• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zuigerpompen

Resultaten voor

Zuigerpompen - Import export

 1. SPECK-TRIPLEX-PUMPEN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het aanbod van Speck-Triplex-Pumpen GmbH & Co. KG omvat een groot aantal industriepompen zoals plunjerpompen, zuigerpompen, doseerpompen, vloeistofpompen, procespompen en hogedrukpompen. Pompen van Speck-Triplex imponeren door een uitstekende afwerking. Zo worden onze hogedruk-plunjerpompen toegepast bij de hogedukreiniging, in de machine- en installatiebouw en in vele andere toepassingen en branches. Door het consequente gebruik van nieuwe materialen en vanwege de continue stijging van doorstroomhoeveelheden en druk kunnen pompen van Speck-Triplex nieuwe toepassingsmogelijkheden genereren. Onze hogedrukpompen en aggregaten worden wereldwijd gebruikt. De onderneming garandeert met zijn industriepompen dat de klant aan de kwaliteitsnormen kan voldoen. Dankzij zeer moderne productie-installaties worden Speck-Triplex hogedruk-plunjerpompen op het hoogste niveau gefabriceerd.

 2. HAMMELMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hammelmann is een van de toonaangevende internationale leveranciers van hogedruktechnologie. Opgericht in 1949 in Oelde, hebben we tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van hogedrukpompen en reinigingsapparatuur. Als middelgrote bedrijven hebben we de nodige flexibiliteit, "op maat gemaakte hogedruksystemen" om te produceren. Samenwerking als partners, kwaliteit en betrouwbaarheid vormen een traditie bij Hammelmann. Onze medewerkers zien dit als een dagelijkse verplichting.

 3. L.+ G. BECK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  UNIOELER L.+G. Beck GmbH is fabrikant van oliën en smeerapparatuur. In 1961 werd het bedrijf opgericht als een familiebedrijf en werd het al snel een van de "eerste adressen" voor "ontwikkeling - productie - distributie" van technische smeermiddelen. Tegenwoordig omvat het productassortiment apparatuur voor minimale hoeveelheid smering (in veel toepassingen verwijderd van de gebruikelijke circulatiesmering met emulsies), handmatig en elektrisch geregelde druppeloliesystemen, op maat gemaakte producten, tandwielpompen, zuigerpompen, gecentraliseerde smeersystemen, oliereservoirs, drukvaten V2A - V4A, niveauregelaars, smeermiddelen met verschillende aandrijfsystemen, smeernippels, oliepeilindicatoren en oliepeilmeters. UNIOELER kan zo geschikte oplossingen ontwikkelen en aanbieden voor een breed scala aan toepassingen. Oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van de gebruiker, maar tegelijkertijd rekening houden met milieuproblemen en vereisten van de wetgever.

 4. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  NITTO KOHKI Europe GmbH is een wereldwijd bekende Japanse constructeur en fabrikant van pompen & compressoren, snelkoppelingen en gereedschappen. De luchtcompressors, vacuümpompen en vloeistofpompen worden bijv. voor analytische, geneeskundige en meettechnieken gebruikt. Onze gepatenteerde ventilatiecompressoren worden in septische tanken en biogasinstallaties gebruikt. De snelkoppelingen voor gemiddelde druk, lage druk en hoge druk, alsook onze multikoppelingen (handmatig & automatisch) dekken bijna alle denkbare toepassingen: bijv. clean roomt techniek, dichtheidstesten in de koel- en airconditioningtechniek, hydraulica en pneumatica. Zij vervoeren olie, water, lucht en gas. Daarnaast bieden we voor de maritieme en staalverwerkende industrie persluchtgereedschap, zoals pneumatische naaldbikhamers, rondslijpmachines, hoekslijpmachines, vlakslijpmachines, kantenfrezen, excentrische slijpers, draagbare kernboormachines, enz.

 5. KMT GMBH - KMT WATERJET SYSTEMS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Toen het snijden met water aan het begin van de jaren '70 zijn eerste stappen maakte, was KMT Waterjet Systems vanaf het begin erbij: In 1971 ontwikkelden wij de eerste commercieel toegepaste waterstraalsnij-installatie. Sindsdien is er veel gebeurd. Het waterstraalsnijden is uit de kinderschoenen gegroeid en heeft zich als aanvulling en alternatief op de conventionele snijmethoden een plaats verworven. Geavanceerde waterstraaltechnologie. Deze vooruitgang werd ten slotte ook door KMT Waterjet Systems gestimuleerd, en zo behoren wij door de consequente en innovatieve verdere ontwikkeling van onze producten al meer dan 40 jaar tot de toonaangevende technologische bedrijven in de branche. Daarbij hebben wij in deze tijd ons wereldwijde sales- en servicenetwerk voortdurend uitgebreid. Hierdoor kunnen wij u als klant wereldwijd gekwalificeerde ondersteuning ter plaatse bieden en vaak ook nog in uw eigen taal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuigerpompen, Gascompressoren, afsluiters voor hoge druk, hydraulische aggregaten, Zuigerpompen, proefbanken, waterstof, en hogedrukpompen. Het is gevestigd in Wernigerode, Duitsland.

 2. ROBATECH AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROBATECH AUSTRIA GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zuigerpompen. Het is gevestigd in Senftenberg, Oostenrijk.

 3. HST MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HST MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuigerpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken, Melk, melkproducten, Dranken, en Melk. Het is gevestigd in Dassow, Duitsland.

 4. RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuigerpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren doseersystemen, doseerklep, membraanpompen, en statische mengmachines. Het is gevestigd in Gablitz, Oostenrijk.

 5. HYCO VAKUUMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Wij bieden 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van diafragma- en zuigerpompen voor evacuatie en levering van gassen en dampen voor wereldwijde toepassingen.Wij bouwen, ontwikkelen en produceren in onze hoofdfabriek in het zuiden van München.We bieden de hoogste kwaliteit, innovatie en naleving van milieucriteria.Onze portfolio omvat diafragma- en zuigerpompen met lineaire of drijfstangaandrijving, monstergaspompen, laboratoriumpompen en individuele speciale pompen volgens de vereisten van de klant.Al met al bieden we meer dan 40 productlijnen voor een breed scala aan toepassingen. hyco®-pompen zijn uitermate geschikt voor de technische en economische vereisten van vacuümgeneratie.Met onze ervaring en gestaag groeiende knowhow vervullen we klantwensen als een traditioneel en innovatief bedrijf.Het gebruik van de huidige technologieën en geavanceerde workflows alsmede geoptimaliseerde en efficiënte werkprocessen garanderen een constante hoge kwaliteit.

 1. CAT PUMPS INTERNATIONAL

  België

  Cat Pompen is een fabrikant van kwaliteit, industriële, verdringer-, triplex zuiger en zuiger pompen en op maat ontworpen pompsystemen met meer dan 40 jaar ervaring in industriële hoge druk systemen. Ze bieden een compleet assortiment van de zuiger en plunjerpompen 40 tot 690 bar en van 0, 5 tot 284 l / min. Hun Cat pompen zijn triplex, hoge druk, vloeistofpompen de hele wereld bekend als betrouwbaar, continu bedrijf, met een lange levensduur pompen en ze pompen in duizenden toepassingen. Cat Pumps International heeft distributeurs in verschillende Europese landen.

 2. GLYNWED

  België

  Glynwed is de specialist in pompen en afsluiters uit corrosiebestendige en slijtvaste materialen (o.a. technische keramiek, hoogwaardige legeringen en kunststoffen). Glynwed kan u pompen in alle materialen aanbieden, en is pompenspecialist in alle processen waarbij corrosie- en abrasiebestendige materialen vereist zijn. Glynwed bezit tevens een merkonafhankelijke service-afdeling voor al uw herstellingen, revisies, onderhoud en  optimalisatie van uw pompen. Merken : Friatec - Rheinhütte Centrifugaal chemiepompen : in  metaal, kunststof en keramiek abrasie en corrosiebestendig, vacuümpompen, cantilever pompen (horizontal, vertical). Ritz : centrifugaal waterpompen, waterzuivering en waterbehandeling, drukverhogingsinstallaties horizontaal en verticaal in metal. Pulsafeeder : doseerpompen en tandwielpompen membraanpompen mag-drive centrifugaal- en tandwielpompen (Pulsa , Pulsar, Eco, Gearchem, Isochem). Wepuko : hogedruk plunjerpompen voor staalindustrie en chemische procestechnologie.

 1. CONSTRUCCIONES HIDRÁULICAS ERNIO

  Spanje

  Hydraulische pompen en aanvullende onderdelen: Pompen voor de chemische, levensmiddelen-, papierindustrie, hoge druk installaties, centrifugaalpompen en dompelpompen. Hydraulicaoplossingen voor de bevoorrading met drinkwater, het omhoogpompen van water, heel diepe waterputten, industriële processen en verwarming. Afvoer van afvalwater en schoon water voor regenwater en filtreersystemen. Oppompen van en bevoorrading met drinkwater, schoon water en afvalwater, heel hoog oppompen van water.

 2. IDROMECCANICA BERTOLINI SPA

  Italië

  Het bedrijf is vandaag de dag een modern bedrijf dat gericht is op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van membraanpompen en zuigerpompen die bestemd zijn voor de meest diverse sectoren, zoals bijvoorbeeld: landbouw (verspreidingsbehandeling en chemische onkruidverdelging), tuinieren, particulier gebruik (sproeibehandelingen en insectenbestrijding, industrie (reiniging van vaste industriële installaties, brandbeveiligingssystemen, aftapsystemen, enz.)

 3. DUWAR D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf DUWAR Ltd. is werkzaam in het ontwerp, de productie en het onderhoud van doseerpompen, doseersystemen, voor alle soorten vloeibare chemicaliën. We zijn fabrikant van: - uitrustingen voor processing, farmaceutica, chemicaliën, voedingsmiddelen en de olie-industrie- doseerpompen en daarbij horende armaturen- doseerfabriek voor additieven, methanol, triethyleenglycol, demulgeren - triplex plunjerpompen- overdruknaaldkleppen-overdrukkleppen-veiligheidskleppen

 4. SID DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Onze activiteiten omvatten ontwerp, ontwikkeling, constructie, verkoop en onderhoud van vastestofpompen. Onze producten: Shredders voor afval, drijfmestpompen, vastestofpompen, plunjerpompen, pompen voor de milieutechniek, shredders, shredders voor de recyclingindustrie, pompen voor media met vaste stoffen, granulatoren

 5. AXFLOW SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf AXFLOW SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuigerpompen, verdringerpompen, hogedrukpompen, pneumatische pompen, en Zuigerpompen. Het is gevestigd in Plaisir, Frankrijk.

 6. JERKO-SPRÜHSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JERKO-SPRÜHSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuigerpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden voor installaties en machines voor het smeden van metaal, verstuivers, gieten onder druk, en doseersystemen. Het is gevestigd in Kempen, Duitsland.

 7. COMET S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COMET S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstuivers - landbouw, zuigerpompen, hydrowasapparaten, pompen voor hoge en zeer hoge druk, en Verstuivers - landbouw. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 8. NORTH RIDGE PUMPS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NORTH RIDGE PUMPS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Centrifugaalpompen, Zuigerpompen, hydraulische pompen, Centrifugaalpompen, en Zuigerpompen. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 1. HIDRO ÖZÇELIK HIDRO.PNÖ.SAN

  Turkije

  Het bedrijf HIDRO ÖZÇELIK HIDRO.PNÖ.SAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandradpompen, zuigerpompen, hydraulische afsluiters, en Tandradpompen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. DKF POMPE

  Frankrijk

  Het bedrijf DKF POMPE, is een Distributeur, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuigerpompen, lobbenpompen, Zuigerpompen, doseerpompen, en verdringerpompen. Het is gevestigd in Albertville, Frankrijk.

 3. ETATRON FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETATRON FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuigerpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren doseersystemen, apparatuur voor behandeling van afvalwater, Mengapparaten, en doseerpompen. Het is gevestigd in Saint Ouen L'aumone, Frankrijk.

 4. QINGDAO DVC MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO DVC MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuigerpompen. Het is gevestigd in Pingdu/qingdao, China.

 5. CAPITANIO AIRPUMPS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAPITANIO AIRPUMPS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuigerpompen, en Zuigerpompen. Het is gevestigd in THIENE, Italië.

 6. CLEVER FILTRACION S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CLEVER FILTRACION S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de dehydratatie van slib, zuigerpompen, zuiveringstoestellen, en persfilters. Het is gevestigd in Riells i Viabrea, Spanje.

 7. KORINA

  Griekenland

  Het bedrijf KORINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuigerpompen. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 8. GENERAL EUROPE VACUUM SRL

  Italië

  Het bedrijf GENERAL EUROPE VACUUM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuigerpompen, pompen, schroefpompen, en Zuigerpompen. Het is gevestigd in buccinasco, Italië.

 9. ALPEM SAGL

  Zwitserland

  Het bedrijf ALPEM SAGL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Doseerpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberslangen en - buizen, slangpompen, Rubberslangen en - buizen, zuigerpompen, en zelf aanzuigende pompen op wielen. Het is gevestigd in Lugano, Zwitserland.

 10. REYNAERT POMPEN BVBA

  België

  Het bedrijf REYNAERT POMPEN BVBA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zuigerpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dompelpompen, Dompelpompen, hogedrukpompen, Centrifugaal pompen, en Dompel- en bronpompen. Het is gevestigd in Izegem, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis