CALYPSO MARKETING - Quality Liners made in Belgium

België

Factory icon Fabrikant/ Producent

CALYPSO MARKETING
Web icon
7 Producten

België

Geverifieerd door europages

Gedurende verscheidene jaren heeft Calypso getracht een pen te ontwikkelen met een vloeibare inktpatroon en een penseelapplicator als aanvulling op zijn viltstiftenassortiment. Verschillende Aziatische fabrikanten boden die aan, maar er was geen Europese oplossing voorhanden. Dit type product bestaat uit vele onderdelen, wat zijn hoge prijs verklaart. Bovendien vereist het een grote kennis van inkt omdat het geen natuurlijke capillariteit biedt in tegenstelling tot viltstiften. Daarom heeft hij de neiging te ontladen. Na intensief testen van verschillende verpakkingen, vonden we er uiteindelijk een die ons volledige tevredenheid gaf. Daarom besloten we in 2019 een automatische conditioneringsmachine voor deze pen te bouwen. De productie begon in het voorjaar van 2020, met een productie van een miljoen stuks in het eerste jaar. Deze pen, ook wel "brush pen" genoemd, kan geleverd worden met verschillende soorten borstels (puntig of ovaal) maar ook met een viltstiftapplicator in de vorm van een vork met vier takken voor de wenkbrauwen.

België

Geverifieerd door europages

Hoewel wij specialisten zijn op het gebied van viltstiften voor de make-upindustrie, beseffen wij dat veel klanten op zoek zijn naar stiften met een penseelapplicator en "made in Europe". Hoewel deze technologie complex is om te beheersen vanwege de lage capillariteit van hun vezels in vergelijking met viltstiften, heeft onze technologische vooruitgang op het gebied van inkten ons in staat gesteld met succes verschillende verpakkingscombinaties en inkten te testen. Bovendien hebben wij een nieuwe eigenschap voor verpakkingen uitgevonden die het lossingseffect in de "opwaartse" positie vermindert. Een typisch kenmerk in de op de markt verkrijgbare modellen.

België

Geverifieerd door europages

Met onze corrector pen kunt u een make-up tekening geheel of gedeeltelijk nauwkeurig en soepel verwijderen. De formule is speciaal ontwikkeld voor onze langhoudende oog- en lipliner-kleuren. Hij is ook verkrijgbaar met een wit lichaam en een minder vervuilende zwarte punt.

België

Geverifieerd door europages

Historisch Om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten en de trend op de markt, hebben wij in 2013 een jumbo pen voor de lippen op de markt gebracht. Deze pen profiteert van ons gamma formuleringen en kleuren ontwikkeld voor onze oog- en lipliners. Kenmerken Luchtdichte verpakking, hittebestendig, lange houdbaarheid Stabiele formulering, geen kleurverandering tijdens het drogen Langdurig Veeg- en veegvast, geschikt voor contactlensdragers. Uit voorraad leverbaar in 6 verschillende kleuren.

België

Geverifieerd door europages

Langdurige kleur voor ogen en lippen Onze elegante oog- en lipstiften zijn ontwikkeld op basis van een beproefde en geteste vloeibare formule die uitdroging van de lippen tegengaat, uitlopen en vlekken voorkomt en kleurstabiliteit en een langdurig effect garandeert. De vilten punt maakt een uiterst precieze applicatie mogelijk. De collectie omvat meer dan 30 tinten die regelmatig worden aangevuld met nieuwe kleuren. De collectie bevat ook een correctiestift (wit lichaam, zwarte applicator) om eventuele onvolkomenheden bij het aanbrengen te corrigeren. Kenmerken Verpakking: waterproof, hittebestendig, lang houdbaar Stabiele formule: geen variatie bij het drogen Langdurig Veegvast, loopt niet uit in rimpels en is geschikt voor contactlensdragers Applicators zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en diktes.

België

Geverifieerd door europages

Intensiteit, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en duurzaamheid Wij leveren een assortiment van carbonzwarte eyeliners, waarvan de technologie is gebaseerd op de beheersing van de sedimentatie van het zwarte pigment, alsmede een perfecte beheersing van de fysisch-chemische parameters van de inkt in relatie tot de porositeit en de dichtheid van de filterpatroon en de applicator. Onze basisformule bestaat uit een behandelde niet-nanokoolstof. Onze producten variëren van duurzame tot waterdichte formules en verschillende conserveringssystemen. Kenmerken Verpakking: waterdicht, hittebestendig, lang houdbaar Stabiele formule: de pen hoeft niet met de punt naar beneden te worden bewaard Zonder nanodeeltjes (ook getest op eindproduct, zie testrapport SIKEMIA. Intens zwart Smeerbestendig, loopt niet uit in rimpels en is geschikt voor contactlensdragers Verschillende soorten applicators beschikbaar Keuze uit verschillende formules Verschillende conserveringssystemen (met of zonder parabenen) Oogheelkundig getest Geschikt voor Öko-Test

België

Geverifieerd door europages

Langdurige kleur voor ogen en lippen Onze elegante oog- en lipstiften zijn ontwikkeld op basis van een beproefde en geteste vloeibare formule die uitdroging van de lippen tegengaat, uitlopen en vlekken voorkomt en kleurstabiliteit en een langdurig effect garandeert. De vilten punt zorgt voor een uiterst precieze applicatie. De collectie omvat meer dan 30 tinten die regelmatig worden aangevuld met nieuwe kleuren. De collectie bevat ook een correctiestift (wit lichaam, zwarte applicator) om eventuele onvolkomenheden bij het aanbrengen te corrigeren. Kenmerken Verpakking: waterproof, hittebestendig, lang houdbaar Stabiele formule: geen variatie bij het drogen Langdurig Veegvast, loopt niet uit in rimpels en is geschikt voor contactlensdragers Applicators zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en diktes.

Domain icon Fabrikant/ Producent

CALYPSO MARKETING

avenue des Métallurgistes 22A

1490 Court-Saint-Etienne - België

BTW-nummer