• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingsindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Verpakkingsindustrie - machines en materialen - Import export

 1. GAMMA-WOPLA / SMART FLOW

  België

  Smart-Flow Europe en Gamma-Wopla zijn Belgische bedrijven gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van kunststof pallets en kunststof bakken. We exporteren onze producten door heel Europa. De Smart-Flow pallet wordt geproduceerd met gerecyclede materialen en is zelf onbeperkt recyclebaar. De Gamma-Wopla bakken worden uit rein materiaal gemaakt. Op het einde van hun levensduur, vermalen we de bakken en dienen ze als grondstof voor de kunststof pallets. Zo verminderen we onze impact op het milieu. Heel wat van onze producten zijn ook nestbaar, waardoor ze minder plaats innemen tijdens het transport en in de opslag. Dankzij onze ervaring, ons eigen machinepark en onze R & D-afdeling kunnen we steeds innovatievere producten ontwikkelen en produceren. Dit stelt ons in staat om ons assortiment te verbeteren en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

 2. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Hoe uw producten dan ook worden verpakt – in flessen, blikken, dozen, soepele verpakking, enz. – Accraply heeft altijd een industriële etiketteermachine voor u. Wij zijn een onderneming van Barry-Wehmiller Packaging Systems en leveren etiketteer- en krimphulsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in etiketteermachines voor drukgevoelige etiketten, etiketteersystemen met rolvoeding en in de technologie voor krimphuls etikettering. Onze vertrouwde etiketteermachinemerken – Accraply, Harland, Trine en Graham & Sleevit – worden geleverd aan een vele verschillende bedrijfstakken, zoals die van voeding en dranken, farmaceutica, huishoudartikelen en consumptiegoederen, gezondheid en schoonheidsartikelen. Onze Stanford krimphuls omvormapparatuur stelt ons in staat onze klanten vol vertrouwen te begeleiden in alle aspecten van de technologie van krimphulsetikettering. Accraply oplossingen voldoen aan de specifieke behoeftes van de verschillende markten dankzij de URS Conformiteit, Serialisatie capaciteit, Validatie/Documentatie, CFR21 conformiteit en het zijn Track en eject/trace compatibele oplossingen.

 3. SIGNODE DENMARK APS

  Denemarken

  Lachenmeier is een wereldwijd leidende firma voor palletverpakkingsinstallaties en verpakkingsfolie. Wij wijden ons aan de productie van hoogwaardige innovatie palletverpakking_installaties, die de productiviteit en de winstgevendheid doen stijgen. Ons assortiment omvat stretchhoodinstallaties en palletkrimpinstallaties. Lachenmeier palletverpakkingen zijn ideaal voor het verpakken voor verschillende toepassingen ( bijv.: bouwmateriaal, zware ladingen, levensmiddelen, drank, bakstenen, te isoleren).

 4. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Keymac werd opgericht in en heeft een goede reputatie opgebouwd als fabrikant van verpakkingsmachines. De constante ontwikkeling van ons aanbod stelt ons in staat onze klanten te voorzien van verpakkingsmachines en installatiediensten. Ons aanbod omvat de volgende machines: Machines voor verpakking van versproducten in PLASTICVRIJE verpakkingen. Oprichtmachines: Verpakkingsmachines voor het vouwen van dozen van platte platen met gebruik van vergrendelingslipjes of lijm. Snelheid tot op 60 cycli per minuut per vormkop. Karton sluiters: Verpakkingsmachine voor automatische afsluiting van gevulde dozen. Met drie flappen of enkele flap. Snelheid tot op 200 dozen per minuut. Verpakkingsmachines voor het verpakken in etuis. Semi- en Volautomatische Horizontale Kartonneermachines: Snelheid tot op 120 dozen per minuut. Sleevers Machines voor het aanbrengen van een tray of een bakje in een voorgelijmde hoes. Verkrijgbaar voor snelheden tot op 80 verpakkingen per minuut. Productverwerking: Invoersystemen, transportbanden en draaitafels. Wij staan tot uw beschikking om al uw verpakkingsprojecten te bestuderen.

 5. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  ILLIG is een toonaangevende wereldwijde leverancier van thermovormsystemen en gereedschapssystemen voor kunststoffen.et dienstenpakket omvat ontwikkeling, ontwerp, fabricage, montage en inbedrijfstelling van complexe productielijnen en individuele componenten. Met de 360 ​​° verpakkingsontwikkeling Pactivity® en krachtige verpakkingssystemen biedt ILLIG haar klanten hulpbronnenefficiënte en duurzame oplossingen. Met eigen vestigingen en vertegenwoordigers in meer dan 80 landen is ILLIG aanwezig in alle markten over de hele wereld. Al meer dan 70 jaar is het familiebedrijf een betrouwbare partner voor zijn klanten over de hele wereld.Rolvormmachines, persluchtvormmachines, decoratiestations, warmlasmachines, vorm-, vul- en sluitsystemen, vormvergrendelingssystemen, vulvergrendelingssystemen, krimpmachines, krimpmachine, blistersluitmachines, blistermachines, sluitmachines.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italië

  Goed verpakken om beter te verkopen. ESSEGI is een firma die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van verpakkingslijnen en industriële automatisering, in het bijzonder van verticale verpakkingsmachines, horizontale en verticale verpakkingspersen en menglijnen voor aarde. Wij leveren eveneens volledige systemen voor het wegen of het doseren van producten en van systemen om het product te laden en te transporteren. Veelzijdigheid: Wij zijn in staat alle vragen te beantwoorden en aan alle eisen te voldoen, met een maximale flexibiliteit. Betrouwbaarheid: Wij werken met respect voor de internationale normen en streven er voortdurend naar veiligheid. Beschikbaarheid: Wij staan tijdens alle productiefasen aan de zijde van de klant en bieden een verkoopservice en technische ondersteuning van superieure kwaliteit; Tijd is geld: tijdige aanbiedingen, leveringen en reparaties zorgen voor een heel scala aan voordelen met concrete resultaten.

 2. A+F AUTOMATION + FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Met meer dan 400 klanten en 4.000 systemen is A + F al meer dan 40 jaar een toonaangevende leverancier van verpakkingsmachines en -systemen en geniet het wereldwijd een hoge reputatie voor het ontwerpen van hoogwaardige en geïntegreerde verpakkingsoplossingen. A + F ontwikkelt en verkoopt oplossingen voor de zuivel-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, evenals voor de cosmetica-, farmaceutische en andere industrieën. Als wereldwijde leverancier van verpakkingsoplossingen ondersteunen wij u bij uw project van planning tot oplevering van de productieklare systemen A + F onderdeel van de End-OF-Line Packaging Experts Group. EOL Packaging Experts is opgericht in 2017 en is een internationale groep van bedrijven die end-of-line verpakkingsmachines en -systemen aanbiedt. Onder de paraplu van het moederbedrijf EOL ontstond een sterke internationale industriële groep met A + F, Standard Knapp en BMS Maschinenfabrik. Onze focus ligt op duurzame groei op lange termijn die de groep naar een succesvolle toekomst zal leiden

 3. FARMLAND GMBH

  Oostenrijk

  Farmland GmbH is de kwalitatieve aanbieder rond de boerderij en de landbouw. Onze klanten profiteren van de hoogst mogelijke kwaliteit en kopen rechtstreeks bij ons als producent en groothandelaar uw producten voor uw bedrijf. Voor ons is de klant het allerbelangrijkste. Oplossingsgericht, competent, snel en vooral uitgerust met handdrukkwaliteit, bieden wij u de beste service en vakbekwaamheid. Het productassortiment van Farmland GmbH combineert elegantie, de hoogste functionele veiligheid en de beste prijs-prestatieverhouding voor huis en tuin. In een oogopslag omvat ons assortiment producten voor: - melkveehouderij - behoefte aan weiland - vleesverwerking - behoeften thuis en op de boerderij. Binnen deze categorieën vindt u alles wat het leven op de boerderij en de productie van uw heerlijke producten gemakkelijker maakt voor u en uw dieren. Momenteel mogen wij onze kwaliteitsproducten verkopen aan kleine en middelgrote landbouwbedrijven voor rechtstreekse verkoop of aan industriële bedrijven die voedingsmiddelen verwerken, in 85 landen over de hele wereld. Onze focus ligt op klanttevredenheid, voortdurende kwaliteitscontrole en -verbetering, en de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten. Ons motto "Leven MET DE NATUUR" is een van de belangrijkste waarden in ons werk. Farmland GmbH, Eisenstrasse 81, 9330 Althofen, AUSTRIA. Telefoonnummer: +43 (0)4262 22 51 -0, E-mail: office@farmland.at, www.farmland.at

 4. CONTIMETA

  Nederland

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

  Alle producten voor "verpakkingsindustrie - machines en materialen"

 5. CALIBREUSES FACHAUX

  Frankrijk

  Al meer dan 50 jaar zijn wij fabrikanten van kalibreerapparatuur van hoge kwaliteit en precisie. Wij leveren apparatuur voor de boomkwekerij. Onze onderneming, gevestigd in een prestigieuze streek bekend om zijn appelproductie, heeft snel de reputatie kunnen opbouwen van een serieuze onderneming die luistert en aandacht besteedt aan de behoeftes van zijn klanten. Door steeds innoverende producten van kwaliteit te bieden, heeft de firma zich snel ontwikkeld en uitgebreid met een nieuwe activiteit, het sorteren van groente en fruit. Wij bieden een compleet assortiment van machines en apparatuur voor de groente- en fruitproducenten: elektronische kalibreermachine op diameter, elektronische kalibreermachine op gewicht, mechanische kalibreermachine, scheider voor kersen en steeltjes en nog veel meer soorten materieel (Borstelmachine, Palletkistenleger, Lediging in water, Vuller, ...). Onze grote trost is om onze machines te zien functioneren in Frankrijk, maar ook in de Verenigde Staten, in Canada, in Chili, in Spanje, in Italië, in Duitsland, in Zwitserland, in Noorwegen, enz.

 1. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Duitsland

  LoeschPack is de specialist als het gaat om het verpakken van machines, complete systemen voor het verpakken van chocolade, kauwgom, snoep, gebakken producten, food en non-food.Wij ontwikkelen en produceren innovatieve verpakkingsconcepten, systeem-en service-oplossingen met de grootst mogelijke professionaliteit en flexibiliteit. Meerwaarde creëren voor onze klanten vormt onze doelstelling als strategisch partner en leider in technologie en innovatie.

 2. ARODO - PREMIUM POWDER PACKAGING

  België

  ARODO is gespecialiseerd in de vervaardiging van verpakkingsoplossingen. Het verpakken van poederachtige producten vereist een gespecialiseerde verpakkingstechnologie. Het vereist de nauwkeurigheid van het verpakkingssysteem en de betrouwbaarheid van de verpakking, maar ook een logistiek prestatievermogen en kostenefficiëntie. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van verpakkingslijnen voor premium poeders is onze onderneming gefocust op de ontwikkeling en productie van klantspecifieke verpakkingsoplossingen voor producenten van poeders van hoogwaardige kwaliteit.

 1. PACKAGING M.P.Z. SRL

  Italië

  Packaging MPZ, opgericht in 1998, beschikt over een brede ervaring en kent wereldwijd succes. Wij verkopen goed onderhouden tweedehands Tetra Pak™ vulmachines. Wij leveren een volledige oplossing, van het ontwerp van het project tot aan de uitvoering van projecten voor het verwerken van dranken, het vullen en het verpakken van dranken, voor sectoren zoals zuivelproducten, wijn en vruchtensappen. Wij verkopen voornamelijk tweedehands en gerepareerde machines/vullijnen, maar leveren ook nieuwe verwerkingsmachines en eindlijnmachines.

 2. SARONG SPA

  Italië

  SARONG is een privé-bedrijf gevestigd in het Noorden van Italië, in Reggiolo (RE). Het bedrijf is opgericht in 1972 met het doel om de eerste automatische verpakkingsmachine (Mod. SG-12) voor de productie van farmaceutische zetpillen op de markt te brengen. In de loop van de jaren breidde SARONG het verpakkingsassortiment uit en begon met het ontwerp en de vervaardiging van machines voor zetpillen (Mod. SAAS.) te ontwerpen en te vervaardigen. Lam Sarong is gevestigd in Reggiolo (RE).

 3. TGM - TECNOMACHINES

  Italië

  Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren wij automatische buisvervaardigingsmachines die aluminium, polyethyleen, polyfolie, gerolde en automatische reciprocerende en continue kartonneermachines kunnen vullen en sluiten. De verzorgde kwaliteit van onze tubevulmachines, etuis, monoblokken en onze afvullijnen voor het vullen van flesjes en potjes wordt gewaarborgd tot in de kleinste details: van de materiaalkeuze tot de assemblage, via de toegepaste testen van de machine zelf.

 4. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italië

  GAI kan vandaag rekenen op een staf van 200 personen. Personeel wordt beschouwd als menselijk kapitaal, een bronmiddel. Het wordt in de meest populaire universiteiten en professionele scholen geselecteerd. Ingenieurs, technici, testers, monteurs. Dit is uiteraard een deugdzame cirkel, aangezien de investering in personeel zich vertaalt in machines die intern ontworpen worden met de hoogste knowhow, waardoor GAI-machines in de loop der jaren voortdurend verbeterd werden.

 5. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co., Ltd opgericht in 2003. Geïntegreerde O&O, productie, verkoop en service afdelingen, wereldwijd aanbod verpakkingsmachines, vulmachines, sealmachines, wikkelmachines, vacuüm verpakkingsmachines, weegmachines voor koffie, suiker, theepoeder, saus, ketchup, snack, chips, schroeven, ijzerwaar, moeren en bouten, verpakking inclusief zakje, tasje, sticktas, doypack, tas, kartonnen dozen, flessen, potten, blikken, gangbaar gebruikt in de voedsel-, medische, farmaceutische, chemische, hardware, meubel of speelgoedindustrie.

 6. LANTECH

  Nederland

 7. PACTUR

  Italië

 8. ALFAPACK SRL MATERIALI PER L'IMBALLAGGIO

  Italië

 1. IDH-INDUSTRIEAUTOMATION DIRK HÄHNER

  Duitsland

 2. MASCHINENBAU KNECHT GMBH

  Duitsland

 3. NEXODY - IMBALLAGGI INDUSTRIALI

  Italië

 4. SEREM SOCOREM

  Frankrijk

 5. HERFRAGA

  Spanje

 6. MAS. PACK. AUTOMAZIONI PER L'INDUSTRIA

  Italië

 7. SAROPACK GMBH- FOLIENVERPACKUNGSSPEZIALIST NR. 1

  Duitsland

 8. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Duitsland

 10. BOCEDI OFFICINA SRL

  Italië

Filters

Resultaten voor

Verpakkingsindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

15.516 bedrijven