• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • werving van personeel

Resultaten voor

Werving van personeel - Import export

 1. WORK SUPPLY - TRABALHO TEMPORÁRIO LDA

  Portugal

  Work Supply is een Uitzendbureau opgericht in 2019 en gevestigd in Lissabon Portugal. Onze dienst bestaat eruit bedrijven te helpen medewerkers aan te nemen met profielen die nauw aansluiten op hun eisen en behoeften. Ons hoofddoel is het leveren van eerlijke en kostenbesparende oplossingen om de beste kandidaten te vinden, zelfs voor sectoren die moeilijk werknemers kunnen vinden zoals de land- en bosbouw, de bouw, de vleesindustrie, magazijnen en logistieke werkzaamheden, de horeca, de levensmiddelenindustrie en tal van overige. Wij bieden onze diensten aan alle ondernemingen die legaal werkzaam zijn binnen de Schengen zone (met uitzondering van het VK en Ierland) en tijdelijk personeel nodig hebben. Wij breiden onze kantoren uit en openen binnenkort in Zuid-Frankrijk, waar we ons zullen inzetten om een oplossing te bieden voor de behoeften aan personeel van de hier of in de omringende regio's gevestigde werknemers. Tegenwoordig zijn vrijwel al onze handelsactiviteiten in Portugal het resultaat van aanbevelingen van tevreden klanten. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 2. NOMINAL LEVEL UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Nominal Level Uni Lda is een uitzendbureau dat sinds 2018 gebaseerd is in Lissabon, Portugal. Ons bureau levert ongeschoolde en geschoolde werknemers aan werkgevers in Europa. Wij huren diverse geschoolde en ongeschoolde werknemers op een nationale en internationale basis. Wij hebben vakwerkers zoals bouwvakkers (metselaars), timmermannen, staalbewerkers, slagers, schoonmakers, keukenpersoneel, chefs, elektriciens, monteurs, bus- vrachtwagenchauffeurs, GSM & laptop technici, landbouwers, magazijnwerkers, personeel voor catering, enz. Wij zijn er verantwoordelijk voor kandidaten in te huren die aan de eisen van het bedrijf voldoen en dit tegen de beste prijs. Wij zijn verantwoordelijk voor het uitbetalen van de lonen en alle overige werkgevergerelateeerde kosten en behouden de disciplinaire bevoegdheid. Uw voordelen van samenwerking met Nominal Level Uni Lda zijn: -Geld besparen voor uw projecten en bedrijf. -Tijd besparen en het aan andere waardevolle activiteiten besteden - Toegang tot relevante en professionele kandidaten in een korte tijd - Geen zorgen. Neem gerust contact op met ons team!

 3. LES FINANCIERS

  Frankrijk

  Welkom bij Les Financiers, uw vertrouwde partner gespecialiseerd in de financiële sector. Wij zijn er om u te ondersteunen in uw zoektocht naar nieuwe medewerkers voor de banken-, verzekeringen-, fintech- en datasector. Ons doel is om de knowhow, ervaring en ethiek van onze kandidaten te benadrukken. We zijn trots op onze profielen van experten die uitermate gespecialiseerd zijn in hun vakgebied om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. We geloven in de kracht van diversiteit, want dat is waar innovatieve ideeën en uitzonderlijke oplossingen ontstaan. Door het uiten van verschillen aan te moedigen, creëren we een dynamische omgeving waarin iedereen waarde kan toevoegen. Wat ons onderscheidt zijn onze tastbare resultaten, die een positieve impact hebben op het leven van onze werknemers. We leveren niet alleen kwaliteitsprofielen; we zetten ons in voor een praktische en positieve ervaring voor alle betrokkenen. We zijn ervan overtuigd dat een succesvolle werving en selectie bijdraagt aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van alle betrokkenen. We geloven in authenticiteit. Daarom hebben we leiderschapsprogramma's geïntroduceerd om onze mensen te inspireren trouw te zijn aan zichzelf terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen en hun potentieel koesteren.

 4. FB ARENA

  Bulgarije

  FB ARENA is een in Bulgarije gevestigd bedrijf dat zich richt op het voldoen aan de specifieke behoeften van Europese bedrijven die actief zijn in de landbouw en groene werksectoren. Onze diensten omvatten een breed scala aan activiteiten zoals schoffelen, wieden, fruit-, groente- en bloemenplukken, maar ook het nauwgezet snoeien van wijnstokken en fruitbomen, om nog maar te zwijgen over oogsten en nog veel meer. We zijn al meer dan 7 jaar actief in Frankrijk. Daarnaast blinken we uit in het vinden en leveren van talent op cruciale gebieden zoals de medische zorg, met de mogelijkheid om u in contact te brengen met gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgend personeel, evenals geschoold personeel ter ondersteuning van de activiteiten binnen vlees- en groenteverwerkende fabrieken, voor zowel vaste als tijdelijke functies.

 5. AGENCE INTERIM ROUMANIE INTERMANN

  Roemenië

  Intermann is een uitzendbureau gespecialiseerd in de werving van tijdelijke Roemeense arbeiders voor Europese bedrijven. Wij willen handelen als schakel tussen Franse, Spaanse, Zweedse, Belgische, Duitse, Italiaanse, Zwitserse bedrijven die op zoek zijn naar vakbekwame werkkrachten en de tijdelijke arbeiders beschikbaar op de Roemeense markt. Wij zijn gespecialiseerd in belangrijke sectoren zoals de bouw, logistiek, industrie, food, hotel, catering en transport. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TIMING PEOPLE - EMPRESA DE TRABALHO TEMPORARIO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf TIMING PEOPLE - EMPRESA DE TRABALHO TEMPORARIO UNIPESSOAL LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Werving- en selectiebureau. Het is tevens aanwezig in de sectoren Werving van personeel, tijdelijk werk, coaching, personeelswerving, en Werving van personeel. Het is gevestigd in Faro, Portugal.

 2. YOUNGCAPITAL HOOFDDORP (HOOFDKANTOOR)

  Nederland

  YoungCapital is een uitzendbureau met de leukste vacatures voor studenten, starters en young professionals. YoungCapital biedt vacatures aan per beroepsgroep, plaats, provincie en werkgever. Daarnaast kun je je inschrijven bij ons en ontvang je een e-mail als er nieuwe vacatures zijn die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Je kunt je inschrijven bij ons via https: //www.youngcapital.nl/kandidaat/aanmelden.

 3. AGILE RECRUITMENT

  Nederland

  Werving en selectie van IT personeel. Wij helpen bedrijven bij het invullen van vacatures. We zijn gespecialiseerd IT professionals. Dat doen we op basis van Agile Recruitment. Nieuwe methodieken voor het werven van personeel waarbij samenwerking en flexibiliteit succes van werving en selectie vergroot. Het voordeel van agile werven is dat kandidaat en opdrachtgever volledig geinformeerd zijn en er gemeten wordt wat werkt, welke bronnen de juiste kandidaten opleveren en welke informatie essentieel is om een ideale match te maken. Projects and vacancies can change at any time, and adapting to new requirements is key. This agile way of working ensures flexibility and speed. The results for hiring teams are: - Shorter time to fill vacancies: focus is on delivering value quickly. - Better collaboration: more contact and feedback means better collaboration between recruiters and hiring managers. If you have a vacancy and need support in recruitment send us a message or visit our website!

  Alle producten voor "werving van personeel"

 4. REDITUS LT, UAB

  Litouwen

  “Reditus LT“ – human resources management. De activiteiten van het bedrijf– werven aannemen, inhuren van uitzendkrachten/tijdelijke werkoplossingen. We bieden diensten voor personeelsbehoeften voor zowel korte als lange periodes in Litouwen, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Nederland en overige landen. We helpen onze klanten hun doelen te bereiken binnen de productie of diensten en de beoogde projecten uit te voeren dankzij onze hoogwaardig opgeleide specialisten.

