• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • varkensvlees

Resultaten voor

Varkensvlees - Import export

  1. UMIXMART

    Verenigde Arabische Emiraten

    Umixmart is een levensmiddelenleverancier die langdurige banden met zijn klanten heeft opgebouwd door het bieden van hoogwaardige etenswaren voor alle budgetten. Het bedrijf richt zich op een uitbreiding van zijn markt in landen in het Midden-Oosten. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit producten van Oekraïense, Braziliaanse en Argentijnse boeren. Wij exporteren de producten naar het Midden-Oosten, Europa en Azië. Ons assortiment kipproducten omvat: gekoelde of diepgevroren hele kip, kippenpoten, ontbeende kip (shoarma), kippen drumstick, kippenvleugeltjes, pootjes, klauwen, enz. De door ons voor onze klanten bereide runderproducten omvatten gesneden delen zoals: ribbiefstuk, lendenstuk, schenkel, nek, kogelbiefstuk, flank, schouder en entrecote. Wij bieden tevens rosbief, vleugels, borstfilets, afsnijdsels, vlees van jonge dieren, magen, levers en flanken. Het leveren van gezonde en voedzame levensmiddelen die bijdragen aan het welzijn van de mens is een prioriteit voor onze onderneming. Als grootste leverancier van levensmiddelen en dranken op de markt van de Verenigde Arabische Emiraten en landen uit het Midden-Oosten, voldoet Umixmart aan de groeiende vraag van klanten naar gezonde levensmiddelen en ingrediënten. Wij werken uitsluitend samen met fabrieken en productiesites die voldoen aan de internationale normen voor voedselverwerking. Voor de Islamitische markt bieden wij gecertificeerde Halal producten.

  2. PLUKON CONVENIENCE OLEN

    België

    Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

    Alle producten voor "varkensvlees"

  3. SCARLINO CARNI

    Italië

  4. SAN BONO SRL

    Italië

  5. HOREMEAT

    België

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. ÁNGEL ARÉVALO

    Spanje

  2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

    Spanje

  3. GERU HANDELSGMBH

    Oostenrijk

  4. ILCO FOOD

    Frankrijk

  5. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

    Italië

    Sinds 1987 biedt Salumificio Bovo van Bortolazzi Massimo in Verona ambachtelijk bereide vleeswaren zoals soppressa (knoflookworst), gedroogde worsten, worsten, opgerold spek, salamella (een soort licht gerookte worst), cotechino (te koken worst), vers vlees en gerijpte specialiteiten. Iedereen die zijn klanten optimale kwaliteit en smaak wil bieden kiest voor Salumificio Bovo want deze leverancier is de bevoorrechte handelspartner van de klant die een uitgebreide keuze aan worsten en droogworsten van topkwaliteit biedt.

  1. OPTIMEAT LTD.

    Roemenië

    Optimeat houdt zich bezig met de productie van varkens-, rund-, schapen-, lamsvlees en pluimvee, als rauw vlees en in pakketten voor de detailhandel, vers, gekoeld en ingevroren. Het grootste gedeelte van de volumes die Optimeat doet omvatten basis rauw vlees voor processors, snijfabrieken en fabrieken voor ingeblikt vlees, gerepresenteerd door talrijke variëteiten van: karkassen, anatomische stukken bot en vlees zonder botten, beleg, vetten en slachtafval. De groothandelsector wordt geleverd met eersteklas snijgoederen en specialiteiten, verschillende packs, samen met het bovenste. Optimeat beschikt over een EU goedgekeurde snij- en verpakkingsfabriek, waar geslachte dieren en deelstukken worden ontbeend, in porties gesneden en verpakt voor de detailhandel, supermarkten, outlets, restaurants, hotels en catering. De Optimeat’s groep heeft een door de Eu goedgekeurde koelopslag, in het centrum van Boekarest en heeft het logistiek systeem voor distributie. Het doel en objectief van Optimeat - uw OPTIM MEAT (optim vlees) leverancier zijn - met de verste producten, in overeenstemming met de eisen van de Gemeenschap en op maat gesneden vlees tegen concurrerende prijzen.

  2. PORC MERCATUS APS

    Denemarken

    Porc Mercatus exporteert Deense biggen naar de Europese markt. Onze kernactiviteit is de export van Deense biggen van 3 rassen en slachtvarkens naar de Europese markt. We bieden een complete dienstensysteem aan inclusief transport, diergeneeskundige keuringen, officiële registratie en voorbereiding van de nodige exportdocumentatie. Dankzij een wederzijds vertrouwen en samenwerking, onze uitmuntende service en ons streven naar langdurige verhoudingen, zijn we een aantrekkelijke, betrouwbare en inspirerende partner voor onze klanten. Porc Mercatus is een erkende exporteur van levende, in Denemarken gefokte varkens. Als u gespeende of slachtvarkens wilt kopen, vraag dan naar een persoonlijke offerte.

  1. CARMO

    België

    Ons bedrijf CARMO bvba Bvba CARMO werd in 2001 opgestart door Christoffels Cor (25 jaar zaakvoerder bvba Christoffels Vleesgroothandel) en Phillipaerts Willy (Veehandelaar van vader op zoon). Zij sloegen de handen in elkaar en namen met z'n tweeën nv CARMO over. Na een grondige verbouwing volgens EU-normen van een bestaande vleeshal te Wellen konden zij in september 2001 hun deskundigheid via deze nieuwe zaak uitvoeren. Op dit moment werken wij met 8 toegewijde beenhouwers om elke dag opnieuw onze klanten extra kwaliteit in een familiale sfeer aan te bieden. Kortom, een dynamisch bedrijf ten dienste van de klant. Onze sterke punten: Levering in heel België aan zowel grootwarenhuizen, slagers als restaurants. Verdeling wit-blauw ras, Meritus en Vita vlees. In het bezit van HACCP en BRC-label. Prima prijs-kwaliteit. Rechtstreekse levering bij de klant.

  2. DELAVI

    België

    Delavi is de schakel tussen varkenskweker en vleesverwerkende sector. Als voormalig slachthuis werken we al sinds de oprichting in 1946 nauw samen met de varkenskweker en voederbedrijven. Dit garandeert ons constant met een zo kwaliteitsvol en gezond mogelijk varken aan de slag te kunnen. In 1991 koos delavi bewust voor een focus op versnijden, uitbenen, verpakken en verdelen van varkensvlees. Voor het slachten is sindsdien een nauw partnership opgezet met 2 slachthuizen in de nabije omgeving. Deze aanpak laat iedere partner in de voedingsketen toe volledig te focussen op zijn kernactiviteit, zonder het overzicht te verliezen. Vanzelfsprekend staan partneroverleg en langetermijndenken bij deze aanpak centraal. Dankzij de focus op versnijden, verpakken en verdelen kan delavi zeer flexibel inspelen op klantvragen. Diverse versnijdingsmethodes en verpakkingen worden gecombineerd zonder aan efficiëntie in te boeten. Met de eigen vrachtwagenvloot en ervaren chauffeurs brengen wij deze op maat gemaakte producten tijdig en veilig op de plaats van bestemming.

  3. AGARAS, UAB

    Litouwen

    Agaras koopt vee in Litouwen, Letland, Estland en Polen. De capaciteit van het slachthuis is 40 koeien per uur en 120 varkens per uur. 40 ton karkassen worden uitgebeend in de vleessnijhal per ploeg. In 2014 heeft de onderneming 6.300 ton runderkarkassen verwerkt. De onderneming beschikt over de ISO 14001: 2004 certificatie, voldoet aan de internationale BRC Norm voor voedselveiligheid en tevens aan de criteria vermeld in de McDonald's normen voor Goede praktijken & vereisten voor Runderslachthuizen en uitbeenwerkplaatsen.

  4. DANIS

    België

    We zijn een familiaal bedrijf, toonaangevend in de agro-business. Onze activiteiten: SOJA - INNOVATIES Via innovatieve processen worden op vandaag verschillende grondstoffen, in hoofdzaak sojabonen, omgevormd tot dierspecifieke, maximaal verteerbare, eindproducten. VEEVOEDERS - VARKEN Varkenshouderij: - verkoop hoogwaardige voeders - verkoop slachtvarkens - aankoop genetica - diergeneeskundige bedrijfsbegeleiding - milieu en vergunningsadvies - mestafzet en verwerking - stallenbeheer en renovatie Rundveehouderij: - melkveevoeders - vleesveevoeders SLAGERSVARKEN Constante hoge vleeskwaliteit door integrale controle, selectie en kweek!

