• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zuiger- en schroefcompressoren

Resultaten voor

Zuiger- en schroefcompressoren - Import export

 1. LENHARDT & WAGNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al in 1980 erkende L & W-oprichter Bernd Wagner de toenemende behoefte aan hogedrukoplossingen en begon met het repareren en onderhouden van hogedruksystemen en het verhandelen van hogedrukcompressoren. Dit resulteerde in de technische verbetering van bestaande systemen van andere fabrikanten en de ontwikkeling van eigen compressormodellen. Tegenwoordig is Lenhardt & Wagner GmbH wereldwijd een van de toonaangevende en gerenommeerde bedrijven op het gebied van hogedruktoepassingen. Dankzij onze decennialange ervaring in het bouwen van compressoren zijn wij uitgegroeid tot een van de leidende adressen op het gebied van hogedruktoepassingen. Of het nu gaat om compressoren, filtersystemen, opslagoplossingen, vulstrips of monitoring, wij bieden u de juiste, hoogwaardige oplossingen.

 2. OMEGA AIR

  Slovenië

  Verified by europages badge

  OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana, opgericht in 1998, is een particulier, technologiegedreven bedrijf dat gevestigd is in Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. OMEGA AIR d.o.o. heeft nu bijna 400 mensen in dienst.. Als specialist in gasfiltratie en -verwerking zijn wij over de hele wereld vertegenwoordigd. Ons brede gamma van producten kan worden gebruikt in de algemene industrie, de elektronica-industrie, de levensmiddelen- en drankenindustrie, de chemische industrie, de petrochemische industrie, de kunststofindustrie, de farmaceutische industrie, de geneeskunde en in de automobielindustrie. Ons kwaliteitsbeheersysteem is gecertificeerd volgens ISO en ASME: Een hooggekwalificeerd en gemotiveerd team van R&D-ingenieurs voert basisonderzoek, productontwerp, elektronisch ontwerp, prototype-ontwikkeling, tooling en testruns uit.Dit maakt ons tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van persluchtfilters.

 3. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  NITTO KOHKI Europe GmbH is een wereldwijd bekende Japanse constructeur en fabrikant van pompen & compressoren, snelkoppelingen en gereedschappen. De luchtcompressors, vacuümpompen en vloeistofpompen worden bijv. voor analytische, geneeskundige en meettechnieken gebruikt. Onze gepatenteerde ventilatiecompressoren worden in septische tanken en biogasinstallaties gebruikt. De snelkoppelingen voor gemiddelde druk, lage druk en hoge druk, alsook onze multikoppelingen (handmatig & automatisch) dekken bijna alle denkbare toepassingen: bijv. clean roomt techniek, dichtheidstesten in de koel- en airconditioningtechniek, hydraulica en pneumatica. Zij vervoeren olie, water, lucht en gas. Daarnaast bieden we voor de maritieme en staalverwerkende industrie persluchtgereedschap, zoals pneumatische naaldbikhamers, rondslijpmachines, hoekslijpmachines, vlakslijpmachines, kantenfrezen, excentrische slijpers, draagbare kernboormachines, enz.

 4. JAVAC

  België

  Verified by europages badge

  Javac Benelux (Kalmthout) en Duitsland (Amstetten) meer dan 35 jaar actief in deze sector, met duizenden tevreden referenties in binnen en buitenland. U zal versteld staan van onze innovatieve aanpak met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarvoor kunnen wij rekenen op bekwame medewerkers in hun technische, logistieke of commerciële functie, die u graag ter dienst staan. Praktisch al onze machines en toebehoren zijn voorradig in onze magazijnen in Kalmthout, dit verzekert een snelle levering van wisselstukken & service. Daarnaast staat een 24/7 serviceteam klaar om de dienst na verkoop te garanderen, zo nodig ook ‘s nachts en in het weekend. Als KMO-bedrijf zien wij het als een uitdaging om beter te presteren dan de globale concurrentie, zeker naar kwaliteit, betaalbare service en scherpe prijsstelling toe. Wij geven niets toe in materiaalkeuze. Technologie en kwaliteitskeuze zijn van dezelfde hoogwaardigheid dan de marktleiders waardoor onze vooruitstrevende compressoren, generatoren en alles wat dit compleet maakt, mogelijk nog beter presteren.

  Alle producten voor "zuiger- en schroefcompressoren"

 5. AF COMPRESSORS

  België

  Verified by europages badge

  AF COMPRESSORS is wereldleider in zuigercompressoren met drie compartimenten OIL FREE bestemd voor het blaasvormen van PET flessen. AF heeft al meer dan 6.700 PET-flescompressoren geleverd wereldwijd. De beste service wordt verzekerd door talrijke dochterondernemingen en technische diensten. Een innovatieve R&D-afdeling garandeert constant het beste energierendement en de laagste onderhoudskosten in de markt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AERZEN FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AERZEN FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren, reparatie luchtcompressoren, roterende schroefcompressoren, Luchtcompressoren, en lucht- en gascompressors. Het is gevestigd in Antony Cedex, Frankrijk.

 2. JOSEF SCHMIDLEITNER KOMPRESSORENBAU

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOSEF SCHMIDLEITNER KOMPRESSORENBAU, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 3. AERZENER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AERZENER MASCHINENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Aerzen, Duitsland.

 4. AIRE Y VACÍO MARTINCUCALON S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AIRE Y VACÍO MARTINCUCALON S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 5. DRUCKLUFT ENGINEERING DIEHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRUCKLUFT ENGINEERING DIEHL GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Unterensingen, Duitsland.

 1. EL-MA SRL

  Italië

  Het bedrijf EL-MA SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Pozzuolo Martesana, Italië.

 2. SYNAIRGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf SYNAIRGIES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor compressoren. Het is gevestigd in Valenciennes, Frankrijk.

 1. SENSI LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf SENSI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Sumy, Oekraïne.

 2. GECOMSUR

  Spanje

  Het bedrijf GECOMSUR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhoud en reparatie compressoren. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 3. ERVOR

  Frankrijk

  Het bedrijf ERVOR, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persluchtinstallaties en -gereedschap, Zuiger- en schroefcompressoren, Centrifugaalcompressoren, Membraancompressoren, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Zuiger- en schroefcompressoren, Centrifugaalcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Argenteuil, Frankrijk.

 4. GIRODIN SAUER - COMPRESSEURS

  Frankrijk

  Het bedrijf GIRODIN SAUER - COMPRESSEURS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Compressoren, en zuigercompressoren met hoge druk. Het is gevestigd in Cormeilles En Parisis, Frankrijk.

 5. MAPRO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MAPRO INTERNATIONAL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, turboventilatoren, en vacuumpomp. Het is gevestigd in Nova Milanese, Italië.

 6. ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION

  Frankrijk

  Het bedrijf ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, airconditioningscompressoren voor industrieel gebruik, Zuiger- en schroefcompressoren, installaties en machines voor scheiding van condensaat, en onderhoud stille compressoren. Het is gevestigd in Aigrefeuille Sur Maine, Frankrijk.

 7. BOUTIQUE-MTMI

  Frankrijk

  Het bedrijf BOUTIQUE-MTMI, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtcompressoren, Filterpatroon, installaties en uitrustingen met perslucht, en reservoirs. Het is gevestigd in Tourcoing, Frankrijk.

 8. AYDIN TRAFO AIR COMPRESSORS AND HIGH PRESSURE WASHERS

  Turkije

  Het bedrijf AYDIN TRAFO AIR COMPRESSORS AND HIGH PRESSURE WASHERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren tank onder druk. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. F-DGS

  Frankrijk

  Het bedrijf F-DGS, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, gascompressoren, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in EVRY CEDEX, Frankrijk.

 2. COMPREX

  België

  Het bedrijf COMPREX, is een Distributeur, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren zuigercompressoren, pneumatisch gereedschap, onderdelen voor compressoren, en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Antwerpen, België.

 3. MGF COMPRESSORS SRL

  Italië

  Het bedrijf MGF COMPRESSORS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren medische compressoren, en stille compressoren. Het is gevestigd in Abbiategrasso, Italië.

 4. QUALITAIR GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf QUALITAIR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Boren en proefboren - installaties, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Zofingen, Zwitserland.

 5. KOMPRESSORTECHNIK RAUSCHER

  Duitsland

  Het bedrijf KOMPRESSORTECHNIK RAUSCHER, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Luchtcompressoren, Pompen, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Luchtcompressoren, en Pompen. Het is gevestigd in Flintsbach A. Inn, Duitsland.

 6. AERZEN ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AERZEN ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, met blazers, turboblowers, en Compressoren. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 7. AIRTECH KOMPRESSOREN U. DRUCKLUFTTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf AIRTECH KOMPRESSOREN U. DRUCKLUFTTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Boren en proefboren - installaties, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Nordhausen, Duitsland.

 8. MAERCKER DRUCKLUFTTECHNIK INH. ENRICO MAERCKER

  Duitsland

  Het bedrijf MAERCKER DRUCKLUFTTECHNIK INH. ENRICO MAERCKER, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Compressoren, en Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Vechelde, Duitsland.

 9. KERN DRUCKLUFTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KERN DRUCKLUFTTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Boren en proefboren - installaties, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Oelde, Duitsland.

 10. GERMANBLAST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GERMANBLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Flensburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis