• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zwenkwielen

Resultaten voor

Zwenkwielen - Import export

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Duitsland

  Blickle telt tot de wereldwijd leidende producenten van wielen en rollen. De onderneming heeft meer dan 30.000 producten in zijn standaard assortiment. Blickle ontwikkelt speciale oplossingen voor speciale vereisten.Tegenwoordig produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 15 miljoen wielen, wielen en bokwielen. De wielen en rollen worden gebruikt in allerlei machines en transportapparaten, bijvoorbeeld in de intralogistiek, in de machine- en apparatenbouw en in de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1953. Blickle maakte aanvankelijk kruiwagenwielen.Dit resulteerde in een programma van hoogwaardige wielen, zwenkwielen en bokwielen.In 1967 werd het eerste buitenlandse verkoopbedrijf opgericht.Vandaag is Blickle vertegenwoordigd met 18 eigen verkoopbedrijven in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië en met exclusieve vertegenwoordigers in meer dan 120 landen wereldwijd.

 2. NAUMANN GMBH

  Duitsland

 3. MIRO GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Duitsland

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar zijn wij uw competente partner als het gaat om de interne materiaalstroom. Van de kleinste meubelrollen met een diameter slechts 12 mm tot rollen voor zware belasting met een maximale draagkracht van 15.000 kg: wij bieden u het volledige spectrum aan wielen en rollen voor industriële doeleinden en transportsystemen. Daarnaast produceren we op basis van uw gegevens draagrollen en transportinstallaties voor een optimale materiaalstroom. Ook produceren we de meest uiteenlopende soorten wielen en rollen op basis van uw gegevens. Hierbij hebt u de keuze uit veel opties, zoals kleuren enzovoort. Met onze unieke Rollfigurator® stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen. Meer informatie vindt u op www.rollfigurator.de. We hopen binnenkort van u te horen. Uw team voor roltechniek van Stein GmbH. P.S. Kent u onze nieuwe serie hybride rollen al? Zwenkwielen en machinevoet verenigd in één product! Meer informatie vindt u op onze website www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAGERO

  Nederland

  Lagero is uw complete leverancier als het gaat om: Zwenkwielen, zwenkwielen met rem, en bokwielen voor allerlei toepassingen o.a. zwenkwielen voor flightcases , zwenkwielen voor rolcontainers , zwenkwielen voor magazijnkarren , RVS zwenkwielen , hittebestandige zwenkwielen en ga zo maar door - Complete assortiment rolcontainers, rolcontainers met stalen bodem, rolcontainers met houten bodem, rolcontainers met kunststof bodems. Wij leveren ook een uitgebreide assortiment meubelhondjes - Ook voor accu's voor scootmobielen, boot accu's , auto accu's , accu's voor tilliften , electrische rolstoelen. bent u bij ons op het juiste adres. Mocht u vragen hebben neem dan gerust eens contact met ons op.

 2. KONIJNENBURG

  Nederland

  Wielen en rolsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Voor het mobiliseren en aandrijven in industriele en bedrijfskritische toepassingen. Onze producten worden vervaardigd uit kunststoffen, rubbers, polyurethanen, metaal en gietijzer. Sinds 1946 hebben wij expertise opgebouwd in de verwerking en toepassing van deze materialen. Dit maakt dat wij specialist zijn in op maat geengineerde producten en toepassingen. Samen met u bekijken onze adviseurs graag hoe onze producten en oplossingen bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van uw organisatie. Een greep uit onze referenties : - Maatwerkwielen ontwikkelen voor de Cleanrooms van ASML - Engineren en sourcen van 1.300.000 dubbelrollen voor muebilair. - Gietpolyamide zwaarlast geleidewielen met 15 tons draagvermogen voor de brithon tower (Hollandia) - Dagelijks staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij de keuze uit ons assortiment van 22.000 standaard wiel typen welke wij veelal uit direct vanuit onze voorraad kunnen leveren.

 3. BLICKLE BV

  België

  Om jarenlang een van de toonaangevende fabrikanten van wielen te blijven, kijken we naar het verleden en de toekomst: het gaat om vertrouwen en innovatie. Blickle produceert al sinds 1953 hoogwaardige wielen en is in haar branche een van de grootste fabrikanten ter wereld als het gaat om volume, assortiment en kwaliteit. Meer dan 30.000 producten met een draagvermogen van 20- tot 50.000 kilo. Naast meer dan 30.000 standaardproducten leveren we vele op maat gesneden oplossingen voor klantspecifieke toepassingen. Individueel en efficiënt: in nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we de passende oplossing voor elke vraag. Onze gereedschappen omvatten daarbij niet alleen de modernste technologieën (3D-CAD, niet-lineaire finiete-elementen- en simulatieprogramma’s), precieze meet-, test- en controle-installaties of flexibele productietechnieken, maar vooral onze jarenlange ervaring als fabrikant.

 4. ZWENKWIELEN.NET

  Nederland

  Op zoek naar zwenkwielen, meubelwielen of bijvoorbeeld zwaarlastwielen? Bekijk dan de webwinkel van zwenkwielen.net. Overal een wiel voor. Voor particulieren en bedrijven altijd de voordeligste wielen door een grote voorraad en sterke inkoop. Verder staan alle wielen in overzichtelijke categorieën zodat u snel het wiel zoekt wat u nodig heeft voor binnen, buiten of voor op het werk! Zwenkwielen.net is tevens toe leverancier van vele meubelmakers en bouwbedrijven. Ook hebben ze een diverse klanten binnen de industriële wereld.

