• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zuiger- en schroefcompressoren

Resultaten voor

Zuiger- en schroefcompressoren - Import export

 1. JAVAC

  België

  Verified by europages badge
 2. AF COMPRESSORS

  België

  Verified by europages badge

  AF COMPRESSORS is wereldleider in zuigercompressoren met drie compartimenten OIL FREE bestemd voor het blaasvormen van PET flessen. AF heeft al meer dan 6.700 PET-flescompressoren geleverd wereldwijd. De beste service wordt verzekerd door talrijke dochterondernemingen en technische diensten. Een innovatieve R&D-afdeling garandeert constant het beste energierendement en de laagste onderhoudskosten in de markt.

 3. AERZEN FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AERZEN FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren, reparatie luchtcompressoren, roterende schroefcompressoren, Luchtcompressoren, en lucht- en gascompressors. Het is gevestigd in Antony Cedex, Frankrijk.

 4. JOSEF SCHMIDLEITNER KOMPRESSORENBAU

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOSEF SCHMIDLEITNER KOMPRESSORENBAU, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 5. AERZENER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AERZENER MASCHINENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Aerzen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LENHARDT & WAGNER GMBH

  Duitsland

  Al in 1980 erkende L & W-oprichter Bernd Wagner de toenemende behoefte aan hogedrukoplossingen en begon met het repareren en onderhouden van hogedruksystemen en het verhandelen van hogedrukcompressoren. Dit resulteerde in de technische verbetering van bestaande systemen van andere fabrikanten en de ontwikkeling van eigen compressormodellen. Tegenwoordig is Lenhardt & Wagner GmbH wereldwijd een van de toonaangevende en gerenommeerde bedrijven op het gebied van hogedruktoepassingen. Dankzij onze decennialange ervaring in het bouwen van compressoren zijn wij uitgegroeid tot een van de leidende adressen op het gebied van hogedruktoepassingen. Of het nu gaat om compressoren, filtersystemen, opslagoplossingen, vulstrips of monitoring, wij bieden u de juiste, hoogwaardige oplossingen.

 2. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Duitsland

  NITTO KOHKI Europe GmbH is een wereldwijd bekende Japanse constructeur en fabrikant van pompen & compressoren, snelkoppelingen en gereedschappen. De luchtcompressors, vacuümpompen en vloeistofpompen worden bijv. voor analytische, geneeskundige en meettechnieken gebruikt. Onze gepatenteerde ventilatiecompressoren worden in septische tanken en biogasinstallaties gebruikt. De snelkoppelingen voor gemiddelde druk, lage druk en hoge druk, alsook onze multikoppelingen (handmatig & automatisch) dekken bijna alle denkbare toepassingen: bijv. clean roomt techniek, dichtheidstesten in de koel- en airconditioningtechniek, hydraulica en pneumatica. Zij vervoeren olie, water, lucht en gas. Daarnaast bieden we voor de maritieme en staalverwerkende industrie persluchtgereedschap, zoals pneumatische naaldbikhamers, rondslijpmachines, hoekslijpmachines, vlakslijpmachines, kantenfrezen, excentrische slijpers, draagbare kernboormachines, enz.

 3. AIRE Y VACÍO MARTINCUCALON S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AIRE Y VACÍO MARTINCUCALON S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 4. DRUCKLUFT ENGINEERING DIEHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRUCKLUFT ENGINEERING DIEHL GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Unterensingen, Duitsland.

 5. EL-MA SRL

  Italië

  Het bedrijf EL-MA SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Pozzuolo Martesana, Italië.

 1. SYNAIRGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf SYNAIRGIES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor compressoren. Het is gevestigd in Valenciennes, Frankrijk.

 2. SENSI LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf SENSI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Sumy, Oekraïne.

 1. F-DGS

  Frankrijk

  Het bedrijf F-DGS, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, gascompressoren, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in EVRY CEDEX, Frankrijk.

 2. AYDIN TRAFO AIR COMPRESSORS AND HIGH PRESSURE WASHERS

  Turkije

  Het bedrijf AYDIN TRAFO AIR COMPRESSORS AND HIGH PRESSURE WASHERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren tank onder druk. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. GIRODIN SAUER - COMPRESSEURS

  Frankrijk

  Het bedrijf GIRODIN SAUER - COMPRESSEURS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Compressoren, en zuigercompressoren met hoge druk. Het is gevestigd in Cormeilles En Parisis, Frankrijk.

 4. ERVOR

  Frankrijk

  Het bedrijf ERVOR, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persluchtinstallaties en -gereedschap, Zuiger- en schroefcompressoren, Centrifugaalcompressoren, Membraancompressoren, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Zuiger- en schroefcompressoren, Centrifugaalcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Argenteuil, Frankrijk.

 5. ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION

  Frankrijk

  Het bedrijf ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, airconditioningscompressoren voor industrieel gebruik, Zuiger- en schroefcompressoren, installaties en machines voor scheiding van condensaat, en onderhoud stille compressoren. Het is gevestigd in Aigrefeuille Sur Maine, Frankrijk.

 6. GECOMSUR

  Spanje

  Het bedrijf GECOMSUR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhoud en reparatie compressoren. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 7. MAPRO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MAPRO INTERNATIONAL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, turboventilatoren, en vacuumpomp. Het is gevestigd in Nova Milanese, Italië.

 8. DI GERHARD OCHSNER E.U

  Oostenrijk

  Het bedrijf DI GERHARD OCHSNER E.U, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Hydraulische installaties en uitrustingen, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 1. MÄRKISCHES - DRUCKLUFT -TEAM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÄRKISCHES - DRUCKLUFT -TEAM GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Compressoren, en Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 2. HOWDEN BC COMPRESSORS

  Frankrijk

  Het bedrijf HOWDEN BC COMPRESSORS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, en centrifugaalcompressoren. Het is gevestigd in Nogent-Sur-Oise Cedex, Frankrijk.

 3. PTG DEUTSCHLAND GMBH - PRECISION COMPONENTS

  Duitsland

  Het bedrijf PTG DEUTSCHLAND GMBH - PRECISION COMPONENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - machines en materialen, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Hydraulische installaties en uitrustingen, Veeteelt - machines en materialen, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 4. KERN DRUCKLUFTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KERN DRUCKLUFTTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Boren en proefboren - installaties, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Oelde, Duitsland.

 5. AIRKO AUSTRIAN COMPRESSORS

  Oostenrijk

  Het bedrijf AIRKO AUSTRIAN COMPRESSORS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Compressoren, en Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Schiedlberg, Oostenrijk.

 6. SHANGHAI SONGYU TECHNOLOGY CO.,LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf SHANGHAI SONGYU TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gascompressoren. Het is gevestigd in Shanghai, Oekraïne.

 7. QUALITAIR GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf QUALITAIR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Boren en proefboren - installaties, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Zofingen, Zwitserland.

 8. DRUCKLUFT PAUL HUSCHENHÖFER OHG

  Duitsland

  Het bedrijf DRUCKLUFT PAUL HUSCHENHÖFER OHG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Etiketteren en markeren - machines, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Viez, Duitsland.

 9. DF DRUCKLUFT-FACHHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DF DRUCKLUFT-FACHHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Compressoren, en Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Herrenberg, Duitsland.

 10. ACI - AIR CENTER INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ACI - AIR CENTER INTERNATIONAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Boren en proefboren - installaties, Pneumatische installaties, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis