België
Groothandelaar
Delavi is de schakel tussen varkenskweker en vleesverwerkende sector. Als voormalig slachthuis werken we al sinds de oprichting in 1946 nauw samen met de varkenskweker en voederbedrijven. Dit garandeert ons constant met een zo kwaliteitsvol en gezond mogelijk varken aan de slag te kunnen. In 1991 koos delavi bewust voor een focus op versnijden, uitbenen, verpakken en verdelen van varkensvlees. Voor het slachten is sindsdien een nauw partnership opgezet met 2 slachthuizen in de nabije omgeving. Deze aanpak laat iedere partner in de voedingsketen toe volledig te focussen op zijn kernactiviteit, zonder het overzicht te verliezen. Vanzelfsprekend staan partneroverleg en langetermijndenken bij deze aanpak centraal. Dankzij de focus op versnijden, verpakken en verdelen kan delavi zeer flexibel inspelen op klantvragen. Diverse versnijdingsmethodes en verpakkingen worden gecombineerd zonder aan efficiëntie in te boeten. Met de eigen vrachtwagenvloot en ervaren chauffeurs brengen wij deze op maat gemaakte producten tijdig en veilig op de plaats van bestemming.
België
Maïski Hongaarse goulash, de lekkerste stukjes varkensvlees, sappig en mals in dit klassiek Hongaars gerecht met rode en groene paprika, verse champignons en tomaat.
Een offerte aanvragenBelgië
Maïski varkenswangetjes met brunoise van peertjes, een lekker stoofpotje met de malste vakenswangetjes en blokjes peer, ondertussen een echte klassieker ! Op de foto hebben we deze creatief gepresenteerd met boekweit koekjes met winterwortel en salie. (boekweitkoekjes op basis van Maïski voorgekookte boekweit in vaccuüm zakken van 3 kg).
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers