ERO JOINT .TANALS - belt fastening solutions

Frankrijk

Factory icon Fabrikant/ Producent

ERO JOINT .TANALS
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Frankrijk

Geverifieerd door europages

VOORDELEN Voordelen zijn een snelle en eenvoudige installatie en montage. Met het mechanische bevestigingssysteem ERO Joint® HP optimaliseert u uw productiestilstand door de reparatietijd te verkorten. De mechanische sterkte en levensduur zijn hoger dan bij andere mechanische bevestigingssystemen. Mechanische weerstand en rek zijn gelijkwaardig aan gelaste banden. SPANGEREEDSCHAP VOOR ERO JOINT® HP Alternatieven Spiraalnaden Het mechanische spiraalnaadsysteem is ook zeer eenvoudig te monteren als ERO Joint® HP, maar de mechanische weerstand is slecht. Stiftverbinding Het mechanische pin-voegsysteem is moeilijker te monteren dan ERO Joint® HP. De mechanische weerstand is ook minder dan ERO Joint® HP.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Naast het leveren van een hoge kwaliteit en technologie in aandrijfoplossingen, biedt Gates u ook expertise op het gebied van synchrone aandrijfsystemen. De Poly Chain® GT Carbon™ is de nieuwe polyurethaan synchrone riem van Gates, vervaardigd met gepatenteerde koolstof trekkoord en biedt een hoog koppel en lage snelheid aandrijvingen. Ingenieurs van de materiaalontwikkelingsafdeling van Gates zijn pioniers op het gebied van koolstofvezeltrekkoord met hoge weerstand tegen vermoeiing, verwerkt in een nieuwe polyurethaan compoundriem. De Poly Chain® GT Carbon™ is de krachtigste synchrone riem in de transmissiewereld en biedt een onderhoudsvrije, energiebesparende en milieuvriendelijke werking. Het is een briljant alternatief voor rolketting- en tandwielaandrijvingen.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Exclusieve Poorten en Tanalen De enige aandrijfriem met mechanische montage Het mechanische bevestigingssysteem ERO Joint® - ontwikkeld door Tanals - biedt verschillende mogelijkheden om riemen op locatie te monteren zonder dat poelies of assen gedemonteerd hoeven te worden en om de overbrenging los te maken. ERO Joint® en ERO joint® Ultimate zijn voor en met Gates ontwikkeld door Tanals. Ze bieden een uniek oplossingssysteem voor eenvoudige en snelle reparatie van krachtoverbrengingen. De snijvormen van de verbindingsvingers zijn ontworpen voor maximale treksterkte en vermoeiingsweerstand van het Poly Chain® GT Carbon™ materiaal. De kracht van Gates gecombineerd met de knowhow van Tanals. Poly Chain® GT Carbon™ uitstekende mechanische prestaties in combinatie met ERO Joint® zorgen voor de enige bestaande transmissieband met mechanische assemblage. De enige bestaande drijfriem met mechanische assemblage, een unieke oplossing op de markt. Geschikt voor alle HTD-installaties.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

De voordelen zijn een snelle en eenvoudige installatie en montage. Met deze nieuwe oplossing voor mechanische bevestiging bespaart u tijd en optimaliseert u uw productiestilstand door de reparatietijd te verkorten. De aanbevolen minimale diameter voor riemschijven is 50 mm. Het mechanische verbindingssysteem ERO Joint® WT is compatibel met schrapers voor transportbanden. Mechanische bevestigingssystemen ERO Joint® WT zijn duurzame oplossingen. De ERO Joint® WT lasvorm kan worden aangepast om de mechanische weerstand te verhogen. ERO Joint® WT is de enige oplossing van mechanische riembevestigingen in brede tandriemen. De ERO Joint® WT brede tandriemen worden in onze productie met behulp van een gepatenteerd proces gesplitst en voorzien van de gewenste lengte.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 12 producten Deutsch Bekijk de 12 producten Български Bekijk de 12 producten Čeština Bekijk de 12 producten Dansk Bekijk de 12 producten Español Bekijk de 12 producten Suomi Bekijk de 12 producten Français Bekijk de 12 producten Eλληνική Bekijk de 12 producten Magyar Bekijk de 12 producten Italiano Bekijk de 12 producten Lietuvių Bekijk de 12 producten Norsk Bekijk de 12 producten Polski Bekijk de 12 producten Português Bekijk de 12 producten Română Bekijk de 12 producten Svenska Bekijk de 12 producten Slovenščina Bekijk de 12 producten Türkçe Bekijk de 12 producten

De Elzassische firma Tanals revolutioneert de methode voor de productie van een demonteerbare mechanische verbinding voor tandriemen van polyurethaan en transportbanden. ERO Joint® gebruikt door de onderhoudsdienst of op duurzame wijze maakt het mogelijk uw riemen zeer snel te vervangen. Dit soort verbinding is geschikt voor alle soorten tandriemen met een pas van 8mm of meer. Onze onderzoek- en ontwikkelingsafdeling beschikt over alle nodige berekenings- en; testapparatuur om de afmetingen van uw aandrijvingen te ontwerpen.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Comparison ERO Joint HP & Pin joint

Comparison ERO Joint HP & Pin joint

ERO Joint® belts ・ 20 feb 2020

Discover the comparison ERO Joint® HP & Pin Joint in video : https://www.ero-joint.com/en/comparison-ero-jointr-hp-pin-joint

Documenten

Comparison ERO Joint® HP & pin joint

Domain icon Fabrikant/ Producent

ERO JOINT .TANALS

5, Place des Alliés

68290 Masevaux - Frankrijk

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

 • Intern transport - systemen en materialen
 • Transportbanden
 • Pinscharnier
 • ronde riemen
 • V-snaar
 • vlakke riemen
 • katrollen
 • Poly chain stelsel
 • Mechanische tandriemsluiting
 • mechanische montages