IT4IP S.A. - DEVELOPER, MANUFACTURER AND SUPPLIER OF TRACK-ETCHED FILTERS

België

Factory icon Fabrikant/ Producent

IT4IP S.A.
Web icon
7 Producten

België

Geverifieerd door europages

Filtermembranen in polycarbonaat (PC), polyester (PET) en polyimide (PI) Op basis van de resultaten van de haalbaarheidstesten, en na eventuele optimalisatie van het baan-etsproces, zullen wij u geschikte testmonsters bezorgen: Om de doeltreffendheid van het membraan in uw toepassingen te verifiëren; Om de specificaties van het membraan geleidelijk te optimaliseren. Na de definitieve validatie van de specificaties van uw eigen product, zal de productie op grote schaal worden uitgevoerd in onze cleanrooms om gecontroleerde producten van hoge kwaliteit te leveren, vergezeld van een conformiteitscertificaat.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Transparante membranen met lage porositeit voor het visualiseren van levende cellen met optische microscopie Transparante membranen met hoge porositeit en hoge poriëndichtheid voor transportstudies Eigenschappen van het oppervlak Exclusieve weefselkweek (TC) oppervlaktebehandeling Parallelle of cross-pore optie Geschikt voor sterilisatie (gammastralen) Goede chemische weerstand (tabellen), biocompatibiliteit en lage eiwitbinding Maximale gebruikstemperatuur: 140°C (284°F) voor PC- en PET-membranen

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Voor getinte polycarbonaat (PC) membraanfilters Voor getinte polyester (PET) membraanfilters Opties voor grijze kleur en PVP-behandeling (hydrofiel) Geschikt voor sterilisatie (gammastralen) Glad, vlak oppervlak met lage niet-specifieke absorptie zorgt voor vangst van alle micro-organismen in één enkel vlak (geen micro-organismen gevangen in het bulkfilter)

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

ipPORE™ Filters | ipBLACK™ Filters | ipCELLCULTURE™ Filters ipPORE™ SPOORAFHANKELIJKHEID FILTERS polycarbonaat (PC) en polyester (PET) geschikt voor sterilisatie (autoclaaf, EtO en gammastraling) goede chemische bestendigheid (tabellen), biocompatibiliteit en lage eiwitbinding maximale bedrijfstemperatuur: 140°C (284°F) voor PC- en PET-membranen

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Behandeld door middel van een gepatenteerde oppervlaktebehandeling ter bevordering van de groei en differentiatie voor een grote verscheidenheid aan cellijnen, alsmede een uitzonderlijke cellulaire adhesie. Verkrijgbaar in een zeer transparante uitvoering met een glad glasachtig oppervlak, zijn ze ideaal geschikt als drager voor celkweek en voor visualisatie van levende cellen met licht. - Volledig in eigen huis vervaardigd uit hoogwaardige polycarbonaatfilm. - Geproduceerd (ISO5) en geconverteerd (ISO7) in clean room omgeving. - Handige en nauwkeurige etikettering met lotnummer voor volledige traceerbaarheid van het product. - Consistente poriegrootte voor nauwkeurige scheiding van monsters op grootte. - Vlak en glad oppervlak voor een gemakkelijke monsteranalyse. - Weinig extraheerbaar, lage eiwitbinding, verwaarloosbare adsorptie en absorptie. - Biocompatibiliteit, uitstekende chemische weerstand en thermische stabiliteit. - Geleverd met een kwaliteitscertificaat. - ISO 9001-certificaat.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Ze worden met behulp van een innovatief en gepatenteerd verfprocédé vervaardigd uit witte spoorgeëtste membranen en worden gekenmerkt door een geringe autofluorescentie. Door de geringe interferentie met de in de cytologie gebruikte fluorescerende markers zijn zij krachtig voor een directe waarneming en een reproduceerbare detectie en kwantificering van dierlijke cellen of micro-organismen. - Volledig in huis vervaardigd van hoogwaardig polymeermateriaal (film). - Geproduceerd (ISO5) en omgezet (ISO7) in clean room omgeving. - Handige en nauwkeurige etikettering met lotnummer voor volledige traceerbaarheid van het product. - Consistente poriegrootte voor nauwkeurige scheiding van monsters op grootte. - Vlak en glad oppervlak voor een gemakkelijke monsteranalyse. - Weinig extraheerbaar, lage eiwitbinding, verwaarloosbare adsorptie en absorptie. - Biocompatibiliteit, uitstekende chemische weerstand en thermische stabiliteit. - Geleverd met een kwaliteitscertificaat. - ISO 9001-certificaat.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Verkrijgbaar in het volledige poriegroottebereik, witte en doorschijnende membraanfilters met brede en gevarieerde toepassingen zoals luchtcontrole, wateranalyse, het vangen van micro-organismen en bloedfiltratie; ook verkrijgbaar in hydrofiele (met PVP behandelde) of hydrofobe (PVP-vrije) versie. - Volledig in huis vervaardigd van hoogwaardig polymeermateriaal (film). - Geproduceerd (ISO5) en omgezet (ISO7) in clean room omgeving. - Handige en nauwkeurige etikettering met lotnummer voor volledige traceerbaarheid van het product. - Consistente poriegrootte voor nauwkeurige scheiding van monsters op grootte. - Vlak en glad oppervlak voor een gemakkelijke monsteranalyse. - Weinig extraheerbaar, lage eiwitbinding, verwaarloosbare adsorptie en absorptie. - Biocompatibiliteit, uitstekende chemische weerstand en thermische stabiliteit. - Geleverd met een kwaliteitscertificaat. - ISO 9001-certificaat.

Een offerte aanvragen

Domain icon Fabrikant/ Producent

IT4IP S.A.

avenue Jean-Etienne Lenoir, 1

1348 Louvain-La-Neuve - België

BTW-nummer
Contacteren