 5. PRAKTICA UITZENDGROEP

  Nederland

  Praktica Uitzendgroep is het gespecialiseerde uitzendbureau dat al jaren ervaring heeft binnen de uitzendbranche. Wij zorgen voor de juiste match tussen u en uw tijdelijke medewerkers. Wij leveren een compleet dienstenpakket. Praktica Uitzendgroep kan gelet op haar grote netwerk zeer snel aan de vraag voldoen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van mensen en bedrijven. Praktica Uitzendgroep kan u van dienst zijn bij het werven en selecteren van het juiste personeel. Onze missie is kandidaten helpen aan een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities. Hierdoor leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers die optimaal passen binnen hun organisatie. Wij onderscheiden ons mede door: - Onze 24 uur service (Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar) - Onze scherpe tarieven (Vergelijk ons! ! ! ) - Onze ad hoc service (Binnen een uur heeft u uitzendkrachten ter plaatse) - Onze vervoersservice (Uitzendkrachten worden gehaald en gebracht) Daarbij houden we het belang van opdrachtgevers in balans met het belang van medewerkers. Het is vanzelfsprekend dat we voorop willen lopen in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo komt u met Praktica Uitzendgroep nooit voor verrassingen te staan. Praktica Uitzendgroep is aangesloten bij en gecertificeerd door de NBBU de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Wij zijn geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid en daarnaast zijn we ook NEN 4400-1 gecertificeerd.

 1. RECRUITMENT BUDDIES

  Nederland

  Recruitment Buddies zijn het antwoord op een veranderende arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt wordt namelijk steeds krapper en dus is het lastiger om aan goed personeel te komen. Dat is een probleem, want de juiste persoon op de juiste plek heeft veel voordelen; meer productiviteit, blijere medewerkers, minder ziekteverzuim en ga zo maar door. Werkgevers vinden het lastig om de juiste mensen te vinden én de goede mensen te binden. Met een crisis achter de rug zijn we voorzichtig geweest. Misschien wel té voorzichtig. Hoe gaan we de concurrentie nu voor blijven? Hebben we over 3 jaar nog wel voldoende mensen om het werk te doen? Wij zeggen altijd: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Het moet dus anders als je ander resultaat wil. Om dit probleem op te lossen zou je ervoor kunnen kiezen om een specialist in dienst te nemen of het recruitment uit te besteden met behulp van een selectiebureau. Maar dat zijn dure oplossingen en niet voor ieder bedrijf weg gelegd of even effectief. Wat jij wil is een oplossing op maat, wanneer het jou uitkomt. Wat jij nodig hebt is een Recruitment Buddy! Het concept is simpel; afhankelijk van jouw recruitment vraagstuk zetten we een buddy in. Of je nou een vraag hebt op het gebied van werving, het organiseren van een selectiedag, het schrijven van een vacaturetekst of het afnemen van de eerste selectiegesprekken. Of het je nu ontbreekt aan kennis of aan tijd. Er is altijd een recruitment buddy op maat. En dat al vanaf 1 uur per opdracht!

 2. COTRAIN

  België

  Cotrain biedt sinds 1996 IT solutions en personeel aan klanten in de banksector, de industrie en publikeke diensten. Als lokale en onafhankelijke partner kunnen we het verschil maken door oplossingen te bieden op eeen meer duurzame manier. Sinds 2005 hebben we een volldige academie om talenten te ontwikkelen van binnenuit; De Cotrain Academy is vandaag een volledig gekwalificeerd trainingspartner voor project management, It service management en lean management. Wij kunnen onze klanten voorzien van al het nodige talent 'empowerment om hun strategische doelstellingen te bereiken.

 1. RAAAK PERSONEEL

  Nederland

  Wij zijn het regionale uitzendbureau voor banen in deze regio. Er staat hier geen vacature open zonder dat wij het weten. Kijk maar eens op onze website. Zit daar nou niks voor je bij, kom dan toch langs aan de Edisonweg of bel ons voor een afspraak. We zijn namelijk ook op de hoogte van vacatures die nog niet bekend zijn gemaakt. Het voordeel daarvan is dat er dus ook geen of weinig andere sollicitanten zijn.Je hebt een baan. Dat is mooi. Maar heel gelukkig ben je er niet mee. Toch? Anders was je nu deze pagina niet aan het lezen. Je vindt je directeur misschien niet competent, je collega’s niet echt heel leuk en als klap op de vuurpijl sta je elke dag in de file op de A15. Allemaal dingen waar je geen energie van krijgt. Het goede nieuws is dat het ook anders kan. Die leuke collega’s en die toffe leidinggevende kunnen we helaas niet garanderen. Maar we kunnen je wel helpen aan een baan in de buurt. Zodat jij lekker op het fietsje naar je werk rijdt, terwijl je in de verte die stumperds in hun auto’s in de file ziet staan. Als uitzendbureau hebben we meer dan alleen gave vacatures. Wist je dat we ook heel waardevol loopbaanadvies geven? Ook daarvoor ben je welkom bij Raaak! Na een uitgebreide intake op ons kantoor gaan we kijken wat we voor jou kunnen doen en bij welke bedrijven we je kunnen voorstellen. Dat voorstellen doen we heel uitgebreid. We sturen niet alleen je cv door, maar maken een verslag van het intakegesprek.

 2. PROCESSIONALS

  Nederland

  Processionals is een snelgroeiende recruitmentorganisatie met een heldere visie en ambitieuze toekomstplannen. De wereld van werk is volop in beweging. Technologische ontwikkeling, globalisering, data en social media bieden ons onbegrensde mogelijkheden. Het vraagt organisaties anders na te denken over hun toekomst. Wij geloven dat mensen de belangrijkste factor zijn om organisatieveranderingen tot een succes te maken. Als Recruitment Partner van de procesindustrie zijn wij expert in het werven, selecteren en detacheren van juist die technische specialisten (MBO+, HBO/WO) die willen meegroeien in de ontwikkeling van onze klanten. Door onze succesformule hebben wij in de afgelopen jaren honderden specialisten voor de top van procesindustriële bedrijven geworven. Een resultaat waar we als team trots op zijn. Wil je een volgende stap in je carrière te zetten, neem dan contact met ons op. Kijk op www.processionals.nl voor een overzicht van al onze vacatures en solliciteer direct.

 3. BALTIC WORKFORCE

  Nederland

  Wij, Baltic Workforce zijn een recruitment/ wervingsbureau die vakkrachten uit voornamelijk Litouwen kan leveren. Wij hebben diverse klanten (uitzendbureaus) die in verschillende takken van sport actief zijn. Ons bestand bestaat dan ook uit mensen die op zoek zijn een baan b.v. als bouwpersoneel, in de logistiek, in de productie. Wij hebben zowel Litouwse als Nederlandse roots en kunnen ons erg goed inleven in de mensen maar ook de bedrijven en hun werkzaamheden. Wij hechten aan normen en waarden, dit houdt in dat wij uitsluitend werken met klanten die hun zaken op orde hebben b.v huisvestiging, tijdige en juiste verloning, werkomstandigheden en Respect. De mensen uit Litouwen hebben vaak een voorsprong op andere Oost-europese landen door hun arbeidsmoraal maar ook omdat communicatief goed aangelegd zijn. Op de scholen wordt Engels gegeven zodat communicatie erg makkelijk is. Tevens staan de Litouwse opleidingen hoog aangeschreven in de wereldranglijst (nr. 4! ) geïnteresseerd? geef ons een belletje of e-mail, wij helpen U graag.

 4. TESTGROUP

  Nederland

  Experts in online assessments. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en toepassen van hoogwaardige psychologische testen en assessment instrumenten. TestGroup is een online uitgever van assessment instrumenten en psychologische testen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assessments. TestGroup biedt naast de persoonlijkheidstest, capaciteitentest ook een online sales test aan. Deze test biedt meer inzicht in het verkooppotentieel van uw medewerker. Alle instrumenten zijn ontwikkeld door TestGroup in samenwerking met universiteiten. TestGroup is gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag met persoonlijkheidsvragenlijsten en capaciteitentesten. De testen maken gebruik van de innovatieve normative-ipsative split technologie ®. Deze techniek zorgt ervoor dat de test niet te manipuleren is, waardoor je waarheidsgetrouwe informatie krijgt over de geteste persoon.

 5. SALESSUPPLY BV

  Nederland

  SalesSupply: Executive & Sales Recruiting. Succesvol werven? Dat doe je tegenwoordig alleen nog met de juiste verkoopskills. Want recruitment is een salesvak geworden. Laat dát nu ons vak zijn. Onze senior salesprofessionals hebben elk meer dan 20 jaar ervaring in management- en salesfuncties. Wij kunnen daarom als geen ander de juiste kandidaat voor je vinden en jouw vacature overtuigend pitchen. Vertrouw jij je vacature aan ons toe? Dan kan je ervan op aan dat SalesSupply een kandidaat levert die aan jouw wensen voldoet!

 6. TRANS LION

  Nederland

  Trans Lion ondersteunt sinds 2000 landelijk werkgevers met verschillende HRM-vraagstukken. Hierbij kunt u denken aan begeleiding bij langdurig ziekte­verzuim in het kader van de Wet verbetering poort­wachter (2e spoor), 3e spoor, werving en selectie, loopbaan­begeleiding, personeels­beheer en outplacement. Door onze pragmatische en persoonlijke benadering behaalt Trans Lion al jaren een perfect resultaat voor zowel werkgever en werknemer. Kenmerkend voor deze benadering is dat Trans Lion werkt met een vaste adviseur en overzichtelijk trajectplan.

 7. STAFFICE

  Nederland

  We verzorgen flexwerkers voor zowel grote als kleine organisaties. Van 1 tot meer dan 100 medewerkers ben je bij Staffice op het juiste adres. Wij houden de lijnen kort om een efficiënte dienstverlening te garanderen! Staffice verzorgt medewerkers voor diverse functies binnen o.a. de horecabranche, productie, logistiek, transport, post distributie en evenementen. Binnen no time de perfecte kandidaat! De arbeidsmarkt is constant in beweging en vraagt om een snelle reactie. aanvragen worden bij ons dan ook snel in behandeling genomen. daarnaast houden wij de lijnen kort om een efficiënte dienstverlening te garanderen. In een bewogen arbeidsmarkt blijven wij scherp. we kijken naar trends en handelen proactief om ervoor te zorgen dat jouw doelstellingen worden behaald.

 8. DNA WERK

  Nederland

  Over DNA Werk Wij zijn een werving en selectiebureau die de medewerkers en opdrachtgevers centraal stellen. Opleiding is interessant maar persoonlijke eigenschappen, instelling en ontwikkeling zijn voor ons belangrijker. Deze DNA-eigenschappen zijn bepalend voor de toekomst. Ben je bereid dit traject in te gaan zal dit leiden tot een persoonlijke ontwikkeling waar werknemer en werkgever van profiteren en de samenwerking tot een succes maken. Tevens hebben we een unieke bonus bij goed functioneren.

 1. UITZENDBUREAU WIVER

  Nederland

  Wiver biedt in heel Nederland en België uitvoerend personeel op projectbasis. Hierdoor zijn forse besparingen in reistijden mogelijk. Wilt u gekwalificeerd personeel voor één dag of voor een groot project? Heeft u een vacature in de bouw, een vacature voor een verhuizer of een vacature in de logistiek? Zoekt u een magazijnmedewerker, een vrachtwagenchauffeur of een ICT medewerker? Geen probleem! Zelfs voor spoedaanvragen binnen 1 uur draaien we onze hand niet om. Als de klus maar op tijd klaar is.

 2. WERVING OP MAAT

  Nederland

  WIJ ZIJN WERVING OP MAAT Strategische denkers. Kennis van zaken. Relatie bouwers. Een persoonlijke arbeidsbemiddelaar. Wij zijn ambitieus, betrokken, transparant, omgevingsbewust en werken geheel op maat. Wij ondersteunen organisaties bij hun gehele recruitment proces. Dit doen we binnen verschillende disciplines vanaf HBO/WO niveau. Wij houden rekening met ieders behoeften, ambities en doelstellingen om het gewenste resultaat te bereiken. Dát is Werving op Maat! Detachering | Recruitment | Werving & Selectie Willemsplein 44-3 6811 KD, Arnhem Kvk: 65540204

 3. PROFAS MOBILITY OVERHEID

  Nederland

  INFORMATIE VOOR DE WERKGEVERMet PROFAS Mobility nemen wij de werkgeversrol van u over.Uw medewerker neemt ontslag en komt per gelijke datum in dienst bij PROFAS met dezelfde arbeidsvoorwaarden. Een mobiliteitsdienstverband dus.Vanuit dit dienstverband met PROFAS begeleiden wij uw (ex)medewerker naar een volgende loopbaanstap. Van werk naar werk dus. Dat kan weer een dienstverband zijn, maar het komt ook regelmatig voor dat de medewerker voor het zelfstandig ondernemerschap kiest. Ook daarin begeleiden wij uw medewerker.Dit heeft voor u als werkgever de volgende voordelen.U heeft nu uw handen vrij om de functie naar eigen inzicht in te vullen; U laat in uw organisatie zien dat er op een gewogen wijze met medewerkers wordt omgegaan; U krijgt bij detachering van de medewerker 80% van het detacheringbedrag retour; U bent aanzienlijk voordeliger uit met PROFAS Mobility dan bij een (dure) ontslagprocedure. PERSONEELSBEMIDDELING VIA PROFAS, ANDERS DAN VLUG, VLUGHet lijkt zo makkelijk: even een personeelsadvertentie op een van de vele vacaturebanken plaatsen of een keuze maken uit het dagelijkse aanbod van de toegestuurde - niet gevraagde - CV’s door de verschillende w&s bureaus, uitnodiging versturen op basis van de CV, selectiegesprek voeren en aannemen maar.En dan gaat het vaak fout. Het gaat niet om de snelheid, maar om de juiste keuze.

 4. KC-SERVICE

  Nederland

  KC-service is het event uitzendbureau voor horecapersoneel in de omgeving van Amsterdam en Het Gooi. Zoals de naam event uitzendbureau al zegt leveren wij voornamelijk personeel aan cateraars, eventbureau's en evenementenlocaties. Denk hierbij aan barpersoneel, bedieningsmedewerkers, keukenhandjes, en promotiemedewerkers. Ben je op zoek naar flexibel inzetbaar personeel of een flexibele studenten bijbaan. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service, zowel naar de klant als het personeel.

 5. 365WERK UITZENDBUREAU

  Nederland

  Uitzenden kan beter en moet transparanter. Dat is onze visie. Helder tonen wat we doen. Dat is onze missie. Onze opdrachtgevers zien precies waarvoor ze betalen. Onze uitzendkrachten hebben zelf de regie in hun eigen online account. Gemakkelijk, transparant, snel en overal te gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Bij 365Werk geen “another day at the office” gevoel. We zijn gretig, zelfredzaam en pragmatisch. We nemen verantwoordelijkheid en initiatief. DIY hadden wij kunnen uitvinden. We zijn vriendelijk, adequaat en snel, hebben met elkaar plezier binnen en buiten werktijd. Wat ons vooral anders maakt is dat we vinden dat uitzenden beter kan én moet! Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Groningen en vanuit onze tweede vestiging in Aalsmeer. Onze branches? Administratie, Callcenter, Horeca, Productie & logistiek en Schoonmaak. Voornamelijk in Groningen, Friesland, Drenthe en Amsterdam. Maar ook in de rest van Nederland.

 6. SAM RECRUITMENT

  Nederland

  SAM Recruitment is sinds 2007 dé snelst groeiende landelijke specialist in Sales & Marketing recruitment. Door onze focus op sales & marketing professionals: beschikken we over specialistische marktkennis: we begrijpen wat bedrijven zoeken. spreken we dagelijks de beste kandidaten: wij weten wat professionals willen. deze combinatie stelt ons in staat om de beste matches te maken. Inmiddels hebben wij al ruim 2000 Sales & Marketing professionals aan een carrière-switch geholpen bij meer dan 600 bedrijven. Waarom SAM Recruitment? Ambitious People is wie we zijn. Sales & Marketing Recruitment is wat we doen. Met de naam SAM Recruitment benadrukken we ons specialisme in Sales & Marketing Recruitment. Naast een nieuwe naam en een nieuw logo hebben wij ook onze website in een nieuw jasje gestoken. Compleet met responsive design voor mobiel telefoon, tablet en PC of laptop. Met focus op een betere vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid proberen we onze kandidaten en klanten online nog beter te bedienen. Wij bedienen onze klanten vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

 7. ALTUS STAFFING

  Nederland

  Altus Staffing is een internationale organisatie gespecialiseerd in IT-staffing. Altus onderscheidt zich door een niche focus en deelt de IT-wereld op in vijf segmenten. Elke niche heeft een eigen brand: Visser & Van Baars - BI, Data & Analytics Spilberg - IT Development Tergos - IT Infrastructure & Security Eswelt - ERP & CRM Perca Search - IT Executive Search ​ Door haar niche focus heeft Altus Staffing een uniek netwerk van IT-professionals. Altus Staffing werkt vanuit vijf kantoren in Nederland, België en Duitsland. Onze brands focussen zich op een specifieke niche binnen de IT-wereld. Juist daarom vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers, die in contact staan met opdrachtgevers en kandidaten, hun markt zeer goed begrijpen. Dit doen we door hen te laten specialiseren in hun driedubbele niche. Elke medewerker: Werkt voor één van de vijf niche brands; Is gespecialiseerd in één van de vier diensten (interim, detachering, search & selection of detavast); Richt zich op een specifieke regio (bijvoorbeeld de regio Utrecht). Deze methode zorgt ervoor dat wij de IT-markt tot in detail kennen en bij elk staffing vraagstuk een passende oplossing bieden.

 8. LOWLAND NEDERLAND

  Nederland

  Lowland International NV, opgericht in 1993, is een internationale rederij die diensten levert voor de scheepvaart en offshore-industrie. In samenwerking met onze partners verzorgen wij het technisch beheer en de exploitatie van schepen voor eigenaren. Wij beschikken daarvoor over een grote pool van zeevarenden uit twintig verschillende landen. Wij bedienen een specifieke markt voor veeleisende klanten. Met tientallen kantoren wereldwijd streven wij ernaar de hoge verwachtingen van scheeps- en offshore eigenaren waar te maken. Met de voorschriften van de Maritime Labour Convention (operationeel in 2012) zijn wij klaar om de scheepvaart en de offshore-industrie kwalitatief hoogwaardige diensten te bieden.

 9. AGRIGARANT WERVING SEIZOENSARBEIDERS

  Nederland

  Wat is Agrigarant? Agrigarant - roemeense werknemers is een wervingsbureau dat zich richt op seizoensarbeiders uit Roemenië voor boerderijen, AGF-bedrijven in Nederland en België. Dit is de enige effectieve wervingsdienst die gespecialiseerd is in het selecteren van Roemeense seizoensarbeiders. Wat maakt ons anders? Op maat gemaakte wervingspakketten helpen onze klanten om werknemers direct online en offline te rekruteren. Geoptimaliseerde advertenties bereiken de juiste kandidaten op het juiste moment. We screenen de kandidaten voor. Het klantenportaal in ons ATS helpt bedrijven om mensen in realtime te bekijken. Bent u (snel) op zoek naar (veel) praktijkwerkers voor uw bedrijf? Agrigarant kan u helpen. Wij werven en selecteren onze land-, tuinbouw- en fabrieksarbeiders zelf in Roemenië. Zo bent u verzekerd van de juiste nieuwe medewerkers voor uw bedrijf. Wij garanderen de betrouwbaarheid van onze mensen. Agrigarant is een rekruteringsbedrijf dat zich richt op mensen in Roemenië. Daarom nemen we contact op met iedereen. Als specialisten in agrarische en agrarische banen richten we ons voornamelijk op de behoeften van onze klanten. Daarom richten we ons tijdens ons proces op de juiste kandidaten. Onze collega’s helpen werkgevers bij het selecteren van de juiste werknemers. Hierdoor creëren we gegarandeerde wekelijkse updates over kandidaten. Verder helpen we de werknemers met reisopties om het hele proces gemakkelijk te maken.

 10. STERRK

  Nederland

  Techniek kan je leren, maar karakter niet. Sterrk wil daarom jou en de organisatie goed leren kennen zodat de juiste fit ontstaat. De kandidaat en de organisatie moeten elkaar versterken, alleen dan is het Sterrk. Wij zijn Sterrk, sterk in het verbinden van mensen en in het vinden van de perfecte fit. Sterrk is IT-recruitment dat gevoel vooropstelt. De mens staat centraal en dat resulteert in een oprechte, openhartige en duurzame relatie.Sterrk is geen schaap, we denken mee en zijn onafhankelijk. Sterrk is nooit onpersoonlijk, het bedrijf en de kandidaat leren kennen is een must. Ook zijn we alles behalve onwetend; met jaren ervaring weten wij precies wat er speelt en gaat komen.Sterrk leeft en leest zich in, en is een partner voor, tijdens en na de match. Ondanks onze betrokkenheid zijn we onafhankelijk, stellen we de juiste vragen en doorgronden we mogelijke problematiek. Sterrk is gelijkwaardig en daardoor extra waardevol.Bij ons draait alles om toegevoegde waarde leveren. Dit vertaalt zich onder andere in aansluitende oplossingen zoeken, de goede kandidaten vinden en de perfect fit binnenhalen. Om dat te realiseren wil Sterrk het DNA van de opdrachtgever doorgronden en op zoek naar de waarheid achter de woorden. Een goed CV is belangrijk, maar je hebt pas echt iets aan elkaar als je je visie en ambities deelt. Wij geloven dat oprechte adviezen resulteren in een duurzame relatie. Je kan ons altijd bellen als je ergens over twijfelt. Voor ons ben je geen factuurtje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Werving van personeel - Import export

Aantal resultaten

4.437 Bedrijven