KEESING BELGIUM

Keesing Media Group is één van de grootste uitgeverijen in Europa op het gebied van puzzeltijdschriften. Met een oplage van 86 miljoen puzzeltijdschriften op jaarbasis verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk.

Onder de merken Denksport, Sport Cérébral, Tankesport, Megastar, Jan Meulendijks, 10 voor Taal en Win! brengt Keesing Media Group bijna 500 verschillende puzzelbladen op de markt. Van Zweedse puzzels tot Sudoku, van doorlopers tot kruiswoordraadsels, van woordzoekers tot de beste variatitels. Maar ook de doorgewinterde liefhebber van cryptogrammen, Japanse beeldzoekers of zelfs kleurboeken vindt in het assortiment zeker zijn of haar favoriet tijdschrift.

Verder volgt Keesing alle digitale ontwikkelingen op de voet. In Nederland, Frankrijk, België, Denemarken, Duitsland, Zweden en Spanje en voor de Engelse taalgebieden zijn apps gelanceerd. Elke week worden nieuwe puzzels gepubliceerd voor de iPad en andere tablets.

Keesing Media Group heeft ongeveer 290 medewerkers in dienst en heeft vestigingen in Parijs, Naintré, Antwerpen, Amsterdam en Kopenhagen. De holding is gevestigd in Amsterdam.

Sinds 2006 maakt Keesing deel uit van Telegraaf Media Groep. Deze verankering zorgt voor een gezonde basis om verder te groeien binnen Europa en op het web.

Website van het bedrijf

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Uitgeverijen - technisch
 • Uitgeverijen - diversen
 • puzzletijdschriften
 • elektronische spellen
 • didactische spellen

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 11 – 50
  bezetting

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Groothandelaar

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe

EUROPAGES raadt u ook het volgende aan

104 v