• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • opslagsystemen en materialen

Resultaten voor

Opslagsystemen en materialen - Import export

 1. ŠKOFIC PROMET D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Škofic promet d.o.o. is en familiebedrijf dat werkzaam is sinds 1979. Het heeft zich sinds tientallen jaren ontwikkeld binnen de sector van het transport van vloeistoffen. Het bedrijf richt zich met name op de organisatie en de uitvoer van transport en het reinigen van de tanks. Wij verzorgen volledige logistieke diensten op het gebied van vloeistoffenvervoer. Wij hebben ervaring opgedaan door samen te werken met toonaangevende Europese bedrijven binnen de sector en werken op succesvolle wijze met en voor bedrijven binnen en buiten de EU. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

 2. FASHION4WELLNESS.COM

  Nederland

  Verified by europages badge

  Fashion4Wellness en Balyy is een in Zwanenburg gevestigd bedrijf en merk in hamamdoeken, strandlakens en kimono 's. Wij leveren zowel B2B als B2C. Een hamamdoek of strandlaken van Fashion4Wellness is met de meest grote zorg voor jou geweven in Turkije, kenia en Tunesie. Al onze hamamdoeken zijn gemaakt van het beste katoen en zijn met de hand geknoopt. Voor de ultieme stranddag kies je één van de Fairtrade hamamdoeken van Fashion4Wellness of één van de handgemaakte producten van Balyy. Kleurrijke luxe strandlakens, pareo 's, kimono 's en tunieken. Een Balyy pareo, strandlaken of kimono is een traditioneel en mooi product dat met kennis, vakmanschap en zorg met de hand is gemaakt op het mooie Indonesische eiland Bali. Een mooi en eerlijk product voor die momenten dat je heerlijk wil genieten in bijvoorbeeld het wellness resort, de sauna, het strand, op vakantie of bij het zwembad. Wacht niet te lang, verwen jezelf en vind die innerlijke rust met één van onze mooie producten van Fashion4Wellness en Balyy.

 3. RACK CONCEPT

  België

  Verified by europages badge

  RACK CONCEPT, in België gevestigd, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in rekken. Ons aanbod omvat meer bepaald tweedehands opslag- en opbergsystemen voor opslagplaatsen, magazijnen, kantoren enz. Ons assortiment omvat rekken voor zware ladingen, halfzware en lichte rekken voor lange ladingen, platforms en mezzanines, naast industriële sectionale poorten en accessoires zoals vlonders, tussenwanden met traliewerk, borstweringen, en metalen pallets. Wij hebben rekken in voorraad van de belangrijkste Europese fabrikanten van opslagsystemen zoals FERALCO, MECALUX, STOW, DUWIC, SSI CHAEFFER, REDIRACK, POLYPAL en AR RACKING. Wij werken nauw samen met de marktleiders in tweedehands rekken voor de verkoop van tweedehands rekken. Wij zijn niet alleen actief in België maar ook in Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Onze mobiliteit is een van onze pluspunten, net zoals ons reactievermogen. Bovendien verbinden wij ons ertoe binnen de afgesproken termijnen te leveren. Zo zijn we erin geslaagd het vertrouwen te winnen van klanten zoals de NMBS, Interlogistics, Intertrans, Carrefour, Options en Carlam. Neem gerust contact met ons op als u graag meer informatie wilt ontvangen!

 4. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PROTECTO is fabrikant van, en gespecialiseerd in, milieuvriendelijke opslagtechnieken. Sinds 1993 ontwerpt, fabriceert en monteert Protectoplus producten voor de veilige opslag van watervervuilende en brandbare stoffen. Overal waar gewerkt wordt met gevaarlijke grond-, brand- of afvalstoffen, moet verontreiniging van het water en de bodem voorkomen en de mens beschermd worden. Protectoplus heeft een breed aanbod van hoogwaardige producten: van opslag en transport tot noodsets. Protectoplus is een gespecialiseerd bedrijf volgens artikel 19I van de wet op de waterhuishouding. Alle producten – of het nu opvangbakken van staal, edelstaal, polyethyleen, glasvezelversterkte kunststof of polymeerbeton, stellingcontainers en brandbestendige opslagcontainers of complete magazijnen zijn – worden te allen tijde geproduceerd volgens de huidige stand van de wetgeving en de techniek. Met producten gemaakt van 6 materialen (staal, roestvrij staal beton, GRP, plastic PE en PVC).

 5. MEVATEC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MEVA is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van onder andere afvalcontainers, opslag en materiaal voor goederenhantering en stedelijke voorzieningen. Ons productassortiment omvat meer specifieke afvalbakken voor binnen of buiten, regenwatertanks, containers voor gevaarlijk afval, containers voor medisch afval, hefplatforms, pallettrucks, plastic of houten pallets evenals banken, tafels en drinkfonteinen voor gemeentes. Ons bedrijf werd opgericht in 1898 en wij zijn trots op onze lange geschiedenis, uitgebreide kennis en ervaring. Wij kiezen voor een individuele aanpak voor elk klant om er zeker van te zijn dat wij aan hun specifieke behoeften voldoen en om samen de beste oplossing te vinden. Wij bieden producten op maat naargelang de vraag van de klant. Daarnaast hebben wij de meeste van onze producten op voorraad voor een snelle levering. Sinds de oprichting, streeft MEVA altijd dezelfde waarden na: vertrouwen en betrouwbaarheid. Wij willen duurzame en succesvolle samenwerkingen met onze klanten opbouwen. Onze kracht schuilt in onze capaciteit om zich aan te passen aan de eisen van een constant veranderende markt. Ons doel is het ontwerpen van aantrekkelijke producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit en ontwerp. Wij bieden tevens aan onze producten verbonden diensten, van montage tot transport. Neem gerust contact met ons op een neem een kijkje op onze website voor meer informatie! Wij bieden u met veel plezier het nodige advies.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. D E C O R DEPOT CONTENEUR REPARATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  DECOR DEPOT CONTENEUR REPARATION biedt u standaard, gekoelde en gespecialiseerde zeecontainers, gereviseerd en eerste reis, vanuit onze verschillende depots. We kunnen putten uit bijna 30 jaar ervaring om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van havenafhandeling. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. SYSTEO INDUSTRIE S.A.S

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SYSTEO INDUSTRIE, een erkend specialist op het gebied van gemotoriseerde verticale opslagsystemen, is de onbetwiste marktleider en biedt maatoplossingen voor lek project. Onze innoverende opslagmagazijnen, ofwel 'carrousels' zijn gebaseerd op een uitgebreide selectie geavanceerde mechanische onderdelen en zijn verkrijgbaar in twee versies: de ONE LOOP en de MULTILOOP. Deze systemen bieden een perfect antwoord op uw specifieke behoeften.

 3. DEXION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEXION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Laubach, Duitsland.

 4. POLYPAL GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLYPAL GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Bad Homburg, Duitsland.

 5. HERMKES REGALSYSTEME & BETRIEBSEINRICHTUNGEN INH. ANDREA HERMKES

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERMKES REGALSYSTEME & BETRIEBSEINRICHTUNGEN INH. ANDREA HERMKES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Bautzen, Duitsland.

 1. VANDERLANDE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VANDERLANDE INDUSTRIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 2. PSB INTRALOGISTICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PSB INTRALOGISTICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Pirmasens, Duitsland.

 1. PBM LAGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PBM LAGERTECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Schwalmtal, Duitsland.

 2. D&R RACKING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf D&R RACKING LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren palletstelling, Balken voor palletstellingen, industriële tussenverdiepingen, en cantilever stellingen voor voorraadopslag. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 3. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALMECCANICA SPAGGIARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Portaalkranen, portaalkranen, hijskranen voor het hijsen van goederen, Opslagsystemen en materialen, lieren voor het hijsen van goederen, Portaalkranen, loopkranen voor het hijsen van goederen, en geautomatiseerde magazijnen. Het is gevestigd in Fontevivo, Italië.

 4. RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, drogers voor graan, droogmachines en -uitrustingen, Opslagsystemen en materialen, en silo's voor berging en voorraadopslag. Het is gevestigd in Granozzo Con Monticello, Italië.

 5. ETZEL LAGERSYSTEM SERVICE UND HANDEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ETZEL LAGERSYSTEM SERVICE UND HANDEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Sipplingen, Duitsland.

 6. SCHAKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHAKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Openbare werken - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - afbouw, Openbare werken, Opslagsystemen en materialen, Transportbakken, wegenbouw, Bouw - afbouw, Openbare werken, Opslagsystemen en materialen, en Transportbakken. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 7. DUMETA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DUMETA GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Rheine, Duitsland.

 8. ERMA-REGALE INH. PETER MATT

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERMA-REGALE INH. PETER MATT, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is gevestigd in Dietikon, Zwitserland.

 1. EUROSTORAGE

  België

  Als Europese verdeler van allerhande opslagsystemen voor de metaalindustrie is Eurostorage gespecialiseerd in oplossingen die plaatsbesparing, tijdsbesparing en veiligheid van werken bieden aan haar klanten. Het uitgebreide assortiment bevat tal van opslagsystemen voor metalen platen, zowel horizontaal als verticaal, evenals opslagsystemen voor alle soorten profielen waarbij de snelheid, het gemak en de veiligheid van werken primeren. Alle opslagrekken zijn gebaseerd op een systeem van uittrekbare laden waardoor het opgeslagen materiaal, zij het platen of profielen, steeds onmiddellijk beschikbaar is voor verwerking. Deze efficiënte manier van werken betekent een rechtstreekse kostenbesparing aan arbeidsuren alsook een vermindering van de fysieke inspanningen van de operator. Bezoek onze website of maak een afspraak voor een voorstelling van alle opslagsystemen voor platen en profielen.

 2. STORACT LOG

  Bulgarije

  STORACT LOG is een engineeringbedrijf voor het ontwerp, de engineering en de verkoop van Geautomatiseerde en Gemechaniseerde Opslagsystemen en Beheersoftware van Magazijnen. Verticale Geautomatiseerde Opslag- en Uitlaadsysteem voor kantoren en industriële toepassingen, Dynamische Opslagsystemen voor pallets en kisten, allerlei types rol- en bandtransporteurs en geautomatiseerde sorteersystemen, Mobiele reksystemen voor pallets en lang materiaal, palletstapelaars, robocars. Software voor magazijnbeheer, Flow rails, Transportbanden.

 3. CONTINENTAL RACK

  België

  Producten : 1° Volhouten legborden : Continental Rack produceert houten rekken voor zowel archief, magazijn of winkelinrichting. Het gebruikt daarvoor Noord-Europees vurenhout. Dit is fijnnervig, kwastarm en daardoor erg sterk. Standaard wordt het onbehandeld geleverd. 2° Hardboard legborden : Bij de hardboard rekken worden de staanders behouden van de volhouten legborden, maar zijn de legborden vervaardigd uit een rooster van volhouten latten. 3° Mobiele rekken : Onze houten rekken kunnen eveneens op een mobiele basis worden gemonteerd, waardoor u op een kleine ruimte toch een grote opslacapaciteit creëert. De rails worden bovenop uw bestaande vloer geplaatst, waardoor inslijpen niet nodig is. 4° Winkelinrichting : Onze houten rekken lenen zich tevens perfect voor uw winkelinrichting. 5° Toog : Onze houten rekken dienen ook als structuur voor uw winkeltoog, waarna de voorzijde kan afgewerkt worden met houten schrootjes of een effen melamineplaat in kleur naar keuze.

 4. DAMBACH COMPONENTS

  Duitsland

  Als ervaren leverancier van laadapparatuur en transportbandelementen combineert DAMBACH COMPONENTS ontwikkeling en productie op één locatie in Duitsland. De componenten worden gekenmerkt door constant hoge kwaliteit en gebruikersgerichte oplossingen.De onafhankelijke divisie van DAMBACH Lagersysteme GmbH & Co.KG kan terugkijken op meer dan 45 jaar ervaring.Producenten van opslag- en transporttechniek profiteren van deskundig advies en op maat gemaakte producten.Klanten kunnen ook de innovatieve online 3D-configurator gebruiken om het gewenste product op hun wensen af ​​te stemmen.

 5. CHEP BENELUX

  België

  CHEP werd opgericht in 1954 en biedt pallet- en containerpoolingservices. CHEP is wereldwijd marktleider met meer dan 300 miljoen pallets, kratten en containers in gebruik in de supply chains van onze klanten, elke dag. Vandaag de dag heeft CHEP vestigingen in 49 landen over de hele wereld, die inspelen op de behoeften van grote industrieën, waaronder consumptiegoederen, de detailhandel, basisindustrie, auto industrie, luchtvaart, vers voedsel en chemie. Onze moedermaatschappij Brambles stelt ons solide financiële middelen ter beschikking om de meest veeleisende klanten te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling, in lokale en buitenlandse markten, waar ook ter wereld.

 6. B & B RACKS

  België

  B & B Racks schept voor u de nodige ruimte... Een optimale benutting van uw beschikbare opslagplaats is van groot belang. Niet alleen om een maximale capaciteit uit uw magazijninrichting te halen, maar eveneens om er voor te zorgen dat ieder product direct beschikbaar is. Een goed en permanent overzicht van uw voorraden is immers onmisbaar voor het rendement van uw onderneming. B& B Racks heeft de oplossing in huis om alle mogelijke producten op de beste manier op te slaan containers, vaten, dozen of pallets in alle variaties van gewicht, afmeting of volume vinden plaats op onze flexibele opslagsystemen. Grootvakstelling, legbordstelling, palletrekken...

 7. MONTAGE SERVICE DIEPENBEEK

  België

  Services : 1° Bouw : Gevelbekleding / Dakbekleding, plafonds, poorten en industriele deuren, ramen en deuren, wanden. 2° Kantoorinrichting : binnenwanden, meubels, stoelen. 3° Magazijninrichting : draagarmstellingen, drive-inns, grootvakstellingen, legbordstellingen, paletstellingen, platformen. 4° Promotiematerialen Promotiekasten. Ons team van ervaren monteurs staat klaar voor elke uitdaging! Wij dragen veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel en voldoen dan ook aan de specifieke normen en reglementeringen inzake bouw en montage. Onze flexibele opstelling garandeert ook een goede samenwerking met andere montage- en bekledingsbedrijven. Bijvoorbeeld: Schilders, Elektriciens, Stukadoors, …

 8. DE MILIEU CONCURRENT

  Nederland

  De Milieu Concurrent is gespecialiseerd in opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen. Als u werkt met chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen, stelt de branche eisen aan de veilige opslag. Bij Milieu Concurrent kunt u terecht voor lekbakken, opslagcontainers, kiepcontainers en kantelbakken. Wij leveren zowel kunststoffen als stalen producten en bieden een groot aantal aanvullende oplossingen, zodat u bedrijf de gevaarlijke stoffen veilig kan opslaan. Wij bieden een compleet assortiment conform de richtlijn PGS 15 en bovengrondse opslagtanks conform PGS 30. De producten zijn snel en eenvoudig online bestellen. De producten worden rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in Duitsland waar ze onder TUV voorwaarden worden geproduceerd. Door deze directe lijnen betaalt u een scherpe prijs voor de opslag van uw gevaarlijke stoffen.

 9. HESONWERK GMBH TRANSPORT-, LAGER- & UMWELTTECHNIK

  Duitsland

  Al meer dan 120 jaar is het traditionele bedrijf HESON een betrouwbare partner in de oplossing van uw problemen van uw problemen op het gebied van transport-, opslag- en milieutechniek, giettechnisch, mechanische vormgeving. Onze HESON-producten worden gebruikt in alle wetenschappelijke domeinen binnen de industrie: automobielindustrie, leveranciers van automobielbedrijven (gieterijen, smederijen, mechanische producten, schroevenindustrie), hoge opslagrekken en automatiseringstechniek, verzorgingsindustrie tot aan de levensmiddelenindustrie.

 10. WCM FACTORY METAL SAN.TIC.A.S.

  Turkije

  WCM Factory is een toonaangevende metaalproducent in Istanboel, Turkije.WCM heeft al 20 jaar ervaring in de metaalindustrie en produceert in haar 4000 m2 productiefaciliteit met alle ervaring van ons professionele team.WCM heeft zich voortdurend ontwikkeld in een systeem dat gebaseerd is op automatisering in de productie. Het bedrijf streeft zijn doelstellingen na met behulp van de nieuwste technologie en de beste producten zonder hogere kosten te maken. WCM heeft het productassortiment bepaald na de analyse van de behoeften van de markt; displaystanders, winkeluitrustingen, verlichting van winkelrekken, turboladers in de automobielsector, torenklokken.Ook geven wij vorm aan onze producten ten aanzien van vragen van klanten. WCM werkt eraan om een creatief team met moderne menselijke hulpbronnen in filosofie te vormen, en maakt gebruik van de nieuwste communicatie- en internet-technologieën voor snelle gegevensoverdracht en een snelle besluitvormende autoriteit die nodig zijn voor het vertalen van dynamische omstandigheden in een voordeel op de markt.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis