• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • opslagsystemen en materialen

Resultaten voor

Opslagsystemen en materialen - Import export

 1. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  STOPA is Europa's toonaangevende premium fabrikant van geautomatiseerde opslagsystemen voor plaatwerk, langgoed en automatische parkeergaragesystemen. Het assortiment varieert van standalone applicaties tot integratieve automatiseringsmodules. 40 jaar praktische ervaring, met complexe ontwerpen en meer dan 1.900 wereldwijd geïnstalleerde systemen, waaruit het onafhankelijke bedrijf unieke knowhow haalt op het gebied van productkwaliteit en procesbetrouwbaarheid, procesautomatisering en softwareontwikkeling. Geconcentreerde ontwikkeling van automatische parkeersystemen voor parkeergarages, economische en ecologische concentratie van parkeerruimte. Onze producten: Parkeergarage-controlesystemen, parkeergarages, voorbereiding van parkeergarages, sanering van parkeergarages.

  Website Open In New icon
 2. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  PROTECTO is fabrikant van, en gespecialiseerd in, milieuvriendelijke opslagtechnieken. Sinds 1993 ontwerpt, fabriceert en monteert Protectoplus producten voor de veilige opslag van watervervuilende en brandbare stoffen. Overal waar gewerkt wordt met gevaarlijke grond-, brand- of afvalstoffen, moet verontreiniging van het water en de bodem voorkomen en de mens beschermd worden. Protectoplus heeft een breed aanbod van hoogwaardige producten: van opslag en transport tot noodsets. Protectoplus is een gespecialiseerd bedrijf volgens artikel 19I van de wet op de waterhuishouding. Alle producten – of het nu opvangbakken van staal, edelstaal, polyethyleen, glasvezelversterkte kunststof of polymeerbeton, stellingcontainers en brandbestendige opslagcontainers of complete magazijnen zijn – worden te allen tijde geproduceerd volgens de huidige stand van de wetgeving en de techniek. Met producten gemaakt van 6 materialen (staal, roestvrij staal beton, GRP, plastic PE en PVC).

  Website Open In New icon
 3. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  STOPA is Europa's toonaangevende premium fabrikant van geautomatiseerde opslagsystemen voor plaatwerk, langgoed en automatische parkeergaragesystemen. Het assortiment varieert van standalone applicaties tot integratieve automatiseringsmodules. 40 jaar praktische ervaring, met complexe ontwerpen en meer dan 1.900 wereldwijd geïnstalleerde systemen, waaruit het onafhankelijke bedrijf unieke knowhow haalt op het gebied van productkwaliteit en procesbetrouwbaarheid, procesautomatisering en softwareontwikkeling. Onze producten omvatten: Automatisering van opslag- en transportinrichtingen; Machinebehuizingen uit metaal; Opslag- en bedrijfsinrichtingen; Opslaginrichtingen voor staalplaten; Opslagsystemen; Opslaginrichtingen voor lang materiaal; Lasconstructies; Installatiebouw met edelstaal; Staalbouw; Kettingtransporteurs

  Website Open In New icon
 4. RACK CONCEPT

  België

  Verified by Europages badge

  RACK CONCEPT, in België gevestigd, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in rekken. Ons aanbod omvat meer bepaald tweedehands opslag- en opbergsystemen voor opslagplaatsen, magazijnen, kantoren enz. Ons assortiment omvat rekken voor zware ladingen, halfzware en lichte rekken voor lange ladingen, platforms en mezzanines, naast industriële sectionale poorten en accessoires zoals vlonders, tussenwanden met traliewerk, borstweringen, en metalen pallets. Wij hebben rekken in voorraad van de belangrijkste Europese fabrikanten van opslagsystemen zoals FERALCO, MECALUX, STOW, DUWIC, SSI CHAEFFER, REDIRACK, POLYPAL en AR RACKING. Wij werken nauw samen met de marktleiders in tweedehands rekken voor de verkoop van tweedehands rekken. Wij zijn niet alleen actief in België maar ook in Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Onze mobiliteit is een van onze pluspunten, net zoals ons reactievermogen. Bovendien verbinden wij ons ertoe binnen de afgesproken termijnen te leveren. Zo zijn we erin geslaagd het vertrouwen te winnen van klanten zoals de NMBS, Interlogistics, Intertrans, Carrefour, Options en Carlam. Neem gerust contact met ons op als u graag meer informatie wilt ontvangen!

  Website Open In New icon
 5. DAMBACH COMPONENTS

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Als ervaren leverancier van laadapparatuur en transportbandelementen combineert DAMBACH COMPONENTS ontwikkeling en productie op één locatie in Duitsland. De componenten worden gekenmerkt door constant hoge kwaliteit en gebruikersgerichte oplossingen.De onafhankelijke divisie van DAMBACH Lagersysteme GmbH & Co.KG kan terugkijken op meer dan 45 jaar ervaring.Producenten van opslag- en transporttechniek profiteren van deskundig advies en op maat gemaakte producten.Klanten kunnen ook de innovatieve online 3D-configurator gebruiken om het gewenste product op hun wensen af ​​te stemmen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. HIT HOLZINDUSTRIE TORGAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  ATLANTIQUE RÉPARTITION, uw lokale onafhankelijke regionale groothandel. Een partner dicht bij u, een team dat dagelijks luistert naar uw behoeften. Voortdurende verbetering is ons leidmotief: wij zijn hier om uw problemen in oplossingen om te zetten. BEVOORRADING: al onze bestellingen worden dagelijks geplaatst bij de 120 grootste laboratoria. Wij richten ze op uw behoeften omdat u onze hoogste prioriteit bent. VOORRAADBEHEER: de voorraadniveaus worden dagelijks bijgewerkt en gesorteerd. Met de kolommen en rijen kunt u elke opbergdoos identificeren en ze allemaal nummeren Wij besteden veel zorg aan het beheer van onze voorraden, want zij zijn uw toekomstige omzet. ORDER-PICKING: alle bestellingen worden handmatig voorbereid. De producten worden zorgvuldig opgeborgen in de dozen voor uw gemak. Thomas, de apotheker die de leiding heeft, controleert ze persoonlijk, een voor een. DISTRIBUTIE: Onze leveringen worden een of twee keer per dag gedaan, door Morgane of Ludivine. Zelfs achter hun mondkapjes, ziet u hun glimlach. KLANTENSERVICE: Omdat u niet alleen "klanten" bent, maar "partners" met wie wij samen groeien, is de klantenservice de hoeksteen van onze filosofie. Uw feedback is de bron van onze verbetering en uw tevredenheid onze grootste beloning. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 3. ISIVAC

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. HERMKES REGALSYSTEME & BETRIEBSEINRICHTUNGEN INH. ANDREA HERMKES

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. PBM LAGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. POLYPAL GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. FAMI HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 3. PSB INTRALOGISTICS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. EK ROBOTICS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. VANDERLANDE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. DEXION GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italië

  Verified by Europages badge
 8. D&R RACKING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by Europages badge
 9. RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE

  Italië

  Verified by Europages badge
 10. SCHAKE GMBH METALLWARENFABRIK

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. DUMETA GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. ERMA-REGALE INH. PETER MATT

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 3. EUROSTORAGE

  België

  Als Europese verdeler van allerhande opslagsystemen voor de metaalindustrie is Eurostorage gespecialiseerd in oplossingen die plaatsbesparing, tijdsbesparing en veiligheid van werken bieden aan haar klanten. Het uitgebreide assortiment bevat tal van opslagsystemen voor metalen platen, zowel horizontaal als verticaal, evenals opslagsystemen voor alle soorten profielen waarbij de snelheid, het gemak en de veiligheid van werken primeren. Alle opslagrekken zijn gebaseerd op een systeem van uittrekbare laden waardoor het opgeslagen materiaal, zij het platen of profielen, steeds onmiddellijk beschikbaar is voor verwerking. Deze efficiënte manier van werken betekent een rechtstreekse kostenbesparing aan arbeidsuren alsook een vermindering van de fysieke inspanningen van de operator. Bezoek onze website of maak een afspraak voor een voorstelling van alle opslagsystemen voor platen en profielen.

 4. STORACT LOG

  Bulgarije

  STORACT LOG is een engineeringbedrijf voor het ontwerp, de engineering en de verkoop van Geautomatiseerde en Gemechaniseerde Opslagsystemen en Beheersoftware van Magazijnen. Verticale Geautomatiseerde Opslag- en Uitlaadsysteem voor kantoren en industriële toepassingen, Dynamische Opslagsystemen voor pallets en kisten, allerlei types rol- en bandtransporteurs en geautomatiseerde sorteersystemen, Mobiele reksystemen voor pallets en lang materiaal, palletstapelaars, robocars. Software voor magazijnbeheer, Flow rails, Transportbanden.

 5. CONTINENTAL RACK

  België

  Producten : 1° Volhouten legborden : Continental Rack produceert houten rekken voor zowel archief, magazijn of winkelinrichting. Het gebruikt daarvoor Noord-Europees vurenhout. Dit is fijnnervig, kwastarm en daardoor erg sterk. Standaard wordt het onbehandeld geleverd. 2° Hardboard legborden : Bij de hardboard rekken worden de staanders behouden van de volhouten legborden, maar zijn de legborden vervaardigd uit een rooster van volhouten latten. 3° Mobiele rekken : Onze houten rekken kunnen eveneens op een mobiele basis worden gemonteerd, waardoor u op een kleine ruimte toch een grote opslacapaciteit creëert. De rails worden bovenop uw bestaande vloer geplaatst, waardoor inslijpen niet nodig is. 4° Winkelinrichting : Onze houten rekken lenen zich tevens perfect voor uw winkelinrichting. 5° Toog : Onze houten rekken dienen ook als structuur voor uw winkeltoog, waarna de voorzijde kan afgewerkt worden met houten schrootjes of een effen melamineplaat in kleur naar keuze.

