• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • filtreerapparatuur en benodigdheden

Resultaten voor

Filtreerapparatuur en benodigdheden - Import export

 1. BIMKO ELEKTRIK

  Turkije

  Verified by europages badge

  BIMKO ELEKTRIK werd in 1993 opgericht in Istanboel. Onze activiteit begon met reserveonderdelen voor huishoudelijke apparaten. Door de jaren heen hebben wij naast deze dienstverlening productiecapaciteit toegevoegd. Tegenwoordig is BIMKO ELEKTRIK gefocust op de productie van filters voor afzuigkappen. BIMKO ELEKTRIK is één van de grootste leveranciers van afzuigkapfilters in Turkije, EU landen en India. Onze producten zijn aanwezig in meer dan 80 landen over de hele wereld via onze directe klanten, bijvoorbeeld in Duitsland, Nederland, Italië, Frankrijk, India en het VK. Onze onderneming is gehecht aan het principe van klanttevredenheid, snelle levering en competitieve prijzen en is een marktleider in zijn sector. Voor onze bedrijfsresultaten hebben wij deelgenomen aan de ISK SODEX Istanboel Beurs van Internationale HVAC&R, Isolatie, Pompen, Kleppen, Fittings, Waterbehandeling, Brandpreventie, Zwembad en Zonne-energiesystemen in 2021. Verder exporteert onze onderneming naar 17 landen. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie! https: //bimko.com/en

  Website Open In New icon
 2. R + B FILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  R + B Filter ontwikkelt en produceert vouwfilterpatronen, filterplaten en filtercassettes voor industriële luchtfiltratie en ontstoffingstechniek. Naast standaard filterelementen heeft R + B Filter zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantspecifieke oplossingen. Ingenieurs en technici ontwikkelen filterelementen met ontwerpen en materialen die individueel zijn afgestemd op uw toepassingsomstandigheden. We bieden oplossingen om bestaande filtersystemen te verbeteren en voor nieuwe toepassingen.Ook ondersteunen wij onze klanten bij het ontwerpen en bouwen van nieuwe systemen.Het doel is om stofafzuigsystemen optimaal te laten functioneren.Voorbeelden: 3D-printen en productie van additieven', voedingsindustrie, laser- en plasmasnijden, farmaceutische en chemische industrie, scheiding van olie en emulsienevel, afzuiging van lasrook, producttransport, heetgasfiltratie, siloventilatie, metaalspuiten, poedercoaten, straalsystemen, cleanroomtechnologie.

  Website Open In New icon
 3. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hydrauliek specialist: van installatiebouw tot service.Als gerenommeerde installatiebouwer ondersteunen wij u bij het ontwerp, de ontwikkeling en de constructie van hoogwaardige vloeistofinstallaties. Onder het merk ‘combiloop’ maken en verkopen wij hogedrukinstallaties voor koel- en smeermiddelen bestemd voor de werktuigbouw. Wij zijn zowel sterk in nieuwe installaties als in de modificatie van installatie die al in gebruik zijn. Onze producten: Onze producten: Hogedrukpompen, hydraulische aggregaten, hydraulische componenten.

  Website Open In New icon
 4. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In meer dan 25 jaar heeft ons middelgrote bedrijf een nationale en internationale reputatie opgebouwd op het gebied van luchtfiltertechnologie, werkplek- en milieubescherming, op basis van een ecologisch en sociaal georiënteerde bedrijfsfilosofie. Het huis-aan-huisontwerp van onze serie elektrische filters is een handelsmerk geworden voor technisch geavanceerde en eenvoudig te onderhouden filtersystemen wereldwijd. Door de constante observatie van het ontwerp en de prestaties van moderne werktuigmachines heeft deze ontwikkeling, vaak in samenwerking met de machinebouwers, jarenlang geresulteerd in nieuwe elektrofilterseries, vaak aangepast aan het ontwerp van de werktuigmachine. Tegelijkertijd vereist dit een nieuw ontwerp van de filterapparatuur, in het bijzonder de ionisator- en collectorcellen. DSL Air Technology is vandaag de leverancier in dit segment met 's werelds grootste elektrostatische filtermodificatie.

  Website Open In New icon
 5. AQUACHEM GMBH SEPARATIONSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met bijna 30 jaar aan ervaring in de filtering met persfilters, biedt Aquachem voor vele toepassingen een doeltreffende en optimale oplossing. Vanaf het jaar 2000 zijn wij intensief bezig geweest met de ontwikkeling van volautomatische filterpersen.Sinds 2011 mogen we onze AF-serie gestandaardiseerd noemen.Onze klanten ontvangen een volledig ontwikkelt en bedrijfszeker product, dat zich al talrijke malen in de industrie en afschrikkingstoepassingen bewezen heeft. Er kan gekozen worden uit 5 bouwafmetingen (plat formaat 470/630/800/1000 en 1200). In vergelijking met onze concurrenten op de markt zit het verschil in veel details en vooral in de definitie van volledig automatische werking.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De basis van de productie van metalen gaas is klassieke ambacht. Om high-tech te worden zoals PACO, maakt de modernste productie- en afwerktechnologie daar deel van uit. Dit wordt gerealiseerd in de eigen PACO-ontwikkeling en in de PACO-machinebouw. Als gevolg hiervan kan de kwaliteit van PACO niet gemakkelijk door anderen worden gereproduceerd vanwege een gebrek aan knowhow - met alle voordelen voor de productielocatie Duitsland. Als specialist in metalen gaas heeft PACO een speciale competentie, speciaal voor screeningtechnologie. Daar komt nog een uitgebreide en gelijktijdig diepgaande kennis van specifieke processen van zeeftechnische toepassingen bij in de meest uiteenlopende industrieën, laboratoria en in onderzoek en ontwikkeling.PACO Metalldrahtgewebe voor zeefdruk behoren tot 's werelds toonaangevende bedrijven.

  Website Open In New icon
 2. EPA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als specialist uit de sector van elektronische aandrijving, zijn wij niet alleen leverancier van onderdelen, maar ook leverancier van systemen. Van de engineering, tot het advies en assistentie, via de inbedrijfstelling. Wij bieden alle services, inclusief kant-en-klare installaties. De kern van ons beroep is het volgende: de planning van uw toepassingen, het ontwerp van de aandrijfonderdelen (elektrische snelheidsregelaar, transmissies, filters, remweerstanden, enz...), de inbedrijfstelling en het parametriseren van elektrische snelheidsregelaars, indsutriële automatische programmering (API) en automatisering, bedieningskast (in samenwerking met ons filiaal EPS), de instalaltie van elektrische onderdelen, de ontwikkeling en de productie van CEM-filters en netwerkfilters die aangepast zijn aan iedere klant, CEM-meting en CEM-advies, optimalisering van lekstroom

  Website Open In New icon
 3. ADVANCED ENGINEERING WEDGE WIRE

  Turkije

  Verified by europages badge

  ADENGROUP is een bedrijf dat wereldwijd unieke oplossingen biedt binnen diverse velden en beschikt over een jarenlange vakervaring. Wij ontplooien onze internationale handel met onze merken die gericht zijn op de individuele behoeften van onze klanten. \n\nOnze kracht ligt in het ontwerpen van innovatieve oplossingen op maat op basis van geavanceerde engineering die toegesneden zijn op de behoeften van de klant. Wij zijn gespecialiseerd in: - Composiet diensten - Filterdiensten - Automatiseringsdiensten - Projectbeheer diensten - R&D diensten Onze bekendste merken: • ADENSO – Projectbeheer en metaalproductie - ADENWEDGEWIRE – Wigdraad producten op maat - ADENCO – Plafondscherm oplossingen • ADENTE – Geavanceerde R&D Oplossingen – Product- en procesontwikkeling - GAMA METALLURGY – Composiet fabricage - WINDING TECHNOLOGIES – Composiet filamentwikkeling oplossingen • HA-TEC AUTOMATION – Automatiseringsoplossingen Bezoek onze websites en neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FLUIDTEC biedt verschillende technologieën voor waterbehandeling en pomptechnologie.FLUIDTEC heeft zichzelf tot taak gesteld om ecologisch en economisch procestechnische oplossingen te ontwerpen voor waterbehandeling en pompen voor haar klanten. Zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van onze producten en diensten zijn dagelijkse voorwaarden, waarbij er naar wordt gestreefd rekening te houden met het milieu en de economie van de klant. Ons assortiment bestaat uit: Complete procestechnische systemen voor de behandeling van water en andere vloeistoffen.Systeemcomponenten voor water- en vloeistofbehandeling.Verbruiksartikelen voor water- en/of vloeistofbehandeling.

  Website Open In New icon
 5. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BEKO TECHNOLOGIES betekent "persluchtbehandeling op zijn best". Al meer dan dertig jaar ontwikkelt, vervaardigt en distribueert BEKO TECHNOLOGIES producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling die zeer effectief, uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit zijn. BEKO TECHNOLOGIES biedt een compleet assortiment persluchtbehandeling. Aangevuld met deskundig advies en een gekwalificeerde servicedienst.

  Website Open In New icon
 1. ANDRITZ SEPARATION

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ANDRITZ Separation is de toonaangevende scheidingsspecialist en biedt intelligente mechanische en thermische scheidingstechnologieën en -diensten voor industrieën, van chemicaliën tot het milieu, voedsel, mijnbouw en mineralen. Onze innovatieve drainage- en droogoplossingen dragen bij aan duurzame groei door grondstoffen te behouden en de productkwaliteit te verbeteren, terwijl de productie-efficiëntie wordt verhoogd en afval wordt verminderd. Het uitgebreide assortiment varieert van karaf- en filtercentrifuges en afscheiders tot zeven, schijf- en trommelfilters, filterpersen en bandpersen tot een verscheidenheid aan drogers, waaronder trommel-, paddle-, spiraal- en wervelbeddrogers. Met meer dan 150 jaar ervaring en meer dan 2000 scheidingsspecialisten in 40 landen, zijn we hier om onze klanten te helpen hun uitdagingen te overwinnen door onze uitgebreide kennis te gebruiken om innovatieve oplossingen te ontwikkelen

  Website Open In New icon
 2. MSE FILTERPRESSEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1978 is MSE Filterpressen® uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige filterpersen voor de scheiding van vaste en vloeibare stoffen. Met MSE-filterpersen krijgt u een beproefde en innovatieve oplossing voor industriële scheidingsprocessen. Onze scheidingstechnologiespecialisten gebruiken hun diepgaande knowhow om fabrieksoplossingen, te ontwikkelen die individueel zijn afgestemd op regionale en toepassingsspecifieke vereisten. MSE Filterpressen® biedt een breed assortiment filterpersen die voldoen aan de vereisten voor een lage tot hoge prestatie. Deze worden veel gebruikt in de industriële productie voor de scheiding van slib, chemicaliën, mineralen en aardolie, maar ook voor de productie van grondstoffen. We hebben onze activiteiten uitgebreid naar 30 landen over de hele wereld en zijn met name de wereldleider met onze speciale fosfaatfiltratie-installaties in de auto-industrie.

  Website Open In New icon
 3. IREMA-FILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  IREMA-Filter - Een wereldwijde fabrikant van filtermedia. IREMA produceert synthetische filteroplossingen voor de automobiel-, airconditioning- en ventilatie-industrie, alsook voor medische en andere filtratietoepassingen. Naast synthetische filtermedia biedt IREMA ook MiniPleat producten aan, evenals kant-en-klare filters (3V cellen, hybride filters) - getest volgens ISO 16890, EN 779 of Ashrae 52.2. Wij ontwikkelen, ontwerpen en bouwen onze machines en productietechnologieën in eigen huis. Met al onze knowhow creëren wij filtratieoplossingen op maat en voldoen wij tevens aan vele normen in de filterindustrie. Recente ontwikkelingen: een elektrostatisch medium met uitstekende filtratie-efficiëntie en zeer lage drukval ter vervanging van tribo-media, uniek synthetisch HEPA-materiaal met deeltjesverwijdering tot 99, 99%, nieuw ePM1-filtermateriaal met uitstekende drukval = 30% minder energieverbruik plus 70% hogere SSK. Onze producten = uw voordeel voor uw bedrijf!

  Website Open In New icon
 4. FLUYTEC

  Spanje

  Verified by europages badge

  Marktleider in de sector van het filtreren en zuiveren van water bestemd voor de menselijke consumptie, industrie en landbouw. Filterlichamen, gewikkelde filterpatronen, filtermanden, bougies van gewikkeld polypropyleen. Filterpatronen (PRFV, staal, PVC), zelfreinigende filters, filters met manden, profielfilters, met mazen en slangen (polypropyleen, metaal), ultrafiltrering, bioreactors met membranen.

  Website Open In New icon
 5. IT4IP S.A.

  België

  Verified by europages badge

  It4ip is een wereldmarktleider in track-etching technologie en biedt de beste diensten en hoogwaardige producten aan al onze klanten overal ter wereld. Deze technologie stelt ons in staat micro- en nanoporeuze polymeer filters voor meervoudige en uiteenlopende toepassingen zoals het detecteren van asbestvezels, bloedfiltraties, scannen van kankercellen of de synthese van micro- en nanovoorwerpen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen; ze kenmerken zich door nauwkeurige filterdrempels van 10 nanometer tot meerdere dozijnen microns, een uiterst dunne dikte en specifieke oppervlakte-eigenschappen. We leveren een breed aanbod producten meet rollen, bladen, schijven of overige vormen op aanvraag. We bieden tevens Private-label OEM oplossingen. Sinds meer dan 35 jaar gebruiken we onze kennis en expertise voor het ontwikkelen van hoogwaardige producten die aansluiten op de behoeften van onze klanten. Onze flexibiliteit, snelle reacties en hoogwaardige productie zijn de basis voor het succes van onze onderneming.

  Website Open In New icon
 6. MICRO STAR S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Micro Star is een Italiaans bedrijf dat werkzaam is in de industrie van de filtratie van water, van lucht en van industriële vloeistoffen door middel van filterelementen van verschillende types en materialen. Ofschoon het bedrijf van recente oorsprong is, kan het bouwen op de knowhow van een aantal van zijn leidinggevenden, experts sinds meer dan 50 jaar in de sector van de industriële filtratie, met als belangrijkste activiteit het oplossen van industriële vraagstukken en problemen.

  Website Open In New icon
 7. HIFI FILTER FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  JURA FILTRATION is de Europese specialist in filtratie en wereldwijd marktleider in het ontwerp en de vervaardiging van filters met 28 000 referenties in voorraad en beschikbaar: luchtfilters, oliefilters, brandstoffilters, autofilters, filters voor openbare werken, filters voor de landbouw, ventilatiefilters en veel meer. Met meer dan 25 000 referenties in voorraad en ervaren personeel. Kom het complete productassortiment bekijken, zowel standaard als specifieke producten.

  Website Open In New icon
 8. VIRGIS FILTER SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is leader in de productie van luchtfilters, patroonfilters en klein materiaal, officieel goedgekeurd en gebruikt voor de eerste installatie in grote bedrijven van motorproductie, compressors, generatoraggregaten, zelfaandrijvende apparatuur, veegmachines en talrijke andere toepassingen in de landbouw, de bouw, de mijnwinning en de industrie. VIRGIS is zich altijd bewust geweest van het belang van innovatie en de controle van de doeltreffendheid van de producten en heeft altijd veel geïnvesteerd in deze sector.

  Website Open In New icon
 9. TBH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. DESOTEC ACTIVATED CARBON

  België

  Verified by europages badge
 1. INDUSA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. FRIEDRICHS FILTERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. ALFRED DURST FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. FREUDENBERG FILTRATION TECHNOLOGIES SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. BECK ARBEITSPLATZABSAUGUNGEN UMWELTSCHUTZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. ARTECH ABSAUG-FILTER-UMWELTTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. ZIPPEL FILTERBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. MP FILTRI GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. NEBOLEX UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
Filters

Resultaten voor

Filtreerapparatuur en benodigdheden - Import export

Aantal resultaten

2.680 bedrijven