• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke kaas uit baskenland

Resultaten voor

Ambachtelijke kaas uit baskenland - Import export

  1. CLAC

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).

  2. PATURAGES COMTOIS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    PÂTURAGES COMTOIS is een coöperatie die in 1985 is ontstaan uit de fusie van verschillende gemeentelijke coöperaties, tussen 1985 en 1996. Deze collectieven, die van oudsher Grand Cru Emmental IGP Label Rouge produceerden, diversifieerden naar de productie van zachte kazen met een gebloemde korst en gewassen korst. Nadat de coöperatie "Pâturages Comtois" was geworden, zette zij haar diversificatie voort met metton voor cancoillotte, en Gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois ook een producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt elk jaar 35 miljoen liter melk tot zachte en gekookte perskaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kaas. Dankzij haar knowhow kan zij in zeer korte tijd meer dan 3.500 ton zachte kazen leveren aan de vijf continenten. De kaasmaker biedt zijn klanten snelle levering per vliegtuig of levering in bevroren verpakking.

  3. ALBORA

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het bedrijf ALBORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Zuivelindustrie - machines en materialen, kaasmakerijen, voedingsmiddelen, levensmiddelen - import/export, ambachtelijke kaas, biologische kaas, Kaas, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mamirolle, Frankrijk.

  4. DE COOPERATIEVE PRODUCENTEN HANDELSVERENIGING DE PRODUCENT B.A.

    Nederland

    Welcome to "Coöperatie De Producent" B.A., a proud cooperative of Dutch artisanal cheese farmers who have been family-run for over 100 years. With more than 20 Dutch cheesemakers, we craft a diverse range of artisanal cheeses right on the farm. Every day, immediately after milking, the cheese maker begins the cheese-making process. Using full-fat, non-skimmed milk, he creates cheeses that are creamier and richer in flavor than standard factory-made cheeses. After 2 weeks of maturation on the farm, they are moved to our modern warehouse near Gouda for further aging and meticulous treatment until they are ready for delivery and sale – for you! In addition to traditional Gouda Farmhouse Cheese (raw milk, 48% f.i.d.m.) and Farm Cheese (thermized milk, 50% f.i.d.m.), we offer an array of cheese specialties enriched with herbs and spices, including our unparalleled masterpiece, Truffle Cheese Tartufo, made from cow's or goat's milk. We are also renowned for our Pesto Tradizionale and Pesto Piccante. You can explore our full range on our website. Additionally, we can pasteurize upon request. If you can't find what you're looking for or have a unique recipe idea, we're pleased to assist with custom orders starting from 600 kg. Available in various formats: - Wheels: 5/8/12/16/25/30/60 kg - Rectangle: 15 kg and aged from 4 to 52+ weeks. Contact us today to experience the unparalleled quality and flavor of 'Coöperatie De Producent' cheeses.

  5. KAASONLINEBESTELLEN.NL

    Nederland

    Het bedrijf KAASONLINEBESTELLEN.NL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische kaas, ambachtelijke kaas, en gruyèrekaas. Het is gevestigd in Veen, Nederland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. VASEDEL

    België

    Het bedrijf VASEDEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke kaas. Het is gevestigd in Vielsalm, België.

  2. ARDIARANA

    Spanje

    Het bedrijf ARDIARANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke kaas, schapenkaas, kaasmakerijen, en gerijpte schapenkaas. Het is gevestigd in Legasa, Spanje.

  3. NATURAMEL

    Nederland

    Nederland is wereldberoemd om haar speciale kazen uit de omstreken van Zuid- en Noord Holland. Echter, de op de boerderij traditioneel bereide kaas wordt nog niet op grote schaal verkocht en geëxporteerd. Wij zijn op zoek gegaan naar de unieke smaaksensatie van deze traditionele op de boerderij bereide kaas én hebben deze specialiteit gevonden bij oer-Hollandse boeren in het groene hart rondom Gouda. De boeren leveren hun kaas direct aan ons pakhuis, u koopt dus ambachtelijke kaas bij de bron! Omdat de smaak van deze op de boerderij bereide kaas zo uitgesproken vol-romig en pittig is, hebben we hem Naturamel genoemd. Dit komt doordat de koeien in sappige weiden tussen de sloten van de waard grazen, welke rijk zijn aan klavers, paardenbloemen, kruiden en vooral frisgroen gras! De natuurlijke rijping in ons pakhuis geschiedt ambachtelijk op grenenhouten planken. Ons kwaliteit- en voedselveiligheidssysteem waarborgt een kritische productcontrole, hygiënisch werken alsmede de traceerbaarheid van grondstoffen en eindproducten.

  4. KAASBOERDERIJ 'T LEENHOF BV

    België

    Kaasboerderij 't Leenhof is een familiale melkkoeien en melkgeitenboerderij die reeds meer dan 30 jaar ervaring heeft in het maken van echte rauwmelkse boerenkaas van weidemelk. Want zowel de koeien en geiten kan je in de zomer rond de boerderij zien grazen. Zelfs het andere voer dat de dieren extra voorgeschoteld krijgen wordt grotendeels op onze eigen akkers geteeld want we vinden het zeer belangrijk om enkel onze eigen melk te verwerken omdat wij het gehele productieproces zelf willen controleren en beheren. In het verleden beperkten wij ons uitsluitend tot de verwerking van de melk van onze 200 geiten tot allerlei rauwe handgeschepte geitenkaasjes en delicatessen maar omdat sedert kort er ook 3 kinderen mee in het bedrijf zijn gestapt die mee het verhaal verder willen schrijven zullen wij met de bouw van onze nieuwe kaasmakerij ook een deel van de melk van onze 60 melkkoeien gaan verwerken. Alle afgewerkte producten worden vervolgens professioneel verpakt en streng gecontroleerd door ons HACCP plan waardoor wij een BRC-certificaat kunnen voorleggen. Kaasboerderij 't Leenhof staat voor : "echte boerenkaas afkomstig van eigen weidemelk en dat verschil.... , dat proef je!

  5. CALEOS

    Nederland

    importeur van Siciliaanse producten, ambachtelijke bieren, wijnen, likeuren, kazen, vleeswaren, vega koekjes, glutenvrije producten, bloem voor brood, gebak en pizza. Biologische olijfolie, visconserven, lokale producten van ambachtslieden zoals kleinmeubelen, verlichting, buitenverlichting gesmeed. Maaltijdboxen met lokale siciliaanse producten.