• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • varkensvlees

Resultaten voor

Varkensvlees - Import export

 1. MATTES KG

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge

  TRADING B.V. is een particuliere handelsonderneming in Nederland met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Wij verlenen onze gewaardeerde klanten wereldwijde zakelijke oplossingen, kwaliteit merkproducten tegen betaalbare groothandelsprijzen met de beste logistieke diensten. Wij zijn een van Europa's grootste detailhandelaren, groothandelaren en distributeurs van dranken, waaronder frisdranken en energiedranken, alcoholische en niet-alcoholische bieren, melk en zuivelproducten, waaronder babymelk, chocolade en suikerwerk, thee en koffie. Wij bieden producten van toonaangevende levensmiddelenfabrikanten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero aan bedrijven over de hele wereld. Wij beschikken over een uitgebreide toeleveringsketen en uitstekende relaties met fabrikanten. Wij zijn voortdurend op zoek naar aantrekkelijke en niche-productcategorieën en -merken die uniek en interessant zijn voor klanten. Wij selecteren betrouwbare leveranciers die producten op voorraad hebben die binnen 48 uur na bestelling beschikbaar zijn. Wij zijn niet de eerste, wij zijn niet de enige, maar wij zijn de beste in het leveren van FMCG-merken alsof wij deel uitmaken van uw bedrijf. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe zakelijke kansen voor u en innovatieve oplossingen, wij zijn trots op onze waarden.

  Website Open In New icon
 2. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  België

  Verified by Europages badge

  Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

  Website Open In New icon
 3. SAN BONO SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. LEMEX PH

  Polen

  Verified by Europages badge
 5. HOREMEAT IMPORT - EXPORT

  België

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. ÁNGEL ARÉVALO

  Spanje

  Verified by Europages badge
 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanje

  Verified by Europages badge
 3. GERU HANDELSGMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 4. ILCO FOOD

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italië

  Sinds 1987 biedt Salumificio Bovo van Bortolazzi Massimo in Verona ambachtelijk bereide vleeswaren zoals soppressa (knoflookworst), gedroogde worsten, worsten, opgerold spek, salamella (een soort licht gerookte worst), cotechino (te koken worst), vers vlees en gerijpte specialiteiten. Iedereen die zijn klanten optimale kwaliteit en smaak wil bieden kiest voor Salumificio Bovo want deze leverancier is de bevoorrechte handelspartner van de klant die een uitgebreide keuze aan worsten en droogworsten van topkwaliteit biedt.

 1. OPTIMEAT LTD.

  Roemenië

  Optimeat houdt zich bezig met de productie van varkens-, rund-, schapen-, lamsvlees en pluimvee, als rauw vlees en in pakketten voor de detailhandel, vers, gekoeld en ingevroren. Het grootste gedeelte van de volumes die Optimeat doet omvatten basis rauw vlees voor processors, snijfabrieken en fabrieken voor ingeblikt vlees, gerepresenteerd door talrijke variëteiten van: karkassen, anatomische stukken bot en vlees zonder botten, beleg, vetten en slachtafval. De groothandelsector wordt geleverd met eersteklas snijgoederen en specialiteiten, verschillende packs, samen met het bovenste. Optimeat beschikt over een EU goedgekeurde snij- en verpakkingsfabriek, waar geslachte dieren en deelstukken worden ontbeend, in porties gesneden en verpakt voor de detailhandel, supermarkten, outlets, restaurants, hotels en catering. De Optimeat’s groep heeft een door de Eu goedgekeurde koelopslag, in het centrum van Boekarest en heeft het logistiek systeem voor distributie. Het doel en objectief van Optimeat - uw OPTIM MEAT (optim vlees) leverancier zijn - met de verste producten, in overeenstemming met de eisen van de Gemeenschap en op maat gesneden vlees tegen concurrerende prijzen.

 2. COVAMEAT

  België

  Uw partner in kwaliteitsvlees Varkensslachthuis Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het slachten en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Varkensslachthuis en -uitsnijderij, Vleesgroothandel Groep Covavee/Covalis Als onderdeel van de coöperatieve groep Covavee/Covalis, de belangrijkste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Wij garanderen kwaliteit vanaf het kweken van het varken tot aan de verkoop. Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

 3. BALTIC FOODS

  Frankrijk

  UAB BALTIC FOODS is een internationale groothandelaar in diepvriesvlees waarvan het hoofdkantoor in Vilnius in Litouwen is gevestigd.Sinds kort bezit BALTIC FOODS eveneens een filiaal in Bordeaux, in Frankrijk.Wij beschikken over een eigen diepvriesopslag in Vilnius.Wij zijn banden aangegaan met onze Europese partners (producenten, slachthuizen, handelsmaatschappijen, industrie) om onze klante vlees te leveren die aan hun verwachtingen voldoen, zowel qua prijs, qua kwaliteit als hygiëne. Wij verkopen hoofdzakelijk rundvlees, varkensvlees, kalkoensvlees, kalfsvlees en vlees van pluimvee als diepvriesproducten.Onze ervaring op de vleesmarkt en de nauwgezetheid van ons teams hebben ons in staat gesteld om langdurige relaties op te bouwen met onze partners.Wij verbeteren ieder jaar onze aanwezigheid in de Baltische landen maar ook in de rest van Europa en in Afrika. Wij beantwoorden al uw vragen over diepvriesproducten van vlees van pluimvee, rundvlees, varkensvlees, kalkoensvlees en kalfsvlees.

 4. CARMO

  België

  Ons bedrijf CARMO bvba Bvba CARMO werd in 2001 opgestart door Christoffels Cor (25 jaar zaakvoerder bvba Christoffels Vleesgroothandel) en Phillipaerts Willy (Veehandelaar van vader op zoon). Zij sloegen de handen in elkaar en namen met z'n tweeën nv CARMO over. Na een grondige verbouwing volgens EU-normen van een bestaande vleeshal te Wellen konden zij in september 2001 hun deskundigheid via deze nieuwe zaak uitvoeren. Op dit moment werken wij met 8 toegewijde beenhouwers om elke dag opnieuw onze klanten extra kwaliteit in een familiale sfeer aan te bieden. Kortom, een dynamisch bedrijf ten dienste van de klant. Onze sterke punten: Levering in heel België aan zowel grootwarenhuizen, slagers als restaurants. Verdeling wit-blauw ras, Meritus en Vita vlees. In het bezit van HACCP en BRC-label. Prima prijs-kwaliteit. Rechtstreekse levering bij de klant.

 5. DELAVI

  België

  Delavi is de schakel tussen varkenskweker en vleesverwerkende sector. Als voormalig slachthuis werken we al sinds de oprichting in 1946 nauw samen met de varkenskweker en voederbedrijven. Dit garandeert ons constant met een zo kwaliteitsvol en gezond mogelijk varken aan de slag te kunnen. In 1991 koos delavi bewust voor een focus op versnijden, uitbenen, verpakken en verdelen van varkensvlees. Voor het slachten is sindsdien een nauw partnership opgezet met 2 slachthuizen in de nabije omgeving. Deze aanpak laat iedere partner in de voedingsketen toe volledig te focussen op zijn kernactiviteit, zonder het overzicht te verliezen. Vanzelfsprekend staan partneroverleg en langetermijndenken bij deze aanpak centraal. Dankzij de focus op versnijden, verpakken en verdelen kan delavi zeer flexibel inspelen op klantvragen. Diverse versnijdingsmethodes en verpakkingen worden gecombineerd zonder aan efficiëntie in te boeten. Met de eigen vrachtwagenvloot en ervaren chauffeurs brengen wij deze op maat gemaakte producten tijdig en veilig op de plaats van bestemming.

 6. AGARAS, UAB

  Litouwen

  Agaras koopt vee in Litouwen, Letland, Estland en Polen. De capaciteit van het slachthuis is 40 koeien per uur en 120 varkens per uur. 40 ton karkassen worden uitgebeend in de vleessnijhal per ploeg. In 2014 heeft de onderneming 6.300 ton runderkarkassen verwerkt. De onderneming beschikt over de ISO 14001: 2004 certificatie, voldoet aan de internationale BRC Norm voor voedselveiligheid en tevens aan de criteria vermeld in de McDonald's normen voor Goede praktijken & vereisten voor Runderslachthuizen en uitbeenwerkplaatsen.

 7. PORC MERCATUS APS

  Denemarken

  Porc Mercatus exporteert Deense biggen naar de Europese markt. Onze kernactiviteit is de export van Deense biggen van 3 rassen en slachtvarkens naar de Europese markt. We bieden een complete dienstensysteem aan inclusief transport, diergeneeskundige keuringen, officiële registratie en voorbereiding van de nodige exportdocumentatie. Dankzij een wederzijds vertrouwen en samenwerking, onze uitmuntende service en ons streven naar langdurige verhoudingen, zijn we een aantrekkelijke, betrouwbare en inspirerende partner voor onze klanten. Porc Mercatus is een erkende exporteur van levende, in Denemarken gefokte varkens. Als u gespeende of slachtvarkens wilt kopen, vraag dan naar een persoonlijke offerte.

 8. DANIS

  België

  We zijn een familiaal bedrijf, toonaangevend in de agro-business. Onze activiteiten: SOJA - INNOVATIES Via innovatieve processen worden op vandaag verschillende grondstoffen, in hoofdzaak sojabonen, omgevormd tot dierspecifieke, maximaal verteerbare, eindproducten. VEEVOEDERS - VARKEN Varkenshouderij: - verkoop hoogwaardige voeders - verkoop slachtvarkens - aankoop genetica - diergeneeskundige bedrijfsbegeleiding - milieu en vergunningsadvies - mestafzet en verwerking - stallenbeheer en renovatie Rundveehouderij: - melkveevoeders - vleesveevoeders SLAGERSVARKEN Constante hoge vleeskwaliteit door integrale controle, selectie en kweek!

 9. BREYDEL

  België

  Breydel staat voor ham en spek, vervaardigd uit puur Belgisch varkensvlees van de hoogste kwaliteit. Artisanaal bereid met de fijnste kruiden en in een traditionele oven gebakken. Zo garanderen wij u de (h)eerlijke Breydelsmaak. De Breydel ovenham en ovenspek onderscheiden zich van alle andere omdat deze nog in een traditionele oven gebakken worden gedurende een aantal uur. Breydel streeft naar perfectie en heeft in september 2009 een A-label behaalt tijdens de BRC-audit. We stellen de kwaliteit van de producten elke dag opnieuw in vraag en leggen de lat telkens hoger. Breydel doet al het mogelijke om bij te dragen tot de gezondheid van de mens en de bescherming van het milieu. Het nemen van milieubeschermende maatregelen, bovenop de wettelijk verplichte bepalingen, behoort tot de bedrijfsmissie. 

 10. NORENCA

  België

  Het bedrijf biedt klantgerichte vleesproducten aan de grooten kleindistributie, alsook aan de sector van bereide gerechten en aanverwanten. Bekwame productontwikkelaars creëren snel en doelgericht nieuwe, commerciële concepten. Het flexibele productie-apparaat laat toe om in te spelen op elke vraag van de voedingsindustrie. Norenca nv levert vleesveredeling ‘à la carte’. Het assortiment is consumentgericht : Vers vlees van kalf, rund, varken, lam, paard, melkgeitjes en gevogelte, uitgebeend of geportioneerd, in bulk, vacuümverpakt of onder beschermende atmosfeer. Gegaarde vleesproducten van alle vleessoorten: gebakken, gekookt of zelfs gefrituurd.

 1. MEPOFI BV

  Nederland

  MEPOFI B.V.. Als wereldwijde speler in de vlees- en visindustrie biedt MEPOFI B.V. een zeer divers productaanbod. Door tientallen jaren ervaring in de food wereld is er een mondiaal netwerk opgebouwd, in de brede markt. Met dit brede productaanbod profileert MEPOFI B.V. zich als betrouwbare partner, die de markt wereldwijd kent… Daarnaast doet MEPOFI B.V. ook consultancy voor buitenlandse bedrijven die op de Nederlandse markt willen komen en visa versa. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en kunnen alle soorten vis-, vlees- en pluimveeproducten leveren en nu ook op dranken zo wel frisdranken, bier, wijn ect

 2. WELLINK

  Nederland

  Wellink is een varkensvlees veredelingsbedrijf met een productie van 700.000kg product per week. De produkten die wij leveren, zijn maatwerk: letterlijk op uw wensen toegesneden. Beginnend bij bulk en eindigend bij tailor-made-produkten. Bovendien zijn wij ook in staat om u gegaarde en verkleinde produkten te leveren. Wij streven ernaar om u alle behandelingen, die de grondstoffen nog dienen te ondergaan, uit handen te nemen. Zo kunt u direct aan uw eindprodukt beginnen. De missie van Wellink is het leveren van 'mooie' betaalbare specifieke varkensvleesproducten. Wellink werkt onder de normeringen BRC en HACCP.

 3. BENS

  België

  Bij Bens produceren we versneden varkensvlees en varkenskarkassen. Ons bedrijf slacht tot 20.000 varkens en produceert 1000 ton vlees per week, en het telt zowel de lokale kwaliteitsslagers als grote internationale vleesbedrijven onder haar klanten. Ons uitgebreid en scherpgeprijsd gamma aan varkensvleesproducten kan zowel vers als bevroren geleverd worden. Bens werkt volgens en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Met een moderne geautomatiseerde productieplant, eigen koel- en diepvriesruimtes en efficiënt transport staan wij elke dag voor U paraat!

 4. VLEESBEDRIJF P WILS

  België

  Vleesbedrijf P. Wils is “de specialist” in het uitbenen van varkenskoppen en wordt erkend als een succesvolle uitsnijderij voor de aanlevering van vers of bevroren varkensvlees aan de vleesverwerkende industrie. Ongeveer 75% van de producten worden wereldwijd geëxporteerd. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt aan een specifieke snit, vetgehalte of speciale verpakking voldaan. De sterke automatisering van ons productieproces en in-line productie laat ons toe om een economisch én hoog kwalitatief product te leveren, en dit met respect voor de strengste hygiënische normen.

 5. FRANK DELMOTE

  België

  Frank Delmote Vleeswaren produceert een gamma van vleeswaren met varkensvlees als basis. We bieden onze producten aan de vleeswarengroothandel, horeca- en cateringbedrijven. Met onze diverse versnijdingen en verpakkingen zijn we in staat om de productie van half -fabrikaten af te stemmen op de wensen van de industrie. Naast de gerookte en gezouten vleeswarenproducten beschikken wij over een fabricatie-afdeling kookworsten die hun weg vinden, via de groothandel, naar slagers en winkelketens. Wij produceren bovendien een vierde entiteit van producten als vaste maaltijdcomponent: varkengebraad. Varkensmiddel, volledig ontvet, met of zonder ketting is de grondstof voor het ardeens gebraad, kruidengebraad en toscaans gebraad. Perfecte producten voor grootkeuken, catering, winkelketens en traditionele beenhouwerij.

 6. WESTVLEES

  België

  Westvlees staat voor varkensvlees van a tot z: van slachten en versnijden, over invriezen, verpakken en etiketteren tot het bereiden van panklare varkensvleesgerechten. Westvlees produceert al zijn varkensvleesproducten in eigen huis. Westvlees is sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees. Westvlees slacht 1, 2 miljoen varkens per jaar en verwerkt ze tot ruim 100.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 40 landen wereldwijd voornamelijk in de distributie, groothandel en aankoopcentrales maar ook in de kleinhandel, horeca en cateringsector. Westvlees biedt onverpakt, voorverpakt en diepbevroren varkensvlees.

 7. INTEXUR

  Spanje

  Vanaf zijn start in 1994, verwerkt het bedrijf INTEXUR Iberisch varkensvet, . In dezelfde geest blijven wij het beste van de Iberische varkens aan onze veeleisende klanten bieden. Producten: varkensreuzel, varkenskaantjes, vleesmeel, Iberische kotelet, Iberischs spek, Iberische speklapjes, enz.

 8. CAMPO & BADAJOZ

  Spanje

  De beste ham van Estremadura. Bedrijf uit de voedingsmiddelensector die gevestigd is in Estremadura en die gespecialiseerd is in de productie van de beste Iberische ham uit Estremadura. Uitzonderlijke kwaliteit. Scherpe prijzen. Verkoop van Iberische varkens, speenvarkens en export van levende dieren. Wij hebben ook de beschikking over productielijnen van olijfolie, wijn en mineraalwater.

 9. PORTALCONSA

  Spanje

  PORTALCONSA richt zich op streekproducten uit Galicië, zoals de traditionele chorizo en uienchorizo, hammetjes, spek, cacheira (varkenskop)..., zonder echter meer algemene producten te vergeten zoals tartaar, worst of criollo, maar uiteraard altijd met kwaliteitsvolle grondstoffen uit onze streek en de ambachtelijke knowhow van onze experts en een technologische infrastructuur die een ware troef vormt voor de uitmuntendheid van onze producten.

 10. LOCKS

  België

  Locks (F1012), opgericht in 1984 is een toonaangevend familiebedrijf in het versnijden, uitbenen en verwerken van varkensvlees. Ondertussen is Locks een gevestigde waarde in de vleessector, zowel nationaal als internationaal. Vakmanschap, flexibiliteit, het versnijden en uitbenen ‘op maat’ zijn onze grote troeven. Wij bieden zowel vers als diepvries aan.