• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • culinaire bereiding

Resultaten voor

Culinaire bereiding - Frankrijk

Frankrijk
  1. BEZINFO

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Bezinfo staat bekend als een gerenommeerde vanilleproducent en -exporteur met een buitengewone, ongeëvenaarde kwaliteit. Bezinfo is gespecialiseerd in de productie van vanillebonen uit Madagaskar en heeft zich gevestigd als een belangrijke speler op de markt dankzij haar toewijding aan de uitmuntendheid en authenticiteit van haar producten. De vanille uit Madagaskar is wereldberoemd om zijn rijke, betoverende smaak en Bezinfo streeft ernaar om deze reputatie te behouden door ervoor te zorgen dat elke vanilleboon die geproduceerd wordt van uitzonderlijke kwaliteit is. De vanilleplantages van Bezinfo profiteren van de ideale omstandigheden van de bodem van Madagaskar, die ideaal is voor de teelt van deze kostbare specerij. Lokale boeren werken met zorg en passie aan het verbouwen, oogsten en bereiden van vanillebonen volgens traditionele, milieuvriendelijke methoden. Elke fase van het productieproces wordt nauwgezet gecontroleerd om de zuiverheid en authenticiteit van het eindproduct te garanderen. Dankzij zijn expertise en knowhow biedt Bezinfo vanille van uitzonderlijke kwaliteit, gegeerd door chefs en fijnproevers over de hele wereld. Madagaskar vanille onderscheidt zich door zijn subtiele aroma's, zachte textuur en onvergelijkbare smaak, en voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke culinaire bereiding.

  2. LE COUSTELOUS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  3. CHHAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  4. GROUPE RIVIERE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

  5. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    NOUGAT DIANE DE POYTIERS staat in het hart van het Franse vakmanschap, gespecialiseerd in de productie van uitzonderlijke nougat die de geschiedenis en de voorouderlijke knowhow van Montélimar, de onbetwiste hoofdstad van de nougat, huldigt. Onze producten: We bieden een assortiment nougat, van de klassieke noga uit Montélimar, rijk aan amandelen en honing, tot de biologische Nougat, bedoeld voor wie de voorkeur geeft aan producten uit de biologische landbouw. Onze Chocolade Nougat en Petits Nougats vatten perfect het evenwicht tussen traditie en innovatie, terwijl de zachte Noga een onvergelijkbare zachte textuur biedt. Liefhebbers van authenticiteit zullen verleid worden door onze ambachtelijke noga en onze ambachtelijke Calissons, die de ziel van ons vakmanschap belichamen. Onze toewijding aan vakmanschap betekent een nauwgezette aandacht voor details, van de selectie van de beste ingrediënten, zoals Montélimar chocolade amandelen, tot de delicate bereiding van elk stuk snoepgoed. We breiden ons assortiment uit met zoetwaren en snoepgoed, zowel chocolade als niet-chocolade, en een unieke spread die uw ontbijt omtovert tot een moment van pure verwennerij. Doe mee aan deze culinaire ervaring en laat u meevoeren door de rijkdom van ambachtelijk Frans gebak.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. TFOODS

    Frankrijk

    TFOODS verdeelt en verkoopt kant-en-klare gerechten volgens traditionele recepten uit de Maghreb, voor een gezonde en tegelijk heerlijke voeding: 100% natuurlijke kant-en-klare gerechten uit de Maghreb en mediterrane landen. Onze voorgerechten en hoofdgerechten zijn bereid volgens traditionele recepten uit de Maghreb en dragen het beroemde merk Sannefa dat een productassortiment biedt van uitstekende kwaliteit. Ons doel: de Middellandse Zee op uw bord serveren! Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de producten en kruiden, en de nauwkeurigheid van onze koks zorgen voor een prachtige culinaire reis. De meest populaire en typische voorgerechten en hoofdgerechten zijn geïnspireerd op authentieke, traditionele Tunesische recepten. Het geheim van deze recepten ligt niet alleen in de bereidingswijze maar ook in de 100% Tunesische kruiden en producten, zonder kleurstelling of conserveermiddel. De Mediterrane keuken zoals u die nog nooit hebt geproefd!

  2. CAP SOLUTIONS CULINAIRES

    Frankrijk

    CAP Solutions Culinaires is gespecialiseerd in de productie van sauzen, marinade, bereid sap, samengestelde boter, plakken vet spek bestemd voor levensmiddelenbedrijven en voor horecaprofessionals in Frankrijk en in het buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in culinaire oplossingen en in omhullings- en decoratieproducten en ontwikkelen recepten volgens specificatie met oneindig veel smaken om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Een team georiënteerd op toegepaste research met onder meer drie chef-koks - Een R&D-laboratorium voor de finishing touch van producten en met een ontvangstruimte voor klanten - Een semi-industriële proefruimte - Een speciaal opgeleid inhouse proefpanel. Twee gespecialiseerde en gecertificeerde, geavanceerde productielocaties van meer dan 12.000 m2 uitgerust met de modernste technologie. Flexibele hulpmiddelen waarmee direct kan worden ingespeeld op maatwerkproductie. Kennis van talloze productie- en verpakkingsprocessen voor elk vakgebied.

  3. CONFIT DE PROVENCE

    Frankrijk

    Fabrikant van biologische, dieet, light en Provençaalse jams. Onder eigen naam of voor regionale, nationale of internationale merken, verkrijgbaar in supermarkten evenals in speciaalzaken. Wij produceren in Puyricard ongeveer 20.000 potten per dag, ofwel meer dan 1500 ton/jaar. Traditionele methodes voor bereiding en koken van de jams. Wij bieden ook een serie culinaire bijproducten "les Confits Gourmands". Aanwezig op de SIAL vakbeurs te Paris.