 5. GAME BVBA

  België

  GAME, DE SPECIALIST VOOR ZWENKWIELEN EN KUNSTSTOFONDERDELEN. Wij bieden zowel industrieele zwaarlast wielen , transportwielen als meubelwielen of apparaten wielen aan . in staal of RVS ( Inox) of met kunststof vork of hitte bestendige wielen . Wielen kunnen kunststofwielen , rubberwielen, of bekleed met Polyurethaan of Vulkollan of gietijzerwielen of stalen op maat gedraaide wielen. Van standaard wielen tot maat werk wij bieden aan .Ook een volledig gamma ladder en steiger toebehoren bieden wij aan zoals rubberdoppen antislips en buiswielen . Wij bedienen zowel industrie , meubelmakers , doe het zelf zaken , mechanische bedrijven , standenbouwers, bakkerij industrie .Onze productie bestaat uit metaal persen en kunststofspuitgieten voor diverse artikelen , waarbij ook een afdeling matrijzen en outillage , uitgerust met de meeste performante cnc machines gekoppeld aan een cad -cam systeem

 1. INTERWIEL

  Nederland

  Sinds 2008 is Interwiel als specialist actief in de advisering, ontwikkeling en levering van zwenkwielen, transportwielen en lagers. De kwalitatief hoogstaande wielen en lagers worden met name afgenomen binnen de industrie, logistiek en interieurbranche. Interwiel levert aan bedrijven en particulieren.

  Alle producten voor "zwenkwielen"

 2. AS ROLLEN GMBH

  Duitsland

 1. TENTE AG

  Zwitserland

 2. FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD.

  China

 3. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Zwitserland

 4. JANUS INDUSTRIE

  Frankrijk

 5. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Polen

 7. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 8. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Tsjechische Rep.

 1. DAS SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 2. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Slowakije

 3. AGEMA, S.R.O.

  Slowakije

 4. RW FINANZ AG

  Zwitserland

 5. BANCHET MANUTENTION SA

  Zwitserland

 6. RENOST, S.R.O.

  Slowakije

 7. A & L CASTORS LTD

  Ierland

 8. VEGA

  Turkije

  VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. is een toonaangevende onderneming op het gebied van vorkheftrucks, stapelmachines en pompwagens. Het hoofdkantoor is sinds 1978 gevestigd in Istanbul (Turkije). We hebben een uitgebreid assortiment aan stapelmachines, pompwagens en reserveonderdelen, waaronder diesel- en lpg-vorkheftrucks, elektrische vorkheftrucks, elektrische pompwagens met plateau, elektrische palletwagens, handmatige hydraulische pompwagens, volledig automatische accumachines, halfautomatische accumachines en handmatige laadplatforms. Ontdek ons volledige productaanbod op onze website! Naast onze machines produceren we ook polyamide wielen, zwenkwielen en rolwielen van rubber voor stapelmachines en pompwagens. Onze onderneming stelt klanttevredenheid en ethische en morele waarden centraal om de tevredenheid van al onze stakeholders te waarborgen. We streven naar een uitstekende dienstverlening op het gebied van transport- en stapelmachines door aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen. Het is onze visie om door middel van innovatieve methoden bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector. We willen wereldwijd de eerste keus voor klanten worden. We hebben meer dan veertig jaar ervaring, leveren hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en betalingsvoorwaarden, staan garant voor een soepele en tijdige levering en hanteren een mvo-beleid dat gericht is op economisch, ecologisch en maatschappelijk bewustzijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 9. AXO FILTERTECHNIEK

  Nederland

  AXO Filtertechniek is dé specialist op het gebied van filtratie, waarbij we ons hebben gespecialiseerd in het zuiveren van omgevingslucht op de werkvloer en het filteren van vervuilde vloeistoffen, koelemulsie- en olienevel die vrijkomt binnen industriële processen. AXO Filtertechniek biedt een breed scala aan filters en filterelementen, zoals bandfilters, olienevelfilters, luchtfilters, vloeistoffilters etc.

 10. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Duitsland

  Rolko Kohlgrüber GmbH is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van revalidatietoebehoren, rolstoelaccessoires, accessoires voor zorgbedden, alsmede wielen, zwenkwielen en banden voor diverse industriële sectoren. Met een hoofdkantoor in Duitsland en strategische locaties in Denemarken, Nederland, de VS en een eigen productie in China, staat het bedrijf garant voor betrouwbaar advies, ondersteuning en snelle levering over de hele wereld. Fabrikanten en gespecialiseerde dealers uit meer dan 80 landen vertrouwen op Rolko's uitgebreide productassortiment, dat niet alleen wielen, banden, lekbestendige bandoplossingen en andere componenten voor rolstoelen en revalidatieapparatuur omvat, maar ook revalidatiehulpmiddelen zoals rolstoelhellingen, beschermende kleding tegen weersinvloeden en transferhulpmiddelen, evenals accessoires zoals tilbeugels, wanddeflector rollers en ondersteuningssystemen voor ziekenhuisbeddenRolko is ook beschikbaar met betrouwbare wielen en zwenkwielen, banden, dissels, assen en andere componenten voor fabrikanten en gespecialiseerde handelaars in diverse industrietakken, bijv. Ten aanzien van landbouwuitrusting, kindervoertuigen, transportuitrusting, goederenbehandelingstechniek, sportuitrusting, schoonmaakuitrusting, werktuigbouwkunde, winkelinrichting of boottrailers staan wij u met raad en daad bij.