• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • intern transport - systemen en materialen

Resultaten voor

Intern transport - systemen en materialen - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 2. TRAPO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRAPO GmbH, gevestigd in Gescher-Hochmoor in Westfalen, is een partner voor industriële automatisering. De kerncompetenties omvatten conceptie en engineering over de hele wereld, productie en inbedrijfstelling, evenals service na verkoop voor machines en installaties in productie en intralogistiek. In verschillende branches worden TRAPO-oplossingen gebruikt bij het picken, verpakken, (de-) palletiseren, verpakken, opslaan en in sorteer- en distributietechnologie. De doelstelling: Om te voldoen aan de wereldwijd toenemende vraag naar automatisering van alle productieprocessen. De claim: Oplossingen aandragen om de diverse productieprocessen te automatiseren voordat de noodzaak zich voordoet. Klanten over de hele wereld profiteren van de ervaring en knowhow van meer dan 60 jaar. Met de modernste technologie zet TRAPO GmbH wereldwijd nieuwe maatstaven voor soepele overgangen in de productie en de intralogistiek. Onderzoek en ontwikkeling hebben altijd een centrale rol gespeeld in ons intern technisch centrum. TRAPO GmbH ontwikkelt samen met zijn klanten optimale oplossingen en test alle functies onder reële omstandigheden in het technisch centrum van TRAPO.

 3. MINITEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Precisie en perfectie: Dit belichaamt MiniTec GmbH. Wat begon in 1986 met miniatuur lineaire geleidingen is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende full serviceprovider met ongeveer 360 werknemers in negen fabrieken en meer dan 60 partners en servicecentra wereldwijd. Het uitgebreide productportfolio omvat hoogwaardige aluminium profielen, hoogwaardige transportbandtechnologie, zoals bijv: transportbanden, nauwkeurige lineaire geleidingen, profielsystemen, brandbestrijdingstechnologie en ergonomische werkstationsystemen. Op het gebied van automatiseringstechniek en speciale machinebouw biedt MiniTec talrijke oplossingen. Van testsystemen voor lektesten en wervelstroomtests tot efficiënte transportsystemen zoals transportbanden, rollenbanen, spiraaltransporteurs of tandriembladen naar assemblagetechnologieoplossingen voor One Piece Flow-, materiaalverwerkings- en kanban-systemen, MiniTec biedt tal van opties voor het optimaliseren en automatiseren van uw assemblagelijn of bestaande productieprocessen.

 4. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bouw van speciale machines - alle oplossingen worden door ons geboden, van ontwikkeling, constructie, productie en automatisering tot en met de eindmontage. Ons motto: "Was sich keiner traut – wird von Henke gebaut! " (Henke bouwt alles waar anderen zich niet aan wagen) Een kleine greep uit ons aanbod: Constructie, bouw van: rolbanen, inrichtingen, transportinrichtingen, manipulatoren, kantelinrichtingen, draai-inrichtingen, transportbanden, kettingbanden, rollenbanen (rollentransport), heavy duty rollenbanen.

 5. DAMBACH LAGERSYSTEME GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  DAMBACH Lagersysteme is een gevestigde leverancier van opslag- en transporttechnische systemen. Met meer dan 45 jaar ervaring geeft DAMBACH vorm aan de toekomst van geautomatiseerde opslagsystemen. Onze uitgebreide productportefeuille bestaat uit magazijnkranen, pallet-shuttlesystemen, elektrische vloertransportbanden, lastopnamemiddelen, besturingssystemen en automatiseringsoplossingen. DAMBACH combineert hoogwaardige transport- en opslagtechniek voor grote en kleine ladingdragers tot efficiënte systemen. Algemene aannemers en systeemintegratoren over de hele wereld profiteren van onze duurzame opslagsystemen - MADE IN GERMANY.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WIRA ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WIRA ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AViTEQ biedt sinds 1939 hoogwaardige en betrouwbare oplossingen van triltransport- en procestechniek aan voor uiteenlopende industrietakken en verleent wereldwijd service.

 3. MEVATEC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MEVA is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van onder andere afvalcontainers, opslag en materiaal voor goederenhantering en stedelijke voorzieningen. Ons productassortiment omvat meer specifieke afvalbakken voor binnen of buiten, regenwatertanks, containers voor gevaarlijk afval, containers voor medisch afval, hefplatforms, pallettrucks, plastic of houten pallets evenals banken, tafels en drinkfonteinen voor gemeentes. Ons bedrijf werd opgericht in 1898 en wij zijn trots op onze lange geschiedenis, uitgebreide kennis en ervaring. Wij kiezen voor een individuele aanpak voor elk klant om er zeker van te zijn dat wij aan hun specifieke behoeften voldoen en om samen de beste oplossing te vinden. Wij bieden producten op maat naargelang de vraag van de klant. Daarnaast hebben wij de meeste van onze producten op voorraad voor een snelle levering. Sinds de oprichting, streeft MEVA altijd dezelfde waarden na: vertrouwen en betrouwbaarheid. Wij willen duurzame en succesvolle samenwerkingen met onze klanten opbouwen. Onze kracht schuilt in onze capaciteit om zich aan te passen aan de eisen van een constant veranderende markt. Ons doel is het ontwerpen van aantrekkelijke producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit en ontwerp. Wij bieden tevens aan onze producten verbonden diensten, van montage tot transport. Neem gerust contact met ons op een neem een kijkje op onze website voor meer informatie! Wij bieden u met veel plezier het nodige advies.

 4. TANALS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TANALS, de specialist in riemen en transportbanden sinds 1936, is een fabrikant in de Elzas die technische oplossingen aanbeveelt en ontwikkelt, die altijd zijn gericht op prestatieverbetering door te steunen op beroemde partners, zoals GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Tanals heeft onlangs tevens octrooien aangevraagd op het vervaardigingsprocedé voor de realisering van een demonteerbare mechanische verbinding voor polyurethaan tandriemen en transportbanden, ERO JOINT®. Onze service Onderzoek en Ontwikkeling heeft de beschikking over alle berekenings- en testmiddelen om uw transmissies te herwaarderen of producten te ontwikkelen die aan uw toepassing zijn aangepast. Ons structuur, onze middelen en onze organisatie stelt ons in staat u te helpen in het geval van een urgentie. (Prijs en termijnen per telefoon).Ons team van monteurs staat tot uw beschikking om de montage van de drijfriemen en banden op uw site te verzekeren. Uitvoering van in-house designproducten voor specifieke toepassingen.

 5. ERO JOINT .TANALS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De Elzassische firma Tanals revolutioneert de methode voor de productie van een demonteerbare mechanische verbinding voor tandriemen van polyurethaan en transportbanden. ERO Joint® gebruikt door de onderhoudsdienst of op duurzame wijze maakt het mogelijk uw riemen zeer snel te vervangen. Dit soort verbinding is geschikt voor alle soorten tandriemen met een pas van 8mm of meer. Onze onderzoek- en ontwikkelingsafdeling beschikt over alle nodige berekenings- en; testapparatuur om de afmetingen van uw aandrijvingen te ontwerpen.

 1. STATEC BINDER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  STATEC BINDER is een gewilde specialist als het gaat om flexibele oplossingen voor het verpakken en palletiseren van stortgoederen.. Het bedrijf, gevestigd in Gleisdorf in Stiermarken, heeft al meer dan 1.200 met succes geïnstalleerde systemen over de hele wereld.STATEC BINDER ontwikkelt en produceert alle machines in zijn eigen ISO 9001-gecertificeerde werkplaats.Met 40 jaar ervaring is STATEC BINDER de technologieleider in hoogwaardige open mondzakverpakking en staat het voor absolute betrouwbaarheid, innovatie en precisie.Klantgericht productaanbod van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om kunststofkorrels, diervoeding, rijst, granen, suiker of kunstmest: het uitgebreide assortiment biedt klantgerichte oplossingen van de hoogste kwaliteit voor alle branches.Klantenservice als sleutel tot succes De knowhow van STATEC BINDER combineert 40 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie met meer dan 1.200 geïnstalleerde machines wereldwijd.

 2. RBL - REI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RBL-REI is de wereldspecialist in handlingmachines voor vaste bulkgoederen. De onderneming biedt machines voor de opslag, het laden en lossen, het doseren, wegen en mengen en heeft ook een afdeling die zich toespitst op het graven van tunnels. De machines kunnen alle soorten goederen aan, als ze maar vast en droog zijn: vb. granulaat, grind, kunstmest, cement, klinkers steenkool, kalk, graangewassen, biomassa, zwavel, kalk, aarde.

 1. ITISYSTEMS S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Itisystem is al 20 jaar gespecialiseerd in volledige doseersystemen, speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften van verschillende sectoren. Het bedrijf ontwikkelt hightech functionele systemen. De onderneming beschikt over de deskundigheid, de innovatie en het professionalisme om nauwkeurige fabriekstechnieken te leveren op het gebied van het behandelen, wegen, mengen, doseren van poeders, korrels en vloeistoffen, en het scheiden van metalen. De doseerlijnen van de onderneming zijn inmiddels gekend en worden met succes gebruikt in Italië en in het buitenland.

 2. WIRE BELT COMPANY OSTERLOH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wire Belt is de wereldwijd toonaangevende producent van openmazige transportbanden en transportsystemen van roestvast staal.

 3. COLOMBO PIETRO DI ALBERTO COLOMBO & C. SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COLOMBO PIETRO DI ALBERTO COLOMBO & C. SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tapijten voor heftoestellen, en transportbanden voor mechanische en voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Oggiono, Italië.

 4. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbanden, Transportkettingen, Kettingen, Compensatoren, Transportbanden, Transportkettingen, schroeftransportbanden, Kettingen, en Compensatoren. Het is gevestigd in Traiskirchen, Oostenrijk.

 5. SCHEUCH COMPONENTS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHEUCH COMPONENTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroeftransportbanden, en Transportschroef. Het is gevestigd in Aurolzmünster, Oostenrijk.

 6. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laad- en losinstallaties, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, roltafels, pallettransporteurs, Draagrollen, gelede hefplatforms, luchtvaartplatformen, en Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 7. NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren emmertransporteurs, elevatoren, en transporteurs, transportinstallaties. Het is gevestigd in Hambühren, Duitsland.

 8. RUEZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUEZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren magnetische afscheiders, en transportinrichting voor spaan. Het is gevestigd in Bad Schussenried, Duitsland.

 1. WILTSCHE FÖRDERSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILTSCHE FÖRDERSYSTEME GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is gevestigd in Soest, Duitsland.

 2. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Plastic verpakkingen, Intern transport - systemen en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, spanner voor bandijzer, automatische wikkelmachine, en bandijzer. Het is gevestigd in Goldkronach, Duitsland.

 3. MBM INNOVATIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MBM INNOVATIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 4. SCHRAGE GMBH ANLAGENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHRAGE GMBH ANLAGENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is gevestigd in Sande, Duitsland.

 5. TECNORULLI S.R.L. CON SOCIO UNICO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECNORULLI S.R.L. CON SOCIO UNICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - systemen en materialen, rollen voor mechanische goederentransporteurs, rol, Intern transport - systemen en materialen, rolbanen, schokken dempende rollen, rollentransportbanden voor mechanische goederentransporteurs, losse rollen, en rollen voor transportapparaten. Het is gevestigd in San Giovanni Lupatoto, Italië.

 6. RATEC GMBH RATIONALISIERUNGSTECHNIK & VERFAHRENSTECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RATEC GMBH RATIONALISIERUNGSTECHNIK & VERFAHRENSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtzuivering, container-vulinstallaties voor stortmaterialen, en filterinstallaties. Het is gevestigd in St. Veit, Oostenrijk.

 7. TRANSTEC FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSTEC FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is gevestigd in Homburg, Duitsland.

 8. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROSTONE HERMELER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Haltern Am See, Duitsland.

 9. USED-INDUSTRY.COM POWERED BY SGR-PRODUCTS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf USED-INDUSTRY.COM POWERED BY SGR-PRODUCTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële complexen, hangar, Metaalbewerking, Robottoepassingen, gerobotiseerd laswerk, lasinstallaties, en gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Rehweiler, Duitsland.

 10. BBM EHRHARDT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BBM EHRHARDT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is gevestigd in Beckum, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Intern transport - systemen en materialen - Import export

Aantal resultaten

1.618 Bedrijven