uw competente partner in de levensmiddelenindustrie. De firma A. Schmidt & Co. GmbH ontwikkelt al meer dan 65 jaar speciale stabilisatiesystemen voor de levensmiddelen- en delicatessenindustrie. We richten ons op uw individuele eisen en ontwikkelen voor u hoogfunctionele stabilisatiesystemen. Dankzij onze flexibele productie garanderen we een gelijkblijvende en hoge kwaliteit. Ons portfolio omvat: conserveringsmiddelen voor vis (met of zonder kruiden en specerijen) voor bijvoorbeeld haring en zalm, visvulling, vissalade, visrondjes, visworst, patés, surimi, kuit- en garnalenbehandeling, mayonaises, saladecrèmes, dressings, koude en warme sausen (met of zonder eigeel/melkeiwit), sausen en crèmes voor volledige conserven, gebonden soepen, ketchup, marinades, ingrediënten voor paneermiddelen, zoete gerechten, levensmiddelenadditieven, loonwerk als serviceverlener

Website van het bedrijf

  • Hoofdsite

Aanvullende informatie

Belangrijke cijfers

  • 11 – 50
    Bezetting

Organisatie

  • Jaar van oprichting 1948
  • Hoofdactiviteit Hoofdactiviteit Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal
gedekte zone
niet-gedekte zone

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Soort activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

  • Stabilisatoren voor levensmiddelen
  • Additieven en hulpstoffen voor dranken
  • Emulgatoren voor levensmiddelen
  • compounds voor levensmiddelen
  • VERDIKKINGSMIDDELEN
  • productontwikkeling
  • Contractvulling van poeder
  • HYDROCOLLOÏDEN
  • bindmiddelen voor de levensmiddelenindustrie
  • groenteconcentraten
  • Plantaardig poeder
  • Smaakversterker
  • stabilisators
  • chemische additieven voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie
  • toevoegingen, kleurmiddelen en pigmenten voor gebruik van voedingsmiddelen
  • natuurlijke kleefmiddelen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie
  • carobemeel
  • natuurlijke aromastoffen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie
  • chemische conserveermiddelen voor de voedingsindustrie
  • fosfaat
  • Organische chemie - zuren en anhydriden
  • guarmeel
  • ingrediënten voor levensmiddelen
  • aroma's voor de levensmiddelenindustrie
  • ballasten
  • agar-agar poeder
  • chemische stabilisators voor de voedingsindustrie
  • zuurteregelaar
  • zetmeel
  • additieven voor de levensmiddelenindustrie
De lijst uitbreiden
4254 p v