EURO PIZZA PRODUCTS - YOUR PARTNER FOR PREMIUM QUALITY PIZZA DOUGH! Verified by Europages badge

EURO PIZZA PRODUCTS

Als producent en expert voorzien wij sinds 1993 een zeer uiteenlopende markt van kwalitatief hoogwaardig pizzadeeg, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Als trotse producent en leverancier van onze eigen keten – New York Pizza (150+ restaurants) – begrijpen wij precies wat de perfect pizza maakt. Daardoor hebben wij de kennis en expertise in huis om dé partner te zijn voor zowel kleine als grote spelers in de wereldwiijde pizzamarkt. Onze klanten zijn grote pizza-ketens (van Europa tot het Midden-Oosten), groothandels, cateraars, attractie- en familieparken, one-stop pizza-shops, vliegvelden en nog veel meer. Al onze ingrediënten zijn 100% natuurlijk, GMO vrij en bevatten geen transvetten of kunstmatige toevoegingen. Van de miljoenen kilo’s deeg die jaarlijks onze fabriek verlaten, voldoet elke deegbal aan dezelfde strenge eisen. Wij zijn dan ook al jaren in het bezit van het BRC-certificaat (BRC A+) voor voedselveiligheid. Naast de uitmuntende kwaliteit, onderscheidt Euro Pizza Products zich door: - Consistentie in smaak en kwaliteit van elke pizza - Tijd-management: Een houdbaarheid van minimaal 6 maanden na productie - Expertise en ervaring door onze keten New York Pizza - Concurrerende prijzen - Ondersteuning op het gebied van marketing en sales - Beperking van waste en kostenreductie - Private label op basis van uw eigen receptuur UW PARTNER VOOR PREMIUM KWALITEIT PIZZADEEG!

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Verified by Europages badge

Onze onovertroffen Piazzola Pizza saus wordt gemaakt van verse tomaten uit de Algarve in Portugal. De saus is al vol van smaak, maar kan daarnaast uitstekend dienen als basis-saus voor uw eigen receptuur.

Nederland

Verified by Europages badge

Naast het pizzadeeg kunt u bij ons ook terecht voor 100% Mozzarella kaas wat perfect te gebruiken is als topping voor op de pizza. Naast 100% Mozzarella kaas hebben wij ook de Tripple Cheese mix in ons assortiment. Deze Piazzola Pizza kazen zijn exclusief getest voor ‘the perfect pizza’. De Mozzarella variant bestaat voor 100% uit koe-mozzarella en smelt snel door zijn romige structuur. De Triple Cheese variant is vol van smaak, door een mix van mozzarella, rode cheddar en Goudse kaas. Voor de echte kaasliefhebber.

Nederland

Verified by Europages badge

Naast de andere producten die wij verkopen, bieden wij ook een aantal pizza toppings aan. Deze toppings zijn speciaal voor de pizza industrie ontwikkeld en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze toppings zijn voor gegaard waardoor voedselveiligheid is verzekerd. De toppings kunnen naast ‘pizza topping’ ook gebruikt worden als topping voor onder andere bereiding van salades, broodjes en pasta’s. De pizza toppings die wij aanbieden zijn de volgende: -Piazzola Chicken Fajita -Piazzola Garlic Chicken -Piazzola Halal Pepperoni -Piazzola Schouderham -Piazzola Chicken Shoarma, en; -Piazzola Halal Spicey Beef

Nederland

Verified by Europages badge

Wij bieden naast vriesdeeg waar wij gespecialiseerd in zijn ook kant en klare bodems aan. Deze kant en klare bodems kunnen een makkelijk alternatief zijn als het uitslaan/rollen of pletten van het normale deeg te veel tijd in beslag neemt wegens drukte. Wij bieden twee soorten pizza bodems aan: handgeslagen bodems en gestanste bodems. •Handgeslagen bodems: Dit zijn bodems die met de hand zijn uitgeslagen in Italie en hebben hierdoor een authentieke uitstraling. Deze bodems zijn verkrijgbaar met saus en zonder saus. •Gestanste bodems: Dit zijn voorgebakken bodems, artisanaal en deep-pan. Het zijn machinaal gestanste bodems, ideaal voor de drukke ondernemer.

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50
 • Verkopers
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1993
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent
Website