• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • betonindustrie - machines en fabricagematerialen

Resultaten voor

Betonindustrie - machines en fabricagematerialen - Import export

 1. ALE73

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met 30 jaar ervaring is ALE73 de specialist binnen het ontwerp, de fabricage, de montage en het verplaatsen van machines voor de betonindustrie in meer dan 30 landen (Europa, Oost-Europa, Maghreb, Centraal-Afrika, ..). Onze hoofdactiviteit bestaat uit het overplaatsen van oude fabrieken en de hermontage ter plaatse in Frankrijk maar tevens en bovenal in het buitenland. Daarnaast werken wij in de verkoop van bouwmateriaal en fabrieken (beton, steengroeven, wegen, ....). Onze klanten zijn: 1) Producenten van betonproducten (bouwblokken, blokken, randen en tegels). 2) Klanten die een fabriek of een machine willen overplaatsen. Wij voeren om te beginnen een complete analyse van de behoeften van de klant uit op basis van alle lokale en industriële parameters om een logistiek en de materiaalkeuze (nieuw of tweedehands) te bepalen.Wij kiezen het geschikte materiaal voor u en verzorgen de volledige verplaatsing ervan. Wij beschikken over alle nodige kennis en mogelijkheden om deze diensten te leveren, te weten: - Automatisering, - Civiele techniek, - Mechanica (inclusief mechanische trilling), - Hydraulica, ... Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op!

 2. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  MRM Concrete Batching Plants werd opgericht in 2014 en is een toonaangevende fabrikant in Turkije, gespecialiseerd in compacte, mobiele en stationaire betoncentrales. Met een geïntegreerd ontwerp- en productieproces hebben we met succes talloze betoncentrales geïnstalleerd en in gebruik genomen in verschillende landen over de hele wereld en bieden we een betrouwbare dienst na verkoop. Ons wereldwijde bereik strekt zich uit over 4 continenten en onze mobiele en stationaire betoncentrales worden geëxporteerd naar tientallen verschillende landen. In onze ultramoderne fabrieken in Ankara Başkent Organized Industrial Zone bereiken we een opmerkelijke productiecapaciteit van 60 batchinginstallaties per jaar op een gesloten oppervlakte van 12, 000 m². Ons deskundige personeel, uitgerust met geavanceerde technologie en machines, heeft snel naamsbekendheid verworven door compromisloze kwaliteit en uitzonderlijke service te leveren. Ons assortiment: •Stationaire betoncentrales •Mobiele betoncentrales •Site Type Power Plants •Compacte betoncentrales •Cement silo's en silo-uitrusting •Betonmixers Bij MRM Betoncentrales dekken onze stortklare betoncentrales een uitgebreid gamma van processen af, van productie van topkwaliteit tot naadloze installatie, evenals een uitgebreide dienst-na-verkoop opleiding en levering van reserveonderdelen. We zijn toegewijd aan klanttevredenheid en streven ernaar om superieure producten en diensten te leveren tijdens elke stap. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. C-METAL

  België

  Verified by europages badge

  C-METAL – KOMPROMISSLOSE QUALITÄT Alles beginnt mit einer Idee: Der Idee, eine Mischerauskleidung zu entwickeln, die standhafter und langlebiger ist als die Originalteile der Hersteller. Angetrieben von diesem Gedanken gründet Louis Clos im Jahre 1988 die C-Metal GmbH mit Sitz im ostbelgischen St. Vith und legt so den Grundstein für den heutigen Erfolg des Unternehmens. Mit beständigem Einsatz und der Vision eines zukunftsorientierten Werks investiert Gründer Louis Clos Jahr für Jahr in die Entwicklung neuer Mischerauskleidungen und wandelt die GmbH schon 1992 zur Aktiengesellschaft um. Aus der nebenberuflichen Tüftlerarbeit wird ein anspruchsvolles Vollzeitengagement. 2004 errichtet das Unternehmen, bedingt durch Produktvielfalt und Platzbedarf, eine weitere Vertriebsstätte mit direkter Autobahnanbindung und lässt geräumige Arbeitsplätze mit Raum zur sorgfältigen Lagerhaltung entstehen. Seit 2007 wird C-METAL in allen Bereichen tatkräftig von Georg Schwall unterstützt und sichert bei jedem Auftrag eine schnelle und reibungslose Abwicklung. Auf der Suche nach einem Nachfolger wird im Jahre 2017 der nächste Grundstein für die Zukunft gelegt: Mit der Übernahme durch die PSF Mechanik GmbH aus Luxemburg, vertreten durch Fernando Leyens, vergrößert sich der Betrieb 2018 durch eine neue 1.200 m2 große Werkstatt im belgischen Courtil. Mit modernsten Maschinen werden die verschleißfesten Stahlteile seither im eigenen Werk gefertigt und weltweit geliefert.

 4. BETONMEC FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BETONMEC FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonindustrie - machines en fabricagematerialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mobiele betoncentrales, machines voor betonblokken en gewapend beton voor structurele elementen, tapijten voor betoninstallaties, en Industrie voor spanbeton. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. CENTRO BETON

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CENTRO BETON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Betonindustrie - machines en fabricagematerialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor de behandeling van kalk, pleistersteen en cement, inerte stoffen, geprefabriceerde werken en structuren van gewapend beton en beton, en grondboren voor uitgraving van putten. Het is gevestigd in Palazzo San Gervasio, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROPEBLOCK

  Nederland

  EuropeBlock levert stalen mallen voor de productie van stapelbare betonblokken. De betonblokmallen zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Dankzij de noppen aan de bovenzijde van de blokken, kunnen deze eenvoudig op elkaar worden gestapeld. Omdat er bij het stapelen van de blokken geen fundering of cement nodig is, zijn onder andere keerwanden of opslagboxen snel en gemakkelijk te bouwen en te verplaatsen. Bekijk de website voor een overzicht van alle afmetingen en modellen met bijbehorende prijzen. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via het online aanvraagformulier. Het is mogelijk om de mallen zelf af te halen of het transport door ons te laten verzorgen. Europeblock levert ook deelwanden, waarmee het mogelijk is om in één gieting meerdere varianten blokken te produceren. De tussenschotten zijn zonder hulpmiddelen in de mal te plaatsen en eenvoudig uitneembaar. Ook voor een stenenklem of hijsjuk bent u bij EuropeBlock aan het juiste adres. We leveren alles om uw eigen blokkenproductie te starten.

 2. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Badische Bautechnik GmbH werd in 1968 in Offenburg opgericht en heeft sinds 1984 zijn hoofdvestiging in Willstätt. De firma heeft sindsdien als producent en handelaar van onderdelen, accessoires en slijtageonderdelen voor betonpompen en mengtrommels in de branche een reputatie opgebouwd. Tot onze klanten tellen vakhandelaren voor bouwmachines, bouwondernemingen, betonfabrieken, leveranciers van uitrustingen voor bouwmachines, tunnelbouw- en andere slijtage-intensieve industrieën. Wij leveren onafhankelijk van de fabrikant voor gerenommeerde bouwmachinefabricaten originele en toeleveringsonderdelen voor de productie van beton en voor het vervoer van beton. We onderhouden vele jaren zakelijke relaties in Europa, in het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Door de succesvolle samenwerking met klanten, producenten en leveranciers beschikt ons team over een uitstekende kennis van de markt. Dit wordt nog aangevuld door een hoge mate aan technische competentie en flexibiliteit.

 3. GEERT VIAENE

  België

  Gevelrenovatie Geert Viaene bvba, gevestigd in Roeselare, is de specialist bij uitstek voor gevel- beton- & vloerrenovatie. We zijn reeds 30 jaar actief in het herstellen en renoveren van bouwwerken. Wie kiest voor de verfraaiing van zijn gebouw kiest voor kwaliteit en degelijkheid. Wij werken enkel met de beste materialen en zijn steeds op zoek naar de modernste technieken in renovatie. Onze teams hebben zich dankzij talrijke referenties bekwaamd in volgende renovatiewerken: Gevelrenovatie Betonrenovatie Vloerrenovatie Ontmossen Ontruiming van gebouwen Vochtbehandeling

 4. METALFAC VAN HOUTS

  België

  Metalfac Van Houts werd opgericht in de jaren '60 en was in het begin hoofdzakelijk actief op de lokale Belgische markt van betonstaalproducten. Later werden ook eigen productie- en verwerkingslijnen in gebruik genomen en begin jaren '80 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in het Industriepark Doornpark te Beveren. De productieafdeling omvat zowel draadtrek- en kartelmachines als knipmachines. Een geautomatiseerde knipmachine helpt ons om de stijgende vraag naar maatproducten te volgen. In de loop der jaren zijn onze activiteiten systematisch uitgebreid naar een aantal exportmarkten: van Latijns Amerika over Afrika, tot landen in de Pacific. Via de nabijgelegen zeehavens en in nauwe samenwerking met onze logistieke partners daar, verzorgen wij uw aanlevering zowel FOB als C&F. Deze groei heeft Metalfac te danken aan de kwaliteitsvolle producten en de specifiek klantgerichte aanpak. Door een uitgebreid netwerk van producenten en importeurs en een flexibele eigen productie zorgt Metalfac voor een tijdige levering van de gewenste producten en diensten, tegen de allerbeste voorwaarden."

 5. KONING ADVIES & AUTOMATISERING

  België

  KONING ADVIES & AUTOMATISERING bvba is een jong bedrijf, opgericht in 2005. Het richt zich vooral op de ondersteuning van de betonindustrie: verkoop van betoncentrales zowel stationair als semi mobiel en toebehoren, nieuw en tweedehands. Koning advies beperkt zich niet alleen tot de standaard oplossing maar maakt een ontwerp op maat van de klant. De zaakvoerder, Carl de Koning, heeft zelf 24 jaar ervaring in de betonindustrie en weet als geen ander dat elk bedrijf nood heeft aan een andere opzet. Samen met de klant onderzoekt hij de vraag, de noden en de mogelijkheden en gaat hij creatief op zoek naar de meest passende en efficiënte oplossing. In korte tijd hebben we al heel wat gerealiseerd: MBI beton Gent, Groep Huyzentruyt Beveren-leie, BS beton St. Oederode, Betonal Breendonk, Huysmans Mol.

 1. DBS-BEKISTING

  België

  DBS-bekisting is reeds meer dan 20 jaar een gedreven speler op de markt voor verhuur en verkoop van betonbekistingen. DBS-bekisting staat in voor de verkoop en verhuur van PASCHAL bekisting op de Belgische markt. In het ruime huurpark vindt u verschillende bekistingsystemen met elk hun eigen toepassing: Logo-wandbekisting, Raster-universele bekisting, TDR-rondbekisting en kolombekistingen. Daarnaast vervolledigen schoorbokken voor eenzijdige toepassingen en klimsystemen voor hogere betonconstructies het gamma.

 2. CONSENSOR

  Nederland

  De ConSensor 2.0 betonsterktesensor berekent op twee manieren de druksterkte van uithardend beton; met de gewogen rijpheid methode en met de geleidbaarheid methode. De meetgegevens (temperatuur en geleidbaarheid) worden via GPRS doorgestuurd naar Internet. Alle projecten en metingen worden aangemaakt en gevolgd via consensor.eu op PC, tablet of smartphone. Belangrijke alerts worden verstuurd als SMS. De ConSensor 2.0 geeft - door de combinatie van 2 meetmethoden, gewogen rijpheid en geleidbaarheid - de gebruiker meer zekerheid. Daarnaast is het mogelijk om de ConSensor 2.0 te gebruiken voor speciale toepassingen, zoals het volgen van de verharding gedurende de eerste uren of het constateren van mogelijke afwijkingen van het betonmengsel, als er meetverschillen zijn tussen de sterkte volgens de gewogen rijpheid en volgens de geleidbaarheid.

 1. DAMMAN-CROES

  België

  Creus Service & Technics is dé betrouwbare partner voor het onderhouden, herstellen of verhuizen van uw machines. Bij plotse stilstanden wordt er direct gereageerd. Langdurige montages worden degelijk ingepland. Wij doen zowel volledige montages, renovaties als kleinere herstellingswerken. Voor het vervangen van slijtageonderdelen, revisies of het uitvoeren van kalibraties of het op punt stellen van uw centrale kunt u bij ons terecht. Wat doen we ? - Montages, verplaatsen van betoncentrales of onderdelen ervan - Onderhoud, herstel en revisie van alle onderdelen van mengcentrales - Slijtplaten mengers, bunkers, transportsystemen - Revisie mengers, huismerken: Eurostar, BHS, Sicoma, Simem, … - Service en kalibratie van weegsystemen - Industriële laswerken - Pneumatische en hydraulische installaties - Waterpompen, waterdosering - Toebehoren cementsilo’s filters, vlinderkleppen, beluchting, over/onderdruk ventiel, niveaumeting, siloweging, knijpventielen ...

 2. ALGEMENE BETONWERKEN CORTHOUT BVBA

  België

  Corthout Beton is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1987. De oprichter Rudi Corthout legde tijdens de eerste jaren vooral de nadruk op het verhuren van betonmixers aan betoncentrales. In de loop der jaren nam de vraag naar stortklaar beton enorm toe. Later zijn we ons ook op polybetonvloeren gaan focussen. Wij leveren stortklaar beton voor al uw projecten. Bovendien kan u bij ons terecht voor polybetonvloeren. Alles wordt op maat gemaakt. Onze correcte en doeltreffende manier van werken leidde ertoe dat we een sterk imago hebben opgebouwd. Vandaag zijn we dan ook fier op ons klantenbestand dat bestaat uit particulieren, gerenommeerde aannemers, kelderbouwers en industriebouwers.

 3. PEETERS BART

  België

  De firma Peeters Bart is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van betonpompwerken. U kan bij ons terecht voor de huur van betonpompen en betonmixers. Wij beschikken over een ultra modern wagenpark dat bediend wordt door ervaren machinisten. Voor elke bouwwerf bieden wij de geschikte oplossing : ver, hoog, moeilijk te bereiken, ... enz. Ons machinepark telt 6 betonpompen : van citypomp tot 42 m. Meer informatie over de verschillende betonpompen vindt u op de pagina betonpompen. Ook voor het vervoer van beton kan u op ons beroep doen. U kan bij ons betonmixers van 11 m³ huren met ervaren chauffeurs.

 4. SCHEPENS

  België

  Schepens is sinds 1960 een naam met faam in de nationale en internationale betonindustrie en is gespecialiseerd in de aanmaak en distributie van ontkistingsmiddelen. De moderne productie-installatie zorgt voor klantgerichte maatproducten en constante kwaliteit. Als beschermingsmiddelen voor de betonsector produceert Schepens o.a. curings, hydrofoberingsmiddelen en anti-graffiti producten. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid gamma kleurpigmenten, zowel in poedervorm als vloeibaar en decoratieve betontechnieken. Begin jaren 90 werd de ontwikkeling en productie van betonadditieven opgestart. Alle producten voldoen aan de eisen en verplichtingen van het Benor-label en de CE-norm.

 5. DISCRI SPRL

  België

  DISCRI SPRL: Mobiele oplossingen voor vermalen, zeven en vermengen van zand, aarde en inert materiaal. Mobiele silo's en minicentrales voor beton of kalk voor gestabiliseerd of schraal beton. Breekemmers, zeefemmers en emmers voor cementmengers, emmers voor big bag met automatische afkoppeling. Stratenveegmachines. De mengbeker Discri voor beton of kalkaarde is de meest krachtige en meest resistente beker op de markt.

 6. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  Semix is één van de grootste producenten en leveranciers van betoncentrales en mengers. We produceren onze producten in onze eigen fabriek met een oppervlak van 23.300 m2 met technologische installaties, goed georganiseerde en ervaren technici en managers.We produceren; twee-assige mengers en mengers met enkele as, planeetmengers, mobiele betonmolens, vaste betoncentrales, compacte betonmolens, RCC / Zelfrijdende betonmolens en beton recycling installaties.

