4. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentinië

 5. VSMAK LLC

  Oekraïne

 1. PROTERMARS SNACKS

  Verenigd Koninkrijk

 2. SNACK CREATIONS

  Verenigd Koninkrijk

 1. AZAR

  Servië

 2. REAL TRADE

  Oekraïne

 3. KOESTLIN D.D.

  Kroatië

 4. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrijk

 5. HAPPY PEOPLE PLANET

  Luxemburg

 6. BAKETIME LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. ROGER & ROGER

  België

 8. SNACK GARDEN KFT.

  Hongarije

 1. TERRABISCO S.A.

  Roemenië

 2. CINESNACK

  Italië

 3. DELIZIE BAKERY SRL

  Italië

 4. SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY

  Turkije

 5. LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI

  Turkije

 6. DELI CARPOUS

  Griekenland

 7. MERKATURA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 8. REALTRADE

  Oekraïne

 9. IMPORTGROUP

  Oekraïne

 10. MARTIN BEL

  Wit Rusland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis