• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • betonindustrie - machines en fabricagematerialen

Resultaten voor

Betonindustrie - machines en fabricagematerialen - Import export

 1. ALE73

  Frankrijk

  Met 30 jaar ervaring is ALE73 de specialist binnen het ontwerp, de fabricage, de montage en het verplaatsen van machines voor de betonindustrie in meer dan 30 landen (Europa, Oost-Europa, Maghreb, Centraal-Afrika, ..). Onze hoofdactiviteit bestaat uit het overplaatsen van oude fabrieken en de hermontage ter plaatse in Frankrijk maar tevens en bovenal in het buitenland. Daarnaast werken wij in de verkoop van bouwmateriaal en fabrieken (beton, steengroeven, wegen, ....). Onze klanten zijn: 1) Producenten van betonproducten (bouwblokken, blokken, randen en tegels). 2) Klanten die een fabriek of een machine willen overplaatsen. Wij voeren om te beginnen een complete analyse van de behoeften van de klant uit op basis van alle lokale en industriële parameters om een logistiek en de materiaalkeuze (nieuw of tweedehands) te bepalen.Wij kiezen het geschikte materiaal voor u en verzorgen de volledige verplaatsing ervan. Wij beschikken over alle nodige kennis en mogelijkheden om deze diensten te leveren, te weten: - Automatisering, - Civiele techniek, - Mechanica (inclusief mechanische trilling), - Hydraulica, ... Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op!

 2. C-METAL

  België

  Binnen het aanbod standaardproducten, ontwerpt en vervaardigt C-Metal in zijn gieterij reserveonderdelen van uiterst slijtbestendig gietijzer voor standaard betonmixers van alle merken. Deze onderdelen omvatten schroefbladen voor mengmachines, armen voor mengmachines, schraaparmen, dassen voor mengmachines, bekledingen en talrijke andere componenten voor excentriek bewegende mengmachines, mengmachines met één of twee horizontale assen en grindwassers.

 3. BETONMEC FRANCE

  Frankrijk

 4. EUROPEBLOCK

  Nederland

  EuropeBlock levert stalen mallen voor de productie van stapelbare betonblokken. De betonblokmallen zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Dankzij de noppen aan de bovenzijde van de blokken, kunnen deze eenvoudig op elkaar worden gestapeld. Omdat er bij het stapelen van de blokken geen fundering of cement nodig is, zijn onder andere keerwanden of opslagboxen snel en gemakkelijk te bouwen en te verplaatsen. Bekijk de website voor een overzicht van alle afmetingen en modellen met bijbehorende prijzen. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via het online aanvraagformulier. Het is mogelijk om de mallen zelf af te halen of het transport door ons te laten verzorgen. Europeblock levert ook deelwanden, waarmee het mogelijk is om in één gieting meerdere varianten blokken te produceren. De tussenschotten zijn zonder hulpmiddelen in de mal te plaatsen en eenvoudig uitneembaar. Ook voor een stenenklem of hijsjuk bent u bij EuropeBlock aan het juiste adres. We leveren alles om uw eigen blokkenproductie te starten.

 5. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Badische Bautechnik GmbH werd in 1968 in Offenburg opgericht en heeft sinds 1984 zijn hoofdvestiging in Willstätt. De firma heeft sindsdien als producent en handelaar van onderdelen, accessoires en slijtageonderdelen voor betonpompen en mengtrommels in de branche een reputatie opgebouwd. Tot onze klanten tellen vakhandelaren voor bouwmachines, bouwondernemingen, betonfabrieken, leveranciers van uitrustingen voor bouwmachines, tunnelbouw- en andere slijtage-intensieve industrieën. Wij leveren onafhankelijk van de fabrikant voor gerenommeerde bouwmachinefabricaten originele en toeleveringsonderdelen voor de productie van beton en voor het vervoer van beton. We onderhouden vele jaren zakelijke relaties in Europa, in het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Door de succesvolle samenwerking met klanten, producenten en leveranciers beschikt ons team over een uitstekende kennis van de markt. Dit wordt nog aangevuld door een hoge mate aan technische competentie en flexibiliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CONSENSOR

  Nederland

  De ConSensor 2.0 betonsterktesensor berekent op twee manieren de druksterkte van uithardend beton; met de gewogen rijpheid methode en met de geleidbaarheid methode. De meetgegevens (temperatuur en geleidbaarheid) worden via GPRS doorgestuurd naar Internet. Alle projecten en metingen worden aangemaakt en gevolgd via consensor.eu op PC, tablet of smartphone. Belangrijke alerts worden verstuurd als SMS. De ConSensor 2.0 geeft - door de combinatie van 2 meetmethoden, gewogen rijpheid en geleidbaarheid - de gebruiker meer zekerheid. Daarnaast is het mogelijk om de ConSensor 2.0 te gebruiken voor speciale toepassingen, zoals het volgen van de verharding gedurende de eerste uren of het constateren van mogelijke afwijkingen van het betonmengsel, als er meetverschillen zijn tussen de sterkte volgens de gewogen rijpheid en volgens de geleidbaarheid.

 2. GEERT VIAENE

  België

  Gevelrenovatie Geert Viaene bvba, gevestigd in Roeselare, is de specialist bij uitstek voor gevel- beton- & vloerrenovatie. We zijn reeds 30 jaar actief in het herstellen en renoveren van bouwwerken. Wie kiest voor de verfraaiing van zijn gebouw kiest voor kwaliteit en degelijkheid. Wij werken enkel met de beste materialen en zijn steeds op zoek naar de modernste technieken in renovatie. Onze teams hebben zich dankzij talrijke referenties bekwaamd in volgende renovatiewerken: Gevelrenovatie Betonrenovatie Vloerrenovatie Ontmossen Ontruiming van gebouwen Vochtbehandeling

 3. METALFAC VAN HOUTS

  België

  Metalfac Van Houts werd opgericht in de jaren '60 en was in het begin hoofdzakelijk actief op de lokale Belgische markt van betonstaalproducten. Later werden ook eigen productie- en verwerkingslijnen in gebruik genomen en begin jaren '80 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in het Industriepark Doornpark te Beveren. De productieafdeling omvat zowel draadtrek- en kartelmachines als knipmachines. Een geautomatiseerde knipmachine helpt ons om de stijgende vraag naar maatproducten te volgen. In de loop der jaren zijn onze activiteiten systematisch uitgebreid naar een aantal exportmarkten: van Latijns Amerika over Afrika, tot landen in de Pacific. Via de nabijgelegen zeehavens en in nauwe samenwerking met onze logistieke partners daar, verzorgen wij uw aanlevering zowel FOB als C&F. Deze groei heeft Metalfac te danken aan de kwaliteitsvolle producten en de specifiek klantgerichte aanpak. Door een uitgebreid netwerk van producenten en importeurs en een flexibele eigen productie zorgt Metalfac voor een tijdige levering van de gewenste producten en diensten, tegen de allerbeste voorwaarden."

 4. DAMMAN-CROES

  België

  Creus Service & Technics is dé betrouwbare partner voor het onderhouden, herstellen of verhuizen van uw machines. Bij plotse stilstanden wordt er direct gereageerd. Langdurige montages worden degelijk ingepland. Wij doen zowel volledige montages, renovaties als kleinere herstellingswerken. Voor het vervangen van slijtageonderdelen, revisies of het uitvoeren van kalibraties of het op punt stellen van uw centrale kunt u bij ons terecht. Wat doen we ? - Montages, verplaatsen van betoncentrales of onderdelen ervan - Onderhoud, herstel en revisie van alle onderdelen van mengcentrales - Slijtplaten mengers, bunkers, transportsystemen - Revisie mengers, huismerken: Eurostar, BHS, Sicoma, Simem, … - Service en kalibratie van weegsystemen - Industriële laswerken - Pneumatische en hydraulische installaties - Waterpompen, waterdosering - Toebehoren cementsilo’s filters, vlinderkleppen, beluchting, over/onderdruk ventiel, niveaumeting, siloweging, knijpventielen ...

 5. DBS-BEKISTING

  België

  DBS-bekisting is reeds meer dan 20 jaar een gedreven speler op de markt voor verhuur en verkoop van betonbekistingen. DBS-bekisting staat in voor de verkoop en verhuur van PASCHAL bekisting op de Belgische markt. In het ruime huurpark vindt u verschillende bekistingsystemen met elk hun eigen toepassing: Logo-wandbekisting, Raster-universele bekisting, TDR-rondbekisting en kolombekistingen. Daarnaast vervolledigen schoorbokken voor eenzijdige toepassingen en klimsystemen voor hogere betonconstructies het gamma.

 1. SCHEPENS

  België

  Schepens is sinds 1960 een naam met faam in de nationale en internationale betonindustrie en is gespecialiseerd in de aanmaak en distributie van ontkistingsmiddelen. De moderne productie-installatie zorgt voor klantgerichte maatproducten en constante kwaliteit. Als beschermingsmiddelen voor de betonsector produceert Schepens o.a. curings, hydrofoberingsmiddelen en anti-graffiti producten. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid gamma kleurpigmenten, zowel in poedervorm als vloeibaar en decoratieve betontechnieken. Begin jaren 90 werd de ontwikkeling en productie van betonadditieven opgestart. Alle producten voldoen aan de eisen en verplichtingen van het Benor-label en de CE-norm.

 2. PEETERS BART

  België

  De firma Peeters Bart is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van betonpompwerken. U kan bij ons terecht voor de huur van betonpompen en betonmixers. Wij beschikken over een ultra modern wagenpark dat bediend wordt door ervaren machinisten. Voor elke bouwwerf bieden wij de geschikte oplossing : ver, hoog, moeilijk te bereiken, ... enz. Ons machinepark telt 6 betonpompen : van citypomp tot 42 m. Meer informatie over de verschillende betonpompen vindt u op de pagina betonpompen. Ook voor het vervoer van beton kan u op ons beroep doen. U kan bij ons betonmixers van 11 m³ huren met ervaren chauffeurs.

 1. DISCRI SPRL

  België

  DISCRI SPRL: Mobiele oplossingen voor vermalen, zeven en vermengen van zand, aarde en inert materiaal. Mobiele silo's en minicentrales voor beton of kalk voor gestabiliseerd of schraal beton. Breekemmers, zeefemmers en emmers voor cementmengers, emmers voor big bag met automatische afkoppeling. Stratenveegmachines. De mengbeker Discri voor beton of kalkaarde is de meest krachtige en meest resistente beker op de markt.

 2. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  Semix is één van de grootste producenten en leveranciers van betoncentrales en mengers. We produceren onze producten in onze eigen fabriek met een oppervlak van 23.300 m2 met technologische installaties, goed georganiseerde en ervaren technici en managers.We produceren; twee-assige mengers en mengers met enkele as, planeetmengers, mobiele betonmolens, vaste betoncentrales, compacte betonmolens, RCC / Zelfrijdende betonmolens en beton recycling installaties.

 3. GALLETTI IBÉRICA SL

  Spanje

  Betonmengers, prefab mortel, keramiek en biomassa. Planeetmengers, OMG, twee-assige menger SICOMA, buis en continuproductie. Leverancier van: Beton: machines en installaties voor het maken van beton, betonmengers, betonmortel, biomassamortel, prefab mortel, OMG, cement.

 4. BOVIN BETON & NATUURSTEEN

  België

  Marmer, graniet & natuursteen - Baden - Betontegels - Blauwe hardsteen - Brievenbussen - Dallen-Gevelbekleding - Grafmonumenten - Grafzerken - Graniet - Haarden - Kasseien - Keukens - Levering - Maatwerk - Marmer - Schouwen - Steenhouwer - Steenkappers - Tegels - Trappen - natuursteen - sierschouwen.

 5. BETONCENTRALE VAN DEN BRAEMBUSSCHE

  België

  BOUWMATERIALEN -Van ruwbouw materialen tot afwerkingsmaterialen. BETONCENTRALES EEKLO BRUGGE -Aanmaak en levering van stortbeton en aanverwante producten en diensten. SHOP -Verkoop van machines en gereedschappen voor bouw, renovatie, tuin, ...

 6. MOBILMAT NV

  België

  Mobilmat is producent en verdeler van produkten voor het klein onderhoud van asfalt- en betonwegen en heeft als hoofddoel om alle gemeentelijke diensten en onderhoudsaannemers op een vakkundige en prijsbewuste manier bij te staan in het onderhoud van de wegen.

 7. BOUWMATERIALEN GERMAIN VINCKIER

  België

  Uw partner voor al uw bouwmaterialen, van fundering tot afwerking.

 8. BOUWMATERIALEN & BETONCENTRALE BLOMME

  België

  Vervaardiging van stortklare beton.

 1. BETONPROFIEL

  België

  Vervaardiging van artikelen van beton voor de bouw.

 2. ECHO PRECAST ENGINEERING

  België

  Ontwikkeling en realisatie van toepassingen en machines voor voorgespannen betondelen.

 3. ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS

  Turkije

 4. ZLATOUST PLANT OF CONCRETE-MIXING EQUIPMENT

  Rusland

 5. OPT MAKINE

  Turkije

 6. STORETECH ALJAZIRAH METAL

  Turkije

 7. ARTRA LIGHTWEIGHT CONCRETE TECHNOLOGIES

  Turkije

 8. STROYMEHANIKA

  Rusland

 9. CARFEL - ABÍLIO CARLOS PINTO FELGUEIRAS, LDA.

  Portugal

 10. VIBKON MAKINE SANAYI VE TIC.A.S.

  Turkije