AGILE RECRUITMENT

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

AGILE RECRUITMENT
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Agile Recruitment is een werving en selectie bureau dat gespecialiseerd is in IT professionals. We werven IT professionals voor jouw vacature. Ons netwerk van professionals is de afgelopen jaren sterk gegroeid en we hebben partnerships met aansprekende ondernemingen. Wil je meer weten? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of zoek je een nieuwe collega? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op!

Een offerte aanvragen

Nederland

Kennis van specifieke technologie, motivatie en persoonlijke eigenschappen bepalen de match voor jouw vacature. Naast dat de juiste IT professionals zich niet uit zichzelf melden bij jouw organisatie zijn ook de juiste vaardigheden lastig direct uit een CV af te leiden. Daarom hebben wij een agile recruitment methodiek die ervoor zorgt dat de ideale kandidaat snel wordt gevonden. Wij werken op een agile manier dus leveren zo snel mogelijk klantwaarde. Dit houdt in dat we direct aan de slag gaan en op basis van feedback de beste professionals werven voor jouw specifieke opdracht of vacature.

Een offerte aanvragen

Werving en selectie van IT personeel. Wij helpen bedrijven bij het invullen van vacatures. We zijn gespecialiseerd IT professionals. Dat doen we op basis van Agile Recruitment. Nieuwe methodieken voor het werven van personeel waarbij samenwerking en flexibiliteit succes van werving en selectie vergroot. Het voordeel van agile werven is dat kandidaat en opdrachtgever volledig geinformeerd zijn en er gemeten wordt wat werkt, welke bronnen de juiste kandidaten opleveren en welke informatie essentieel is om een ideale match te maken. Projects and vacancies can change at any time, and adapting to new requirements is key. This agile way of working ensures flexibility and speed. The results for hiring teams are: - Shorter time to fill vacancies: focus is on delivering value quickly. - Better collaboration: more contact and feedback means better collaboration between recruiters and hiring managers. If you have a vacancy and need support in recruitment send us a message or visit our website!

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

recruitment consultant

recruitment consultant

Werving: vacature ・ 4 apr 2023 meer informatie Open In New icon

Door onze groei van klanten in Europa zijn wij op zoek naar een recruitment consultant met internationale ervaring. Ervaring met het werven van IT professionals is een vereiste. Stuur ons een bericht, we komen graag met je in contact

Domain icon Dienstverlener

AGILE RECRUITMENT

Jan van Galenstraat 335

1061 AZ Amsterdam - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2016
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

  • Werving van personeel
  • Computerpersoneel - werving en selectie
  • interim IT
  • recruitment
  • Internationaal wervingsbureau
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis