FORKLIFT ENERGIE - Spécialiste intégrateur de batteries lithium

Frankrijk

Factory icon Fabrikant/ Producent

FORKLIFT ENERGIE
Web icon
6 Producten

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Ontwerp en levering van accupacks en converters voor uw professionele of vrijetijdsscheepvaartapparatuur. FORKLIFT ENERGIE stelt zijn 15 jaar industriële ervaring tot uw dienst, of het nu gaat om het terug omzetten van thermische rupsbandapparatuur naar elektrische stroom, het ontwerpen van een accupack dat past bij uw zware of lichte elektrische voertuig, of om advies over de keuze van een industriële lithiumaccu die compatibel is met de activiteit van uw werkboot of pleziervaartuig. Ontwerp en integratie van accu-energieopslagsystemen, Ondersteuning bij het kiezen van oplossingen die rekening houden met de menselijke, technologische, functionele, duurzame en financiële aspecten. In elke fase vestigen we uw aandacht op de voor- en nadelen van de voorgestelde technologie.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Ontwerp en levering van LITHIUM batterijpakketten voor uw Golfcart - zware vierwieler (type L7e) of licht voertuig. Of het nu gaat om de hermotorisering van thermische rupsvoertuigen in elektrische modus, de studie van een batterijpakket aangepast aan uw zwaar of licht elektrisch voertuig of om advies bij de keuze van een industriële lithiumbatterij, FORKLIFT ENERGIE stelt zijn 15 jaar industriële ervaring tot uw dienst. Ontwerp en integratie van accu-energieopslagsystemen, Ondersteuning bij het kiezen van oplossingen die rekening houden met de menselijke, technologische, functionele, duurzame en financiële aspecten. In elke fase vestigen we uw aandacht op de voor- en nadelen van de voorgestelde technologie.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Retrofit van uw thermische GSE-uitrusting naar elektrisch en omschakeling van uitrusting met loodbatterijen naar LITHIUM-technologie. FORKLIFT ENERGIE stelt zijn 15 jaar industriële ervaring tot uw dienst, of het nu gaat om het hermotoriseren van thermische baanapparatuur naar elektrisch, het bestuderen van een accupack aangepast aan uw zwaar of licht elektrisch voertuig of om het adviseren bij de keuze van een industriële lithium accu die compatibel is met de activiteit van uw werkschip of pleziervaartuig. Ontwerp en integratie van accu-energieopslagsystemen, Ondersteuning bij het kiezen van oplossingen die rekening houden met de menselijke, technologische, functionele, duurzame en financiële aspecten. In elke fase vestigen we uw aandacht op de voor- en nadelen van de voorgestelde technologie.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Voordeel 1 We bieden je verschillende compatibele technologische oplossingen. Voordeel 2 Er wordt rekening gehouden met budgettaire beperkingen en maximale eenvoud, zodat u de juiste keuze maakt! Voordeel 3 Snel ontwerp, technische ondersteuning en dienst na verkoop zijn ook ingebouwd in het project.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Bied onze expertise aan in het ontwerpen van energieopslagproducten en -systemen om te voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van : functionaliteit, doorlooptijden, kosten, productie, veiligheid en duurzaamheid - dat is onze missie. Voor uw energieopslagsysteem aan boord zal FORKLIFT ENERGIE, een DC-specialist, samen met u geavanceerde oplossingen op maat ontwikkelen op basis van uw technische eisen en behoeften. Ons ontwerpbureau voor energieopslag stelt al zijn industriële knowhow tot uw dienst om u te helpen deze apparatuur te bouwen, of het nu gaat om een landbouwrobot, een innovatief hulpmiddel voor de bouwsector of een AGV voor de lucht- en ruimtevaartindustrie. Onze industriële ervaring en onze gevoeligheid voor technologische en financiële keuzes zorgen ervoor dat u uiteindelijk betrouwbare, functionele en duurzame apparatuur krijgt die perfect geschikt is voor zijn gebruikers.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

FORKLIFT ENERGIE werkt samen met u aan de on-board stroomvoorziening voor uw industriële apparatuur (AGV's - vorkheftrucks - speciale mobiele hefmachines) en definieert samen met u de apparatuur die het meest geschikt is voor uw behoeften - accu's, regelaars, converters, aandrijvingen en innovatieve apparatuur. FORKLIFT kan u helpen bij de omschakeling van uw elektrisch materieel van loodaccu's naar de lithiumtechnologie van LFP. Gegarandeerde veiligheid: Lithiumaccu's hebben geen oplaadruimte meer nodig, stoten geen explosieve of corrosieve gassen meer uit en vormen geen gevaar meer voor uw personeel of uw installaties. Geoptimaliseerde rentabiliteit: lager energieverbruik, geen onderhoudskosten... Uw technische en ecologische beperkingen zijn onze beperkingen. Autonomie en veiligheid voor uw teams: De langere levensduur van lithiumbatterijen helpt de werkomstandigheden te verbeteren en teams te beschermen tegen spier- en skeletaandoeningen (MSD).

Een offerte aanvragen

Domain icon Fabrikant/ Producent

FORKLIFT ENERGIE

POULFETAN

56440 Languidic - Frankrijk

BTW-nummer
Contacteren