• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor pluimveehouderij

Resultaten voor

Machines en materialen voor pluimveehouderij - Import export

 1. AYTAV POULTRY EQUIPMENT

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AYTAV POULTRY EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren kippenhokken, en fokvogels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INGENIERÍA AVÍCOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eieren - producten, structuren van metaal, pluimveeteelt, industriële keten, en Eieren - producten. Het is gevestigd in Boecillo, Spanje.

 3. CODAF SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CODAF SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor dierenvoeder, voederbakken, en rolwagens voor dierenvoeder. Het is gevestigd in Isorella, Italië.

 4. BELKI

  België

  Belki nv is sinds nagenoeg 25 jaar een toonaangevende pluimveeslachterij, met een uniek productengamma (Biologische hoevekip, Mechelse Koekoek, maiskip, kipbereidingen, ...) aanwezig in het topsegment van de Belgische retail en pluimveegrossisten in de Benelux en Frankrijk.

 5. DEZHOU XINYUAN INCUBATION EQUIPMENT FACTORY

  China

  Het bedrijf DEZHOU XINYUAN INCUBATION EQUIPMENT FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren bebroeding van eieren. Het is gevestigd in Dezhou, China.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EGUSKI SOLUCIONES INTEGRADAS S.L.

  Spanje

  Het bedrijf EGUSKI SOLUCIONES INTEGRADAS S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de eierenindustrie, installaties van luchtventilatie voor industrieel gebruik, en pluimveeindustrie. Het is gevestigd in Guipuzcoa, Spanje.

 2. SISTEM KUMES EKIPMANLARI

  Turkije

  Het bedrijf SISTEM KUMES EKIPMANLARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren fokvogels, bewerkte pluimveeproducten, en installaties en apparatuur voor het slachten van pluimvee en vliegende dieren. Het is gevestigd in Gebze, Turkije.

 3. SOLTEC AVICOLTURA

  Italië

  Het bedrijf SOLTEC AVICOLTURA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren inrichting van industriële voertuigen. Het is gevestigd in San Benedetto Del Tronto, Italië.

 4. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf MITA FOREIGN TRADE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor pluimveehouderij, installaties en apparatuur voor het slachten van pluimvee en vliegende dieren, silo's van roestvrij staal, Machines en materialen voor pluimveehouderij, en Broedmachines en kunstmoeders voor de pluimveeteelt. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. MAYTAV POULTRY EQUIPMENTS LIMITED

  Turkije

  Het bedrijf MAYTAV POULTRY EQUIPMENTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen, pluimvee, domeinen, en kuikens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. THESEO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THESEO DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Wietmarschen, Duitsland.

 2. NIZHYNSILMASH, PRJSC

  Oekraïne

  Het bedrijf NIZHYNSILMASH, PRJSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren legbatterijen voor legkippen. Het is gevestigd in Nizhyn, Oekraïne.

 1. DALTON ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DALTON ENGINEERING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Ripon, Verenigd Koninkrijk.

 2. COCK & PULLET

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COCK & PULLET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Bedfordshire, Verenigd Koninkrijk.

 3. THE CHICKEN HOUSE COMPANY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE CHICKEN HOUSE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Newbury, Verenigd Koninkrijk.

 4. WYNNES OF DINMORE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WYNNES OF DINMORE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vee en pluimvee - voeder, en Vee en pluimvee - voeder. Het is gevestigd in Herefordshire, Verenigd Koninkrijk.

 5. BRINSEA PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRINSEA PRODUCTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Broedmachines, en Broedmachines. Het is gevestigd in Weston Super Mare, Verenigd Koninkrijk.

 6. SURBITON POULTRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SURBITON POULTRY, is een Multi-Category, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren box voor duiven kippen en leghennen. Het is gevestigd in Surbiton, Verenigd Koninkrijk.

 7. CUSTOMATE SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CUSTOMATE SOLUTIONS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Lancaster, Verenigd Koninkrijk.

 8. SOLWAY FEEDERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SOLWAY FEEDERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Kirkcudbright, Verenigd Koninkrijk.

 1. GÜRES TECHNOLOGY

  Turkije

  Het bedrijf GÜRES TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren broedmachines, kooien voor lagers, legbatterijen voor legkippen, en pluimvee. Het is gevestigd in Manisa / Saruhanli, Turkije.

 2. YEMTAR FEED MILL MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf YEMTAR FEED MILL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 3. BIYOFARM GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf BIYOFARM GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. AZIM-TAV MAKINE HAYVANCILIK INS. SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf AZIM-TAV MAKINE HAYVANCILIK INS. SAN. TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren biefstukhakmachines, en eieren. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 5. ADVANCED POULTRY SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADVANCED POULTRY SERVICES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, installaties en apparatuur voor het slachten van pluimvee en vliegende dieren, pluimvee, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, en ingevroren pluimveevlees. Het is gevestigd in Hereford, Verenigd Koninkrijk.

 6. PRINZEN UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PRINZEN UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Thirsk, Verenigd Koninkrijk.

 7. COUNTRY FAYRE (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COUNTRY FAYRE (UK) LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Salisbury, Verenigd Koninkrijk.

 8. GÜRES TECHNOLOGY

  Turkije

  Het bedrijf GÜRES TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 9. CIEMMECALABRIA SRL

  Italië

  Het bedrijf CIEMMECALABRIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Cazzago San Martino, Italië.

 10. P&T POULTRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf P&T POULTRY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is gevestigd in Powys, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines en materialen voor pluimveehouderij - Import export

Aantal resultaten

12.202 Bedrijven