ACCRAPLY EUROPE LTD

Verenigd Koninkrijk

Factory icon Fabrikant/ Producent

ACCRAPLY EUROPE LTD
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Verenigd Koninkrijk

Geverifieerd door europages

De Sirius MK6-etiketteerder is een nauwkeurig en betrouwbaar systeem dat gemaakt is voor etiketteertoepassingen met hoge snelheid. Met een maximale productiesnelheid van 300 producten per minuut verhoogt de Sirius MK6 de snelheid en efficiëntie van uw productielijn. Deze etiketteermachine is gebouwd met een heavy-duty transportband en roestvrijstalen basisframe en is gemaakt om lang mee te gaan. Dankzij het innovatieve afstelproces zonder gereedschap kan de gebruiker moeiteloos productwissels uitvoeren. Het besturingssysteem is kosteneffectief en maakt eenvoudig gebruik, installatie en onderhoud mogelijk. Het bevat ook video tutorials over onderhoud, omschakelingen en systeemalarmen. Dit systeem is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar kan ook voldoen aan de geavanceerde eisen die de industrie stelt aan machinecapaciteit. De Sirius MK6 is een etiketteerder van farmaceutische kwaliteit.

Een offerte aanvragen

Verenigd Koninkrijk

Geverifieerd door europages

De nieuwe Sirius 100 serie etiketteersystemen is speciaal ontworpen om te voldoen aan de moderne eisen van de hedendaagse snelle, zeer flexibele productielijnen. Accraply heeft de technologiegedreven lineaire etikettering van zijn high-speed systemen getransformeerd in een uiterst kosteneffectieve etiketteeroplossing met één of twee koppen. Dit gebruiksvriendelijke etiketteersysteem met snelle omschakeling is geschikt voor de contractverpakkings-, voedingsmiddelen- en automobielindustrie en kan uw productielijn transformeren met zijn zeer flexibele productverwerkingsopties en besturingen. Deze Sirius drukgevoelige etiketteermachine heeft superieure productbehandelingsopties en bedieningselementen die een breed scala aan toepassingen mogelijk maken dankzij de servoassen. De machine is gesynchroniseerd voor perfecte snelheidsafstemming bij labeltoepassingen en is een zeer flexibele, gestroomlijnde machine om toe te voegen aan uw productielijn. Lees hieronder meer over de voordelen van het Sirius 100 Pressure Sensitive Labelling System.

Een offerte aanvragen

Verenigd Koninkrijk

Geverifieerd door europages

Verbeter de productie, verminder stilstand en verhoog de productiviteit met Accraply's nieuwe generatie naaimachine - de Accraply Revolve. De Revolve heeft een intuïtief ontwerp dat de afhankelijkheid van de operator vermindert en u in staat stelt uw werkzaamheden te stroomlijnen en te verbeteren. De modulaire en configureerbare naaimachine van Accraply en het gebruiksvriendelijke ontwerp bieden ongeëvenaarde flexibiliteit, aanpasbaarheid en schaalbaarheid.

Een offerte aanvragen

Verenigd Koninkrijk

Geverifieerd door europages

De Graham & Sleevit DF-serie is een lijn van duurzame tamper evident label applicators geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Accraply is al meer dan een halve eeuw de toonaangevende leverancier van etiketteerapparatuur in het Verenigd Koninkrijk. Deze etiketteermachines kunnen worden aangepast aan uw exacte specificaties. Ze zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud, zodat u uw productiedoelen gemakkelijk kunt bereiken. De Graham & Sleevit tamperproof etiketteermachines van Accraply kunnen productiesnelheden tot 300 producten per minuut bereiken. Ze kunnen vele materialen aan, maar zijn het meest geschikt voor PVC, rPET/PETG, OPS en PLA. Deze machines zijn geschikt voor het omhullen van producten met een diameter van 20 mm tot 195 mm en een lengte van 20 mm tot 50 mm. De ultramoderne servofilmtoevoer vergemakkelijkt het instellen en zorgt voor een nauwkeurige plaatsing van de sleeve. De ontwerpfilosofieën van onze Tamper Evident Applicators zijn aangepast aan onze Full / Part Body Sleeve Applicators.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 6 producten Deutsch Bekijk de 6 producten Български Bekijk de 6 producten Čeština Bekijk de 6 producten Dansk Bekijk de 6 producten Español Bekijk de 6 producten Suomi Bekijk de 6 producten Français Bekijk de 6 producten Eλληνική Bekijk de 6 producten Magyar Bekijk de 6 producten Italiano Bekijk de 6 producten Lietuvių Bekijk de 6 producten Norsk Bekijk de 6 producten Polski Bekijk de 6 producten Português Bekijk de 6 producten Română Bekijk de 6 producten Svenska Bekijk de 6 producten Slovenščina Bekijk de 6 producten Türkçe Bekijk de 6 producten

Hoe uw producten dan ook worden verpakt – in flessen, blikken, dozen, soepele verpakking, enz. – Accraply heeft altijd een industriële etiketteermachine voor u. Wij zijn een onderneming van Barry-Wehmiller Packaging Systems en leveren etiketteer- en krimphulsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in etiketteermachines voor drukgevoelige etiketten, etiketteersystemen met rolvoeding en in de technologie voor krimphuls etikettering. Onze vertrouwde etiketteermachinemerken – Accraply, Harland, Trine en Graham & Sleevit – worden geleverd aan een vele verschillende bedrijfstakken, zoals die van voeding en dranken, farmaceutica, huishoudartikelen en consumptiegoederen, gezondheid en schoonheidsartikelen. Onze Stanford krimphuls omvormapparatuur stelt ons in staat onze klanten vol vertrouwen te begeleiden in alle aspecten van de technologie van krimphulsetikettering. Accraply oplossingen voldoen aan de specifieke behoeftes van de verschillende markten dankzij de URS Conformiteit, Serialisatie capaciteit, Validatie/Documentatie, CFR21 conformiteit en het zijn Track en eject/trace compatibele oplossingen.

Documenten

Packaging platform

Domain icon Fabrikant/ Producent

ACCRAPLY EUROPE LTD

Northbank Industrial Estate

Gilchrist road, irlam, manchester m44 5ay

M44 5AY Manchester - Verenigd Koninkrijk

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  201 – 500
 • Verkopers
  11 – 50

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1970
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf - Filiaal
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Internationaal

Betalingswijzen

 • Creditcard - Contanten - Cheque
 • Telexoverschrijving
 • SWIFT-overschrijving
 • Documentair krediet

Afleverzones

Leveringsvoorwaarden (incoterms)

Verantwoordelijkheid
 • Koper
 • Gedeeld
 • Verkoper

Activiteiten van

 • Verpakkingsindustrie - machines en materialen
 • Etiketteren en markeren - machines
 • Streepjescodes - printapparatuur
 • Etiketteermachines
 • Drukkerijen
 • ovens
 • foedralen van krimpmateriaal
 • etikettermachines
 • verpakkingsmachines
 • Etiketteermachine drukgevoelige etiketten