Nederland
Groothandelaar
Nederland
Product Description I. Product Description Product Type: Nut & Seed Oil Processing Type: Refined Use: Cooking Odor: Nil. Grade: Grade One Color: Light yellow Purity: 100% Cultivation Type: Common Density (25o /4o ) 0, 9139/0, 9190 Refined Type: Cold-pressed/Winterized II. Packaging Plastic Bottle, Bulk, Can (Tinned), Drum, Flexitank
Een offerte aanvragenNederland
Specifications: Processing TypeRefined Cultivation TypeCommon UseCooking PackagingPlastic Bottle Purity (%)100 Volume (L)5 CertificationISO,KOSHER GradeHigh Grade Brand NameAS BUYER REQUIRES Model Number100% refined FOB PriceGet Latest Price PortPlease Contact
Een offerte aanvragenNederland
Product Description Refined Corn oil is a liquid oil suitable for cooking, baking, frying, in making margarine or our refined corn oil can be bottled as a general purpose oil especially for products high in poly-unsaturated fatty acids. We Export this high quality oil at very affordable price, we follow a strict procurement procedure that make sure all our partners meet all food and health requirement in place. We sell refined corn oil in 1L, 2L, 5L, 10L and different packaging options can be arranged upon request. Below are some useful details on the specifications. However, you can contact us not for more details.
Een offerte aanvragenNederland
USED COOKING OIL SPECIFICATION Free fatty acids 3 % Max M.I.U(Moisture and Impurities) 0.1 % max Saponification value: 18185-1955-195 Iodine value: 120 Titre C (melting point) 13.75 ‘C Specific Gravity @ 25’C 0.915 Density (kg/m3) 920 Flashpoint by P.-M. (Degree C) 220 Calorific Value (kj/kg) 36, 000 Kinematic Viscosity (40 deg.C) (mm2/s) Carbon Residue (mass-%) 0.4 Sulphur Content (mg/kg) 16 Contamination (mg/kg) 24 Acid Value (mg KOH)/g) 7.0 Oxidation Stability (110 deg.C)(h) 5.0 (min) Phosphorus Content (mg/kg) 15 Ash Content (mass %) 0.01
Een offerte aanvragenWe are Trade Time B.V. a Dutch base Agricultural company involve in the manufacturing and distributing of semi finished and finished consumer products.
Groothandelaar
Grienden 47
3831HP Hp Leusden - Nederland
Nederland
Knoflook (Allium sativum) is een lid van de Allium-familie. Het is een veelgebruikte en geliefde plant en een belangrijk ingrediënt in keukens over de hele wereld. Dankzij onze samenwerkingen met toegewijde telers hebben we wereldwijde connecties opgebouwd en kunnen we knoflook aanbieden die aansluiten op de wens van de klant en het land.
Een offerte aanvragenFrankrijk
Onze zwarte knoflookpasta kan gewoon op toast of in bereidingen worden gegeten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen is het ideaal met chocolade en citrusvruchten. Doe inspiratie op met onze receptideeën ingrediënten van knoflookpasta Biologische zwarte knoflook uit de Gers (90%) Biologische zonnebloemolie uit de Gers 10%. HOE BEWAAR JE KNOFLOOKPASTA Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van licht. Sluit de pot goed af na gebruik. Eenmaal geopend, koel bewaren en binnen 6 maanden gebruiken. Houdbaarheid: 18 maanden.
Een offerte aanvragenFrankrijk
Bespaar tijd bij het bereiden van zwarte knoflook. Onze zwarte knoflookteentjes kunnen worden gebruikt in een breed scala aan gerechten en voegen een unieke smaak toe. In sauzen, marinades, puree of dun gesneden in pastagerechten, zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, charcuterie, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Het is ook perfect met chocolade en citrusvruchten. Doe inspiratie op met onze receptideeën ZWARTE KNOFLOOK KUREN Dankzij zijn eigenschappen en gezondheidsvoordelen kan zwarte knoflook een maand lang een half teentje per dag kuren. INGREDIËNTEN 100% biologische zwarte knoflookteentjes uit de Gers. HOE BEWAAR JE KNOFLOOKTEENTJES
Een offerte aanvragenFrankrijk
Zwarte knoflook in de vorm van een hele bol (bekend als een bol zwarte knoflook) is een goede manier om je knoflook te consumeren, omdat elk teentje zwarte knoflook beschermd blijft in zijn natuurlijke omhulsel en niets anders nodig heeft om te bewaren en te conserveren. De hele knoflookbol is de eenvoudigste, meest natuurlijke manier om zwarte knoflook te consumeren: je hebt de bol knoflook in je hand, gebruind als hij uit de stoompan komt, getransformeerd door de Maillard-reactie. Biologische zwarte knoflook kan worden gebruikt in een breed scala aan gerechten, maar het kan ook los worden gegeten. Zwarte knoflooksaus, zwarte knoflookmarinade, zwarte knoflookpuree of gewoon in zijn geheel in dunne reepjes gesneden in je pastagerechten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen past zwarte knoflook uitstekend bij chocolade en citrusvruchten.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers