GB TRADE TRANSPORT - Logistics services in land, air, and sea transportation

Turkije

Office Building Outline icon Dienstverlener

GB TRADE TRANSPORT
Web icon
5 Producten

Turkije

Geverifieerd door europages

FTL-diensten (Full Truck Load) zijn op maat gemaakt en maatspecifiek. FTL heeft een korte doorlooptijd en minimale productbehandeling, want het komt tot aan de deur voor u om gebruik te maken van de diensten. De diensten omvatten ontwerptools en dubbele ontvangers kunnen over lange afstanden worden gebruikt om een snellere transittijd te bieden.

Een offerte aanvragen

Turkije

Geverifieerd door europages

Gebaseerd op standaard geregelde luchtvrachtconsolidatiediensten vanuit de meeste regio's van de wereld en biedt doorgaans tweemaal per week vertrek vanuit alle belangrijke gateways. Economy-diensten stellen u in staat uw plan door te sturen en te genieten van de best beschikbare prijs. *Express-diensten zijn volledig op maat gemaakt en maken gebruik van zowel snelle als directe informatieoplossingen, afhankelijk van de kritieke aard van de levering.Het is gebaseerd op een "volgende vlucht"-principe, waardoor u de flexibiliteit hebt om een lijndienst te kiezen die aan uw behoeften voldoet.Kies de vlucht die u wilt gebruiken alsof u ook reist.U kunt bij dit soort diensten een prijsverhoging tegenkomen, maar wij leveren deze diensten met onze routineprijzen.

Een offerte aanvragen

Turkije

Geverifieerd door europages

FCL (Full Container Load) diensten zijn oneindig flexibel en kunnen worden afgestemd op uw individuele behoeften, waarbij de beste beschikbaarheid van materieel, capaciteit, transittijd en waarde wordt geboden. Via ons wereldwijde netwerk behoudt GB LOGISTICS ruimte op alle benodigde markten door continuïteit en capaciteit te bieden tijdens "High Season" periodes.

Een offerte aanvragen

Turkije

Geverifieerd door europages

Minivan-expressvervoer is voordeliger en veiliger dan luchtvervoer.Gemiddeld worden uw producten in ongeveer 24 tot 84 uur geleverd, afhankelijk van de bestemming.Minivan-expressvervoer biedt u de snelste oplossing op de weg. Met onze moderne voertuigen vervoeren wij uw ladingen tot 1,3 ton overal en voeren wij gegarandeerde INTERNATIONALE TRANSFERES uit. De oplossingen die wij bieden zijn sneller, veiliger en economischer dan andere transportmethoden.Bovendien worden uw transporten uitgevoerd met minder papierwerk en formaliteiten in vergelijking met luchttransport. Onze minibus transportdiensten bestrijken heel Europa.

Een offerte aanvragen

Turkije

Geverifieerd door europages

LTL (Less than truck) d.w.z. gedeeltelijke transportdiensten worden geleverd op een flexibele en geoptimaliseerde manier, met meer dan een volledige vrachtwagen als basis. FTL diensten FTL (Full Truck Load) diensten zijn maatwerk en maatspecifiek. Het heeft FTL s kortzichtigheid en minimale productbehandeling, want het komt tot aan de deur voor u om te profiteren van de diensten. De diensten omvatten ontwerptools en dubbele ontvangers kunnen over lange afstanden worden gebruikt om een snellere transittijd te bieden.

Een offerte aanvragen

Domain icon Dienstverlener

GB TRADE TRANSPORT

Tuna mah 1716 sok no 5 dr 1 Oktay Kocatepe apt Karsiyaka Izmir

35535

35535 Izmir - Turkije

Contacteren