CALYPSO MARKETING - Quality Liners made in Belgium

België

Factory icon Fabrikant/ Producent

CALYPSO MARKETING
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

België

Geverifieerd door europages

Met onze corrector pen kunt u een make-up tekening geheel of gedeeltelijk nauwkeurig en soepel verwijderen. De formule is speciaal ontwikkeld voor onze langhoudende oog- en lipliner-kleuren. Hij is ook verkrijgbaar met een wit lichaam en een minder vervuilende zwarte punt.

België

Geverifieerd door europages

Historisch Om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten en de trend op de markt, hebben wij in 2013 een jumbo pen voor de lippen op de markt gebracht. Deze pen profiteert van ons gamma formuleringen en kleuren ontwikkeld voor onze oog- en lipliners. Kenmerken Luchtdichte verpakking, hittebestendig, lange houdbaarheid Stabiele formulering, geen kleurverandering tijdens het drogen Langdurig Veeg- en veegvast, geschikt voor contactlensdragers. Uit voorraad leverbaar in 6 verschillende kleuren.

België

Geverifieerd door europages

Langdurige kleur voor ogen en lippen Onze elegante oog- en lipstiften zijn ontwikkeld op basis van een beproefde en geteste vloeibare formule die uitdroging van de lippen tegengaat, uitlopen en vlekken voorkomt en kleurstabiliteit en een langdurig effect garandeert. De vilten punt maakt een uiterst precieze applicatie mogelijk. De collectie omvat meer dan 30 tinten die regelmatig worden aangevuld met nieuwe kleuren. De collectie bevat ook een correctiestift (wit lichaam, zwarte applicator) om eventuele onvolkomenheden bij het aanbrengen te corrigeren. Kenmerken Verpakking: waterproof, hittebestendig, lang houdbaar Stabiele formule: geen variatie bij het drogen Langdurig Veegvast, loopt niet uit in rimpels en is geschikt voor contactlensdragers Applicators zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en diktes.

België

Geverifieerd door europages

Intensiteit, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en duurzaamheid Wij leveren een assortiment van carbonzwarte eyeliners, waarvan de technologie is gebaseerd op de beheersing van de sedimentatie van het zwarte pigment, alsmede een perfecte beheersing van de fysisch-chemische parameters van de inkt in relatie tot de porositeit en de dichtheid van de filterpatroon en de applicator. Onze basisformule bestaat uit een behandelde niet-nanokoolstof. Onze producten variëren van duurzame tot waterdichte formules en verschillende conserveringssystemen. Kenmerken Verpakking: waterdicht, hittebestendig, lang houdbaar Stabiele formule: de pen hoeft niet met de punt naar beneden te worden bewaard Zonder nanodeeltjes (ook getest op eindproduct, zie testrapport SIKEMIA. Intens zwart Smeerbestendig, loopt niet uit in rimpels en is geschikt voor contactlensdragers Verschillende soorten applicators beschikbaar Keuze uit verschillende formules Verschillende conserveringssystemen (met of zonder parabenen) Oogheelkundig getest Geschikt voor Öko-Test

English Bekijk de 7 producten Deutsch Bekijk de 7 producten Български Bekijk de 7 producten Čeština Bekijk de 7 producten Dansk Bekijk de 7 producten Español Bekijk de 7 producten Suomi Bekijk de 7 producten Français Bekijk de 7 producten Eλληνική Bekijk de 7 producten Magyar Bekijk de 7 producten Italiano Bekijk de 7 producten Lietuvių Bekijk de 7 producten Polski Bekijk de 7 producten Português Bekijk de 7 producten Română Bekijk de 7 producten Svenska Bekijk de 7 producten Slovenščina Bekijk de 7 producten Türkçe Bekijk de 7 producten

De firma CALYPSO MARKETING, met meer dan 20 jaar ervaring in cosmetica, ontwerpt en produceert een breed assortiment van make-up potloden voor de ogen, lippen en het lichaam.We zijn pioniers op de markt en staan aan de bakermat van één van de eerste formules voor eyeliner op basis van koolstof. We beschikken tegenwoordig over meerder formules van "water resistant" tot "super waterproof" waaronder varianten zonder nanodeeltjes. Ons kleurengamma telt nu meer dan 30 referenties.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Salon BeautyWorld à Dubai

Salon BeautyWorld à Dubai

Deelname aan een evenement ・ 22 jun 2022 meer informatie Open In New icon

Participation au salon Beautyworld à Dubai du 3/10 au 2/11/2022. Au pavillon Belge.

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

CALYPSO MARKETING

avenue des Métallurgistes 22A

1490 Court-Saint-Etienne - België

BTW-nummer

Bedrijfsinfo

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

 • Make-up - producten
 • Make-up artikelen
 • Cosmetica
 • eyeliner
 • Lippenpotloden
 • Private label cosmetische eyeliner
 • fabrikant van make-up op maat
 • Leverancier eyeliner
 • Felt tip liners
 • Make-up stiften