DRADIN ET FILS - From Aluminum to your finished Castings

België

Factory icon Fabrikant/ Producent

DRADIN ET FILS
Web icon
10 Producten

België

Geverifieerd door europages

Lichte, sterke en corrosievaste aluminiumlegeringen dragen bij tot een duurzame maatschappij en economie. De uitstekende kwaliteiten verklaren het veelvuldige gebruik ervan voor gebruiks- en siervoorwerpen: Goede mechanische eigenschappen in verhouding tot het lage gewicht (geen brosse breuk, behoud van de weerstand ook bij zeer lage temperaturen...) Lichtheid (gewichtsvermindering, lage inertie…) Ruime vormgevings- en afwerkingsmogelijkheden (besparingen op vlak van vormgeving en vervaardiging) Natuurlijke corrosieweerstand Hoge thermische en elektrische geleidbaarheid Belangrijk reflecterend vermogen Gemakkelijk recycleerbaar

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

In die zin willen we onze klanten vanaf de ontwerpfase begeleiden en hun onze ervaring aanbieden m.b.t. de specifieke eisen die aan gietstukken gesteld worden. Samen optimaliseren we het ontwerp (wanddiktes, afrondingsstralen, lossingen...) voor een kwaliteitsvolle fabricage en de beste verhouding tussen resultaat en kostprijs. Dat is volgens ons wat het woord “partnerschap” inhoudt. Wij werken voor u alsof het voor onszelf was. Zo hebben we ontgoochelingen kunnen vermijden en zijn wij erin geslaagd om slecht begonnen projecten toch tot een goed einde te brengen.DRADIN werkt uw onderdelen perfect af: boren, tappen, afbramen, polijsten, anodiseren, monteren en verpakken (zie afwerking / oppervlaktebehandelingen). Een volledig geheel: NOVIFOR-cabineslot bestaande uit vier gegoten, getapte, geanodiseerde onderdelen, gemarkeerd met het gestampte het logo van de klant en in onze werkplaatsen geassembleerd.Een volledig geheel: NOVIFOR-cabineslot bestaande uit vier g...

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Onze familiale onderneming is al sinds meer dan 40 jaar actief. Ze bevindt zich in HOEI, nabij de grote verkeersassen en de luchthaven van Bierset. In het hart van Europa, nabij onze Belgische, Duitse, Franse en Nederlandse klanten (340 km van Parijs, 180 km van Rijsel, 85 km van Aken, 150 km van Keulen, 430 km van Hannover, 65 km van Maastricht en 150 km van Eindhoven). Ze staan in voor de seriefabricage en afwerking van drukloos gegoten onderdelen in aluminiumlegeringen in metalen coquilles (zwartekrachtgieten). We gieten onderdelen in anodiseerbare legeringen zoals AG3T en werken ze ook af.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Wij stellen een ruim gamma polijstafwerkingen voor met behulp van een uitgebreide reeks polijstmachines, buigzameasmachines, halfautomatische machines, trillende machines (triboafwerking), trommelpolijsten en chemisch polijsten.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Met onze volledige installatie kunnen we ook de eventuele voorbehandelingen aan zoals satineren of glanzen, kleuren en elektrolytisch bronzeren.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

We hebben een specifieke ervaring verworven in de spoorweg- en transportsector die ons in staat heeft gesteld om aan de specifieke eisen ter zake te voldoen: niet alleen onderdelen met een mechanische functie, zoals pantograafhouders, maar ook onderdelen waarvan het oppervlak een verzorgd uitzicht moet hebben, soms geanodiseerd, zoals de handgrepen van schuiframen, afvalbakken of toebehoren voor motoren (zie foto). Aangezien onze organisatie volgens het model van de norm IS0 9000 werkt, hebben onze werkprocedures, onze betrokkenheid en onze wil om constructieve oplossingen te vinden, de beoordelaars van een grote constructeur voor de wereldmarkt overtuigd. Ook de naspeurbaarheid per lot, met de hulp van ons computersysteem (ERP/CRM-software), is daarbij een grote troef.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Van oorsprong fabrikant van hang- en sluitwerk voor de bouwsector, zijn onze bedrijfscultuur en onze installaties voor het sierpolijsten en anodiseren (enige gieterij in België) specifiek gericht om aan de eisen van deze sector te beantwoorden: gaande van onderdelen waarvan het uitzicht belangrijk is tot corrosievaste onderdelen met mechanische functie: bijvoorbeeld voeten voor leuningen conform de norm. Aangezien onze organisatie volgens het model van de norm IS0 9000 werkt, zijn onze werkprocedures, onze betrokkenheid en onze wil om constructieve oplossingen te vinden, alsook om de naspeurbaarheid per lot te garanderen, aider**** aidés***** geholpen door ons computersysteem (ERP/CRM-software), de ingrediënten van onze totaaloplossing.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Wij hebben een specifieke ervaring verworven in de sector van de mechanische constructie die ons in staat stelt aan de specifieke eisen te beantwoorden: de functionele behoeften zullen een invloed hebben op de optimale vormgeving van het gietstuk, om de beste metallurgische kwaliteit te verkrijgen op die plaatsen die aan spanningen onderworpen worden of die nadien mechanisch bewerkt zullen worden… Soms zijn ook hermetische eigenschappen vereist. De dialoog met de klant speelt een belangrijke rol in het eindresultaat. Hoge eisen aan de afmetingen stellen kost veel. coutent - > coûtent Een goede kennis van de behoeften stelt ons in staat het meest geschikte onderdeel te definiëren om het maximum uit het gietstuk te halen, d.w.z. tegen de beste prijs en met de gewenste kwaliteit.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Wij hebben een specifieke ervaring verworven in de sector van de openbare verlichting, verkeersborden enz. die ons in staat stelt aan de specifieke eisen van deze sector te beantwoorden: het design van de ontwerper optimaal in de praktijk brengen d.m.v. een gietstuk, met een kwalitatief hoogstaande giethuid om esthetische redenen, en het gebruik van legeringen met goede corrosieweerstand. De dialoog met de klant, vanaf het ontwerp, is een belangrijk element van het uiteindelijke resultaat. Aangezien onze organisatie volgens het model van de norm IS0 9000 werkt, zijn onze werkprocedures, onze betrokkenheid en wil om constructieve oplossingen te vinden, alsook om de naspeurbaarheid per lot te garanderen, aider aidés geholpen door ons computersystemen (ERP/CRM-software), de ingrediënten van onze totaaloplossing.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Onze oorspronkelijke activiteiten als fabrikant van hang- en sluitwerk onderscheiden ons van de andere gieterijen door onze gewoonte om bijzonder veel aandacht te besteden aan het uitzicht van het oppervlak en onze beheersing van talrijke oppervlaktebehandelingstechnieken (polijsten, borstelen, anodiseren, kleuren... DRADIN is een van de zeldzame gieterijen die anodiseerbare legeringen giet, zoals de AG3T-legering die tot een betere corrosieweerstand leidt en een decoratieve anodisatie mogelijk maakt, in tegenstelling tot de AS2GT-legering die soms voor het gemak gekozen wordt, maar een grijsachtig uitzicht heeft. De dialoog met de klant speelt een belangrijke rol in het eindresultaat. Een goede kennis van de behoefte permets -> permet stelt ons in staat de klant te helpen bij het definiëren van het onderdeel dat het best geschikt is om rechtstreeks en met de nodige kwaliteit het maximum uit het gietprocédé te halen.

Een offerte aanvragen

Domain icon Fabrikant/ Producent

DRADIN ET FILS

Chaussée de Waremme, 162

4500 Huy - België

BTW-nummer
Contacteren