• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stabilisatoren voor levensmiddelen

Resultaten voor

Stabilisatoren voor levensmiddelen - Import export

 1. NOREVO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Norevo GmbH is een fabrikant en leverancier die overal ter wereld natuurlijke grondstoffen en speciale hulpstoffen voor de levensmiddel- en drankindustrie, de farmaceutische sector en de cosmeticasector voor technische toepassingen levert. Norevo levert natuurlijke grondstoffen - rubber Arabische gom, agaragar, honing, diksap van agave, zoethoutwortelextract en was - tot kwaliteitsproducten op maat en voor het productgamma van confectionery performers, maar ook natuurproducten en functionele ingrediënten in combinatie met technologische vakkennis en development support. Norevo is een onafhankelijk, internationaal opgesteld bedrijf met zijn hoofdvestiging in Hamburg, Duitsland. Een groot productiebedrijf van Norevo met eigen laboratorium en opslagplaats van alle grondstoffen bevindt zich eveneens in het noorden van Duitsland. Onze dochterondernemingen en andere productiebedrijven bevinden zich in Hongarije, Mexico, Argentinië, China en Hong Kong.

 2. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  uw competente partner in de levensmiddelenindustrie. De firma A. Schmidt & Co. GmbH ontwikkelt al meer dan 65 jaar speciale stabilisatiesystemen voor de levensmiddelen- en delicatessenindustrie. We richten ons op uw individuele eisen en ontwikkelen voor u hoogfunctionele stabilisatiesystemen. Dankzij onze flexibele productie garanderen we een gelijkblijvende en hoge kwaliteit. Ons portfolio omvat: conserveringsmiddelen voor vis (met of zonder kruiden en specerijen) voor bijvoorbeeld haring en zalm, visvulling, vissalade, visrondjes, visworst, patés, surimi, kuit- en garnalenbehandeling, mayonaises, saladecrèmes, dressings, koude en warme sausen (met of zonder eigeel/melkeiwit), sausen en crèmes voor volledige conserven, gebonden soepen, ketchup, marinades, ingrediënten voor paneermiddelen, zoete gerechten, levensmiddelenadditieven, loonwerk als serviceverlener

 3. C&P GROUP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C&P GROUP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Rosshaupten, Duitsland.

 4. DVA HEALTH & NUTRITION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DVA HEALTH & NUTRITION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren alginaat, aminozuren, citroenzuur, en aardappelzetmeel. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. BEREKET LOKMA

  Turkije

  Het bedrijf BEREKET LOKMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BERNELLO INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERNELLO INGREDIENTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. "ISTELA ROSA"

  Wit Rusland

  Het bedrijf "ISTELA ROSA", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stabilisatoren voor levensmiddelen, Voedings supplementen, Stabilisatoren voor levensmiddelen, Geur- en smaakstoffen voor voedingsmiddelen, en Voedings supplementen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 3. VISCOLLOIDS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VISCOLLOIDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische verdikkingsmiddelen voor de voedingsindustrie, en natuurlijke verdikkingsmiddelen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. INCOM AS

  Turkije

  Het bedrijf INCOM AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Akdeniz, Turkije.

 5. HYDROSOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HYDROSOL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Ahrensburg, Duitsland.

 1. HERBSTREITH & FOX VERMÖGENSVERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERBSTREITH & FOX VERMÖGENSVERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emulgatoren voor levensmiddelen, Stabilisatoren voor levensmiddelen, Emulgatoren voor levensmiddelen, en Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Neuenbürg, Duitsland.

 2. HOSTAL AIDA Y MIGUEL

  Cuba

  Het bedrijf HOSTAL AIDA Y MIGUEL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Matanzas, Cuba.

 1. IZMIR PILAVCI

  Turkije

  Het bedrijf IZMIR PILAVCI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffiebranderij. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. CAMAD GROUP S. R. L.

  Roemenië

  Het bedrijf CAMAD GROUP S. R. L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stabilisatoren voor levensmiddelen, en Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 3. PALSGAARD VERKAUFSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf PALSGAARD VERKAUFSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emulgatoren voor levensmiddelen, en Emulgatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Pinneberg, Duitsland.

 4. X GAZ

  Estland

  Het bedrijf X GAZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stabilisatoren voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Haabneeme, Estland.

 5. EWALD GELATINE GMBH

  Duitsland

 6. DANISCO ZAANDAM B.V.

  Nederland

 7. HOLDING WEISHARDT

  Frankrijk

 8. SPS-SOCIEDADE PORTUGUESA DE GESTAO FORMATOS NEGOCIOS E SERVIÇOS,S.A.

  Portugal

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 2. SARL CITY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  B.V. CITY is een producent gespecialiseerd in de fabricage en de verkoop van diverse edele natuurproducten. Het bedrijf biedt een gevarieerd productassortiment met onder andere Arabisch gom, kruidnagels, sheaboter en baobab zaden, die zorgvuldig geselecteerd worden om hun uitgelezen kwaliteit. De productie van Arabisch gom is één van de hoofdactiviteiten van de B.V. CITY. Dankzij de ervaring en de geavanceerde technieken, kan het bedrijf een regelmatige en betrouwbare productie garanderen van dit edele plantaardige hars. Arabisch gom wordt gebruikt binnen talloze industriële sectoren zoals de levensmiddelen-, geneesmiddelen- en cosmetica-industrie en drukkerijen. Het gebruik is veelzijdig als verdikker, stabilisator, glansmiddel of emulgator.