• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zwenkwielen

Resultaten voor

Zwenkwielen - Import export

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Blickle telt tot de wereldwijd leidende producenten van wielen en rollen. De onderneming heeft meer dan 30.000 producten in zijn standaard assortiment. Blickle ontwikkelt speciale oplossingen voor speciale vereisten.Tegenwoordig produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 15 miljoen wielen, wielen en bokwielen. De wielen en rollen worden gebruikt in allerlei machines en transportapparaten, bijvoorbeeld in de intralogistiek, in de machine- en apparatenbouw en in de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1953. Blickle maakte aanvankelijk kruiwagenwielen.Dit resulteerde in een programma van hoogwaardige wielen, zwenkwielen en bokwielen.In 1967 werd het eerste buitenlandse verkoopbedrijf opgericht.Vandaag is Blickle vertegenwoordigd met 18 eigen verkoopbedrijven in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië en met exclusieve vertegenwoordigers in meer dan 120 landen wereldwijd.

 2. NAUMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NAUMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwenkwielen. Het is gevestigd in Hatzfeld, Duitsland.

 3. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwenkwielen. Het is gevestigd in Wermelskirchen, Duitsland.

 4. MIRO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIRO GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zwenkwielen. Het is gevestigd in Oldenburg, Duitsland.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar zijn wij uw competente partner als het gaat om de interne materiaalstroom. Van de kleinste meubelrollen met een diameter slechts 12 mm tot rollen voor zware belasting met een maximale draagkracht van 15.000 kg: wij bieden u het volledige spectrum aan wielen en rollen voor industriële doeleinden en transportsystemen. Daarnaast produceren we op basis van uw gegevens draagrollen en transportinstallaties voor een optimale materiaalstroom. Ook produceren we de meest uiteenlopende soorten wielen en rollen op basis van uw gegevens. Hierbij hebt u de keuze uit veel opties, zoals kleuren enzovoort. Met onze unieke Rollfigurator® stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen. Meer informatie vindt u op www.rollfigurator.de. We hopen binnenkort van u te horen. Uw team voor roltechniek van Stein GmbH. P.S. Kent u onze nieuwe serie hybride rollen al? Zwenkwielen en machinevoet verenigd in één product! Meer informatie vindt u op onze website www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAGERO

  Nederland

  Lagero is uw complete leverancier als het gaat om: Zwenkwielen, zwenkwielen met rem, en bokwielen voor allerlei toepassingen o.a. zwenkwielen voor flightcases , zwenkwielen voor rolcontainers , zwenkwielen voor magazijnkarren , RVS zwenkwielen , hittebestandige zwenkwielen en ga zo maar door - Complete assortiment rolcontainers, rolcontainers met stalen bodem, rolcontainers met houten bodem, rolcontainers met kunststof bodems. Wij leveren ook een uitgebreide assortiment meubelhondjes - Ook voor accu's voor scootmobielen, boot accu's , auto accu's , accu's voor tilliften , electrische rolstoelen. bent u bij ons op het juiste adres. Mocht u vragen hebben neem dan gerust eens contact met ons op.

 2. KONIJNENBURG

  Nederland

  Wielen en rolsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Voor het mobiliseren en aandrijven in industriele en bedrijfskritische toepassingen. Onze producten worden vervaardigd uit kunststoffen, rubbers, polyurethanen, metaal en gietijzer. Sinds 1946 hebben wij expertise opgebouwd in de verwerking en toepassing van deze materialen. Dit maakt dat wij specialist zijn in op maat geengineerde producten en toepassingen. Samen met u bekijken onze adviseurs graag hoe onze producten en oplossingen bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van uw organisatie. Een greep uit onze referenties : - Maatwerkwielen ontwikkelen voor de Cleanrooms van ASML - Engineren en sourcen van 1.300.000 dubbelrollen voor muebilair. - Gietpolyamide zwaarlast geleidewielen met 15 tons draagvermogen voor de brithon tower (Hollandia) - Dagelijks staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij de keuze uit ons assortiment van 22.000 standaard wiel typen welke wij veelal uit direct vanuit onze voorraad kunnen leveren.

 3. ZWENKWIELEN.NET

  Nederland

  Op zoek naar zwenkwielen, meubelwielen of bijvoorbeeld zwaarlastwielen? Bekijk dan de webwinkel van zwenkwielen.net. Overal een wiel voor. Voor particulieren en bedrijven altijd de voordeligste wielen door een grote voorraad en sterke inkoop. Verder staan alle wielen in overzichtelijke categorieën zodat u snel het wiel zoekt wat u nodig heeft voor binnen, buiten of voor op het werk! Zwenkwielen.net is tevens toe leverancier van vele meubelmakers en bouwbedrijven. Ook hebben ze een diverse klanten binnen de industriële wereld.

 4. GAME BVBA

  België

  GAME, DE SPECIALIST VOOR ZWENKWIELEN EN KUNSTSTOFONDERDELEN. Wij bieden zowel industrieele zwaarlast wielen , transportwielen als meubelwielen of apparaten wielen aan . in staal of RVS ( Inox) of met kunststof vork of hitte bestendige wielen . Wielen kunnen kunststofwielen , rubberwielen, of bekleed met Polyurethaan of Vulkollan of gietijzerwielen of stalen op maat gedraaide wielen. Van standaard wielen tot maat werk wij bieden aan .Ook een volledig gamma ladder en steiger toebehoren bieden wij aan zoals rubberdoppen antislips en buiswielen . Wij bedienen zowel industrie , meubelmakers , doe het zelf zaken , mechanische bedrijven , standenbouwers, bakkerij industrie .Onze productie bestaat uit metaal persen en kunststofspuitgieten voor diverse artikelen , waarbij ook een afdeling matrijzen en outillage , uitgerust met de meeste performante cnc machines gekoppeld aan een cad -cam systeem

 5. BLICKLE BV

  België

  Om jarenlang een van de toonaangevende fabrikanten van wielen te blijven, kijken we naar het verleden en de toekomst: het gaat om vertrouwen en innovatie. Blickle produceert al sinds 1953 hoogwaardige wielen en is in haar branche een van de grootste fabrikanten ter wereld als het gaat om volume, assortiment en kwaliteit. Meer dan 30.000 producten met een draagvermogen van 20- tot 50.000 kilo. Naast meer dan 30.000 standaardproducten leveren we vele op maat gesneden oplossingen voor klantspecifieke toepassingen. Individueel en efficiënt: in nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we de passende oplossing voor elke vraag. Onze gereedschappen omvatten daarbij niet alleen de modernste technologieën (3D-CAD, niet-lineaire finiete-elementen- en simulatieprogramma’s), precieze meet-, test- en controle-installaties of flexibele productietechnieken, maar vooral onze jarenlange ervaring als fabrikant.

 1. INTERWIEL

  Nederland

  Sinds 2008 is Interwiel als specialist actief in de advisering, ontwikkeling en levering van zwenkwielen, transportwielen en lagers. De kwalitatief hoogstaande wielen en lagers worden met name afgenomen binnen de industrie, logistiek en interieurbranche. Interwiel levert aan bedrijven en particulieren.

 2. TENTE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf TENTE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwenkwielen. Het is gevestigd in Hunenberg, Zwitserland.

 1. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf NOVALVENT D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuifrollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwenkwielen, Wieltjes voor meubels, Meubelen - fournituren en accessoires, wielen voor meubels, Zwenkwielen, Wieltjes voor meubels, en Meubelen - fournituren en accessoires. Het is gevestigd in Jesenice, Slovenië.

 2. AS ROLLEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AS ROLLEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwenkwielen. Het is gevestigd in Hückeswagen, Duitsland.

 3. JANUS INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf JANUS INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luiken, Zwenkwielen, Luiken, Zwenkwielen, en Mechanisch laswerk. Het is gevestigd in Rieux, Frankrijk.

 4. ROLLEN.SHOP

  Duitsland

  Het bedrijf ROLLEN.SHOP, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwenkwielen, en Zwenkwielen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwenkwielen, en Zwenkwielen. Het is gevestigd in Lyssach, Zwitserland.

 6. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwenkwielen, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Zwenkwielen, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Crownhill, Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk.

 7. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf NAVRÁTIL, SPOL.S R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Zwenkwielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Wieltjes voor meubels, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, en Wieltjes voor meubels. Het is gevestigd in Grygov, Tsjechische Rep..

 8. DAS SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf DAS SPOL. S R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - systemen en materialen, Kranen en rolbruggen, Zwenkwielen, Intern transport - systemen en materialen, Kranen en rolbruggen, en Zwenkwielen. Het is gevestigd in Frýdek-Místek , Tsjechische Rep..

 1. RW FINANZ AG

  Zwitserland

  Het bedrijf RW FINANZ AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwenkwielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, en Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Thal, Zwitserland.

 2. BANCHET MANUTENTION SA

  Zwitserland

  Het bedrijf BANCHET MANUTENTION SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, Zwenkwielen, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Zwenkwielen. Het is gevestigd in Chambesy, Zwitserland.

 3. AGEMA, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf AGEMA, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Wieltjes voor meubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwenkwielen, en Zwenkwielen. Het is gevestigd in Stará Turá , Slowakije.

 4. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Polen

  Het bedrijf METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingen - machines voor productie, Zwenkwielen, Bevestigingen - machines voor productie, en Zwenkwielen. Het is gevestigd in Tarnów, Polen.

 5. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Slowakije

  Het bedrijf ROLLENBAU SLOVENSKO, is een Multi-Category, en actief in de sector Zwenkwielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Wieltjes voor meubels, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, en Wieltjes voor meubels. Het is gevestigd in Hlohovec , Slowakije.

 6. A & L CASTORS LTD

  Ierland

  Het bedrijf A & L CASTORS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwenkwielen, en Zwenkwielen. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 7. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwenkwielen. Het is gevestigd in King's Lynn, Verenigd Koninkrijk.

 8. RENOST, S.R.O.

  Slowakije

 9. VEGA

  Turkije

  Verified by europages badge

  VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. is een toonaangevende onderneming op het gebied van vorkheftrucks, stapelmachines en pompwagens. Het hoofdkantoor is sinds 1978 gevestigd in Istanbul (Turkije). We hebben een uitgebreid assortiment aan stapelmachines, pompwagens en reserveonderdelen, waaronder diesel- en lpg-vorkheftrucks, elektrische vorkheftrucks, elektrische pompwagens met plateau, elektrische palletwagens, handmatige hydraulische pompwagens, volledig automatische accumachines, halfautomatische accumachines en handmatige laadplatforms. Ontdek ons volledige productaanbod op onze website! Naast onze machines produceren we ook polyamide wielen, zwenkwielen en rolwielen van rubber voor stapelmachines en pompwagens. Onze onderneming stelt klanttevredenheid en ethische en morele waarden centraal om de tevredenheid van al onze stakeholders te waarborgen. We streven naar een uitstekende dienstverlening op het gebied van transport- en stapelmachines door aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen. Het is onze visie om door middel van innovatieve methoden bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector. We willen wereldwijd de eerste keus voor klanten worden. We hebben meer dan veertig jaar ervaring, leveren hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en betalingsvoorwaarden, staan garant voor een soepele en tijdige levering en hanteren een mvo-beleid dat gericht is op economisch, ecologisch en maatschappelijk bewustzijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 10. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KIS Antriebstechnik GmbH & Co is opgericht in 1990 in Dortmund, Duitsland. KG is gespecialiseerd in individuele roterende oplossingen en productontwikkelingen op het gebied van wentellagertechnologie voor klanten over de hele wereld. Het merk KIS staat voor langdurige precisie, hoge kwaliteit, uitzonderlijke klantenservice en een innovatieve geest. Als familiebedrijf van de tweede generatie en nicheleider met een succesvolle geschiedenis van 33 jaar levert KIS zijn wentellagers en draaikransen nu aan meer dan 45 landen wereldwijd. KIS producten zijn geen gestandaardiseerde catalogusproducten, maar toepassingsspecifieke aandrijfoplossingen die in nauwe samenwerking met de betreffende partners worden ontwikkeld. Enerzijds creëren we waarde voor onze klanten met innovatieve wentellageroplossingen die een belangrijke bijdrage leveren aan efficiëntie en duurzaamheid in verschillende sectoren van de machine- en installatiebouw. Aan de andere kant nemen we als bedrijf concrete maatregelen met ons initiatief "MISSION ENERGY AUTARKY 2027" op het hoofdkantoor in Dortmund om uiterlijk in 2027 volledig zelfvoorzienend te kunnen werken door middel van zelfvoorziening en zo klimaatneutraliteit in Scope 1 en 2 te kunnen rapporteren. www.kis-gmbh.de

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis