• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fietsen- accessoires

Resultaten voor

Fietsen- accessoires - Import export

 1. ANDRYS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Andrys is een ambachtelijk bedrijf met dertig jaar ervaring in de stedelijke inrichting. Het bedrijf produceert en verkoopt fietsenrekken voor publiek en privaat gebruik, displaystandaards voor fietsen, motorstandaards en accessoires voor fietsen en motoren. Het bedrijf maakt ook uiteenlopende producten voor de stedelijke inrichting, tuinmeubilair en alles wat nodig is op het gebied van ijzerwaren en doe-het-zelf. Andrys kan voor elke behoefte artikelen op maat maken en voor zijn klanten heeft het bedrijf een showroom ingericht waar deze de volledig in Italië ontworpen en vervaardigde producten kunnen bekijken.

 2. DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV

  Nederland

  Diftar Outdoor Products: is uw partner voor het leveren van duurzame outdoor en indoor producten voor afvalinzameling en fietsmobility. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bogen op gedegen kennis en kunde van ons team. Wij leveren wij one stop shop oplossingen of delen daarvan middels een projectmatig aanpak en advies. Onze missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die borg staan voor functionaliteit , kwaliteit en vormgeving”. Wij werken daarom alleen met partners die aan deze missie kunnen voldoen. Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd met vanuit de circulaire gedachte waarbij hergebruik van materialen waarbij ook de gebruiker als de lediger belangrijke ontwikkelpunt zijn. Onze outdoor en indoor producten zijn toe te passen bij tal van gebruikers gebieden te denken aan: gemeenten, bedrijven, scholen, ziekenhuizen, parken, parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, sportlocaties, OV-locaties. Door onze samenwerking met diverse partners kunnen we ook het leveren van klant specifieke inzamelmiddelen voor afval of recyclebare producten.

 3. DEBAKFIETSENWINKEL.NL

  Nederland

  Debakfietsenwinkel.nl levert de beste elektrische bakfietsen en deskundig advies. We hebben een uitgebreid aanbod van de hoogste kwaliteit elektrische bakfietsen. We zijn de trotse verkoper van Qivelo bakfietsen. Deze worden allemaal ontworpen en gebouwd in Nederland. Bekijk ons aanbod op: https: //debakfietsenwinkel.nl/collections/elektrischebakfiets Onze missie is om een ruim assortiment van de beste elektrische bakfietsen aan te bieden, zodat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van de voordelen. Daarnaast willen we met onze bakfietsen een bijdrage leveren aan het verduurzamen van onze mooie wereld. Met iedere bakfiets maken we notabene een andere auto in onze steden overbodig. Het vinden van een geschikte elektrische bakfiets is niet altijd even makkelijk. Daarom vinden wij het als geen ander essentieel om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen door middel van deskundig advies, zodat zij met vertrouwen hun ideale bakfiets kunnen kopen. Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets, maar weet je totaal niet waar je moet beginnen? Vul dan onze elektrische bakfiets keuzehulp in en ontvang vrijblijvend deskundig advies. Start Keuzehulp: https: //debakfietsenwinkel.nl/pages/de-bakfiets-keuzehulp Vind in enkele minuten de elektrische bakfiets die perfect bij jou past! Beantwoord 8 simpele vragen Ontvang deskundig advies op maat Kies in één keer de beste optie Gratis én vrijblijvend https: //debakfietsenwinkel.nl info@debakfietsenwinkel.nl +3185 06 00 687

 4. SIBERO

  Nederland

  Sibero de online shop voor Elektrische fiets accu's en opladers. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe fiets accu of andere onderdelen, zoals display's, BMZ riem wisselkit en motoren kan bij ons terecht voor een passende Elektrische fiets accu. Naast het leveren van fiets accu's hebben we een uitgebreid aanbod voor Accugereedschap & Tuingereedschap van hoogwaardige kwaliteit voor gereedschap, alarm en UPS systemen. Nieuwe accu's voor elke Powertool die op de markt is met 2 jaar garantie. Bekijk ons aanbod op: https: //www.sibero.nl Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een nieuwe accu voor de Elektrische fiets of gereedschap in onze online shop kan vinden en kopen. We willen graag advies geven als men niet de juiste accu of adapter kan vinden. Wij vinden het namelijk als geen ander erg belangrijk dat iedereen door middel van deskundig advies een passende de juiste accu of onderdeel kan kopen. Op alle Elektrische fiets accu's geven wij 2 jaar volledige garantie en voor de adapters 1 jaar. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets accu? Neem dan contact op met ons door een E-mail te sturen naar: info@sibero.nl

 5. EKOI

  België

  CYCLING DIFFERENT ! Bij Ekoi is meer dan 80% van onze medewerkers betrokken in de wieler-, triatlon- of crosswereld en ook zij testen de producten voordat ze worden geïntroduceerd op de markt, ook op de lange termijn om de duurzaamheid te bevestigen. Ekoi produceert (op dit moment) zelf geen producten maar we stellen extreem hoge eisen aan de productie, we maken het ontwerp, kiezen uit de beste materialen en de beste producenten. Onze filosofie is altijd hetzelfde: we willen serieus, gepassioneerde partners die de ethische en humane productieomstandigheden respecteren. Ekoi maakt het mogelijk om te trainen met betrouwbare, goed uitziende, stijlvolle producten met respect voor uw budget. Met onze prijzen kunt u verschillende outfits, brillen en helmen mixen zoveel u wilt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WOLVENBERG

  België

  Al meer dan 30 jaar specialiseert Wolvenberg zich in kleding en accessoires voor de wielersport. Wolvenberg was de voorbije 30 jaar distributeur van verschillende grote merken fietsen, fietskleding en fietsaccessoires. Specialized, De Rosa, Gitane, Kildemoes, Limar, Decca, Gore Bike Wear en nog vele andere merken werden door Wolvenberg in de Benelux geïntroduceerd. Vandaag heeft Wolvenberg een enorm aantrekkelijke portefeuille uitgebouwd van erg sterke merken: Castelli, Sportful, Roeckl, SealSkinz, GU, uvex en Karpos.

 2. TOPBIKE RENTAL & TOURS

  Italië

  Tot een aantal jaar geleden werd Rome niet bepaald gezien als een fietsvriendelijke stad, maar nu zien we dat in het centrum de fiets steeds vaker gekozen wordt als alternatief voor de auto. dus...? Ga mee op één van onze fietstours door Rome òf huur een fiets bij onze fietsverhuur! Meer dan 50% van het centrum van Rome bestaat tegenwoordig uit voetgangersgebied dat uitsluitend voor het bestemmingsverkeer toegankelijk is en .... ook voor de fiets! Daardoor worden de markante straten en pleinen van de binnenstad gemakkelijk bereikbaar en ontsluit zich een unieke binnenstad vol historie en archeologische schatten, die je op de fiets zonder al teveel inspanningen kunt bewonderen. Fietsen in Rome is hartstikke leuk! TopBike Rental & Tours beschikt over geavanceerde fietsmodellen, ook elektrische fietsen, die jouw bezoek aan Rome een extra dimensie geven.

 3. SWINGINGWHEELS

  Nederland

  Waarom zijwielen voor volwassenen? U wilt bijven fietsen , maar hoort steeds vaker over valpartijen. Soms hebt U net iets extra nodig om U veilig te blijven voelen op de fiets, De Swinging Wheels van B2 Products kunnen U daarbij helpen als verende zijwielen voor volwassenen. De zijwielen voor een fiets zullen de door U zelf gekozen vrijheid verbreden en U net dat stukje extra zekerheid geven, wat U nodig hebt bij het op- en afstappen en bijvoorbeeld stilstaan bij het stoplicht. Hierdoor zijn de Swinging Wheels de ideale zijwielen voor volwassenen waar u zich niet voor hoef te schamen. De gewenning is vrij kort, zeker als U gewoon kunt fietsen en alleen wat meer zekerheid nodig hebt bij het op en afstappen. De wielen zullen dan op enkele centimeters van de grond gemonteerd worden en het grootste gedeelte van de tijd ronddraaiend dansen in de lucht, vandaar de naam Swinging Wheels. Wel zal de fiets rechtop blijven staan bij het op en afstappen. Als u de ondersteuning van de zijwielen continu nodig hebt zullen de wielen op de grond gemonteerd worden. Doordat het sturen dan anders aanvoelt zult u een iets langere gewenning nodig hebben.

 4. OPTIEKZAAK OPTIC-SERVICES

  België

 5. AGU BELGIE

  België

  Elke fietstocht vraagt om de juiste kleding of tassen. Al sinds 1966 stelt AGU elke collectie samen met speciaal oog voor techniek, comfort en uitstraling. Zorgvuldig ontwikkeld van hoogwaardige materialen. Of het nu om fiets- of regenkleding gaat, of om lichtgewicht fietstassen, AGU stuurt elke fietser met een goed gevoel op pad.

 1. VANOEKEL SERVICE

  België

  Vanoekel Service is een zusterbedrijf van Service Best International. Vanoekel Service is opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. vanoekel biedt de volgenden merken: Carcoustic, Carpoint, Dyto, MotorX, Protecton, Womi Professional, ZenS.

 2. ANIBEL

  België

  Anibel Coating, based in Belgium is an independent coating firm specialized in bike frames and accessories who supply our coating service to a broad range of global bike brands. Anibel coating offers the following quality services : powdercoating - wet coating - designing

 1. CALUS-P.PL PRODUCENT STOJAKOW ROWEROWYCH

  Polen

  Całus is al meer dan 20 jaar actief op de markt. We hebben een internetshop met fietsenrekken en fietsenhangers. Daarnaast omvat ons productassortiment buisvormige klinknagels en parkeersloten van hoge kwaliteit.We verkopen ook water dispensers voor honden en voederbakken voor vogels.Daarnaast bieden we hellingen waardoor het eenvoudiger is om auto's te repareren, omdat deze toegang tot het chassis bieden.Onze specialiteit bestaat uit de productie van zowel zwart als roestvrij staal.

 2. DEWO EUROPE

  België

  Dewo Europe is de grootste invoerder/ groothandel van fietsonderdelen in België. Onze magazijnen en burelen bevinden zich in de nabijheid van Brussel, in het hart van België en Europa.

 3. BIKE SAFE DER ABSCHLIESSBARE FAHRRADSTÄNDER

  Italië

  Het bedrijf BIKE SAFE DER ABSCHLIESSBARE FAHRRADSTÄNDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fietsen, accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren diefstalbeveiliging voor fietsen, en fietsstanders. Het is gevestigd in Bruneck, Italië.

 4. TRENDBIKE

  Spanje

  Het bedrijf TRENDBIKE, is een Distributeur, en actief in de sector Fietsen - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fietsen, accessoires, rijwielen, fietsstoeltje, reserveonderdeel fiets, en Fietsen, accessoires. Het is gevestigd in Alcalá De Guadaíra, Sevilla, Spanje.

 5. DEVIL BIKE

  Italië

  Het bedrijf DEVIL BIKE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Fietsen, accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fietsen, Fietsen - onderdelen, Fietsen, mountain bike, Fietsen - onderdelen, en renfiets. Het is gevestigd in Besana In Brianza, Italië.

 6. X-SAUCE - MULTIDEPORTE SOLUTIONS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf X-SAUCE - MULTIDEPORTE SOLUTIONS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fietsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fietsen, accessoires, reparatie fietsen, wielrenartikelen, accessoires wielersport, en Fietsen, accessoires. Het is gevestigd in San Lorenzo De El Escorial, Spanje.

 7. A C S BISIKLET SAN.TIC.

  Turkije

  Het bedrijf A C S BISIKLET SAN.TIC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fietsen, accessoires. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. LEDS LILIGHT

  Spanje

  Het bedrijf LEDS LILIGHT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fietsen, accessoires. Het is gevestigd in Badajoz, Spanje.

 1. KAPS

  Frankrijk

  Het bedrijf KAPS, en actief in de sector Fietsen, accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren tent, uitrustingen voor wielrensport, en modulaire overdekkingen. Het is gevestigd in Dadonville, Frankrijk.

 2. ZWEI RO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZWEI RO GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Fietsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fietsen, accessoires, Fietsen, accessoires, en zadels voor fietsen. Het is gevestigd in Oldenburg, Duitsland.

 3. WEEHOO POLSKA

  Polen

  Het bedrijf WEEHOO POLSKA, is een Distributeur, en actief in de sector Fietsen, accessoires. Het is gevestigd in Piaseczno, Polen.

 4. FAHRRADZUBEHOER24.COM

  Duitsland

  Het bedrijf FAHRRADZUBEHOER24.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fietsen, accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fietsen, onderdelen en accessoires, accessoires en aanvullingen, tussenpersonen en vertegenwoordigers van fietsen en accessoires, Fietsen, onderdelen en accessoires, en wielrenartikelen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 5. EDDY SPORT

  België

  Het bedrijf EDDY SPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Fietsen, onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motors en motorrijwielen, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Fietsen, accessoires, Reparatie van voertuigen, Motors en motorrijwielen, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Fietsen, accessoires, en Reparatie van voertuigen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. RISAN ENGINEERING INDUSTRIES PVT. LTD

  Pakistaan

  Het bedrijf RISAN ENGINEERING INDUSTRIES PVT. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fietsen, accessoires, en Fietsen, accessoires. Het is gevestigd in Cantt Lahore, Pakistaan.

 7. J&K ROMSTOM SP. J. ACTIVSPORT

  Polen

  Het bedrijf J&K ROMSTOM SP. J. ACTIVSPORT, is een Multi-Category, en actief in de sector Sportartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fietsen, accessoires, Sportkleding, Motorlaarzen, Sporthemden, Fietsen, accessoires, Sportkleding, Motorlaarzen, en Sporthemden. Het is gevestigd in Tomaszów Mazowiecki, Polen.

 8. SPRINTBIKES

  Spanje

  Het bedrijf SPRINTBIKES, en actief in de sector Fietsen, accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fietsen, onderdelen en accessoires, Fietsen, Frames voor fietsen, Fietsen, onderdelen en accessoires, Fietsen, en Frames voor fietsen. Het is gevestigd in PALMA DE MALLORCA - ISLAS BALEARES, Spanje.

 9. ELENSPORT.PL - INTERNETOWY SKLEP SPORTOWY

  Polen

  Het bedrijf ELENSPORT.PL - INTERNETOWY SKLEP SPORTOWY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Sportartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportartikelen en sportuitrustingen, Fietsen, Fietsen, accessoires, Sportartikelen en sportuitrustingen, Fietsen, en Fietsen, accessoires. Het is gevestigd in Osielsko, Polen.

 10. TEMPO

  Frankrijk

  Het bedrijf TEMPO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fietsen, accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en benodigdheden voor fietsen, schimmelwerende middelen voor vloeren en omgevingen, en achteruitkijkspiegels voor fietsen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Fietsen- accessoires - Import export

Aantal resultaten

1.640 Bedrijven