EUROSTORAGE - Secure and space-saving storage systems for metal sheets and profiles

België

Warehouse icon Distributeur

EUROSTORAGE
Web icon
Contacteren

Als Europese verdeler van allerhande opslagsystemen voor de metaalindustrie is Eurostorage gespecialiseerd in oplossingen die plaatsbesparing, tijdsbesparing en veiligheid van werken bieden aan haar klanten. Het uitgebreide assortiment bevat tal van opslagsystemen voor metalen platen, zowel horizontaal als verticaal, evenals opslagsystemen voor alle soorten profielen waarbij de snelheid, het gemak en de veiligheid van werken primeren. Alle opslagrekken zijn gebaseerd op een systeem van uittrekbare laden waardoor het opgeslagen materiaal, zij het platen of profielen, steeds onmiddellijk beschikbaar is voor verwerking. Deze efficiënte manier van werken betekent een rechtstreekse kostenbesparing aan arbeidsuren alsook een vermindering van de fysieke inspanningen van de operator. Bezoek onze website of maak een afspraak voor een voorstelling van alle opslagsystemen voor platen en profielen.

Overzicht van de productcatalogus

België

Veilige stockage van staalplaten, opslag van aluminiumplaten, rvs, …Uw stalen platen worden veilig en compact opgeslagen in een platenrek dat onmiddellijke beschikbaarheid toelaat. Elke plaat is steeds volledige beschikbaar dankzij de 100% uitrolbare lades. Perfect voor de opslag van alle plaatwerk, zowel in staal als aluminium, rvs en vele andere materialen. Transporteer uw platen door middel van zuignappen, laadkraan, laadbrug, zwenkkolom, .. U verkiest uw plaatmateriaal verticaal te stockeren of u zoekt een opslagsysteem voor restplaten? Bekijk dan zeker onze verticale stockage voor metalen platen en restplaten.Eigenschappen platenstelling horizontaal: opslag van plaatstaalDeze platenstelling kan metalen platen tot 6 meter lang bevatten. Het draagvermogen van de uittrekbare laden gaat tot 3 ton per lade.

België

Compacte opslag van plaatstaal in platenstelling voor transport met heftruckDeze platenstelling voor heftruck wordt gebruikt wanneer het niet mogelijk is om de platenstelling dicht bij de machine voor plooien en snijden te plaatsen. De platenstelling heftruck is voorzien van cassettes met vorkopeningen. Deze kokeropeningen zorgen ervoor dat de metalen platen nooit kunnen beschadigd worden door de vorken van de heftruck. In alle veiligheid kan de cassette uit het platenrek gehaald worden en vervoerd worden naar daar in het magazijn waar men het nodig heeft. Een compacte oplossing dus die de toegankelijkheid niet in de wegstaat. Elke cassette is zeer duurzaam, stabiel en veel sterker dan houten paletten. Via de heftruck is het vervoeren van metalen platen altijd stabiel en veilig. Het aantal cassetten in dit platenrek voor heftruck, is door de klant te kiezen afhankelijk van de mogelijke hoogte van het magazijn zelf en hoe de klant de cassettes belaadt met metalen platen : met pallet of

België

Compacte opslag plaatstaal door combinatie platenstelling horizontaal en platenstelling heftruckHet platenmagazijn bestaat uit een combinatie van de platenstelling horizontaal (onderste blok) en de platenstelling heftruck (bovenste blok). De onderste blok bevat uittrekbare laden om de metalen platen uit het platenrek vrij te maken voor overbrenging naar plooi – pons – snijmachine, … In de bovenste blok legt men de metalen platen rechtstreeks op de laden om deze via de voorziene kokeropeningen met de heftruck te verplaatsen. Dankzij deze combinatie krijgt u een efficiënt opslagsysteem met zeer veel laden op een kleine oppervlakte.

België

Snelle, overzichtelijke toegang tot metaalplaten, restplaten, reststukken, … Het verticale platenrek is ideaal voor compacte opslag van alle plaatmateriaal en reststukken. Iedere lade is direct toegankelijk, alsook uw gewenste plaat. De tijdswinst bij het plaatsen of uitnemen van platen bezorgt u een aanzienlijke kostenbesparing. U wenst per lade volledige pakketten platen te stockeren of u verkiest een horizontaal opslagysteem? Bekijk dan onze horizontale stockage voor staalplaten.Eigenschappen platenstelling verticaal: opslag van plaatwerk en restplatenHet draagvermogen van de uitrolbare laden is volgens model: licht model tot 400 kg per lade, zwaar model mogelijkheid tot 2000 kg voor 1 uittrekbare lade. Mogelijkheid tot 20 uitrolladen op wielen op een breedte van 2500 mm ! (afhankelijk van model)

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10
 • Verkopers
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2010
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Distributeur

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Opslagsystemen en materialen
 • Metaalindustrie - machines en installaties
 • Opslag van platen
 • Opslag profielen
 • Opslag metaal
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!