EUROPEBLOCK - Steel moulds for stackable concrete lego blocks

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

EUROPEBLOCK

EuropeBlock levert stalen mallen voor de productie van stapelbare betonblokken. De betonblokmallen zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Dankzij de noppen aan de bovenzijde van de blokken, kunnen deze eenvoudig op elkaar worden gestapeld. Omdat er bij het stapelen van de blokken geen fundering of cement nodig is, zijn onder andere keerwanden of opslagboxen snel en gemakkelijk te bouwen en te verplaatsen. Bekijk de website voor een overzicht van alle afmetingen en modellen met bijbehorende prijzen. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via het online aanvraagformulier. Het is mogelijk om de mallen zelf af te halen of het transport door ons te laten verzorgen. Europeblock levert ook deelwanden, waarmee het mogelijk is om in één gieting meerdere varianten blokken te produceren. De tussenschotten zijn zonder hulpmiddelen in de mal te plaatsen en eenvoudig uitneembaar. Ook voor een stenenklem of hijsjuk bent u bij EuropeBlock aan het juiste adres. We leveren alles om uw eigen blokkenproductie te starten.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Wilt u de muren van uw opslagbox graag mooi afwerken? Verberg de noppen van de bovenste laag blokken dan met betonblokken in de vorm van een dak. Met deze mal produceert u perfect passende puntige blokken die passen op de blokken die u met de mal 150x60x60 maakt. Deze mal heeft aan de onderkant namelijk ook 10 gaten, zodat deze perfect passen op de reguliere blokken. Over het dakmodel Naast een mooie afwerking van uw muren, heeft het dakmodel ook nog een praktische functie: bij een opslagbox met spits afgewerkte tussenmuren, zorgen de muren ervoor dat grondstoffen en materialen netjes de opslagbox in glijden en niet met elkaar worden vermengd. Daarnaast blijft er geen zand op de bovenste blokken liggen. Heeft u interesse in de mal 150x60x60/90 ? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nederland

De stenenklem is een mechanische klem met een reikwijdte van 40 tot 80 centimeter die u gebruikt voor het verplaatsen en stapelen van betonblokken. De stenenklem is geschikt voor bijna alle betonblokken die u met de mallen van Europeblock produceert (m.u.v. van dakmodellen). De klem is eenvoudig te bevestigen aan een kraan of ander hijsmiddel. Nadat u de klem met de haak heeft bevestigd, is deze direct te gebruiken. Heeft u geen kraan tot uw beschikking, maar wel een palletwagen? Gebruik de stenenklem dan in combinatie met de hijsjuk. Hoe te gebruiken? In deze instructievideo ontdekt u hoe onze mechanische stenenklem precies werkt.

Nederland

Om bij het hijsen van het betonblok beschadigingen aan het blok te voorkomen, zijn er rubbers aan de binnenkant van de stenenklem geplaatst. Deze rubbers klemmen en schuren tegen het beton, waardoor er uiteindelijk slijtage optreedt. Het is mogelijk extra rubbers te bestellen zodat uw blokken, na veelvuldig gebruik van de klem, onbeschadigd blijven. Een set rubbers bestaat uit 8 stuks.

Nederland

De hijsjuk is een handig hulpmiddel bij het bevestigen van de stenenklem aan uw palletwagen. Met behulp van dit product stapelt u, zonder kraan, snel en eenvoudig de door u geproduceerde betonblokken. Schuif de hijsjuk op de lepels van de palletwagen en bevestig deze op een veilige manier. Gebruik eventueel een extra veiligheidsketting om verschuiving van de hijsjuk te voorkomen. Wanneer de hijsjuk goed is bevestigd, hangt u de klem er met de daarvoor bestemde haak aan vast. Hoe te gebruiken? Zie de instructievideo van de hijsjuk voordat u aan de slag gaat met dit product.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10
 • Verkopers
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2010
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Detailhandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Banken

 • ABN AMRO

Afleverzones

Leveringsvoorwaarden (incoterms)

Verantwoordelijkheid
 • Koper
 • Gedeeld
 • Verkoper

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Betonindustrie - machines en fabricagematerialen
 • Mallen voor de productie van betonblokken
 • Zelf betonblok maken
 • Stapelbare betonblokken produceren
 • Mallen voor betonblokken
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!