• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • filtreerapparatuur en benodigdheden

Resultaten voor

Filtreerapparatuur en benodigdheden - Import export

 1. BIMKO ELEKTRIK

  Turkije

  Verified by europages badge

  BIMKO ELEKTRIK werd in 1993 opgericht in Istanboel. Onze activiteit begon met reserveonderdelen voor huishoudelijke apparaten. Door de jaren heen hebben wij naast deze dienstverlening productiecapaciteit toegevoegd. Tegenwoordig is BIMKO ELEKTRIK gefocust op de productie van filters voor afzuigkappen. BIMKO ELEKTRIK is één van de grootste leveranciers van afzuigkapfilters in Turkije, EU landen en India. Onze producten zijn aanwezig in meer dan 80 landen over de hele wereld via onze directe klanten, bijvoorbeeld in Duitsland, Nederland, Italië, Frankrijk, India en het VK. Onze onderneming is gehecht aan het principe van klanttevredenheid, snelle levering en competitieve prijzen en is een marktleider in zijn sector. Voor onze bedrijfsresultaten hebben wij deelgenomen aan de ISK SODEX Istanboel Beurs van Internationale HVAC&R, Isolatie, Pompen, Kleppen, Fittings, Waterbehandeling, Brandpreventie, Zwembad en Zonne-energiesystemen in 2021. Verder exporteert onze onderneming naar 17 landen. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie! https: //bimko.com/en

 2. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De basis van de productie van metalen gaas is klassieke ambacht. Om high-tech te worden zoals PACO, maakt de modernste productie- en afwerktechnologie daar deel van uit. Dit wordt gerealiseerd in de eigen PACO-ontwikkeling en in de PACO-machinebouw. Als gevolg hiervan kan de kwaliteit van PACO niet gemakkelijk door anderen worden gereproduceerd vanwege een gebrek aan knowhow - met alle voordelen voor de productielocatie Duitsland. Als specialist in metalen gaas heeft PACO een speciale competentie, speciaal voor screeningtechnologie. Daar komt nog een uitgebreide en gelijktijdig diepgaande kennis van specifieke processen van zeeftechnische toepassingen bij in de meest uiteenlopende industrieën, laboratoria en in onderzoek en ontwikkeling.PACO Metalldrahtgewebe voor zeefdruk behoren tot 's werelds toonaangevende bedrijven.

 3. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FLUIDTEC biedt verschillende technologieën voor waterbehandeling en pomptechnologie.FLUIDTEC heeft zichzelf tot taak gesteld om ecologisch en economisch procestechnische oplossingen te ontwerpen voor waterbehandeling en pompen voor haar klanten. Zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van onze producten en diensten zijn dagelijkse voorwaarden, waarbij er naar wordt gestreefd rekening te houden met het milieu en de economie van de klant. Ons assortiment bestaat uit: Complete procestechnische systemen voor de behandeling van water en andere vloeistoffen.Systeemcomponenten voor water- en vloeistofbehandeling.Verbruiksartikelen voor water- en/of vloeistofbehandeling.

 4. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BEKO TECHNOLOGIES betekent "persluchtbehandeling op zijn best". Al meer dan dertig jaar ontwikkelt, vervaardigt en distribueert BEKO TECHNOLOGIES producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling die zeer effectief, uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit zijn. BEKO TECHNOLOGIES biedt een compleet assortiment persluchtbehandeling. Aangevuld met deskundig advies en een gekwalificeerde servicedienst.

 5. EPA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als specialist uit de sector van elektronische aandrijving, zijn wij niet alleen leverancier van onderdelen, maar ook leverancier van systemen. Van de engineering, tot het advies en assistentie, via de inbedrijfstelling. Wij bieden alle services, inclusief kant-en-klare installaties. De kern van ons beroep is het volgende: de planning van uw toepassingen, het ontwerp van de aandrijfonderdelen (elektrische snelheidsregelaar, transmissies, filters, remweerstanden, enz...), de inbedrijfstelling en het parametriseren van elektrische snelheidsregelaars, indsutriële automatische programmering (API) en automatisering, bedieningskast (in samenwerking met ons filiaal EPS), de instalaltie van elektrische onderdelen, de ontwikkeling en de productie van CEM-filters en netwerkfilters die aangepast zijn aan iedere klant, CEM-meting en CEM-advies, optimalisering van lekstroom

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IREMA-FILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  IREMA-Filter - Een wereldwijde fabrikant van filtermedia. IREMA produceert synthetische filteroplossingen voor de automobiel-, airconditioning- en ventilatie-industrie, alsook voor medische en andere filtratietoepassingen. Naast synthetische filtermedia biedt IREMA ook MiniPleat producten aan, evenals kant-en-klare filters (3V cellen, hybride filters) - getest volgens ISO 16890, EN 779 of Ashrae 52.2. Wij ontwikkelen, ontwerpen en bouwen onze machines en productietechnologieën in eigen huis. Met al onze knowhow creëren wij filtratieoplossingen op maat en voldoen wij tevens aan vele normen in de filterindustrie. Recente ontwikkelingen: een elektrostatisch medium met uitstekende filtratie-efficiëntie en zeer lage drukval ter vervanging van tribo-media, uniek synthetisch HEPA-materiaal met deeltjesverwijdering tot 99, 99%, nieuw ePM1-filtermateriaal met uitstekende drukval = 30% minder energieverbruik plus 70% hogere SSK. Onze producten = uw voordeel voor uw bedrijf!

 2. ASPUR AIR SOLUTIONS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met meer dan 25 jaar knowhow op het gebied van advies en technische ontwikkelingen en met onze eigen octrooien, bieden wij uitgebreide kennis op het gebied van advies en ontwerp van luchtbehandelingskasten en -systemen.Onze klanten komen uit bijna alle productiesectoren, maar ook uit de dienstensector en de handel.Wij leveren aan industrieën zoals de machinebouw, de automobielindustrie en haar toeleveranciers, de farmaceutische industrie, de chemische industrie, de levensmiddelenindustrie en vele andere. Het zou ons verheugen indien wij ook u tot onze klanten mochten rekenen en zien uit naar uw gewaardeerde aanvraag.

 3. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In meer dan 25 jaar heeft ons middelgrote bedrijf een nationale en internationale reputatie opgebouwd op het gebied van luchtfiltertechnologie, werkplek- en milieubescherming, op basis van een ecologisch en sociaal georiënteerde bedrijfsfilosofie. Het huis-aan-huisontwerp van onze serie elektrische filters is een handelsmerk geworden voor technisch geavanceerde en eenvoudig te onderhouden filtersystemen wereldwijd. Door de constante observatie van het ontwerp en de prestaties van moderne werktuigmachines heeft deze ontwikkeling, vaak in samenwerking met de machinebouwers, jarenlang geresulteerd in nieuwe elektrofilterseries, vaak aangepast aan het ontwerp van de werktuigmachine. Tegelijkertijd vereist dit een nieuw ontwerp van de filterapparatuur, in het bijzonder de ionisator- en collectorcellen. DSL Air Technology is vandaag de leverancier in dit segment met 's werelds grootste elektrostatische filtermodificatie.

 4. ADVANCED ENGINEERING WEDGE WIRE

  Turkije

  Verified by europages badge

  ADENWEDGEWIRE is actief in Technopark Istanbul, het grootste technologieontwikkelingscentrum in Turkije. Wij voeren R&D-activiteiten uit met een hooggekwalificeerd ingenieursteam dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke wigdraadproducten, afhankelijk van de vereisten. Onze wigdraadschermen zijn gericht op volledige klanttevredenheid in termen van concurrerende kosten, korte levertijd en hoge mechanische eigenschappen. De productie bestaat uit robotsystemen die een hoge precisie en flexibele oplossingen mogelijk maken. Geproduceerd met roestvrij staal 304, 304L, 304HC, 316, 316L, 316Ti, 321 of, afhankelijk van uw verzoek, met verschillende soorten oppervlaktebehandelingen en coatings op basis van de toepassing. ONZE MOGELIJKHEDEN • Ontwerp & productie van unieke en aangepaste wigdraadschermen • Ontwerp en levering van Coanda-intakeschermen • Productie van speciale bi-cilindrische schermen voor een breed scala aan industrieën • Specifieke oppervlaktebehandelingen afhankelijk van de toepassing voor een langere levensduur • Gespecialiseerde gekantelde draadconstructie om een hoge filtratieprestatie te bieden ONZE WAARDEN • Kosteneffectieve schermen: Hoge filtratieprestaties en duurzaamheid tegen een lagere eenheidsprijs • Aangepaste afmetingen: Geproduceerd afhankelijk van uw verzoek en vereiste • Uitdagende levertijd: De snelst mogelijke verzending om problemen onmiddellijk op te lossen • Klantenondersteuning: Ontwerp- en veldtoepassingsond

 5. AQUACHEM GMBH SEPARATIONSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met bijna 30 jaar aan ervaring in de filtering met persfilters, biedt Aquachem voor vele toepassingen een doeltreffende en optimale oplossing. Vanaf het jaar 2000 zijn wij intensief bezig geweest met de ontwikkeling van volautomatische filterpersen.Sinds 2011 mogen we onze AF-serie gestandaardiseerd noemen.Onze klanten ontvangen een volledig ontwikkelt en bedrijfszeker product, dat zich al talrijke malen in de industrie en afschrikkingstoepassingen bewezen heeft. Er kan gekozen worden uit 5 bouwafmetingen (plat formaat 470/630/800/1000 en 1200). In vergelijking met onze concurrenten op de markt zit het verschil in veel details en vooral in de definitie van volledig automatische werking.

 1. OZOF EUROPE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ozof Filters is een vooraanstaande Europese fabrikant en biedt een uitgebreide selectie hoogwaardige filters voor afzuigkappen, drogers, wijnkoelers, stofzuigers en nog veel meer. Met onze geavanceerde productiefaciliteiten verspreid over Europa streven we naar uitmuntendheid en innovatie in elk product. Onze uitgebreide activiteiten, die meer dan 2400 vierkante meter beslaan, stellen ons in staat om snel te voldoen aan elke filterbehoefte, direct vanuit onze Europese voorraad, waardoor we een snelle en betrouwbare service kunnen garanderen. We zijn er trots op dat we betaalbaarheid combineren met kwaliteit, zodat we de meest concurrerende prijzen kunnen garanderen zonder afbreuk te doen aan de normen die onze klanten verwachten. Onze toewijding aan uitmuntende service en kwaliteitsborging is ongeëvenaard, waardoor we een voorkeurspartner zijn voor zowel standaard als op maat gemaakte filteroplossingen. Met meer dan 15 jaar ervaring, ultramoderne ontwerp- en vormcapaciteiten en een streven naar snelle levering, garanderen we de hoogste tevredenheid van onze klanten. Kiezen voor Ozof Filters betekent kiezen voor betrouwbaarheid, waarde en kwaliteit, ondersteund door een team dat klaar staat om aan uw specifieke behoeften te voldoen met oplossingen op maat die voldoen aan de nieuwste normen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met uw filtratiebehoeften en u het Ozof Filters-verschil kunnen bieden - waar efficiëntie, kwaliteit en betaalbaarheid samenkomen.

 2. MIKROPOR

  Turkije

  Verified by europages badge

  Mikropor, opgericht in 1987, is een toonaangevende fabrikant van oplossingen voor atmosferische luchtfiltratie en persluchtsystemen met hoofdkantoor in Turkije. Mikropor handelt actief met meer dan 100 landen en heeft kantoren en magazijnen in de Verenigde Staten (Houston, Michigan en New Jersey), Engeland (Burnley), België (Luik) en Duitsland (Aken). Het bedrijf beschikt over 300.000 vierkante meter overdekte productieruimte en professionele teams die over de hele wereld actief zijn. Mikropors brede productassortiment: •Atmosferische luchtfiltratie: Ventilatiefilters, hoge temperatuurfilters, EPA-, HEPA- en ULPA-filters, LAF-systemen, gasturbineluchtinlaatfilters, ATEX-filters en olienevelafscheiders. •Persluchtsystemen: Persluchtdrogers en oplossingen voor filtratie en scheiding.•Systemen voor gasopwekking: Stikstofsystemen, ademluchtsystemen en zuurstofgeneratoren.•Waterproceskoelers •-WEDM Filters: Speciaal ontworpen voor verschillende metalen zoals staal, aluminium, roestvrij staal, koper en meer. Mikropors producten van wereldklasse, waarvan klanten in meer dan 100 landen profiteren, weerspiegelen zijn streven naar innovatie en kwaliteit. "Met zijn wereldwijde bereik en 85% van zijn producten die naar vele delen van de wereld worden geëxporteerd, heeft het bedrijf zijn plaats veroverd tussen de marktleiders in de sector. Met zijn ultramoderne faciliteiten en meer dan duizend gekwalificeerde werknemers garandeert het bedrijf productie van de hoogste kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 1. IT4IP S.A.

  België

  Verified by europages badge

  It4ip is een wereldmarktleider in track-etching technologie en biedt de beste diensten en hoogwaardige producten aan al onze klanten overal ter wereld. Deze technologie stelt ons in staat micro- en nanoporeuze polymeer filters voor meervoudige en uiteenlopende toepassingen zoals het detecteren van asbestvezels, bloedfiltraties, scannen van kankercellen of de synthese van micro- en nanovoorwerpen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen; ze kenmerken zich door nauwkeurige filterdrempels van 10 nanometer tot meerdere dozijnen microns, een uiterst dunne dikte en specifieke oppervlakte-eigenschappen. We leveren een breed aanbod producten meet rollen, bladen, schijven of overige vormen op aanvraag. We bieden tevens Private-label OEM oplossingen. Sinds meer dan 35 jaar gebruiken we onze kennis en expertise voor het ontwikkelen van hoogwaardige producten die aansluiten op de behoeften van onze klanten. Onze flexibiliteit, snelle reacties en hoogwaardige productie zijn de basis voor het succes van onze onderneming.

 2. MICRO STAR S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Micro Star is een Italiaans bedrijf dat werkzaam is in de industrie van de filtratie van water, van lucht en van industriële vloeistoffen door middel van filterelementen van verschillende types en materialen. Ofschoon het bedrijf van recente oorsprong is, kan het bouwen op de knowhow van een aantal van zijn leidinggevenden, experts sinds meer dan 50 jaar in de sector van de industriële filtratie, met als belangrijkste activiteit het oplossen van industriële vraagstukken en problemen.

 3. HIFI FILTER FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  JURA FILTRATION is de Europese specialist in filtratie en wereldwijd marktleider in het ontwerp en de vervaardiging van filters met 28 000 referenties in voorraad en beschikbaar: luchtfilters, oliefilters, brandstoffilters, autofilters, filters voor openbare werken, filters voor de landbouw, ventilatiefilters en veel meer. Met meer dan 25 000 referenties in voorraad en ervaren personeel. Kom het complete productassortiment bekijken, zowel standaard als specifieke producten.

 4. VIRGIS FILTER SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is leader in de productie van luchtfilters, patroonfilters en klein materiaal, officieel goedgekeurd en gebruikt voor de eerste installatie in grote bedrijven van motorproductie, compressors, generatoraggregaten, zelfaandrijvende apparatuur, veegmachines en talrijke andere toepassingen in de landbouw, de bouw, de mijnwinning en de industrie. VIRGIS is zich altijd bewust geweest van het belang van innovatie en de controle van de doeltreffendheid van de producten en heeft altijd veel geïnvesteerd in deze sector.

 5. TBH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TBH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Straubenhardt, Duitsland.

 6. FRIEDRICHS FILTERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDRICHS FILTERSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Wassenberg, Duitsland.

 7. R + B FILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf R + B FILTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Langenbrettach, Duitsland.

 8. MAGICAL FILM ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGICAL FILM ENTERPRISE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Folie - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen - medisch, Niet geweven stoffen, Veiligheidsmaskers, Filtreerapparatuur en benodigdheden, stoffen van polypropyleen, Stoffen - medisch, Niet geweven stoffen, Veiligheidsmaskers, en filtrerende stoffen. Het is gevestigd in Taichung City, Taiwan R.O.C..

 1. INDUSA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrofilters, filtrerende matten, stoffilters, en filterzakken. Het is gevestigd in Neu-Anspach, Duitsland.

 2. DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren bandfilters, filterinstallaties, behandeling eb recyclering van proceswater, filters voor de chemische industrie, filters voor koelvloeistoffen, filters voor gereedschapsmachines, zelfreinigende filters voor waterinstallaties, diensten van filtrering van industriële oliën, en lamellenfilters. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 3. ALFRED DURST FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFRED DURST FILTERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Besigheim, Duitsland.

 4. FIL-TEC RIXEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FIL-TEC RIXEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. BECK ARBEITSPLATZABSAUGUNGEN UMWELTSCHUTZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BECK ARBEITSPLATZABSAUGUNGEN UMWELTSCHUTZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Laubach, Duitsland.

 6. EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. DFT GMBH DEICHMANN FILTER TECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DFT GMBH DEICHMANN FILTER TECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Bebra, Duitsland.

 8. EIRICH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EIRICH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Hardheim, Duitsland.

 9. FUMEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FUMEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Haan, Duitsland.

 10. LEIBLEIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEIBLEIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Hardheim, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Filtreerapparatuur en benodigdheden - Import export

Aantal resultaten

2.529 Bedrijven