 6. WCM FACTORY METAL SAN.TIC.A.S.

  Turkije

  WCM Factory is een toonaangevende metaalproducent in Istanboel, Turkije.WCM heeft al 20 jaar ervaring in de metaalindustrie en produceert in haar 4000 m2 productiefaciliteit met alle ervaring van ons professionele team.WCM heeft zich voortdurend ontwikkeld in een systeem dat gebaseerd is op automatisering in de productie. Het bedrijf streeft zijn doelstellingen na met behulp van de nieuwste technologie en de beste producten zonder hogere kosten te maken. WCM heeft het productassortiment bepaald na de analyse van de behoeften van de markt; displaystanders, winkeluitrustingen, verlichting van winkelrekken, turboladers in de automobielsector, torenklokken.Ook geven wij vorm aan onze producten ten aanzien van vragen van klanten. WCM werkt eraan om een creatief team met moderne menselijke hulpbronnen in filosofie te vormen, en maakt gebruik van de nieuwste communicatie- en internet-technologieën voor snelle gegevensoverdracht en een snelle besluitvormende autoriteit die nodig zijn voor het vertalen van dynamische omstandigheden in een voordeel op de markt.

 7. B & B RACKS

  België

  B & B Racks schept voor u de nodige ruimte... Een optimale benutting van uw beschikbare opslagplaats is van groot belang. Niet alleen om een maximale capaciteit uit uw magazijninrichting te halen, maar eveneens om er voor te zorgen dat ieder product direct beschikbaar is. Een goed en permanent overzicht van uw voorraden is immers onmisbaar voor het rendement van uw onderneming. B& B Racks heeft de oplossing in huis om alle mogelijke producten op de beste manier op te slaan containers, vaten, dozen of pallets in alle variaties van gewicht, afmeting of volume vinden plaats op onze flexibele opslagsystemen. Grootvakstelling, legbordstelling, palletrekken...

 8. MONTAGE SERVICE DIEPENBEEK

  België

  Services : 1° Bouw : Gevelbekleding / Dakbekleding, plafonds, poorten en industriele deuren, ramen en deuren, wanden. 2° Kantoorinrichting : binnenwanden, meubels, stoelen. 3° Magazijninrichting : draagarmstellingen, drive-inns, grootvakstellingen, legbordstellingen, paletstellingen, platformen. 4° Promotiematerialen Promotiekasten. Ons team van ervaren monteurs staat klaar voor elke uitdaging! Wij dragen veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel en voldoen dan ook aan de specifieke normen en reglementeringen inzake bouw en montage. Onze flexibele opstelling garandeert ook een goede samenwerking met andere montage- en bekledingsbedrijven. Bijvoorbeeld: Schilders, Elektriciens, Stukadoors, …

 9. HESONWERK GMBH TRANSPORT-, LAGER- & UMWELTTECHNIK

  Duitsland

  Al meer dan 120 jaar is het traditionele bedrijf HESON een betrouwbare partner in de oplossing van uw problemen van uw problemen op het gebied van transport-, opslag- en milieutechniek, giettechnisch, mechanische vormgeving. Onze HESON-producten worden gebruikt in alle wetenschappelijke domeinen binnen de industrie: automobielindustrie, leveranciers van automobielbedrijven (gieterijen, smederijen, mechanische producten, schroevenindustrie), hoge opslagrekken en automatiseringstechniek, verzorgingsindustrie tot aan de levensmiddelenindustrie.

 10. DEN DOELDER PALLETS

  Nederland

  Den Doelder Pallets staat voor professionele en betrouwbare pallets. Wij leveren kwaliteitspallets naar uw wensen én op het moment dat u ze nodig heeft. Door onze centrale ligging tussen de industriegebieden van Rotterdam en Antwerpen kunnen wij snel leveren door heel Europa. Wij produceren jaarlijks ruim 2 miljoen pallets voor uiteenlopende klanten in West-Europa. Het grootste gedeelte van onze producten gaat naar de staal-, voedings- en chemische industrie. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteits- en milieueisen en aan de internationale regelgeving ISPM15. U kunt bij ons terecht voor standaardpallets én maatwerk. In kleine hoeveelheden, maar ook voor een serie van honderdduizend…