• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aluminiumgieterij

Resultaten voor

Aluminiumgieterij - Import export

 1. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn expert in de ontwikkeling en fabricage van gietonderdelen van aluminium. Onze Arens-pijpkoppeling kunnen op talrijke manieren worden ingezet en hebben nieuwe maatstaven ten aanzien van kwaliteit en ontwerp gezet. We produceren onze producten in overeenstemming met RoHS, met inachtneming van de Reach-voorschrift met gecertificeerd kwaliteitsmanagement in eigen productie in Iserlohn. Onze klanten zijn wereldleidende bedrijven uit verschillende sectoren. Graag ontwikkelen voor u ook oplossingen op maat en speciale oplossingen. Eenvoudige installatie in een handomdraai. De Arens pijpconnectoren kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en zonder lassen, bijvoorbeeld als machinale leuningen, op werkplatformen of in bussen en treinen als leunsystemen. Onze producten bieden ondersteuning. Alle onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige, DIN-gestandaardiseerde aluminiumlegeringen, die maximale stabiliteit en blijvende corrosiebestendigheid bieden met een laag eigen gewicht.

 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Duitsland

  Onze gieterij heeft een lange traditie, want die gaat terug naar de machinefabriek Schütz & Hertel, of kortweg Mafa Wurzen, opgericht in 1879.Dit werd 74 jaar later gevolgd door het bedrijf VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, dat in 1991 eigendom werd van Esterer AG en sindsdien opereert als "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH".Samen met het zusterbedrijf in Altötting, de Esterer Gießerei GmbH, werd de Wurzener gieterij in 2008 overgenomen door de holding Topol GmbH. Samen met de Esterer-gieterij Altötting is ons bedrijf tegenwoordig een van de toonaangevende systeemleveranciers in Europa.Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van geometrisch complexe en kernintensieve producten.Maar ook dubbelwandige gietstukken, die met kleine wanddiktes en grote componenten met een gewicht tot vier ton behoren tot onze sterke punten.Wij garanderen onze klanten de grootst mogelijke procesbetrouwbaarheid, ook bij veeleisende componenten.

 3. ALWA TECHNISCHE PRODUKTE FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, MODELL UND FORMBAU GMBH

  Duitsland

  Ons gepatenteerde ALWA MOLD D harssysteem is het snelst uithardende harssysteem ter wereld.Het is heel gemakkelijk te verwerken en hoeft niet opnieuw te worden gegloeid.Ons eenvoudig te gebruiken systeem heeft een houdbaarheid van slechts 20 minuten! Thermogieten kan direct na het ontvormen worden uitgevoerd.Alles van grote badkuipen tot kleine chocoladevormen kan worden gegoten van 1 kg tot 2.500 kg. De lichte voertuigfabrikant Aixam werkt al jaren met succes met ons systeem.Met onze innovatieve poreuze platen ALWA POR is er geen vervelend boren van vacuümgaten.Het vertoont een hoge stabiliteit, drukweerstand en een permanente temperatuurbestendigheid van meer dan 190 °C.ALWA POR is geschikt voor vacuüm dieptrekken en ~ gietprocessen, evenals voor beluchting voor aquaria, visvijvers en rioolwaterzuiveringsinstallaties, ventilatie van spuitgieten en blaasvormen, alle processen met hete lucht en stoom, vacuüm klemtechnologie, filtertoepassingen, luchtfilm glijtechnologie, gieterij, etc.

 4. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Duitsland

  Onze firma is opgericht in 1954. In de begintijd van het bedrijf werden fittingen van gegoten aluminium geproduceerd.Begin jaren tachtig werd zinkgietwerk in productie genomen.Even later werd de productie uitgebreid met aluminium spuitgieten.Even later, de productie in de omgeving Onze succesvolle bedrijfsontwikkeling wordt nog steeds gekenmerkt door een evenwichtige relatie tussen traditie en vooruitgang. van gegoten aluminium geëxpandeerd.Vandaag leveren we onze veeleisende klanten uit de industriële en medische technologie, de machinebouw, de auto-industrie, de bouw en de meubelindustrie in heel Europa met producten uit de domeinen spuitgietaluminium, spuitgietzink en spuitgietaluminium.Met onze kerncompetentie op het gebied van gegoten aluminium en zink en gegoten aluminium, krijgen onze klanten dagelijks ondersteuning bij de productie en levering van kant-en-klare gegoten componenten.

 5. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Van uw eerste idee tot de uiteindelijke productie, wij garanderen de hoogste efficiëntie en kwaliteit dankzij tientallen jaren ervaring op het gebied van gegoten aluminium. Met ons vakkundig advies begeleiden wij u van het ontwerp tot het meest voordelige gietstuk. Ons team kijkt uit naar uw offerte-aanvraag.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MMOTORS JSC

  Bulgarije

  MMOTORS is een Bulgaarse onderneming opgericht in 1961 onder de naam “Micromotors”, die producten vervaardigt in vijf branches: •Elektrische inductiemotoren; •Axiale ventilatoren; •Warmte terugwinnende ventilatiesystemen; •Aluminium gieterij; •Het vormen van kunststoffen. De elektrische inductiemotoren MA, MAL, MAT, MR en MRS series zijn ontworpen voor algemene doelen. Deze zijn zelf geventileerd, framematen 56mm, 63mm, 71mm, 80mm, 90mm, 100mm, 112mm en 132mm. De series worden als volgt beschreven: - MA series – driefasige inductiemotoren. - MAL series – driefasige hef- en hijs inductiemotoren. - MAT series – driefasige inductiemotoren met rem voor karren. - MR series – eenfasige inductiemotoren met bedrijfscondensator. - MRS series – eenfasige inductiemotoren met bedrijfs- en aanloopcondensatoren. BASISKENMERKEN: Stroomvoeding: -driefasig: 400/230 V – 50Hz. -eenfasig: 220-240V / 50Hz. Ontwerp voor een andere spanning of frequentie is mogelijk: -Beschermingsgraad: IP 54 / IP 55 -Isolatieklasse: “F” -Standaard vormen: B3, B5, B14, B3/B5 en B3/B14. BEDRIJFSOMSTANDIGHEDEN: De motoren zijn bestemd voor werking in een gematigd klimaat (Klasse “N”) bij temperaturen van -25°C tot + 40°C, maximumhoogte (boven het zeeniveau) 1000m en maximum relatieve vochtigheid 85%. Normen: IEC: 60034-5: 2007; 60034-1: 2010; 1143: 1985; 10881-85. De axiale ventilatoren zijn onderverdeeld in meerdere secties: •Elegant & Stijlvol •Standaard •Industrieel •Hoge temperatuur •Warmte terugwinnende ventilatiesystemen

 2. G.M.S.

  Italië

  Sinds 1985 produceert G.M.S. gegoten onderdelen van aluminium en warm gestempelde onderdelen van messing, volgens het project van de klant, ter verkrijging van gebruiksklare producten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van onderaannemers, voor machinale bewerking en oppervlaktebewerking, maar ook polijsten, zandstralen en galvaniserende behandelingen. Onze productie is zeer uitgebreid, zowel wat betreft het gieten van aluminium als het warm stempelen van messing.

 3. FONDERIE PENA

  Frankrijk

  FONDERIE PENA - Gieterij van staal, roestvrij staal, brons en aluminium. Bewerkingen en modellering. Controle van de metalen via spectrometer, ultrasonore trillingen, radiografie en beeldopnames. ISO, LLYOD'S, AD2000WO en PED certificatie. Sinds 1920 in Mérignac in het departement Gironde, staat Fonderie Péna aan de voorhoede van technologieën van de beroepen in de gieterij. Specialist in brons voor creatie, gieterij Péna heeft zich ontwikkeld en gemoderniseerd zijn productiehulpmiddelen om eveneens vandaag de dag staal, rvs en aluminium te smelten. Iedere dag gieten, draaien of frezen 50 professionals, met een grote precisie om ervoor te zorgen dat uw onderdelen perfect afgewerkt zijn. Van het gieten per stuk tot het gieten in serie, Gieterij Péna stelt de meest geavanceerde technische en menselijke middelen ter beschikking, om u werkzaamheden van grote kwaliteit te garanderen. Gieterij PENA, van ferrometaal tot non-ferro metaal, tot meer specifieke legeringen. Neem gerust contact met ons op.

 4. DRADIN ET FILS

  België

  DRADIN ET FILS is een aluminiumgieterij die gespecialiseerd is in het gieten in gietvormen van aluminiumlegeringen, met name met magnesium. Wij fabriceren met u uw onderdelen van aluminium. Ontwerp van onderdelen van aluminium, prototype-onderdeel van aluminium en oppervlaktebehandeling van onderdelen van aluminium. Polijsten van aluminium: wij bieden een groot aantal eindbewerkingen door middel van polijsten. Serie vanaf 50 stukken.

 5. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Nederland

  Aluminium Gieterij Oldenzaal is uw partner voor aluminiumgietwerk, vanaf het eerste ontwerp tot het eindproduct, inclusief bewerking, oppervlaktebehandeling en assemblage. Wij bieden de volgende diensten: zandgietwerk, core package gietwerk, coquillegietwerk, hogedrukgietwerk, gegoten artikelen met alle mogelijke afmetingen, unieke stukken of seriewerk. We werken nauw samen met onze klanten om hun een optimale oplossing te garanderen voor gietwerk. Onze IATF 16949 en ISO 9001 certificeringen zijn een kwaliteitsgarantie.

 1. LBI

  Frankrijk

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) is een gieterij die zich bezig houdt met centrifugaal gieten. Onze capaciteit qua afmetingen dekt een breed diameterbereik van 80 tot 5000 mm en tot 20 ton in door ons zelf samengestelde legeringen. Onze catalogus omvat koperhoudende legeringen, roestvrij staal, speciaal staal en aluminium. Wij vervaardigen en bewerken ronde onderdelen (ringen, buizen en bussen) door gebruik te maken van de centrifugaalgiettechnieken. Wij leveren de onderdelen onbewerkt of volledig bewerkt.

 2. FRIBER S.R.L.

  Italië

  Het doel van onze onderneming is om onze klantenkring tevreden te stellen door middel van een interne organisatie, die met behulp van ons machinepark in staat is iedere aluminium-, brons- en messingfusie te produceren met onbeperkte afmetingen en de klant door te sturen naar de meest geschikte productielijn qua kostenverhouding van apparatuur/productie.

 1. MODELLERIA FERRIERI SRL

  Italië

  Modelleria Ferrieri is gespecialiseerd in het gieten van metalen. Het is sinds 1970 actief in de sector, met drie verschillende productiegebieden: de modellerij, gieterij en mechanische werkplaats. Modelleria Ferrieri produceert mallen en modellen. Het hoofdkantoor heeft een oppervlakte van 2700 vierkante meter en beschikt over innovatieve uitrusting. In de modelbouwafdeling zijn zes vijfassige CNC-bewerkingscentra en een 3D-printer voor de productie van ABS-prototypes geïnstalleerd.

 2. CESTARO FONDERIE SPA

  Italië

  De onderneming werd in 1963 opgericht als een ambachtelijk familiebedrijf en is nu uitgegroeid tot één van de grootste Italiaanse gieterijen van gesmolten aluminium in zand. Het is tevens één van de belangrijkste van Europa Het telt 150 werknemers en kan bogen op een grote ervaring binnen de sector voor elektromechanica, warmtewisselaars en mechanische onderdelen. We zijn in staat elk detail te analyseren, installaties te ontwikkelen die aan alle vereisten voldoen en de klanten te adviseren bij het uitwerken van hun projecten.

 3. ENGEL GMBH

  Duitsland

 4. EISEN & METALL AHREND GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. POLMONT GMBH

  Duitsland

 6. GSL METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 7. NEUMANN OHG

  Duitsland

 8. SCHÖTT-DRUCKGUSS GMBH

  Duitsland

 1. 1. GUSS MAULBURG GMBH

  Duitsland

 2. METALLGIESSEREI WALTER WAGENER GMBH

  Duitsland

 3. OESTERLE GMBH

  Duitsland

 4. MIGUSS PETER MIES GMBH

  Duitsland

 5. GROHMANN ALUWORKS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. ALUGUSS AUE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. S. SCHÖSSWENDER-WERKE METALLGIESSEREI GES.M.B.H.

  Oostenrijk

 8. STOLFIG GROUP LEICHTMETALL GMBH

  Duitsland

 9. METALLGIESSEREI RALF MEWES GMBH

  Duitsland

 10. ALUTEC GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Aluminiumgieterij - Import export

Aantal resultaten

1.205 bedrijven