 7. GALLETTI IBÉRICA SL

  Spanje

  Betonmengers, prefab mortel, keramiek en biomassa. Planeetmengers, OMG, twee-assige menger SICOMA, buis en continuproductie. Leverancier van: Beton: machines en installaties voor het maken van beton, betonmengers, betonmortel, biomassamortel, prefab mortel, OMG, cement.

 8. BOUWMATERIALEN WILLAERT

  België

  Beton (Stortklaar) - Betonproducten - Betonwerken - Bouwstoffen - Cellenbeton - Cement - Gekleurd beton - Gepolierde betonvloeren - Kalksteen - beton - betonvloeren - bouwmaterialen - prefabkelders - schuimbeton.

 1. BOVIN BETON & NATUURSTEEN

  België

  Marmer, graniet & natuursteen - Baden - Betontegels - Blauwe hardsteen - Brievenbussen - Dallen-Gevelbekleding - Grafmonumenten - Grafzerken - Graniet - Haarden - Kasseien - Keukens - Levering - Maatwerk - Marmer - Schouwen - Steenhouwer - Steenkappers - Tegels - Trappen - natuursteen - sierschouwen.

 2. BETONCENTRALE VAN DEN BRAEMBUSSCHE

  België

  BOUWMATERIALEN -Van ruwbouw materialen tot afwerkingsmaterialen. BETONCENTRALES EEKLO BRUGGE -Aanmaak en levering van stortbeton en aanverwante producten en diensten. SHOP -Verkoop van machines en gereedschappen voor bouw, renovatie, tuin, ...

 3. OLIVIER CONSTRUCT

  België

  Betoncentrale in Izegem, West-Vlaanderen Olivier Construct beschikt over een uiterst modern machinepark, dat uitstekend onderhouden wordt. De totale uitrusting wekt de indruk dat men met een permanent nieuw machinepark te maken heeft. De kraaknette 35 graafmachines en de mobiele breek- en zeefinstallatie bepalen mee de uitstraling van de firma: up-to-date, slagvaardig, vernieuwend. Het uitgebreid wagenpark van de eigen transportfirma versterkt dit imago.

 4. BEEUWSAERT BOUWMATERIALEN

  België

  Vloertegels Terrastegels Natuursteen Klinkers Siergrind Bouwmaterialen - Kuurne - Afsluitingen - Beton - Betonklinkers - Gestabiliseerd zand - Gevelstenen - Isolatie - Levering - Mager beton - Natuursteen - Pleister - Siergrind - Vloertegels - dakpannen - terrastegels - wandtegels

 5. NEOPOR SYSTEM GMBH

  Duitsland

  De firma Neopor System GmbH is bijna 40 jaar geleden (1975) begonnen met de productie van Neopor werkzaamheden van met ventilator verhardend cellenbeton (L’PB) op de internationale markt, in samenwerking met betoninstituten, bouwmachinefabrikanten, de cementindustrie en leidende spanningsanalysten en architecten waarmee het bedrijf zich heeft ontwikkeld. Sindsdien zijn er in meer dan 40 jaar tijd meer dan 700.000 gebouwen met de inzet van één of meer technologieën gebouwd.

 6. MOBILMAT NV

  België

  Mobilmat is producent en verdeler van produkten voor het klein onderhoud van asfalt- en betonwegen en heeft als hoofddoel om alle gemeentelijke diensten en onderhoudsaannemers op een vakkundige en prijsbewuste manier bij te staan in het onderhoud van de wegen.

 7. BOUWMATERIALEN & BETONCENTRALE BLOMME

  België

  Vervaardiging van stortklare beton.

 8. BOUWMATERIALEN WOUTERS

  België

  Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

 9. BUYSSE BETON

  België

  De betoncentrale die zijn expertise en kwaliteit met u wil delen.

 10. BOUWMATERIALEN GERMAIN VINCKIER

  België

  Uw partner voor al uw bouwmaterialen, van fundering tot afwerking.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis