KELVION HOLDING GMBH

Duitsland

Factory icon Fabrikant/ Producent

KELVION HOLDING GMBH
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Duitsland

Geverifieerd door europages

Onze gesoldeerde warmtewisselaars bieden op maat gemaakte oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dankzij de geautomatiseerde productie en het compacte ontwerp van onze Gesoldeerde-serie kunnen wij in de kortst mogelijke tijd een op maat gemaakte warmtewisselaar assembleren. Afhankelijk van het toepassingsgebied kiezen wij voor koper- en nikkelgesoldeerde of VacInox platenwarmtewisselaars. Wij zoeken de voordeligste oplossing uit de verschillende maten en diverse accessoires die wij tot onze beschikking hebben en passen deze met op maat gemaakte verbindingen precies aan uw eisen aan.

Een offerte aanvragen

Duitsland

Geverifieerd door europages

Onze volledig gelaste platenwarmtewisselaars overtuigen door hun minimale afmetingen, uitstekende warmteoverdrachtcoëfficiënten en relatief lage investeringskosten. Ze zijn bijzonder robuust en behoeven slechts minimaal gereinigd en onderhouden te worden. De ontwerpvoordelen spelen dus een rol in gebieden waar naast het vermogen ook de belastingscapaciteit nodig is. Daarnaast heeft elke serie zijn specifieke voordelen en toepassingsgebieden. De conclusie: Onze voor de uitdagingen van specifieke toepassingen ontwikkelde volledig gelaste platenwarmtewisselaars bieden overtuigende prestaties, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Een offerte aanvragen

Duitsland

Geverifieerd door europages

Al eeuwenlang zijn wij toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en productie van inlaatluchtkoelers voor verbrandingsmotoren. Deze koelers, die op duizenden diesel- en gasmotoren zijn geïnstalleerd, staan wereldwijd bekend om hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Wij werken al jarenlang samen met wereldberoemde motorfabrikanten en licentiegevers van tweetakt- en viertaktmotoren. Deze samenwerkingsverbanden hebben geleid tot een omvangrijke database van inlaatluchtkoelerontwerpen voor verschillende typen gas- en dieselmotoren. Onze wereldwijde aanwezigheid met verkoopagenten over de hele wereld en productiefaciliteiten in Europa, Azië en Zuid-Amerika garanderen onze klanten wereldwijde service en technische ondersteuning voor alle vragen over inlaatluchtkoelers.

Een offerte aanvragen

Duitsland

Geverifieerd door europages

Condensors en gaskoelers van Kelvion zijn gebaseerd op modulaire ontwerpen. Wij bieden verschillende ventilatormaten, meerdere toerentallen en leveranciers in combinatie met een uitgebreid assortiment buis- en lamelprofielen, zodat producten nauwkeurig op de toepassingseisen kunnen worden afgestemd. Het brede scala van ventilatorkeuzes zorgt ervoor dat een optimale balans wordt bereikt tussen luchtvolume en -capaciteit, operationele geluidsniveaus en stroomverbruik om aan de marktprijsniveaus te voldoen. De buizen en lamellen kunnen in verschillende materialen worden geleverd, afhankelijk van de interne of externe corrosie-eigenschappen.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 19 producten Deutsch Bekijk de 19 producten Čeština Bekijk de 19 producten Español Bekijk de 19 producten Français Bekijk de 19 producten Italiano Bekijk de 19 producten Polski Bekijk de 19 producten Português Bekijk de 19 producten Pусский Bekijk de 19 producten 简体 Bekijk de 19 producten

Welkom bij Kelvion. Waar Warmte-Uitwisseling onze zaak is. Kelvion is een wereldwijde fabrikant van industriële warmtewisselaars voor zeer diverse marktsegmenten. Sinds 1920 heeft het bedrijf zijn producten geproduceerd en verkocht op veel verschillende markten. Sinds november 2015 gebeurt dit onder het nieuwe Kelvion-merk. De gespecialiseerde professionele competentie, solide expertise, klantnabijheid en multidimensionale productportfolio maken Kelvion tot de beste partner op het gebied van warmtwisseling. Met plaatwarmtewisselaars, mantel- en buiswarmtewisselaars, warmtewisselaars met lamelvormige buizen, modulaire koeltorensystemen en warmtewisselaars voor koeling levert het bedrijf aan klanten in zeer diverse wereldwijde sectoren: energie, datacentra, chemische industrieën, olie en gas, maritieme toepassingen, HVAC en koeling, milieutoepassingen en voedingsmiddelen- en drankenindustrieën. Kelvion is specialist in het leveren van klantspecifieke producten en diensten en ondersteunt zijn klanten via een wereldwijd verkoop-, service- en productienetwerk. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Die neue Wärmetauscher-Platte NX350M

Die neue Wärmetauscher-Platte NX350M

Lancering van product ・ 10 mei 2020 meer informatie Open In New icon

Sehr große Leistungen und eine hervorragende Wärmeübertragung selbst bei geringen Temperaturdifferenzen – das sind die Anforderungen an Wärmeübertrager im Kraftwerks- und Stahlbau, in der Fernwärme- und Fernkälteversorgung oder zur Kühlung von Rechenzentren. Die passende Platte für diese Aufgabe hat Kelvion entwickelt: die neue NX350M. Dank 350 mm Anschlussdurchmesser und Plattenabmessungen von ca. 1.000 mm Breite und 3.000 mm Höhe lassen sich mit ihr Apparate für Wärmeleistungen im zweistelligen Megawattbereich bauen. Dabei sorgen dünne, druckfeste Platten mit einer Prägetiefe von nur 2,4 mm sowie eine höchst turbulente Medienströmung für eine effiziente Wärmeübertragung. Das Optiwave-Design verstärkt diesen Effekt, indem es eine äußerst gleichmäßige Beströmung der gesamten Plattenbreite herbeiführt. Lesen Sie hier mehr: https://www.kelvion.com/de/unternehmen/presse-meldung/die-neue-waermetauscher-platte/

Documenten

Video's

Domain icon Fabrikant/ Producent

KELVION HOLDING GMBH

Von-der-Heydt-Straße 2

44623 Herne - Duitsland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  > 500

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1920
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

 • Koeltechniek - installaties voor handel en industrie
 • Warmtewisselaars
 • Koeltorens
 • Dichtingen
 • Warmtepompen - industrieel
 • Koelhuizen
 • Waterkoelers
 • warmtewisselaars met platen
 • Warmtewisselaar
 • Warmtewisselaar met enkele buis