• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aluminiumgieterij

Resultaten voor

Aluminiumgieterij - Import export

 1. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn expert in de ontwikkeling en fabricage van gietonderdelen van aluminium. Onze Arens-pijpkoppeling kunnen op talrijke manieren worden ingezet en hebben nieuwe maatstaven ten aanzien van kwaliteit en ontwerp gezet. We produceren onze producten in overeenstemming met RoHS, met inachtneming van de Reach-voorschrift met gecertificeerd kwaliteitsmanagement in eigen productie in Iserlohn. Onze klanten zijn wereldleidende bedrijven uit verschillende sectoren. Graag ontwikkelen voor u ook oplossingen op maat en speciale oplossingen. Eenvoudige installatie in een handomdraai. De Arens pijpconnectoren kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en zonder lassen, bijvoorbeeld als machinale leuningen, op werkplatformen of in bussen en treinen als leunsystemen. Onze producten bieden ondersteuning. Alle onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige, DIN-gestandaardiseerde aluminiumlegeringen, die maximale stabiliteit en blijvende corrosiebestendigheid bieden met een laag eigen gewicht.

 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze gieterij heeft een lange traditie, want die gaat terug naar de machinefabriek Schütz & Hertel, of kortweg Mafa Wurzen, opgericht in 1879.Dit werd 74 jaar later gevolgd door het bedrijf VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, dat in 1991 eigendom werd van Esterer AG en sindsdien opereert als "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH".Samen met het zusterbedrijf in Altötting, de Esterer Gießerei GmbH, werd de Wurzener gieterij in 2008 overgenomen door de holding Topol GmbH. Samen met de Esterer-gieterij Altötting is ons bedrijf tegenwoordig een van de toonaangevende systeemleveranciers in Europa.Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van geometrisch complexe en kernintensieve producten.Maar ook dubbelwandige gietstukken, die met kleine wanddiktes en grote componenten met een gewicht tot vier ton behoren tot onze sterke punten.Wij garanderen onze klanten de grootst mogelijke procesbetrouwbaarheid, ook bij veeleisende componenten.

 3. MMOTORS JSC

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  MMOTORS is een Bulgaarse onderneming opgericht in 1961 onder de naam “Micromotors”, die producten vervaardigt in vijf branches: •Elektrische inductiemotoren; •Axiale ventilatoren; •Warmte terugwinnende ventilatiesystemen; •Aluminium gieterij; •Het vormen van kunststoffen. De elektrische inductiemotoren MA, MAL, MAT, MR en MRS series zijn ontworpen voor algemene doelen. Deze zijn zelf geventileerd, framematen 56mm, 63mm, 71mm, 80mm, 90mm, 100mm, 112mm en 132mm. De series worden als volgt beschreven: - MA series – driefasige inductiemotoren. - MAL series – driefasige hef- en hijs inductiemotoren. - MAT series – driefasige inductiemotoren met rem voor karren. - MR series – eenfasige inductiemotoren met bedrijfscondensator. - MRS series – eenfasige inductiemotoren met bedrijfs- en aanloopcondensatoren. BASISKENMERKEN: Stroomvoeding: -driefasig: 400/230 V – 50Hz. -eenfasig: 220-240V / 50Hz. Ontwerp voor een andere spanning of frequentie is mogelijk: -Beschermingsgraad: IP 54 / IP 55 -Isolatieklasse: “F” -Standaard vormen: B3, B5, B14, B3/B5 en B3/B14. BEDRIJFSOMSTANDIGHEDEN: De motoren zijn bestemd voor werking in een gematigd klimaat (Klasse “N”) bij temperaturen van -25°C tot + 40°C, maximumhoogte (boven het zeeniveau) 1000m en maximum relatieve vochtigheid 85%. Normen: IEC: 60034-5: 2007; 60034-1: 2010; 1143: 1985; 10881-85. De axiale ventilatoren zijn onderverdeeld in meerdere secties: •Elegant & Stijlvol •Standaard •Industrieel •Hoge temperatuur •Warmte terugwinnende ventilatiesystemen

 4. ALWA TECHNISCHE PRODUKTE FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, MODELL UND FORMBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons gepatenteerde ALWA MOLD D harssysteem is het snelst uithardende harssysteem ter wereld.Het is heel gemakkelijk te verwerken en hoeft niet opnieuw te worden gegloeid.Ons eenvoudig te gebruiken systeem heeft een houdbaarheid van slechts 20 minuten! Thermogieten kan direct na het ontvormen worden uitgevoerd.Alles van grote badkuipen tot kleine chocoladevormen kan worden gegoten van 1 kg tot 2.500 kg. De lichte voertuigfabrikant Aixam werkt al jaren met succes met ons systeem.Met onze innovatieve poreuze platen ALWA POR is er geen vervelend boren van vacuümgaten.Het vertoont een hoge stabiliteit, drukweerstand en een permanente temperatuurbestendigheid van meer dan 190 °C.ALWA POR is geschikt voor vacuüm dieptrekken en ~ gietprocessen, evenals voor beluchting voor aquaria, visvijvers en rioolwaterzuiveringsinstallaties, ventilatie van spuitgieten en blaasvormen, alle processen met hete lucht en stoom, vacuüm klemtechnologie, filtertoepassingen, luchtfilm glijtechnologie, gieterij, etc.

 5. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van uw eerste idee tot de uiteindelijke productie, wij garanderen de hoogste efficiëntie en kwaliteit dankzij tientallen jaren ervaring op het gebied van gegoten aluminium. Met ons vakkundig advies begeleiden wij u van het ontwerp tot het meest voordelige gietstuk. Ons team kijkt uit naar uw offerte-aanvraag.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze firma is opgericht in 1954. In de begintijd van het bedrijf werden fittingen van gegoten aluminium geproduceerd.Begin jaren tachtig werd zinkgietwerk in productie genomen.Even later werd de productie uitgebreid met aluminium spuitgieten.Even later, de productie in de omgeving Onze succesvolle bedrijfsontwikkeling wordt nog steeds gekenmerkt door een evenwichtige relatie tussen traditie en vooruitgang. van gegoten aluminium geëxpandeerd.Vandaag leveren we onze veeleisende klanten uit de industriële en medische technologie, de machinebouw, de auto-industrie, de bouw en de meubelindustrie in heel Europa met producten uit de domeinen spuitgietaluminium, spuitgietzink en spuitgietaluminium.Met onze kerncompetentie op het gebied van gegoten aluminium en zink en gegoten aluminium, krijgen onze klanten dagelijks ondersteuning bij de productie en levering van kant-en-klare gegoten componenten.

 2. G.M.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1985 produceert G.M.S. gegoten onderdelen van aluminium en warm gestempelde onderdelen van messing, volgens het project van de klant, ter verkrijging van gebruiksklare producten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van onderaannemers, voor machinale bewerking en oppervlaktebewerking, maar ook polijsten, zandstralen en galvaniserende behandelingen. Onze productie is zeer uitgebreid, zowel wat betreft het gieten van aluminium als het warm stempelen van messing.

 3. FONDERIE PENA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FONDERIE PENA - Gieterij van staal, roestvrij staal, brons en aluminium. Bewerkingen en modellering. Controle van de metalen via spectrometer, ultrasonore trillingen, radiografie en beeldopnames. ISO, LLYOD'S, AD2000WO en PED certificatie. Sinds 1920 in Mérignac in het departement Gironde, staat Fonderie Péna aan de voorhoede van technologieën van de beroepen in de gieterij. Specialist in brons voor creatie, gieterij Péna heeft zich ontwikkeld en gemoderniseerd zijn productiehulpmiddelen om eveneens vandaag de dag staal, rvs en aluminium te smelten. Iedere dag gieten, draaien of frezen 50 professionals, met een grote precisie om ervoor te zorgen dat uw onderdelen perfect afgewerkt zijn. Van het gieten per stuk tot het gieten in serie, Gieterij Péna stelt de meest geavanceerde technische en menselijke middelen ter beschikking, om u werkzaamheden van grote kwaliteit te garanderen. Gieterij PENA, van ferrometaal tot non-ferro metaal, tot meer specifieke legeringen. Neem gerust contact met ons op.

 4. DRADIN ET FILS

  België

  Verified by europages badge

  DRADIN ET FILS is een aluminiumgieterij die gespecialiseerd is in het gieten in gietvormen van aluminiumlegeringen, met name met magnesium. Wij fabriceren met u uw onderdelen van aluminium. Ontwerp van onderdelen van aluminium, prototype-onderdeel van aluminium en oppervlaktebehandeling van onderdelen van aluminium. Polijsten van aluminium: wij bieden een groot aantal eindbewerkingen door middel van polijsten. Serie vanaf 50 stukken.

 5. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Aluminium Gieterij Oldenzaal is uw partner voor aluminiumgietwerk, vanaf het eerste ontwerp tot het eindproduct, inclusief bewerking, oppervlaktebehandeling en assemblage. Wij bieden de volgende diensten: zandgietwerk, core package gietwerk, coquillegietwerk, hogedrukgietwerk, gegoten artikelen met alle mogelijke afmetingen, unieke stukken of seriewerk. We werken nauw samen met onze klanten om hun een optimale oplossing te garanderen voor gietwerk. Onze IATF 16949 en ISO 9001 certificeringen zijn een kwaliteitsgarantie.

 1. LBI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) is een gieterij die zich bezig houdt met centrifugaal gieten. Onze capaciteit qua afmetingen dekt een breed diameterbereik van 80 tot 5000 mm en tot 20 ton in door ons zelf samengestelde legeringen. Onze catalogus omvat koperhoudende legeringen, roestvrij staal, speciaal staal en aluminium. Wij vervaardigen en bewerken ronde onderdelen (ringen, buizen en bussen) door gebruik te maken van de centrifugaalgiettechnieken. Wij leveren de onderdelen onbewerkt of volledig bewerkt.

 2. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italië

  Verified by europages badge

  FPT Die Casting Tapparo, met meer dan 50 jaar ervaring in de sector, voert contractgietwerk uit met aluminiumlegeringen, zamak en speciale anticorrosieve legeringen. Het bedrijf, dat rechtstreeks wordt geleid door de eigenaars, die in direct contact staan met de productieafdeling, is er in de loop der jaren in geslaagd om zowel het kwalitatieve aspect van haar producten als het dimensionale aspect van haar werknemers te verbeteren en implementeren

 1. S. SCHÖSSWENDER-WERKE METALLGIESSEREI GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S. SCHÖSSWENDER-WERKE METALLGIESSEREI GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Litschau, Oostenrijk.

 2. MIGUSS PETER MIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIGUSS PETER MIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Heiligenhaus, Duitsland.

 3. GSL METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GSL METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. GROHMANN ALUWORKS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GROHMANN ALUWORKS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Bisingen, Duitsland.

 5. ALUTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 6. ALUGUSS AUE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUGUSS AUE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Aue, Duitsland.

 7. OESTERLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OESTERLE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Röthenbach, Duitsland.

 8. SCHÖTT-DRUCKGUSS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHÖTT-DRUCKGUSS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Menden, Duitsland.

 1. EISEN & METALL AHREND GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EISEN & METALL AHREND GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Brandenburg An Der Havel, Duitsland.

 2. 1. GUSS MAULBURG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 1. GUSS MAULBURG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Maulburg, Duitsland.

 3. METALLGIESSEREI WALTER WAGENER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLGIESSEREI WALTER WAGENER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Lennestadt, Duitsland.

 4. METALLGIESSEREI RALF MEWES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLGIESSEREI RALF MEWES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 5. ENGEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENGEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Neuenrade, Duitsland.

 6. FONDERIA FASSI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FONDERIA FASSI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumgieterijen, precisiegietwerk, gieterijen spuitgietwerk, aluminiumlegeringen, spuitgietwerk aluminium, en spuitgietwerk zink aluminium. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 7. PAUL UND HELMUT VITZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAUL UND HELMUT VITZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 8. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumgieterij, Aluminium en -legeringen, aluminiumgieterijen, precisiegietwerk, Aluminiumgieterij, aluminium gieting, Aluminium en -legeringen, mechanisch precisiewerk, en smelting van aluminium. Het is gevestigd in Poggibonsi, Italië.

 9. ANTRIEB WEBER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTRIEB WEBER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Walldorf, Duitsland.

 10. KRAUSE GUSSPRODUKTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAUSE GUSSPRODUKTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Hof, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Aluminiumgieterij - Import export

Aantal resultaten

1.142 Bedrijven