• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oenologie - machines en materialen

Resultaten voor

Oenologie - machines en materialen - Import export

 1. NEW C.E.M. & C. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEW C.E.M. & C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor de wijnindustrie, glas voor oenologie, tangentiële filtratie, en producten voor oenologie. Het is gevestigd in Pomezia, Italië.

 2. STRAZZARI SRL

  Italië

  Strazzari vervaardigt en verkoopt machines en andere producten voor de wijnproductie en besteedt hierbij de grootste aandacht aan de verwachtingen van de klanten door de beste oplossingen voor te stellen. Strazzari bouwt allerlei soorten pompen voor de wijnindustrie, zeven voor druiven en aanhangwagens voor het transport. Strazzari beschikt over deskundige, geschoolde medewerkers en biedt degelijk advies.

 3. DI LORENZO E MASSIMILIANO DI LUCCHIO SNC

  Italië

  De drukkerij La Grafica di Lucchio is een onderneming die door de jaren heen alle innovaties binnen de kunst- en drukwerksector opgenomen en zich eigen gemaakt heeft. KENNIS VAN DE SECTOR, HOOGWAARDIGE PRODUCTEN, SNELLE SERVICE ZIJN AL 20 JAAR DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN DIE HET IN STAAT STELLEN AAN DE BEHOEFTEN VAN DE KLANTEN TE VOLDOEN.

 4. ALEA EVOLUTION SRL

  Italië

  Alea Evolution, opgericht door wijnkenners die al tientallen jaren werkzaam zijn op het gebied van technologische en biotechnologische hulpmiddelen toegepast op wijn en voeding, is een dynamisch bedrijf dat technologische hulpmiddelen, additieven en biotechnologie aanbiedt voor toepassingen in de voedings- en wijnsector.

 5. BAETEN FIJNKOST

  België

  Naast het grote assortiment in flessen, biedt Baeten ook een ruim assortiment topwijnen in roestvrij stalen vaten aan voor de grootverbruikers.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C.

  Italië

  Het bedrijf O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, installaties en apparatuur voor de oenologische industrie, Oenologie - machines en materialen, muilbanden voor kurken, en kroonkurkmachines. Het is gevestigd in San Marzano Oliveto, Italië.

 2. LABORATOIRE COGNAC ŒNOLOGIE

  Frankrijk

  Het bedrijf LABORATOIRE COGNAC ŒNOLOGIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, analyselaboratorium, analyse wijnen, Wijnen, en sterke drank. Het is gevestigd in Cognac, Frankrijk.

 3. BARED SRL

  Italië

  Het bedrijf BARED SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, Uitrustingen en installaties van perstrekwerk, Oenologie - machines en materialen, machines voor oenologie groothandel, en Uitrustingen en installaties van perstrekwerk. Het is gevestigd in Codognè, Italië.

 4. REVELLO GIOVANNI SNC

  Italië

  Het bedrijf REVELLO GIOVANNI SNC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verstuivers - tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, rugpompen, Peristaltische slangpompen, Oenologie - machines en materialen, en vulmachines. Het is gevestigd in Santo Stefano Belbo, Italië.

 5. DOGLIOTTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DOGLIOTTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportband, en oenologische machines. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 1. INOXSA SRL

  Italië

  Het bedrijf INOXSA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tank van roestvrij staal, wijnmakers, oenologische machines, en constructie van roestvrij staal. Het is gevestigd in San Pancrazio Salentino, Italië.

 2. ZALOKAR D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf ZALOKAR D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is gevestigd in Limbus, Slovenië.

 1. HENRIQUE VIEIRA E FILHOS S.A. VIEIRINOX

  Portugal

  Het bedrijf HENRIQUE VIEIRA E FILHOS S.A. VIEIRINOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is gevestigd in Aveiro, Portugal.

 2. AGRISTORE DI COSENZA V.

  Italië

  Het bedrijf AGRISTORE DI COSENZA V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren oenologische machines, installaties en apparatuur voor de gisting van bier, motorhakfrezen, en distillateurs voor druivenmoer. Het is gevestigd in Cassano Ionio, Italië.

 3. TRE.I SRL

  Italië

  Het bedrijf TRE.I SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren oenologische tonnen, roestvrijstalen containers voor olie, en roestvrijstalen containers voor wijn. Het is gevestigd in Lecce, Italië.

 4. MACCHINE ENOLOGICHE FAVRIN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MACCHINE ENOLOGICHE FAVRIN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, wormschroefelevators, stortkokers voor druiven, Tuinbouw en amateurtuinbouw - machines, en Oenologie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bigolino Di Valdobbiadene, Italië.

 5. ALTA EXPRESIÓN

  Spanje

  Het bedrijf ALTA EXPRESIÓN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de oenologische industrie, oenologische reservoirs, wijnkuipen, en vaten. Het is gevestigd in Girona, Spanje.

 6. RTB SRL

  Italië

  Het bedrijf RTB SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, Oenologie - machines en materialen, tangentiële filtratie, oenologische additieven, en producten voor de wijnindustrie. Het is gevestigd in Gallo D'alba, Italië.

 7. PULEO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PULEO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, Oenologie - machines en materialen, druivenmolens voor de oenologische industrie, en oenologische machines. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 8. BARIDA INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BARIDA INTERNATIONAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bierbrouwerijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, en klassieke methode. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 1. ENOITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf ENOITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren oenologische machines, vulmachines via zwaartekracht, Risters, en druivenmolens voor de oenologische industrie. Het is gevestigd in Cerreto Guidi, Italië.

 2. ENOLOGICA VASON SPA

  Italië

  Het bedrijf ENOLOGICA VASON SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren klaringsmiddelen voor most of wijn, tannine voor wijn, microfiltratie, en oenologische additieven. Het is gevestigd in San Pietro In Cariano, Italië.

 3. ENOTECNICA PILLAN SRL

  Italië

  Het bedrijf ENOTECNICA PILLAN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren persen voor de oenologische industrie, druivenmolens voor de oenologische industrie, en breekmachines. Het is gevestigd in Camisano Vicentino, Italië.

 4. ESIGO SRL

  Italië

  Het bedrijf ESIGO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren flessenhouder, artikelen voor de wijnkelder, en flessenrekken. Het is gevestigd in Dueville, Italië.

 5. C.E.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.E.M. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnindustrie - machines en materialen, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Wijnindustrie - machines en materialen, installaties en apparatuur voor de oenologische industrie, en Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 6. ENOMET IMPIANTI SRL

  Italië

  Het bedrijf ENOMET IMPIANTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor de wijnindustrie, en membraanpompen. Het is gevestigd in Saltara, Italië.

 7. MBF SPA

  Italië

  Het bedrijf MBF SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Oenologie - machines en materialen, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, spoelmachine voor het bottelen, en vulmachines. Het is gevestigd in Veronella, Italië.

 8. AGROVIN ITALIA

  Italië

  Het bedrijf AGROVIN ITALIA, is een Distributeur, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren oenologische additieven, klaringsmiddelen voor most of wijn, stabilisatoren, en producten voor de wijnindustrie. Het is gevestigd in Villafranca Di Verona, Italië.

 9. PUNTO ENOLOGIA

  Italië

  Het bedrijf PUNTO ENOLOGIA, is een Distributeur, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bussolengo, Italië.

 10. OFFICINE PESCE S.N.C. DI PESCE GIUSEPPE & C.

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE PESCE S.N.C. DI PESCE GIUSEPPE & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, vulmachines, flessenkurkers, muilbanden voor kurken, en Oenologie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bubbio, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Oenologie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.170 Bedrijven