• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • opslagsystemen en materialen

Resultaten voor

Opslagsystemen en materialen - Import export

 1. ŠKOFIC PROMET D.O.O.

  Slovenië

  Škofic promet d.o.o. is en familiebedrijf dat werkzaam is sinds 1979. Het heeft zich sinds tientallen jaren ontwikkeld binnen de sector van het transport van vloeistoffen. Het bedrijf richt zich met name op de organisatie en de uitvoer van transport en het reinigen van de tanks. Wij verzorgen volledige logistieke diensten op het gebied van vloeistoffenvervoer. Wij hebben ervaring opgedaan door samen te werken met toonaangevende Europese bedrijven binnen de sector en werken op succesvolle wijze met en voor bedrijven binnen en buiten de EU. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

 2. DAMBACH COMPONENTS

  Duitsland

  Als ervaren leverancier van laadapparatuur en transportbandelementen combineert DAMBACH COMPONENTS ontwikkeling en productie op één locatie in Duitsland. De componenten worden gekenmerkt door constant hoge kwaliteit en gebruikersgerichte oplossingen.De onafhankelijke divisie van DAMBACH Lagersysteme GmbH & Co.KG kan terugkijken op meer dan 45 jaar ervaring.Producenten van opslag- en transporttechniek profiteren van deskundig advies en op maat gemaakte producten.Klanten kunnen ook de innovatieve online 3D-configurator gebruiken om het gewenste product op hun wensen af ​​te stemmen.

 3. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  STOPA is Europa's toonaangevende premium fabrikant van geautomatiseerde opslagsystemen voor plaatwerk, langgoed en automatische parkeergaragesystemen. Het assortiment varieert van standalone applicaties tot integratieve automatiseringsmodules. 40 jaar praktische ervaring, met complexe ontwerpen en meer dan 1.900 wereldwijd geïnstalleerde systemen, waaruit het onafhankelijke bedrijf unieke knowhow haalt op het gebied van productkwaliteit en procesbetrouwbaarheid, procesautomatisering en softwareontwikkeling. Onze producten omvatten: Automatisering van opslag- en transportinrichtingen; Machinebehuizingen uit metaal; Opslag- en bedrijfsinrichtingen; Opslaginrichtingen voor staalplaten; Opslagsystemen; Opslaginrichtingen voor lang materiaal; Lasconstructies; Installatiebouw met edelstaal; Staalbouw; Kettingtransporteurs

 4. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  PROTECTO is fabrikant van, en gespecialiseerd in, milieuvriendelijke opslagtechnieken. Sinds 1993 ontwerpt, fabriceert en monteert Protectoplus producten voor de veilige opslag van watervervuilende en brandbare stoffen. Overal waar gewerkt wordt met gevaarlijke grond-, brand- of afvalstoffen, moet verontreiniging van het water en de bodem voorkomen en de mens beschermd worden. Protectoplus heeft een breed aanbod van hoogwaardige producten: van opslag en transport tot noodsets. Protectoplus is een gespecialiseerd bedrijf volgens artikel 19I van de wet op de waterhuishouding. Alle producten – of het nu opvangbakken van staal, edelstaal, polyethyleen, glasvezelversterkte kunststof of polymeerbeton, stellingcontainers en brandbestendige opslagcontainers of complete magazijnen zijn – worden te allen tijde geproduceerd volgens de huidige stand van de wetgeving en de techniek. Met producten gemaakt van 6 materialen (staal, roestvrij staal beton, GRP, plastic PE en PVC).

 5. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  STOPA is Europa's toonaangevende premium fabrikant van geautomatiseerde opslagsystemen voor plaatwerk, langgoed en automatische parkeergaragesystemen. Het assortiment varieert van standalone applicaties tot integratieve automatiseringsmodules. 40 jaar praktische ervaring, met complexe ontwerpen en meer dan 1.900 wereldwijd geïnstalleerde systemen, waaruit het onafhankelijke bedrijf unieke knowhow haalt op het gebied van productkwaliteit en procesbetrouwbaarheid, procesautomatisering en softwareontwikkeling. Geconcentreerde ontwikkeling van automatische parkeersystemen voor parkeergarages, economische en ecologische concentratie van parkeerruimte. Onze producten: Parkeergarage-controlesystemen, parkeergarages, voorbereiding van parkeergarages, sanering van parkeergarages.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RACK CONCEPT

  België

  RACK CONCEPT, in België gevestigd, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in rekken. Ons aanbod omvat meer bepaald tweedehands opslag- en opbergsystemen voor opslagplaatsen, magazijnen, kantoren enz. Ons assortiment omvat rekken voor zware ladingen, halfzware en lichte rekken voor lange ladingen, platforms en mezzanines, naast industriële sectionale poorten en accessoires zoals vlonders, tussenwanden met traliewerk, borstweringen, en metalen pallets. Wij hebben rekken in voorraad van de belangrijkste Europese fabrikanten van opslagsystemen zoals FERALCO, MECALUX, STOW, DUWIC, SSI CHAEFFER, REDIRACK, POLYPAL en AR RACKING. Wij werken nauw samen met de marktleiders in tweedehands rekken voor de verkoop van tweedehands rekken. Wij zijn niet alleen actief in België maar ook in Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Onze mobiliteit is een van onze pluspunten, net zoals ons reactievermogen. Bovendien verbinden wij ons ertoe binnen de afgesproken termijnen te leveren. Zo zijn we erin geslaagd het vertrouwen te winnen van klanten zoals de NMBS, Interlogistics, Intertrans, Carrefour, Options en Carlam. Neem gerust contact met ons op als u graag meer informatie wilt ontvangen!

 2. PBM LAGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. VANDERLANDE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

 4. DEXION GMBH

  Duitsland

 5. HERMKES REGALSYSTEME & BETRIEBSEINRICHTUNGEN INH. ANDREA HERMKES

  Duitsland

 1. PSB INTRALOGISTICS GMBH

  Duitsland

 2. EK ROBOTICS GMBH

  Duitsland

 1. POLYPAL GERMANY GMBH

  Duitsland

 2. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italië

 3. D&R RACKING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 4. RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE

  Italië

 5. SCHAKE GMBH METALLWARENFABRIK

  Duitsland

 6. ETZEL LAGERSYSTEM SERVICE UND HANDEL

  Duitsland

 7. DUMETA GMBH

  Duitsland

 8. ERMA-REGALE INH. PETER MATT

  Zwitserland

 1. EUROSTORAGE

  België

  Als Europese verdeler van allerhande opslagsystemen voor de metaalindustrie is Eurostorage gespecialiseerd in oplossingen die plaatsbesparing, tijdsbesparing en veiligheid van werken bieden aan haar klanten. Het uitgebreide assortiment bevat tal van opslagsystemen voor metalen platen, zowel horizontaal als verticaal, evenals opslagsystemen voor alle soorten profielen waarbij de snelheid, het gemak en de veiligheid van werken primeren. Alle opslagrekken zijn gebaseerd op een systeem van uittrekbare laden waardoor het opgeslagen materiaal, zij het platen of profielen, steeds onmiddellijk beschikbaar is voor verwerking. Deze efficiënte manier van werken betekent een rechtstreekse kostenbesparing aan arbeidsuren alsook een vermindering van de fysieke inspanningen van de operator. Bezoek onze website of maak een afspraak voor een voorstelling van alle opslagsystemen voor platen en profielen.

 2. STORACT LOG

  Bulgarije

  STORACT LOG is een engineeringbedrijf voor het ontwerp, de engineering en de verkoop van Geautomatiseerde en Gemechaniseerde Opslagsystemen en Beheersoftware van Magazijnen. Verticale Geautomatiseerde Opslag- en Uitlaadsysteem voor kantoren en industriële toepassingen, Dynamische Opslagsystemen voor pallets en kisten, allerlei types rol- en bandtransporteurs en geautomatiseerde sorteersystemen, Mobiele reksystemen voor pallets en lang materiaal, palletstapelaars, robocars. Software voor magazijnbeheer, Flow rails, Transportbanden.

 3. CONTINENTAL RACK

  België

  Producten : 1° Volhouten legborden : Continental Rack produceert houten rekken voor zowel archief, magazijn of winkelinrichting. Het gebruikt daarvoor Noord-Europees vurenhout. Dit is fijnnervig, kwastarm en daardoor erg sterk. Standaard wordt het onbehandeld geleverd. 2° Hardboard legborden : Bij de hardboard rekken worden de staanders behouden van de volhouten legborden, maar zijn de legborden vervaardigd uit een rooster van volhouten latten. 3° Mobiele rekken : Onze houten rekken kunnen eveneens op een mobiele basis worden gemonteerd, waardoor u op een kleine ruimte toch een grote opslacapaciteit creëert. De rails worden bovenop uw bestaande vloer geplaatst, waardoor inslijpen niet nodig is. 4° Winkelinrichting : Onze houten rekken lenen zich tevens perfect voor uw winkelinrichting. 5° Toog : Onze houten rekken dienen ook als structuur voor uw winkeltoog, waarna de voorzijde kan afgewerkt worden met houten schrootjes of een effen melamineplaat in kleur naar keuze.

 4. CHEP BENELUX

  België

  CHEP werd opgericht in 1954 en biedt pallet- en containerpoolingservices. CHEP is wereldwijd marktleider met meer dan 300 miljoen pallets, kratten en containers in gebruik in de supply chains van onze klanten, elke dag. Vandaag de dag heeft CHEP vestigingen in 49 landen over de hele wereld, die inspelen op de behoeften van grote industrieën, waaronder consumptiegoederen, de detailhandel, basisindustrie, auto industrie, luchtvaart, vers voedsel en chemie. Onze moedermaatschappij Brambles stelt ons solide financiële middelen ter beschikking om de meest veeleisende klanten te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling, in lokale en buitenlandse markten, waar ook ter wereld.

 5. MONTAGE SERVICE DIEPENBEEK

  België

  Services : 1° Bouw : Gevelbekleding / Dakbekleding, plafonds, poorten en industriele deuren, ramen en deuren, wanden. 2° Kantoorinrichting : binnenwanden, meubels, stoelen. 3° Magazijninrichting : draagarmstellingen, drive-inns, grootvakstellingen, legbordstellingen, paletstellingen, platformen. 4° Promotiematerialen Promotiekasten. Ons team van ervaren monteurs staat klaar voor elke uitdaging! Wij dragen veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel en voldoen dan ook aan de specifieke normen en reglementeringen inzake bouw en montage. Onze flexibele opstelling garandeert ook een goede samenwerking met andere montage- en bekledingsbedrijven. Bijvoorbeeld: Schilders, Elektriciens, Stukadoors, …

 6. WCM FACTORY METAL SAN.TIC.A.S.

  Turkije

  WCM Factory is een toonaangevende metaalproducent in Istanboel, Turkije.WCM heeft al 20 jaar ervaring in de metaalindustrie en produceert in haar 4000 m2 productiefaciliteit met alle ervaring van ons professionele team.WCM heeft zich voortdurend ontwikkeld in een systeem dat gebaseerd is op automatisering in de productie. Het bedrijf streeft zijn doelstellingen na met behulp van de nieuwste technologie en de beste producten zonder hogere kosten te maken. WCM heeft het productassortiment bepaald na de analyse van de behoeften van de markt; displaystanders, winkeluitrustingen, verlichting van winkelrekken, turboladers in de automobielsector, torenklokken.Ook geven wij vorm aan onze producten ten aanzien van vragen van klanten. WCM werkt eraan om een creatief team met moderne menselijke hulpbronnen in filosofie te vormen, en maakt gebruik van de nieuwste communicatie- en internet-technologieën voor snelle gegevensoverdracht en een snelle besluitvormende autoriteit die nodig zijn voor het vertalen van dynamische omstandigheden in een voordeel op de markt.

 7. UNAL PERE ET FILS

  Frankrijk

  De firma Unal, opgericht in 1990, is gespecialiseerd in de inkoop, reparatie en verkoop van gebruikte pallets. Unal Père & Fils verzorgt de NIMP 15 behandeling, het malen van houtafval en heeft een vergunning voor het recycleren van verpakkingshout. Vervaardiging van houten pallets, reparatie van houten pallets, handel in alle soorten pallets: houten pallets, nieuwe pallets, tweedehandse pallets, plastic pallets, houten pallets in alle maten. Inzameling van houten pallets, malen van houten pallets, recycling afval houten verpakkingen. Opslag van houten pallets.

 8. DE MILIEU CONCURRENT

  Nederland

  De Milieu Concurrent is gespecialiseerd in opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen. Als u werkt met chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen, stelt de branche eisen aan de veilige opslag. Bij Milieu Concurrent kunt u terecht voor lekbakken, opslagcontainers, kiepcontainers en kantelbakken. Wij leveren zowel kunststoffen als stalen producten en bieden een groot aantal aanvullende oplossingen, zodat u bedrijf de gevaarlijke stoffen veilig kan opslaan. Wij bieden een compleet assortiment conform de richtlijn PGS 15 en bovengrondse opslagtanks conform PGS 30. De producten zijn snel en eenvoudig online bestellen. De producten worden rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in Duitsland waar ze onder TUV voorwaarden worden geproduceerd. Door deze directe lijnen betaalt u een scherpe prijs voor de opslag van uw gevaarlijke stoffen.

 9. DEN DOELDER PALLETS

  Nederland

  Den Doelder Pallets staat voor professionele en betrouwbare pallets. Wij leveren kwaliteitspallets naar uw wensen én op het moment dat u ze nodig heeft. Door onze centrale ligging tussen de industriegebieden van Rotterdam en Antwerpen kunnen wij snel leveren door heel Europa. Wij produceren jaarlijks ruim 2 miljoen pallets voor uiteenlopende klanten in West-Europa. Het grootste gedeelte van onze producten gaat naar de staal-, voedings- en chemische industrie. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteits- en milieueisen en aan de internationale regelgeving ISPM15. U kunt bij ons terecht voor standaardpallets én maatwerk. In kleine hoeveelheden, maar ook voor een serie van honderdduizend…

 10. HESONWERK GMBH TRANSPORT-, LAGER- & UMWELTTECHNIK

  Duitsland

  Al meer dan 120 jaar is het traditionele bedrijf HESON een betrouwbare partner in de oplossing van uw problemen van uw problemen op het gebied van transport-, opslag- en milieutechniek, giettechnisch, mechanische vormgeving. Onze HESON-producten worden gebruikt in alle wetenschappelijke domeinen binnen de industrie: automobielindustrie, leveranciers van automobielbedrijven (gieterijen, smederijen, mechanische producten, schroevenindustrie), hoge opslagrekken en automatiseringstechniek, verzorgingsindustrie tot aan de levensmiddelenindustrie.