EURO PIZZA PRODUCTS - YOUR PARTNER FOR PREMIUM QUALITY PIZZA DOUGH!

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

EURO PIZZA PRODUCTS
Web icon
Contacteren

Nederland

De perfecte pizza begint met de juiste bodem. De basis hiervoor is ons uitstekende deeg dat is geproduceerd volgens een authentiek recept. Al ons bevroren deeg is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen transvetten. Naast de uitmuntende kwaliteit, onderscheidt ons pizzadeeg zich door: •Consistentie in smaak en kwaliteit van elke pizza •Tijd-management: Een houdbaarheid van minimaal 6 maanden na productie •Weinig of geen waste •Kunnen produceren onder private label op basis van uw voorkeuren •Transparante kost-calculaties •Eenvoudig in bereiding en tijdbesparend Er kan met onze deegbollen veel meer dan alleen een pizza gemaakt worden, het is namelijk ook mogelijk om een hamburgerbroodje, een focaccia, een donerbroodje en meer! Wij zijn als Euro Pizza Products erg flexibel, deze flexibiliteit maakt het mogelijk om het productieproces geheel op uw wensen aan te laten sluiten en zo het perfecte deeg voor u te produceren onder 'private label'.

Nederland

Onze onovertroffen Piazzola Pizza saus wordt gemaakt van verse tomaten uit de Algarve in Portugal. De saus is al vol van smaak, maar kan daarnaast uitstekend dienen als basis-saus voor uw eigen receptuur.

Nederland

Naast het pizzadeeg kunt u bij ons ook terecht voor 100% Mozzarella kaas wat perfect te gebruiken is als topping voor op de pizza. Naast 100% Mozzarella kaas hebben wij ook de Tripple Cheese mix in ons assortiment. Deze Piazzola Pizza kazen zijn exclusief getest voor ‘the perfect pizza’. De Mozzarella variant bestaat voor 100% uit koe-mozzarella en smelt snel door zijn romige structuur. De Triple Cheese variant is vol van smaak, door een mix van mozzarella, rode cheddar en Goudse kaas. Voor de echte kaasliefhebber.

Nederland

Naast de andere producten die wij verkopen, bieden wij ook een aantal pizza toppings aan. Deze toppings zijn speciaal voor de pizza industrie ontwikkeld en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze toppings zijn voor gegaard waardoor voedselveiligheid is verzekerd. De toppings kunnen naast ‘pizza topping’ ook gebruikt worden als topping voor onder andere bereiding van salades, broodjes en pasta’s. De pizza toppings die wij aanbieden zijn de volgende: -Piazzola Chicken Fajita -Piazzola Garlic Chicken -Piazzola Halal Pepperoni -Piazzola Schouderham -Piazzola Chicken Shoarma, en; -Piazzola Halal Spicey Beef

Nederland

Wij bieden naast vriesdeeg waar wij gespecialiseerd in zijn ook kant en klare bodems aan. Deze kant en klare bodems kunnen een makkelijk alternatief zijn als het uitslaan/rollen of pletten van het normale deeg te veel tijd in beslag neemt wegens drukte. Wij bieden twee soorten pizza bodems aan: handgeslagen bodems en gestanste bodems. •Handgeslagen bodems: Dit zijn bodems die met de hand zijn uitgeslagen in Italie en hebben hierdoor een authentieke uitstraling. Deze bodems zijn verkrijgbaar met saus en zonder saus. •Gestanste bodems: Dit zijn voorgebakken bodems, artisanaal en deep-pan. Het zijn machinaal gestanste bodems, ideaal voor de drukke ondernemer.