DEBAKFIETSENWINKEL.NL

Nederland

Warehouse icon Distributeur

DEBAKFIETSENWINKEL.NL
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment van Qivelo elektrische bakfietsen. Wij verkopen alleen de meest hoogwaardige bakfietsen van Hollandse bodem. ✓Gratis 100% rijklaar geleverd ✓Gratis en vrijblijvende proefrit mogelijk ✓ Volledige garantie met onze zorgeloze servicepakketten ✓ WebwinkelKeur Certificaat Ben jij op zoek naar een bakfiets met een optimale prijs-kwaliteitverhouding? Zoek dan niet verder. De Qivelo City beschikt namelijk over alles wat je nodig hebt voor een zeer scherpe prijs. Deze elektrische bakfiets is uiterst degelijk gebouwd en biedt ruimte voor vier kinderen. Dit in combinatie met het hoge comfort maakt deze bakfiets tot één van de meest gewilde bakfietsen van het moment. Daarbij zorgt het luxe uiterlijk met het mat zwarte frame en de bruine banden ervoor dat jij in stijl op pad gaat.

Een offerte aanvragen

Nederland

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment van Qivelo elektrische bakfietsen. Wij verkopen alleen de meest hoogwaardige bakfietsen van Hollandse bodem. ✓Gratis 100% rijklaar geleverd ✓Gratis en vrijblijvende proefrit mogelijk ✓ Volledige garantie met onze zorgeloze servicepakketten ✓ WebwinkelKeur Certificaat Bakfietsen zijn van zichzelf zwaarder dan een normale fiets en daarom is de Qivelo Curve 2 DR7 uitgerust met een stevige motor. Deze bakfiets beschikt namelijk over een krachtige en stille AKM achterwielmotor met ongeveer 45Nm aan trekkracht. Daarnaast hoef je door de rotatiesensor alleen maar de trappers rond te draaien om ondersteuning van de motor te krijgen. Dit, in combinatie met de vijf ondersteuningsstanden, zorgt ervoor dat je altijd zelf de juiste snelheid kan kiezen en dit resulteert in zeer prettige fietservaring.

Een offerte aanvragen

Nederland

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment van Qivelo elektrische bakfietsen. Wij verkopen alleen de meest hoogwaardige bakfietsen van Hollandse bodem. ✓Gratis 100% rijklaar geleverd ✓Gratis en vrijblijvende proefrit mogelijk ✓ Volledige garantie met onze zorgeloze servicepakketten ✓ WebwinkelKeur Certificaat De Qivelo Curve 2 is een prachtig vormgegeven bakfiets met een ruime bak en voorzien van moderne techniek. Ondanks het feit dat deze elektrische bakfiets maar twee wielen heeft, is er door de twee aanwezige bankjes nog steeds plaats voor vier kinderen. Dit in combinatie met de krachtige middenmotor, slimme krachtsensor, automatische LED verlichting en andere technische snufjes maakt de Curve 2 een zeer veelzijdige bakfiets voor elk gezin.

Een offerte aanvragen

Nederland

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment van Qivelo elektrische bakfietsen. Wij verkopen alleen de meest hoogwaardige bakfietsen van Hollandse bodem. ✓Gratis 100% rijklaar geleverd ✓Gratis en vrijblijvende proefrit mogelijk ✓ Volledige garantie met onze zorgeloze servicepakketten ✓ WebwinkelKeur Certificaat De Qivelo Urban Deluxe is een zeer moderne elektrische bakfiets waarmee je in stijl de weg op gaat. Het frame van de bakfiets is modern vormgegeven en de fiets krijgt een luxe uiterlijk door de golvende bak met houtprint en de bruine tinten. Deze bakfiets beschikt daarbij over de nieuwste technologieën en handige eigenschappen die maken dat je veel bakfiets krijgt voor je geld.

Een offerte aanvragen

Debakfietsenwinkel.nl levert de beste elektrische bakfietsen en deskundig advies. We hebben een uitgebreid aanbod van de hoogste kwaliteit elektrische bakfietsen. We zijn de trotse verkoper van Qivelo bakfietsen. Deze worden allemaal ontworpen en gebouwd in Nederland. Bekijk ons aanbod op: https: //debakfietsenwinkel.nl/collections/elektrischebakfiets Onze missie is om een ruim assortiment van de beste elektrische bakfietsen aan te bieden, zodat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van de voordelen. Daarnaast willen we met onze bakfietsen een bijdrage leveren aan het verduurzamen van onze mooie wereld. Met iedere bakfiets maken we notabene een andere auto in onze steden overbodig. Het vinden van een geschikte elektrische bakfiets is niet altijd even makkelijk. Daarom vinden wij het als geen ander essentieel om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen door middel van deskundig advies, zodat zij met vertrouwen hun ideale bakfiets kunnen kopen. Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets, maar weet je totaal niet waar je moet beginnen? Vul dan onze elektrische bakfiets keuzehulp in en ontvang vrijblijvend deskundig advies. Start Keuzehulp: https: //debakfietsenwinkel.nl/pages/de-bakfiets-keuzehulp Vind in enkele minuten de elektrische bakfiets die perfect bij jou past! Beantwoord 8 simpele vragen Ontvang deskundig advies op maat Kies in één keer de beste optie Gratis én vrijblijvend https: //debakfietsenwinkel.nl info@debakfietsenwinkel.nl +3185 06 00 687

Domain icon Distributeur

DEBAKFIETSENWINKEL.NL

Wallemadyk 1

8773KK Folsgare - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Distributeur

Activiteiten van

  • Fietsen, accessoires
  • Fietsen
  • fiets
  • elektrische fietsen
  • accessoires voor groothandel bakfietsen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis