• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingsindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Verpakkingsindustrie - machines en materialen - Import export

 1. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Turkije

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL WERD IN 2015 OPGERICHT IN ISTANBOEL VOOR HET VERVAARDIGEN EN ONTWIKKELEN VAN AUTOMATISCHE REK- EN HERWIKKELMACHINES, AUTOMATISCHE REK- EN SNIJMACHINES, AUTOMATISCHE KERNLOZE HERWIKKELMACHINES EN AUTOMATISCHE VOORREK WINDMACHINES. SINDS DE OPRICHTING, IS ÖZKA-ISTANBUL EEN TOONAANGEVEND BEDRIJF OP DE BINNENLANDSE MARKT VOOR HET ONTWERP EN DE PRODUCTIE VAN EFFICIËNTE EN SNELLE HERWIKKELAARS VOOR PE/PVC REKFOLIE MET NALEVING VAN DE INTERNATIONALE NORMEN. IN DE DAAROP VOLGENDE JAREN IS ÖZKA-İSTANBUL DE INTERNATIONALE MARKT OPGEGAAN OM TEVENS TE VOLDOEN AAN DE VRAAG VAN BUITENLANDSE KLANTEN. PRODUCTIE VAN VUL- EN VERPAKKINGSMACHINES WAARVOOR ONDERZOEK EN ONTWIKKELING NODIG IS, MAAKT TEVENS DEEL UIT VAN DE CAPACITEITEN VAN ÖZKA-ISTANBUL. ÖZKA-ISTANBUL HEEFT ONLANGS EEN MACHINE VOOR HERWIKKELEN EN OP MAAT AFSNIJDEN VAN BAKPAPIER ONTWORPEN. ÖZKA-İSTANBUL BIEDT FULLTIME TECHNISCHE BIJSTAND AAN DE KLANTEN BIJ VERWIJDERING EN OM PRODUCTIEVERLIES TE VOORKOMEN.

 2. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS is een producent van speciale chemicaliën die diverse industriële gebieden bedient voor smeermiddelen & metaalbewerkingsvloeistoffen, speciale emulgatorpakketten, zetmeellijm reologiemodificatoren, automobielchemicaliën, emulgatoren voor minerale olie en siliconenolie, ontschuimers voor siliconen en niet-siliconen en minerale olie, oleochemicaliën, textielverwerkende oliën en additieven, houtanti-apijt, OAT- en IAT-corrosieremmers voor koelvloeistoffen en warmteoverdrachtsvloeistoffen, hydraulische remvloeistoffen, antislijtage additieven, speciale en basis esters. Wij ontwikkelen chemische producten en oplossingen op maat van de klant. Wij zijn vooral zeer gespecialiseerd in de volgende producten; Emulgeerpakket oplosbare minerale olie, emulgeerpakket mengolie &kegelolie, emulgeerpakket oplosmiddel voor katoenplukkers, emulgeerpakket brei-olie, corrosie-inhibitoren voor antivries en industriële koelvloeistoffen, corrosie-inhibitorpakket dot 3 en dot 4 hydraulische remvloeistof, halfsynthetische metaalbewerkingsvloeistoffen voor multimetaalmachines, enz.

 3. GAMMA-WOPLA / SMART FLOW

  België

  Verified by europages badge

  Smart-Flow Europe en Gamma-Wopla zijn Belgische bedrijven gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van kunststof pallets en kunststof bakken. We exporteren onze producten door heel Europa. De Smart-Flow pallet wordt geproduceerd met gerecyclede materialen en is zelf onbeperkt recyclebaar. De Gamma-Wopla bakken worden uit rein materiaal gemaakt. Op het einde van hun levensduur, vermalen we de bakken en dienen ze als grondstof voor de kunststof pallets. Zo verminderen we onze impact op het milieu. Heel wat van onze producten zijn ook nestbaar, waardoor ze minder plaats innemen tijdens het transport en in de opslag. Dankzij onze ervaring, ons eigen machinepark en onze R & D-afdeling kunnen we steeds innovatievere producten ontwikkelen en produceren. Dit stelt ons in staat om ons assortiment te verbeteren en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

 4. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Keymac werd opgericht in en heeft een goede reputatie opgebouwd als fabrikant van verpakkingsmachines. De constante ontwikkeling van ons aanbod stelt ons in staat onze klanten te voorzien van verpakkingsmachines en installatiediensten. Ons aanbod omvat de volgende machines: Machines voor verpakking van versproducten in PLASTICVRIJE verpakkingen. Oprichtmachines: Verpakkingsmachines voor het vouwen van dozen van platte platen met gebruik van vergrendelingslipjes of lijm. Snelheid tot op 60 cycli per minuut per vormkop. Karton sluiters: Verpakkingsmachine voor automatische afsluiting van gevulde dozen. Met drie flappen of enkele flap. Snelheid tot op 200 dozen per minuut. Verpakkingsmachines voor het verpakken in etuis. Semi- en Volautomatische Horizontale Kartonneermachines: Snelheid tot op 120 dozen per minuut. Sleevers Machines voor het aanbrengen van een tray of een bakje in een voorgelijmde hoes. Verkrijgbaar voor snelheden tot op 80 verpakkingen per minuut. Productverwerking: Invoersystemen, transportbanden en draaitafels. Wij staan tot uw beschikking om al uw verpakkingsprojecten te bestuderen.

 5. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italië

  Verified by europages badge

  Goed verpakken om beter te verkopen. ESSEGI is een firma die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van verpakkingslijnen en industriële automatisering, in het bijzonder van verticale verpakkingsmachines, horizontale en verticale verpakkingspersen en menglijnen voor aarde. Wij leveren eveneens volledige systemen voor het wegen of het doseren van producten en van systemen om het product te laden en te transporteren. Veelzijdigheid: Wij zijn in staat alle vragen te beantwoorden en aan alle eisen te voldoen, met een maximale flexibiliteit. Betrouwbaarheid: Wij werken met respect voor de internationale normen en streven er voortdurend naar veiligheid. Beschikbaarheid: Wij staan tijdens alle productiefasen aan de zijde van de klant en bieden een verkoopservice en technische ondersteuning van superieure kwaliteit; Tijd is geld: tijdige aanbiedingen, leveringen en reparaties zorgen voor een heel scala aan voordelen met concrete resultaten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Hoe uw producten dan ook worden verpakt – in flessen, blikken, dozen, soepele verpakking, enz. – Accraply heeft altijd een industriële etiketteermachine voor u. Wij zijn een onderneming van Barry-Wehmiller Packaging Systems en leveren etiketteer- en krimphulsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in etiketteermachines voor drukgevoelige etiketten, etiketteersystemen met rolvoeding en in de technologie voor krimphuls etikettering. Onze vertrouwde etiketteermachinemerken – Accraply, Harland, Trine en Graham & Sleevit – worden geleverd aan een vele verschillende bedrijfstakken, zoals die van voeding en dranken, farmaceutica, huishoudartikelen en consumptiegoederen, gezondheid en schoonheidsartikelen. Onze Stanford krimphuls omvormapparatuur stelt ons in staat onze klanten vol vertrouwen te begeleiden in alle aspecten van de technologie van krimphulsetikettering. Accraply oplossingen voldoen aan de specifieke behoeftes van de verschillende markten dankzij de URS Conformiteit, Serialisatie capaciteit, Validatie/Documentatie, CFR21 conformiteit en het zijn Track en eject/trace compatibele oplossingen.

 2. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LoeschPack is de specialist als het gaat om het verpakken van machines, complete systemen voor het verpakken van chocolade, kauwgom, snoep, gebakken producten, food en non-food.Wij ontwikkelen en produceren innovatieve verpakkingsconcepten, systeem-en service-oplossingen met de grootst mogelijke professionaliteit en flexibiliteit. Meerwaarde creëren voor onze klanten vormt onze doelstelling als strategisch partner en leider in technologie en innovatie.

 3. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 4. ARODO - PREMIUM POWDER PACKAGING

  België

  Verified by europages badge

  ARODO is gespecialiseerd in de vervaardiging van verpakkingsoplossingen. Het verpakken van poederachtige producten vereist een gespecialiseerde verpakkingstechnologie. Het vereist de nauwkeurigheid van het verpakkingssysteem en de betrouwbaarheid van de verpakking, maar ook een logistiek prestatievermogen en kostenefficiëntie. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van verpakkingslijnen voor premium poeders is onze onderneming gefocust op de ontwikkeling en productie van klantspecifieke verpakkingsoplossingen voor producenten van poeders van hoogwaardige kwaliteit.

 5. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  GAI kan vandaag rekenen op een staf van 200 personen. Personeel wordt beschouwd als menselijk kapitaal, een bronmiddel. Het wordt in de meest populaire universiteiten en professionele scholen geselecteerd. Ingenieurs, technici, testers, monteurs. Dit is uiteraard een deugdzame cirkel, aangezien de investering in personeel zich vertaalt in machines die intern ontworpen worden met de hoogste knowhow, waardoor GAI-machines in de loop der jaren voortdurend verbeterd werden.

 1. SARONG SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  SARONG is een privé-bedrijf gevestigd in het Noorden van Italië, in Reggiolo (RE). Het bedrijf is opgericht in 1972 met het doel om de eerste automatische verpakkingsmachine (Mod. SG-12) voor de productie van farmaceutische zetpillen op de markt te brengen. In de loop van de jaren breidde SARONG het verpakkingsassortiment uit en begon met het ontwerp en de vervaardiging van machines voor zetpillen (Mod. SAAS.) te ontwerpen en te vervaardigen. Lam Sarong is gevestigd in Reggiolo (RE).

 2. TGM - TECNOMACHINES S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  TGM - TECNOMACHINES is een toonaangevende fabrikant van automatische verpakkingsmachines voor de cosmetische, farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring en produceert buisvullijnen, kartonneermachines, krimpverpakkingsmachines, monoblokken voor het vullen van buizen en flessen en machines voor speciale verpakkingen, zoals cartridges met één dosis, dispensers, spuiten en mascaraflesjes, of voor het verwerken van speciale producten zoals siliconen en lijmen.

 1. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co., Ltd opgericht in 2003. Geïntegreerde O&O, productie, verkoop en service afdelingen, wereldwijd aanbod verpakkingsmachines, vulmachines, sealmachines, wikkelmachines, vacuüm verpakkingsmachines, weegmachines voor koffie, suiker, theepoeder, saus, ketchup, snack, chips, schroeven, ijzerwaar, moeren en bouten, verpakking inclusief zakje, tasje, sticktas, doypack, tas, kartonnen dozen, flessen, potten, blikken, gangbaar gebruikt in de voedsel-, medische, farmaceutische, chemische, hardware, meubel of speelgoedindustrie.

 2. ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bindmachines, Adviesbureaus engineering, industrieel, Bindmachines, en Adviesbureaus engineering, industrieel. Het is gevestigd in Lauingen/donau, Duitsland.

 3. LANTECH

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LANTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische rekfoliemachine, en kartonvormmachine. Het is gevestigd in Malden, Nederland.

 4. KOROZO EMBALLAGES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOROZO EMBALLAGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Folie - kunststof, cellofaan, Rekfolie, rekbare folie, verpakking met doorzichtige plasticfolie, intrekbare kunststoffilms, Polyethyleenfolies, en krimpverpakking. Het is gevestigd in Saint-Denis, Frankrijk.

 5. FERPLAST SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERPLAST SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingsmachines, FERPLAST, machines voor vacuümverpakking, wikkelmachines van uitrekbare films voor verpakking, naaimachines, machines voor het aanbrengen van ogen in verpakkingsmateriaal, lasmachines voor verpakking, doseerapparaten voor verpakking, en lijmmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Guarene, Italië.

 6. IDH-INDUSTRIEAUTOMATION DIRK HÄHNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IDH-INDUSTRIEAUTOMATION DIRK HÄHNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Netphen, Duitsland.

 7. ALFAPACK SRL MATERIALI PER L'IMBALLAGGIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFAPACK SRL MATERIALI PER L'IMBALLAGGIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakken - kunststof, zak van polyethyleen, Zakken - kunststof, custome made plasti zakken, machines voor verpakking met thermisch intrekbare film, machines voor palettisering, machines en uitrustingen voor verpakking en conditionering, containers voor verpakking en conditionering, en plastic zakjes. Het is gevestigd in Seveso, Italië.

 8. SEREM SOCOREM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEREM SOCOREM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, verpakkingslijnen, Kaas, ombouwen alpma, kaasverpakking, machines voor kaasmakerij, ombouwen verpakkingsmachines, revisie van kaasverpakkingsmachines, en conformiteitscontrole van kaasverpakkingsmachines. Het is gevestigd in Chambray Les Tours, Frankrijk.

 1. HERFRAGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERFRAGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Inkistmachines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, machines voor conservering, mechanische machinale bewerking, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, machines voor de conservensector, en Inkistmachines. Het is gevestigd in Carballo-A Coruña, Spanje.

 2. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Plastic verpakkingen, Intern transport - systemen en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, spanner voor bandijzer, automatische wikkelmachine, en bandijzer. Het is gevestigd in Goldkronach, Duitsland.

 3. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren robotten voor pallettisering, en bundelmachines. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 4. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banderolleermachines, Felsmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Banderolleermachines, Felsmachines, sluitmachines, gecombineerde, voor flessen, verpakkingsmachines met film, thermische persvormmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 5. TOSA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TOSA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren capsulemachine voor verpakking, en haspels. Het is gevestigd in Santo Stefano Belbo, Italië.

 6. BOCEDI OFFICINA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOCEDI OFFICINA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten voor verpakking, inpakmachines in netten, wikkelmachines van uitrekbare films voor verpakking, inpakmachines voor verpakking., machines voor verpakking met thermisch intrekbare film, automatische bandijzeromlegmachine, palletdraaitafel, artikelen voor verpakking, en machines voor vullen in zakjes voor verpakking. Het is gevestigd in Scandiano, Italië.

 7. CARPENTIER PACKAGING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARPENTIER PACKAGING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingssystemen. Het is gevestigd in Schornsheim, Duitsland.

 8. CUPASO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CUPASO DEUTSCHLAND GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingssystemen, printers voor etiketten, inktjetmachines, en opslag op pallets. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 9. REFACOM

  België

 10. PRESA

  België

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verpakkingsindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

15.181 Bedrijven