• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • intern transport - systemen en materialen

Resultaten voor

Intern transport - systemen en materialen - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

  Website Open In New icon
 2. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bouw van speciale machines - alle oplossingen worden door ons geboden, van ontwikkeling, constructie, productie en automatisering tot en met de eindmontage. Ons motto: "Was sich keiner traut – wird von Henke gebaut! " (Henke bouwt alles waar anderen zich niet aan wagen) Een kleine greep uit ons aanbod: Constructie, bouw van: rolbanen, inrichtingen, transportinrichtingen, manipulatoren, kantelinrichtingen, draai-inrichtingen, transportbanden, kettingbanden, rollenbanen (rollentransport), heavy duty rollenbanen.

  Website Open In New icon
 3. METZEN INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  METZEN Industries is uw topleverancier voor het oplossen van complexe problemen in industriële installaties en machinebouw. Wij leveren resultaten - van analyse tot implementatie. Als leverancier van volledige diensten, zorgen onze teams van professionele en ervaren senior ingenieurs voor uw projecten in alle fasen. Zo garanderen wij de voortdurende verbetering van de prestaties van uw installatie. Zodat het efficiënter, duurzamer en milieuvriendelijker wordt.Wij onderscheiden ons door onze interdisciplinaire knowhow, de bekwaamheid van onze ervaren vakmensen, ons systematisch kwaliteitsbeheer en onze betrouwbare en tijdige dienstverlening. Dit betekent dat wij u op maat gemaakte componenten en diensten kunnen aanbieden in de installatie- en machinebouw op het gebied van milieutechniek, materiaalbehandeling, grijpertechniek en een breed scala van industrieën. Onze manier van werken maakt ons tot voorkeurspartner van de industrie - Wanneer het erop aankomt

  Website Open In New icon
 4. MINITEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Precisie en perfectie: Dit belichaamt MiniTec GmbH. Wat begon in 1986 met miniatuur lineaire geleidingen is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende full serviceprovider met ongeveer 360 werknemers in negen fabrieken en meer dan 60 partners en servicecentra wereldwijd. Het uitgebreide productportfolio omvat hoogwaardige aluminium profielen, hoogwaardige transportbandtechnologie, zoals bijv: transportbanden, nauwkeurige lineaire geleidingen, profielsystemen, brandbestrijdingstechnologie en ergonomische werkstationsystemen. Op het gebied van automatiseringstechniek en speciale machinebouw biedt MiniTec talrijke oplossingen. Van testsystemen voor lektesten en wervelstroomtests tot efficiënte transportsystemen zoals transportbanden, rollenbanen, spiraaltransporteurs of tandriembladen naar assemblagetechnologieoplossingen voor One Piece Flow-, materiaalverwerkings- en kanban-systemen, MiniTec biedt tal van opties voor het optimaliseren en automatiseren van uw assemblagelijn of bestaande productieprocessen.

  Website Open In New icon
 5. LEANTECHNIK AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze tandwielkasten met tandheugel bieden talloze toepassingen: Ze kunnen overal worden gebruikt waar beweging efficiënt moet worden geïmplementeerd.Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit! Al meer dan 25 jaar ontwikkelt LEANTECHNIK krachtige tandheugel-hef-tandwielkasten voor automatiseringstechniek in Oberhausen.Naast de productie en verkoop van tandheugelelementen met tandheugel en tandheugel in de productseries Lifgo® en lean SL®, ontwerpt en produceert het bedrijf halfafgewerkte en gebruiksklare systemen onder de productnaam leantranspo®.In elke denkbare branche, waar precieze en synchrone positioneringstaken moeten worden opgelost, worden de producten gebruikt: Of het nu gaat om verkeerskunde, in de installatie van fabrieken en machines of in de voedings- en chemische industrie.Vanwege de verscheidenheid aan mogelijke combinaties van lifgo® en lean SL®, vinden we ook een op maat gemaakte oplossing voor uw individuele toepassing.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EZSO, LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Onze onderneming richt zich op de levering van uitrusting voor het buigen boorspiralen. Met onze uitrusting kan men schroeven van elke staalsoort buigen, elke dikte van het werkstuk, de hoogte van de rand en elke stap van het draaien zonder dat de matrix van de machine gewijzigd moet worden. De machine bezit een CNC-besturing, dus als men een schroef met afwijkende geometrie wil maken, hoeft men alleen de parameters van de machine te wijzigen. Dit is erg praktisch en versnelt aanzienlijk te productie. Wij produceren elk schroefproduct aan de hand van uw eisen. We beschikken over een ontwikkelingsafdeling, moderne apparatuur en vele jaren ervaring in de productie van boren. Anders dan andere fabrikanten kennen wij geen beperkingen ten aanzien van geometrie. Onze producten voldoen aan al uw wensen, hebben een hoge kwaliteit en zijn dankzij lage laboratoriumkosten en productie in Rusland goedkoper dan vergelijkbare producten.

  Website Open In New icon
 2. DAMBACH LAGERSYSTEME GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  DAMBACH Lagersysteme is een gevestigde leverancier van opslag- en transporttechnische systemen. Met meer dan 45 jaar ervaring geeft DAMBACH vorm aan de toekomst van geautomatiseerde opslagsystemen. Onze uitgebreide productportefeuille bestaat uit magazijnkranen, pallet-shuttlesystemen, elektrische vloertransportbanden, lastopnamemiddelen, besturingssystemen en automatiseringsoplossingen. DAMBACH combineert hoogwaardige transport- en opslagtechniek voor grote en kleine ladingdragers tot efficiënte systemen. Algemene aannemers en systeemintegratoren over de hele wereld profiteren van onze duurzame opslagsystemen - MADE IN GERMANY.

  Website Open In New icon
 3. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De naam zegt het al: sinds 1985 staat de AFT Groep voor automatisering en materiaalbehandelingstechnologie - transporteren, opslaan en terugvinden, palletiseren, orderverzamelen, heffen, dalen, kantelen en positioneren. Wij zien dit echter als veel meer dan alleen fysieke processen. Bij AFT Group spreekt u met iemand die net zo geïnteresseerd is in de ontwikkeling van uw succes als u, of het nu gaat om een oplossing voor intralogistiek, de automobielindustrie of de gezondheidszorg. Onze oplossingen zijn afgestemd op uw specifieke eisen en zijn ontwikkeld om uw bedrijfsprocessen te verbeteren, uw prestaties te verhogen en uw inkomsten te optimaliseren. Tenslotte kan ons succes alleen worden afgemeten aan dat van u.De AFT Group is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en de assemblage van op maat gemaakte transportbanden, transport- en automatiseringstechnologieën voor de intralogistiek, de automobielindustrie en de gezondheidszorg. Waar deze oplossingen gevraagd worden, maakt voor ons en onze klanten geen verschil, dankzij verschillende nationale (Schopfheim, Bautzen en Bergen) en internationale locaties (China, de VS, het VK, Polen en Mexico); wij zijn altijd snel ter plaatse en staan dus dicht bij de klant. Ongeveer 300 toegewijde werknemers werken in Duitsland, China, de VS, het VK, Polen en Mexico. Hun missie: wereldwijd nieuwe fabrieken of uitbreidingen van bestaande fabrieken plannen, verkopen en bouwen - en zich daarbij telkens te richten op de individuele behoeften van de klant.

  Website Open In New icon
 4. WIRA ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AViTEQ biedt sinds 1939 hoogwaardige en betrouwbare oplossingen van triltransport- en procestechniek aan voor uiteenlopende industrietakken en verleent wereldwijd service.

  Website Open In New icon
 1. TRAPO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRAPO GmbH, gevestigd in Gescher-Hochmoor in Westfalen, is een partner voor industriële automatisering.De kerncompetenties omvatten conceptie en engineering over de hele wereld, productie en inbedrijfstelling, evenals service na verkoop voor machines en installaties in productie en intralogistiek. In verschillende branches worden TRAPO-oplossingen gebruikt bij het picken, verpakken, (de-) palletiseren, verpakken, opslaan en in sorteer- en distributietechnologie. De doelstelling: Om te voldoen aan de wereldwijd toenemende vraag naar automatisering van alle productieprocessen. De claim: Oplossingen aandragen om de diverse productieprocessen te automatiseren voordat de noodzaak zich voordoet. Klanten over de hele wereld profiteren van de ervaring en knowhow van meer dan 60 jaar. Met de modernste technologie zet TRAPO GmbH wereldwijd nieuwe maatstaven voor soepele overgangen in de productie en de intralogistiek. Onderzoek en ontwikkeling hebben altijd een centrale rol gespeeld in ons intern technisch centrum. TRAPO GmbH ontwikkelt samen met zijn klanten optimale oplossingen en test alle functies onder reële omstandigheden in het technisch centrum van TRAPO.

  Website Open In New icon
 2. TANALS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TANALS, de specialist in riemen en transportbanden sinds 1936, is een fabrikant in de Elzas die technische oplossingen aanbeveelt en ontwikkelt, die altijd zijn gericht op prestatieverbetering door te steunen op beroemde partners, zoals GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Tanals heeft onlangs tevens octrooien aangevraagd op het vervaardigingsprocedé voor de realisering van een demonteerbare mechanische verbinding voor polyurethaan tandriemen en transportbanden, ERO JOINT®. Onze service Onderzoek en Ontwikkeling heeft de beschikking over alle berekenings- en testmiddelen om uw transmissies te herwaarderen of producten te ontwikkelen die aan uw toepassing zijn aangepast. Ons structuur, onze middelen en onze organisatie stelt ons in staat u te helpen in het geval van een urgentie. (Prijs en termijnen per telefoon).Ons team van monteurs staat tot uw beschikking om de montage van de drijfriemen en banden op uw site te verzekeren. Uitvoering van in-house designproducten voor specifieke toepassingen.

  Website Open In New icon
 3. ERO JOINT .TANALS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De Elzassische firma Tanals revolutioneert de methode voor de productie van een demonteerbare mechanische verbinding voor tandriemen van polyurethaan en transportbanden. ERO Joint® gebruikt door de onderhoudsdienst of op duurzame wijze maakt het mogelijk uw riemen zeer snel te vervangen. Dit soort verbinding is geschikt voor alle soorten tandriemen met een pas van 8mm of meer. Onze onderzoek- en ontwikkelingsafdeling beschikt over alle nodige berekenings- en; testapparatuur om de afmetingen van uw aandrijvingen te ontwerpen.

  Website Open In New icon
 4. STATEC BINDER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  STATEC BINDER is een gewilde specialist als het gaat om flexibele oplossingen voor het verpakken en palletiseren van stortgoederen.. Het bedrijf, gevestigd in Gleisdorf in Stiermarken, heeft al meer dan 1.200 met succes geïnstalleerde systemen over de hele wereld.STATEC BINDER ontwikkelt en produceert alle machines in zijn eigen ISO 9001-gecertificeerde werkplaats.Met 40 jaar ervaring is STATEC BINDER de technologieleider in hoogwaardige open mondzakverpakking en staat het voor absolute betrouwbaarheid, innovatie en precisie.Klantgericht productaanbod van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om kunststofkorrels, diervoeding, rijst, granen, suiker of kunstmest: het uitgebreide assortiment biedt klantgerichte oplossingen van de hoogste kwaliteit voor alle branches.Klantenservice als sleutel tot succes De knowhow van STATEC BINDER combineert 40 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie met meer dan 1.200 geïnstalleerde machines wereldwijd.

  Website Open In New icon
 5. RBL - REI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RBL-REI is de wereldspecialist in handlingmachines voor vaste bulkgoederen. De onderneming biedt machines voor de opslag, het laden en lossen, het doseren, wegen en mengen en heeft ook een afdeling die zich toespitst op het graven van tunnels. De machines kunnen alle soorten goederen aan, als ze maar vast en droog zijn: vb. granulaat, grind, kunstmest, cement, klinkers steenkool, kalk, graangewassen, biomassa, zwavel, kalk, aarde.

  Website Open In New icon
 6. WIRE BELT COMPANY OSTERLOH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wire Belt is de wereldwijd toonaangevende producent van openmazige transportbanden en transportsystemen van roestvast staal.

  Website Open In New icon
 7. ITISYSTEMS S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Itisystem is al 20 jaar gespecialiseerd in volledige doseersystemen, speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften van verschillende sectoren. Het bedrijf ontwikkelt hightech functionele systemen. De onderneming beschikt over de deskundigheid, de innovatie en het professionalisme om nauwkeurige fabriekstechnieken te leveren op het gebied van het behandelen, wegen, mengen, doseren van poeders, korrels en vloeistoffen, en het scheiden van metalen. De doseerlijnen van de onderneming zijn inmiddels gekend en worden met succes gebruikt in Italië en in het buitenland.

  Website Open In New icon
 8. MECA SERVICES SARL

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 9. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 10. NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 2. RUEZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. BERGER-KARIN FÖRDERANLAGEN & STAHLBAU BEKA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. WILTSCHE FÖRDERSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. TECNORULLI S.R.L. CON SOCIO UNICO

  Italië

  Verified by europages badge
 6. COLOMBO PIETRO DI ALBERTO COLOMBO & C. SNC

  Italië

  Verified by europages badge
 7. SCHRAGE GMBH ANLAGENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. BBM EHRHARDT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. RATEC GMBH RATIONALISIERUNGSTECHNIK & VERFAHRENSTECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 10. LOGUNION GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
Filters

Resultaten voor

Intern transport - systemen en materialen - Import export

Aantal resultaten

1.764 bedrijven