  5. BALTIC FOODS

    Frankrijk

    UAB BALTIC FOODS is een internationale groothandelaar in diepvriesvlees waarvan het hoofdkantoor in Vilnius in Litouwen is gevestigd.Sinds kort bezit BALTIC FOODS eveneens een filiaal in Bordeaux, in Frankrijk.Wij beschikken over een eigen diepvriesopslag in Vilnius.Wij zijn banden aangegaan met onze Europese partners (producenten, slachthuizen, handelsmaatschappijen, industrie) om onze klante vlees te leveren die aan hun verwachtingen voldoen, zowel qua prijs, qua kwaliteit als hygiëne. Wij verkopen hoofdzakelijk rundvlees, varkensvlees, kalkoensvlees, kalfsvlees en vlees van pluimvee als diepvriesproducten.Onze ervaring op de vleesmarkt en de nauwgezetheid van ons teams hebben ons in staat gesteld om langdurige relaties op te bouwen met onze partners.Wij verbeteren ieder jaar onze aanwezigheid in de Baltische landen maar ook in de rest van Europa en in Afrika. Wij beantwoorden al uw vragen over diepvriesproducten van vlees van pluimvee, rundvlees, varkensvlees, kalkoensvlees en kalfsvlees.

  6. BENS

    België

    Bij Bens produceren we versneden varkensvlees en varkenskarkassen. Ons bedrijf slacht tot 20.000 varkens en produceert 1000 ton vlees per week, en het telt zowel de lokale kwaliteitsslagers als grote internationale vleesbedrijven onder haar klanten. Ons uitgebreid en scherpgeprijsd gamma aan varkensvleesproducten kan zowel vers als bevroren geleverd worden. Bens werkt volgens en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Met een moderne geautomatiseerde productieplant, eigen koel- en diepvriesruimtes en efficiënt transport staan wij elke dag voor U paraat!

  7. VLEESBEDRIJF P WILS

    België

    Vleesbedrijf P. Wils is “de specialist” in het uitbenen van varkenskoppen en wordt erkend als een succesvolle uitsnijderij voor de aanlevering van vers of bevroren varkensvlees aan de vleesverwerkende industrie. Ongeveer 75% van de producten worden wereldwijd geëxporteerd. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt aan een specifieke snit, vetgehalte of speciale verpakking voldaan. De sterke automatisering van ons productieproces en in-line productie laat ons toe om een economisch én hoog kwalitatief product te leveren, en dit met respect voor de strengste hygiënische normen.

  8. WELLINK

    Nederland

    Wellink is een varkensvlees veredelingsbedrijf met een productie van 700.000kg product per week. De produkten die wij leveren, zijn maatwerk: letterlijk op uw wensen toegesneden. Beginnend bij bulk en eindigend bij tailor-made-produkten. Bovendien zijn wij ook in staat om u gegaarde en verkleinde produkten te leveren. Wij streven ernaar om u alle behandelingen, die de grondstoffen nog dienen te ondergaan, uit handen te nemen. Zo kunt u direct aan uw eindprodukt beginnen. De missie van Wellink is het leveren van 'mooie' betaalbare specifieke varkensvleesproducten. Wellink werkt onder de normeringen BRC en HACCP.

  1. BREYDEL

    België

    Breydel staat voor ham en spek, vervaardigd uit puur Belgisch varkensvlees van de hoogste kwaliteit. Artisanaal bereid met de fijnste kruiden en in een traditionele oven gebakken. Zo garanderen wij u de (h)eerlijke Breydelsmaak. De Breydel ovenham en ovenspek onderscheiden zich van alle andere omdat deze nog in een traditionele oven gebakken worden gedurende een aantal uur. Breydel streeft naar perfectie en heeft in september 2009 een A-label behaalt tijdens de BRC-audit. We stellen de kwaliteit van de producten elke dag opnieuw in vraag en leggen de lat telkens hoger. Breydel doet al het mogelijke om bij te dragen tot de gezondheid van de mens en de bescherming van het milieu. Het nemen van milieubeschermende maatregelen, bovenop de wettelijk verplichte bepalingen, behoort tot de bedrijfsmissie. 

  2. WESTVLEES

    België

    Westvlees staat voor varkensvlees van a tot z: van slachten en versnijden, over invriezen, verpakken en etiketteren tot het bereiden van panklare varkensvleesgerechten. Westvlees produceert al zijn varkensvleesproducten in eigen huis. Westvlees is sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees. Westvlees slacht 1, 2 miljoen varkens per jaar en verwerkt ze tot ruim 100.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 40 landen wereldwijd voornamelijk in de distributie, groothandel en aankoopcentrales maar ook in de kleinhandel, horeca en cateringsector. Westvlees biedt onverpakt, voorverpakt en diepbevroren varkensvlees.

  3. INTEXUR

    Spanje

    Vanaf zijn start in 1994, verwerkt het bedrijf INTEXUR Iberisch varkensvet, . In dezelfde geest blijven wij het beste van de Iberische varkens aan onze veeleisende klanten bieden. Producten: varkensreuzel, varkenskaantjes, vleesmeel, Iberische kotelet, Iberischs spek, Iberische speklapjes, enz.

  4. CAMPO & BADAJOZ

    Spanje

    De beste ham van Estremadura. Bedrijf uit de voedingsmiddelensector die gevestigd is in Estremadura en die gespecialiseerd is in de productie van de beste Iberische ham uit Estremadura. Uitzonderlijke kwaliteit. Scherpe prijzen. Verkoop van Iberische varkens, speenvarkens en export van levende dieren. Wij hebben ook de beschikking over productielijnen van olijfolie, wijn en mineraalwater.

  5. PORTALCONSA

    Spanje

    PORTALCONSA richt zich op streekproducten uit Galicië, zoals de traditionele chorizo en uienchorizo, hammetjes, spek, cacheira (varkenskop)..., zonder echter meer algemene producten te vergeten zoals tartaar, worst of criollo, maar uiteraard altijd met kwaliteitsvolle grondstoffen uit onze streek en de ambachtelijke knowhow van onze experts en een technologische infrastructuur die een ware troef vormt voor de uitmuntendheid van onze producten.

  6. TOP VIANDE

    Frankrijk

    Frans voedingsmiddelenbedrijf in vlees, bestemd voor HHR: herbergiers, hotel- en restauranthouders... Ons topproduct is de echte sparerib van uitstekende kwaliteit en zeer zorgvuldig geselecteerd, bestemd voor professionals uit de catering. Specialist in debiet in porties en vacuüm verpakt vlees en wild. Wij leveren koks personaliseerbaar werk op maat.

  7. CTO FOOD

    België

    C.T.O. Food is de specialist in gevogelte en vlees producten voor zowel industrie als foodservice. Rechtstreekse verdeling van de modernste bedrijven (slachthuizen en verwerkers) zorgen voor de beste kwaliteit in vlees van kip, kalkoen, soepkip, eend, gans, runds of varken. Voor standaardvlees kan u bij ons terecht maar vergeet niet achter ons bio en halal assortiment te vragen.

  8. B.G.M.C.

    België

    Al sinds het prille begin spitst BGMC zich toe op de valorisatie van rode organen, het verwerken van slachtafval en het uitbenen van varkenskoppen. Deze unieke combinatie van activiteiten maakt van BGMC een bijzondere speler in de vleesverwerkende sector. Dankzij deze doorgedreven specialisatie bieden ze hun klanten varkensvlees van de allerhoogste kwaliteit.

  9. SABBE GEBROEDERS

    België

    Wilt u een volledig karkas, een carré, minions, of liever uitgebeende en ontvette stukken? Spiering, buik, ribben, staarten, wangen, kettingmager, heup of haasjes? Geen probleem voor onze vakkundige uitbeenders. Omdat wij een gevalideerd autocontrolesysteem hebben, verwerken wij uw order in geen tijd. Want vlees is ons vak!

  10. COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS

    België

    Groep COVALIS is de grootste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België.  Groep COVALIS is dochteronderneming van 1) COVAVEE cvba, een coöperatieve vennootschap waarvan de aandelen in handen zijn van ongeveer 700 varkenshouders,  van 2) AIF cvba, de investeringsmaatschappij van Groep BOERENBOND, en van 3) Groep VIANGRO nv,  toonaangevend in de productie, de groothandel en de distributie van vers vlees en bereide maaltijden voor de retail en de foodservice.